Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizde seni öptük kendine yeşil renkte şeyler almayı ihmal etme, kabak-hıyar- kıvırcık vs..

kallisim nerden bildin vallahi ne yazdiysan onu almisim hihoyyyt

az once kepekli makarna,beyaz peynir,salatalik,domatesten olusan bir buyuk kase salata yedim,cok doyurucu vallahi...

chocolate cım kupayı almaya yetiş tamammı :roflol::hooray::dance:

yetismem mi kiiiiizz geldim bileee :sm_cool:

günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............
sarkili türkülü vede bando esliginde kilo bildirimi yapmaya geldim. gecmisi okumadana neyim yani.
74.5 efemmmmmm
simdi gecmise bakmaya gidiyorum bebisimle tebrikleri sonra kabul edecegiza.s.

super super super !!!

kolay gelsin çikolatçıığığıımm.. ya sonradan sana listeyi verdim ama bişi aklıma geldi hıyarı çıkartabilirdin evde nasılsa vardı:utangac: yazıyorum ama umarım kızmazsın sırnaşık şey

imza : koca düşmanı kallis:dilcikar:

zenanım bu haftada denetim altındayız ama daha normal besleneceğiz unutma ...

mehalim uğrayamadı öğlen arasında :(( gelsinde yeni liste yapalım eşleşme filan isteyen değişir xtabucuk yalnız kaldı çikolatayıda almamıştık 2 kişinin denetimi altına alabliriz xtabuyu isteğini kaybederse üzülürüm..

şu ana dek sonuçları açıklanan 7 takım arasında 1. sıradayız:dance:

kallisçim baştan beri diyorum 1.ciyiz diye
daha hiçbi takım açıklamadan da demiştim
kupayı büyük bir gururla kucaklayacağız.

aman ha haftaya boşlamak yok, hazır bu hızla önümüzdeki haftada en azından ilk 3te olalaım yani

denetleyen ve denetilen olmaya hazırım :roflol:

akşam yemek olarak sadece salata yedim + 2 adet çilek +yatmadan activa + sirkeli ballı su + bitki çayı

sabah kepekli peynirli +2 adet yeşil zeytinli sandviç tek şekerli çay
üzerine bitki çayı
öğlen yeşil salata + zeytinyağlı bakla yoğurtlu
üzerine bitki çayı

akşama doğru grsini yerim
akşam balık ızgara yanında salatalık + limonlu maydanoz

haftasonu olmayacağım nette kaçamak yapmayı asla düşünmüyorumkaydirigubbakcemile2

sportim hafta sonları bizde pek katılmıyoruz genelde aileler ile geçiyoır zaman.. kaçamak yapmazsan iyi edersin bir kez alışınca sonrası geliyoır kesemiyorsun...

sportie nasıl sirkeli suya alışabildin mi? bak bakalım içmediğin zamanlardan farkın olacak mı?

kallisim
hiç düşünme sen birinciyiz biz, o kadar saç baş yaptırdık ya :roflol::roflol:

sportim hafta sonları bizde pek katılmıyoruz genelde aileler ile geçiyoır zaman.. kaçamak yapmazsan iyi edersin bir kez alışınca sonrası geliyoır kesemiyorsun...

ayy yok kaçamak yok tabi

yarın evde temizlik yapıcam, camlar falan
akşamına da arkadaşım gelecek, menüm tavuk fırında göğüs almayı düşünüyorum
yanına buharda sebze
ayrıca mantar sote
birde salata

tamam işte

sabahki menüm kellogs tahıllı
öğlen galete gibi atıştırma
akşam sebze ve tavuk

pazar sabahı da corn flakes
pazar menüsünde semizotu salatasını ekleyebilirim

sporuma da tam gaz başladım
dediğin gibi canım ya, lahana yağı ilk günden tesir etti süper

sportie nasıl sirkeli suya alışabildin mi? bak bakalım içmediğin zamanlardan farkın olacak mı?

kallisim
hiç düşünme sen birinciyiz biz, o kadar saç baş yaptırdık ya :roflol::roflol:

bijoux cum
ben bayıldım sirkeli suya valla dediğin gibi aynı gazoz

sabah akşam götürüyorum, birde bisürü şeye iyi geliyormuş şu elma sirkesi
kendimi psikolojik olarak da iyi hissediyorum aynı zamanda

efettttt tüm takımlarda ajanlık yaptım ama yok :)))))) ne yok? bizi geçen yok :)))))

bu akşam dondurma yiyebilirsiniz hepiniz hakettiniz:icecream: hehe ben kendime söz verdimde sizide aradan çıkartıyorum :roflol:

pc acik kalmis acele ciktik evden kizlari okula goturdum geldim
kizlar ben rapor vermeye devam edecem kallisim beni her firsatta denetle canim ben hafta sonu nu gecen haftadaki gibi hafif gecirmek istiyorum bu isin ucunu birakmiycam bir liste uygulamaiycam ama herseyden az yiyerek saglikli bisekilde devam etmek istiyorum sporla birlikte tabii

:delphin: tabum ve bijom hergun yediklerimizi sporlarimizi yazmaya devam ediyoruz gozum uzerinizde ona gore sakin hafta sonu diye civitmayin :mymeka: yoksam karismam kendinizi ac hissettiginizde muzik dinlemeyi kucuk bir ara (meyve veya yogurt vs ) ogun yapip bol su icmeyi deneyin feydasi buyuk bijom aksam yemegi mevzusuna hec girmeyecem kendin bilin sana birakiyom zararli seylerden uzak dur sunta kemirebilirsin ise yaradi dedin ondan didim ok mi caaanim

raporum

sabah__ 2 dilim ekmek az pismis1 yumurta kahve
oglen__ menemen yanida 3 kasik haslanmis sossuz makarna
ara 1 kase yogurt
aksam___ balik yagsiz firinda pisirilmis bol salata dusunuyorum kesin bunlari yicem sbahtan dondurucudan cikardim cunku yatarkende sutu ihmal etmem ama belki yemekten 1 2 saat sonra bir elma yiyebilirim
sporlar____ bugun sadece merdiven cikmayi yaptim daha gun bitmedi aksamda biraz tepinirim falan mekige az yapiyorum biraz cunku gulsem bile kaslarim agriyo ara vermek hic iyi diilmis bunu anladim ilk geldigimde kadislen ikimiz yapiyoduk iyiydi yurumeye baslayinca biraktimya hata yaptim

pc acik kalmis acele ciktik evden kizlari okula goturdum geldim
kizlar ben rapor vermeye devam edecem kallisim beni her firsatta denetle canim ben hafta sonu nu gecen haftadaki gibi hafif gecirmek istiyorum bu isin ucunu birakmiycam bir liste uygulamaiycam ama herseyden az yiyerek saglikli bisekilde devam etmek istiyorum sporla birlikte tabii
bijom aksam yemegi mevzusuna hec girmeyecem kendin bilin sana birakiyom zararli seylerden uzak dur sunta kemirebilirsin ise yaradi dedin ondan didim ok mi caaanim

evet şekerciğim aynen devam ama çok kısmadan unutma durursa çözemeyiz sonra... hiç yemememiz gerekir tekrar kilo verebilmek için böyle bir durumda olmayacağına göre..

bijocum evet canım özellikle kızartma filan asla ve asla sokma ağzına...yasakkelime

zenanım dondurucudan balık yiyeceğine göre gece süt içmesen balık taze olmadığı için dokunabilir miden hassassa yapar yani... bu akşam sadece meyveyle geçiştir istersen...

Back
X