Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler Kizlar
Kılındığını dönüşmeden menumu yazayım:))
Ama öncelikle nazcim canım benim seni saymazmiyim hic ama İnan benim yazdığım an kimse yoktu ozellikle baktım hemen sonra sen girmişsin anlaşılan:))

Menüme gelince
Sabah
1 simit
1 KK peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Ara
2 mandalina

Öğle
2 kasik kabak yemegi( hala aynı kabak artık bitti:))
2 kasik makarna
4 kasikyogurt
1 dilim ekmek

Ara
3 eti form Elmalı

Aksam
4 kasik kiymali patlıcan
2 dilim ekmek
3 kasik yoğurt

Ara
1 salatalık

2 kupa yesilcay
Bolca su ( o kadar cok icmisimdir tuvaletten çıkamadım bugun:))

Yuruyus yapamadım ama gezmeye gitmeden tam 210 ip atladım
Gercekten super yorucu helede alışık olmayınca pilim bitti ilk 50 de ama yuruyus yapamayacağım icin zorladım

menüm

sabah
1 form kepekli bisküvi

öğle
tavuk şiş
salata

ara
kahve +yeşilçay :1:

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2 litre su 3 kupa yeşilçay..az öncede 1 tane nar yedim
canım sabahla öğle arası niye yok..diğer aranda yeşil çay kahve sıvı bunlar meyve yoğurt gibi şeyler tüket derim ben..afiyet olsun canım..narında tam emin değilimm ama 8bölü 1 diye biliyoprum ben..
Vuuuuu... :32::32:

Yok Şeydacım, evde değildim.
Ya hadi itiraf edeyim... Bugün ufak çaplı bir şok yapmaya niyetliydim. Ama bir aksilik oldu, öğlen yemek zorunda kaldım, yoksa sadece 2 öğün yapacaktım.

Kızacak herkes bana ama... :17: Dürttü şeytan... :17: Bir ara takımca şokzede olmuştuk, nispeten daha eski üyeler bilir... O günden beri kimse yapmamıştı... Ben de araları atlamak gibi bir yola gittim, saçma evet, farkındayım. :D

ayy canım benim ben şok diyetlerine yok patattes diyeti karbonhidrat diyeti inanmıyorum.he maydonoz duyu içip detoks gibi olursa ona inanırım canım..sakın ara öğün atlatınca ben inanıyorumki ödem yapıyorum.metobolizmam yavaşlıyor.şeytana söle dürtmesin..bu gecede ben ona sırt dönemeye çalışıyorum..(şeytana)sürekli git ekmek arsı yap içine acı biber koy vs..sanırım onun yüzünden erken yatıcam

tatlım ara öğünlerin yok.her zaman tost yeme farklı şeyler ye.ara yemekleri ihmal etme.metobolizman düşer.kaçamaklarıda sen bilirsin en azından haftada bir yap.benim tercihimdirki perşembe günü daha hafif ye canım

ayy canım al..bende aldım sinem saysinde.pek damak zevkime göre değil.bi tuhaf.al bence canım inan etkisini görürsün

Ben tadını biliyorum onla bir sorunum yok, kolayıma da gelecek aslında, inş görürüm balımm :))

kimse benim menüme yorum yapmadı :19::19:

sabah öğününü beğenmadımmm.

Vuuuuu... :32::32:

Yok Şeydacım, evde değildim.
Ya hadi itiraf edeyim... Bugün ufak çaplı bir şok yapmaya niyetliydim. Ama bir aksilik oldu, öğlen yemek zorunda kaldım, yoksa sadece 2 öğün yapacaktım.

Kızacak herkes bana ama... :17: Dürttü şeytan... :17: Bir ara takımca şokzede olmuştuk, nispeten daha eski üyeler bilir... O günden beri kimse yapmamıştı... Ben de araları atlamak gibi bir yola gittim, saçma evet, farkındayım. :D

Bu şokzede hikayeniz nedir Sinem de bir keresinde bahsetmişti çok merak ediyorummm. Ayrıca ne şok'u Funda? Sana ne gerek şok? Öyle güzel gidiyorsun ki hiç de ihtiyacın yok öyle bir şeye.

İyi geceler Kizlar
Kılındığını dönüşmeden menumu yazayım:))
Ama öncelikle nazcim canım benim seni saymazmiyim hic ama İnan benim yazdığım an kimse yoktu ozellikle baktım hemen sonra sen girmişsin anlaşılan:))

Menüme gelince
Sabah
1 simit
1 KK peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Ara
2 mandalina

Öğle
2 kasik kabak yemegi( hala aynı kabak artık bitti:))
2 kasik makarna
4 kasikyogurt
1 dilim ekmek

Ara
3 eti form Elmalı

Aksam
4 kasik kiymali patlıcan
2 dilim ekmek
3 kasik yoğurt

Ara
1 salatalık

2 kupa yesilcay
Bolca su ( o kadar cok icmisimdir tuvaletten çıkamadım bugun:))

Yuruyus yapamadım ama gezmeye gitmeden tam 210 ip atladım
Gercekten super yorucu helede alışık olmayınca pilim bitti ilk 50 de ama yuruyus yapamayacağım icin zorladım

afiyet olsun canım...
ay ip atlarken bende çok zorlanıyorum.hele göğüslerim yüzünden.ama ilk 50 değil ama 25 de mafolluyorum bende.bu ip olayını ilk berivanda sonra sende gördüm...sayenizde canımm

menüm

sabah
1 form kepekli bisküvi

öğle
tavuk şiş
salata

ara
kahve +yeşilçay :1:

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

2 litre su 3 kupa yeşilçay..az öncede 1 tane nar yedim

Öğle güzel :)
Kahve ve çaydan ara olmaz. :)

Akşam da fena değil.
Genel olarak da fena değil. :)

Kızlarrr napıyorsunuzz bakıyım nasıl gidiyor hayat diyet, ben birşey söyliyim sakın burdan ayrılmayın ayrılınca herşey bitiyo benim tam bitmedi de burdaki gibi olamıyorsunuz o kesin. Ben hala aynı kilodayım ne aldım ne verdim ama tekrar ipin ucunu tutcam bu aralar saldım biraz yılbası geliyor benim mektubumda hedefim neydi unuttum ama olsun bakalım hedefi tutturabilecekmiyim. benden böyle sizler nasılsınız bakıyım....

Bu şokzede hikayeniz nedir Sinem de bir keresinde bahsetmişti çok merak ediyorummm. Ayrıca ne şok'u Funda? Sana ne gerek şok? Öyle güzel gidiyorsun ki hiç de ihtiyacın yok öyle bir şeye.

Aylar önceydi... :) Sanırım 2 ay...
Ben 2 haftadır perşembe günü şok yapıp fazladan fazladan - çıkıyordum. Tabi bunu gören takımın kanına girmiş oldum. :60: Sonra da o hafta bir gün (perşembe) hep beraber şok yapmaya karar verdik. O zamanda bu kadar kalabalık değiliz, 6-7 kişi falanız... 1 kişi hariç herkes şok yapmıştı. O bir kişinin de o hafta işleri vardı, dönen konuşmadan haberi yoktu, o yüzden şok yapmadı. :)

Sonuçta o cuma hepimiz fazla verip sevindik. Ama ondan sonraki günler her gün sebepsiz yere + çıkmaya başladık. En çok da Tuniyle ben. Ben her gün 200 gram alıyorudum. :60: Üstelik yine rejim yapıyordum. :60: O hafta hepimiz rejim ve spor yaparak kilo aldık. :) Tabi 1 kişi hariç: Şoku yapmayan kişi. :60:

O gün bugündür şok yapmadık. :) Çok komik bir listeydi, herkes kilo almıştı. Gören takımca yemek yeme alemi yaptığımızı sanır... :9:

Son düzenleme:
Kızlarrr napıyorsunuzz bakıyım nasıl gidiyor hayat diyet, ben birşey söyliyim sakın burdan ayrılmayın ayrılınca herşey bitiyo benim tam bitmedi de burdaki gibi olamıyorsunuz o kesin. Ben hala aynı kilodayım ne aldım ne verdim ama tekrar ipin ucunu tutcam bu aralar saldım biraz yılbası geliyor benim mektubumda hedefim neydi unuttum ama olsun bakalım hedefi tutturabilecekmiyim. benden böyle sizler nasılsınız bakıyım....

Arzucum hoş geldin. :) Ben de tam dedikodunu yapıyordum. :60:
(Şokzede haftasındaki o tek kilo veren kişi Arzu'dur bu arada...)

Canım hedefin 57 imiş.
Bırakma rejimin peşini. Ne güzel kilo veriyordun sen. Dişini sıksan yılbaşı hedefini bile tutturabilirsin, eminim. :)

Eeee, daha neler yapıyorsun, nasılsın? :)

Son düzenleme:
Arzucum hoş geldin. :) Ben de tam dedikodunu yapıyordum. :60:
(Şokzede haftasında o tek kilo veren kişi Arzu'dur bu arada...)

Canım hedefin 57 imiş.
Bırakma rejimin peşini. Ne güzel kilo veriyordun sen. Dişini sıksan yılbaşı hedefini bile tutturabilirsin, eminim. :)

Eeee, daha neler yapıyorsuni nasılsın? :)

Benim son hedef 57 di Fundacım ben yılbaşında da mı 57 yazmışım hatırlamıyorum gerçekten.. İyiyim canım aynen koşturmaca devam bu aralar hep dışarlardayım akşam çocuklarla eve giriyorum sınıf annesi oldum öğretmenler günü telaşı başladı..... Çok yoğunum anlayacağın pek diyet yapamıyorum açıkçası ama bu akşam dedim kendi kendime arzu kendine gel bak kaç kilo verdin dayan biraz daha diye bırakmıyacağım canım inşallah hedefi göreceğim siz neler yapıyorsunuz yeni arkadaşlar katılmış takıma.... Herkesi çoook öpüyorumm iyi bakın kendinize ve sağlığınıza....

Benim son hedef 57 di Fundacım ben yılbaşında da mı 57 yazmışım hatırlamıyorum gerçekten.. İyiyim canım aynen koşturmaca devam bu aralar hep dışarlardayım akşam çocuklarla eve giriyorum sınıf annesi oldum öğretmenler günü telaşı başladı..... Çok yoğunum anlayacağın pek diyet yapamıyorum açıkçası ama bu akşam dedim kendi kendime arzu kendine gel bak kaç kilo verdin dayan biraz daha diye bırakmıyacağım canım inşallah hedefi göreceğim siz neler yapıyorsunuz yeni arkadaşlar katılmış takıma.... Herkesi çoook öpüyorumm iyi bakın kendinize ve sağlığınıza....

Mektubundan baktım canım, 57 yazmışsın. :)
Rejime devam edemiyorsan kaçırmamaya bak ki, verilen kilolar geri gelmesin. :)
Yeni arkadaşlarımız var, evet. :)

Ben de seni çok öptüm canım; aynı şekilde sen de kendine iyi bak. :34:

kızlar ben yarın erken giremicem o yüzden şimdiden kilo bildirimi yapıyorum..bunu yazarsınız olurda girebilrisem değişklik olursa yenisini yazarım canlarımm
79.2/79.8/-0.6/%-0.757

regl oldum bildiniz gibi bunu etkisi var.şişlk halen var.ama haftaya cuma bende eksilerle dönücemmm

günaydın herkese okulda internet olmazsa diye kilo bildirimimi yapıp gidiyorum.fundacım inş yardımcı olabilirim sana

[TABLE="width: 320"]
[TR]
[TD="width: 64, align: right"]75,2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]73,2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,026596[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]2,659574[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
75,2/73,2/2/0,26596/2,659574 yuvarlayınca 2,7

günaydın herkese okulda internet olmazsa diye kilo bildirimimi yapıp gidiyorum.fundacım inş yardımcı olabilirim sana

[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Nazciimmmm
Tebrikler tebrikler cok guzel kilo vermissin nasil oldu anlat bunun sırrını:)):nazar::nazar::nazar::46::46::46:

Mesaj 2

[TR]
[/TR]
[/TABLE]

2 kilo mu? :53::53: Ne kadar hızlısın... :53::53:
4. değer neyin değeri anlayamadım ben? :44:

Tebrikler bu arada... :46:
Ay o kadar şaşırdım ki tepki bile veremedim doğru dürüst. :60:
Tuni'ye katılıyorum, sırrın nedir sevgili yardımcım? :)

(NOT: O değer 100'le çarpmadan öncekiymiş galiba... :))

kızlar ben yarın erken giremicem o yüzden şimdiden kilo bildirimi yapıyorum..bunu yazarsınız olurda girebilrisem değişklik olursa yenisini yazarım canlarımm
79.2/79.8/-0.6/%-0.757

regl oldum bildiniz gibi bunu etkisi var.şişlk halen var.ama haftaya cuma bende eksilerle dönücemmm

Haftaya kilo vermiş olmanı istiyoruz. :19: Ve de kaçamak yapmamanı... :19:
Umarım hepsi regldendir... :34:

Son düzenleme:
selam kızlar
fundacım sneid tebrik ederim canım çok güzel maşallah maşallah:nazar::nazar:

gelelim bana
pazartesi sabah 75.1 olan kilom bugün 74.4:52::52::52:

yani en son haftaya göree

72.6/74.4/-1.8/2.47933

ama şimdi bu rakam 4emi bölünecek orasını tam kavrayamadım
bayramdan sonraki 2 haftaydı ama sanırım kilolarınız bölünmedi onun için 4 e bölünecek diye düşündüm
ona göre hesap yapıyorum
277. etapta en son bildirim yapmışım
278
279
280( bu hafta kimse yapmadı )
281
282 ( bu hafta)

280i saymazsak 4 oluyor değilmi?

yani
72.6/74.4/-0.45/-%0.62

Gunaydın Kızlar :)

Bildirim yapmaya geldim hemen cıkıcam 2den sonra tekrar gelırım. (Fundacım yeni sistemimizle yaparız listemizi :) )

62.7 / 62 / 0,7 / 1.1164

MESAJ SAYIMLARI
01 Kasım - Bugün

Funda08 177
tunituni 156 (5 Kasım'dan beri yazdığı mesaj sayısı 78, oranlarınca 156 ediyor.)
Buffy26 142
sweetly 120
PinkCherry 104
Raa* 58 (Dün izinli sayıldı, interneti düzelene kadar da öyle sayılacak. 7 günlük mesajlarını 8 güne oranlayınca 58 ediyor.)
brave_* 57
mucizem77* 44

Takım ortalaması: 107

* (Neden her gün sadece alt limiti tutturmaya yönelik mesajlar görüyorum? O 5 mesajın sıkışık olduğunuz günler için olduğunu söylememiş miydik? 8 Gündür mü sıkışıklık var?)

Listede son 3 sırada yer alan arkadaşların durumları kritik. :50:
Raa izinde olduğu için onunla dönünce konuşmamız gerekecek.
Ama İrem ve Şeyda'dan fikirlerini bekliyorum. Mesaj sayıları neden takımın geneline göre bu kadar düşük ve alt limiti anca tutturuyor? Bir sonraki sayımda artacak mı?

İsteyen arkadaşlar başka takımlara transfer olabilir, transfer isteğini paylaşım alanına yazın. Bir takım sizi çağırana kadar 5. takım listesinde görünürsünüz. Ama mesajlar böyle düşük olmaya devam ederse ve siz kendiniz buna bir çözüm bulmazsanız korkarım sizi ayırmak zorunda kalacağım. :50: Ya mesaj sayıları yükselsin ya da transfer olun.

Tekrar söylüyorum, kimseye kasti bir davranışım yok. Rakamlar konuşuyor.
Düşük mesajlara ses çıkarmayınca paylaşımsızlıkla boğuşmak zorunda kaldığımızı bir daha hatırlatıyorum. Bu sayım bu yüzden yapılıyor. Takımda aynı paylaşımsız günleri tekrar yaşamamak için...

Ay yataktan fırladım resmen hemen gireyim diye, geç yattım dün, saate bakıp tam amaan uykuya devam diyordum ki takım aklıma geldi :1:

Bir kere benden önce yazıp da kilo verenlerii çok tebrik ediyorum müthişssiniz, hele Naz seeennnn :52:

64,2 / 64,3 / -0,1 / -0,1557 Üzgünüümm kızlarrr :14:

Back
X