Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında haklısın.bu cuma tartıldı .tam yarısı olmasa bile sonuç iyiydi.inşallah böyle devam eder.ama tam 2 kasım regli günü ve bu beni endişelendiriyor.

geçmiş olsun tekrar.

bu günkü menüm:
sabah: yok.sadece bir fincan yeşil çay(biliyorum öğün değil ama)
öğle:bir kaşık reçel,biraz et,peynir ve bir dilim ekmek
ara:bir yaş hurma
akşam:yine bira et ve sarma(misafirlikteydik.)

aslında birazda tatlı yedim

ayşegülcüm çok teşekkür ederim..valla kendimden korkmaya başladım artık konuştuğumda sadece fısıltı çıkıyo artık beni arayanlar konuşamadan kapatıyo :)

ayşegülcüm çok teşekkür ederim..valla kendimden korkmaya başladım artık konuştuğumda sadece fısıltı çıkıyo artık beni arayanlar konuşamadan kapatıyo :)

ayy canım yaa.çok zor bir durum ama tam olarak dinlenmeden geçmiyor.iyice bir dinlensen daha kısa sürede iyileşirsin.

çook fenaaa aslında çok bişey yememişsin ama yemen gerekenleri atlamışsın ayşegülcüm kahvaltısız olmaz bide tatlı var tabi

Son düzenleme:
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
yarım dilim ekmek
1 kk peynir
birkaç tane patates kızartması

ara
1 armut

öğle
biraz et
1 domates

ara
1 bardak ballı süt (balı hiç sevmem normalde ama sesime etki eder yerine getirir belki diye mecburen içtim)

akşam
(midem çok bulanıyo hiçbişey yemiycem)

çok azda spor yaptım 20 dk falan

Menümm

Sabah
Omlet
2 dilim kepek ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Öğle
2 kaşık pilav
2 kaşık kavurma
1 tas yoğurt

Akşam bir şey yemedim, öğlen şişirdi beni zaten.

İp atladım bugüünnn Ama bana mı bu kadar zor geliyor bilmiyorum da dayanamıyorum pek 50 sağ ayak, 50 sol ayak, iki ayak birden de toplasan 40-50 kere atlamışımdır herhalde, denge tutturamadım bir türlü sürekli dur-devam et şeklinde oldu, ama hiç yoktan iyidir diyorum

kıyamam ben sanaaaa :) bende atlamak istiyorum yaa ip atlamak çok etkiliymiş

Yok ya eskiden böyle söylemiyordum ama baktım 'ohh parasıyla okuyor' durumu oluşturuyor insanlarda, o yüzden söylüyorum artık, ben de rahatlıyorum

bence süper bişey niye söylemiyceksinki hemde psikoloji gibi puanı yüksek bi bölüme burslu girmek hiç kolay değil..ben üniversitedeykende yüksek lisanstada devlet üniversitesindeydim ama başka bi bölüm okuyup ailemin yanında özelde burslu ya da yarı burslu mu olsaydım diye düşünmüştüm hep

selamlarrrrr :)

menum
sabah
1 yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır

ara
5 badem

ogle
nesfıt+sut

ara
1elma

aksam
1 avuc kadar kemıksız tavuk
patates+havuc+bıber
(fırında yaptım hepsini)
1 bardak ayran

selamlarrrrr :)

menum
sabah
1 yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır

ara
5 badem

ogle
nesfıt+sut

ara
1elma

aksam
1 avuc kadar kemıksız tavuk
patates+havuc+bıber
(fırında yaptım hepsini)
1 bardak ayran
hoşgeldin sinem menün süper :)

bu arada hepiniz için söyliyim nesfit tarzı ürünlerin glisemik endeksi çok yüksekmiş yani kan şekerimizi bi anda çok yükseltip çabucak tokluk hissi veriyo ama insülin hormonumuz buna çok alınıp onu yerle bir ediyomuş ( doktor aynen böyle anlatmıştı) ve kan şekerimiz sıfırın altına düşüyomuş bu da vücudun o anda yağ ddepolamaya başlamasına ve acıkmamıza neden oluyo

normalde sesim çıkmadığı için konuşamıyorumya burda dilime vurdu bence :) herkese bi laf atasım var

iremcim kacısın yok valla hem çörek hem şekerpare ayrıca aksamda masallah 2 gunluk aksam ogunu, gobusu şişirip oturmussundur

takım bugün döküldü heralde :)
saatlerdir bakıyorum ne gelen var ne giden...

bayram klasıgı oldu kac gundur :)

ben dunku temizlik gunumden sonra, bugunude ütü günü ilan ettim :)
en sevmediğim işlerden soylene, soylene yaptım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…