- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.341
Günaydın takımcım...
Bugün pek bir mutluyum. 2 Kasım hedefim tutacak bu gidişle umarım. :) Çok gevezelik de etmek istemiyorum bu konuda aslında... :)
Hadi bakalım; herkesten aynı performansı bekliyorum. Hedefe 5 kala kabulümüz ama yolun yarısına bile gelememiş olmayın. Ne dedi Sinem dün akşam? Birinciliğe biz de oynuyoruz unutmayın. Benden hepinize bir %2,5....
2 KASIM! BİZ GELİYORUZ!
günaydın kızlar...
az önce evime döndüm hala iyileşemedim sesim hiç çıkmıyo artık dünden beri konuşamıyorum
tunicim geçmiş olsun bence takımca mı nazara geldik ne oldu bayramdan hiçbişey anlamadım valla hasta yatmaktan :2:
ayşegülcüm çok teşekkür ederim..valla kendimden korkmaya başladım artık konuştuğumda sadece fısıltı çıkıyo artık beni arayanlar konuşamadan kapatıyo :)
bu günkü menüm:
sabah: yok.sadece bir fincan yeşil çay(biliyorum öğün değil ama)
öğle:bir kaşık reçel,biraz et,peynir ve bir dilim ekmek
ara:bir yaş hurma
akşam:yine bira et ve sarma(misafirlikteydik.)
aslında birazda tatlı yedim
ayy canım yaa.çok zor bir durum ama tam olarak dinlenmeden geçmiyor.iyice bir dinlensen daha kısa sürede iyileşirsin.
nurcum hangi üniversitede okuyosun
havasını da attı hanımefendiBilim Üniv. :) dipnot dipnot: bursluyum
havasını da attı hanımefendi
kıyamam ben sanaaaa :) bende atlamak istiyorum yaa ip atlamak çok etkiliymişMenümm
Sabah
Omlet
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Öğle
2 kaşık pilav
2 kaşık kavurma
1 tas yoğurt
Akşam bir şey yemedim, öğlen şişirdi beni zaten.
İp atladım bugüünnnAma bana mı bu kadar zor geliyor bilmiyorum da dayanamıyorum pek 50 sağ ayak, 50 sol ayak, iki ayak birden de toplasan 40-50 kere atlamışımdır herhalde, denge tutturamadım bir türlü sürekli dur-devam et şeklinde oldu, ama hiç yoktan iyidir diyorum
kıyamam ben sanaaaa :) bende atlamak istiyorum yaa ip atlamak çok etkiliymiş
Yok ya eskiden böyle söylemiyordum ama baktım 'ohh parasıyla okuyor' durumu oluşturuyor insanlarda, o yüzden söylüyorum artık, ben de rahatlıyorum
Evet ben de bugün araştırdım da, düşündüğümden daha etkiliymiş, ama işte düşündüğüm kadar kolay değilmiş
hoşgeldin sinem menün süper :)selamlarrrrr :)
menum
sabah
1 yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
ara
5 badem
ogle
nesfıt+sut
ara
1elma
aksam
1 avuc kadar kemıksız tavuk
patates+havuc+bıber
(fırında yaptım hepsini)
1 bardak ayran
merhaba çıtırlar, ev yeni geldim, hemen bugünkü menümü paylaşıyorum;
kahvaltı
2 dilim çavdar
1 kk peynir
3 zeytin
1 çatal reçel
2 fincan çay
öğle
2 fincan çay
yarım fındıklı çörek
ara
2 küçük şekerpare:18:
akşam
1 tabak ezogelin çorbası
3 kaşık pilav
3 köfte
salata
kızlar merhaba..iki gündür gece kuşu oldum valla, gece gece yazıp çıkıyorum..bayram çoook yoğun geçiyor, evde duramıyoruz maalesef..
annemler geldi çook sevinçliyimbir aydır yoklar ama bana bir sene gibi geldi ne yalan söyliyim..
fundacım senden yarınlık yine izin rica ediyorum, yine günübirlik bir gezi planladık, böyle üst üste oldu ama bayram ve eşimin izni de bol olunca böyle oldu..normalde bu kadar sosyal olamıyoruz, fırsatları değerlendirmek lazım ama dimi(bu arada funda, diskaklifiye olursam kabulüm )
menüme gelince; Allah'ım beni sinemin gazabından koru, amin! :18:
takım bugün döküldü heralde :)
saatlerdir bakıyorum ne gelen var ne giden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?