- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.801
günaydın kızlar
geçmişi okudum ilkkez keşke geçmişi okumasaydım dedim
funda uzun uzun yazmış sağolsun ewet son 15 gün ihmal ettim forumu sebeplerim vardı ama 15 gün içinde unutulup umursanmayacağım hiç aklıma gelmemişti çok benimsemiştim takımı en azından geçmişe baktıgımda dur nereye olur mu izin al gel denmesini bekledim ama funda dışında kimseden bu tepkiyi çok çok üzüldüm yeni işlerimi toparlaya bildim biraz biraz ama artık takımda olmak istemiyorum başka yarışma takımlarına da girme gibi bir düşüncem ok o yüzden diskalifiye olmamda problem yok fundacım sen çok iyi bir kaptansın herzaman taktir etmişimdir seni Allah razı olsun çok yardımın oldu bana ve takımımıza 77.5 kilo yu gördüm 86 nerede 77 nerede hedefime ilerleyeceğim ara da gelip bakalım sizlere hoşcakalın.
herkes belli bir sebepten yazamamıştır berivancım, misal ben dün tüm gün dışarıdaydım, akşam üzeri geldim, anca mesajlarımı yazabildim..gece boyunca bilgisayar eşimdeydi, araştırması vardı, daha da girmedim..her neyse 15 günlük izin almanı bende öneriyorum, hem yoğunluğunu atar, daha iyi zaman ayırabilirsin