- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.081
benim pc açık biraz kaçıyorum bir kahve yapayım bugünün şerefine 3 in 1:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:-tatlicadiarzu- olmuşmuyum bi bak hele bijocuğum:roflol:
bizde seni öptük kendine yeşil renkte şeyler almayı ihmal etme, kabak-hıyar- kıvırcık vs..
chocolate cım kupayı almaya yetiş tamammı :roflol::hooray::dance:
günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............
sarkili türkülü vede bando esliginde kilo bildirimi yapmaya geldim. gecmisi okumadana neyim yani.
74.5 efemmmmmm
simdi gecmise bakmaya gidiyorum bebisimle tebrikleri sonra kabul edecegiza.s.
şu ana dek sonuçları açıklanan 7 takım arasında 1. sıradayız:dance:
sportim hafta sonları bizde pek katılmıyoruz genelde aileler ile geçiyoır zaman.. kaçamak yapmazsan iyi edersin bir kez alışınca sonrası geliyoır kesemiyorsun...
sportie nasıl sirkeli suya alışabildin mi? bak bakalım içmediğin zamanlardan farkın olacak mı?
kallisim hiç düşünme sen birinciyiz biz, o kadar saç baş yaptırdık ya :roflol::roflol:
pc acik kalmis acele ciktik evden kizlari okula goturdum geldim
kizlar ben rapor vermeye devam edecem kallisim beni her firsatta denetle canim ben hafta sonu nu gecen haftadaki gibi hafif gecirmek istiyorum bu isin ucunu birakmiycam bir liste uygulamaiycam ama herseyden az yiyerek saglikli bisekilde devam etmek istiyorum sporla birlikte tabii
bijom aksam yemegi mevzusuna hec girmeyecem kendin bilin sana birakiyom zararli seylerden uzak dur sunta kemirebilirsin ise yaradi dedin ondan didim ok mi caaanim