Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yalnız sinemmm aynı gün hem pizza hem patlamış mısır hem bira hem fantaa iyi kaçamak yapmışsıınnnnn

çeşitte dibine vurmusum resmen dimi

ama miktar olarak cok değillerdi ya :))) bira hariç bayag o buyuk ayaklı bardaklar var ya ondandı yalan söyliyemiciğim gece uyuyamam vicdanımdam

yalnız arada yıne kacan bır sey var kaçamak yapınca boyle oluyormus demekki herkes yemeklere bakıyor.

nerdeyse 2 saate yakın yuruduk o cıss nam namlardan illaki ekarte ettiğim olmustur, yuruyusle :)

Bugun spor yapmadım ama kıymetli popomu pek dinlendirmek istemiyorum oturarak

Ben biraz mutfaga gidip açık olan mutfak raflarımla tatsız ama hareketli bir çalışmaya girişiyorum. :)

Yarında guzel bir spor illlllakii yapmam şart. şimdilik opuyorum

nedenki?
raa kilosunu arkadaşı aracılığıyla bildirdi bizde yazdık
bildirim yapmayan birine yapmış gibi göstermedikki
bence bizim hiiiç üstümüze alınacak birşeyimiz yok:))

aa evet o konuyu okumustum, yazmayı unuttum. paylaşıma tubinin yazdıgıyla bızım olayın alakasının oldugu sanmıyorum. bence o bahsettıgı konu dun sızın konustugunuz konu..

1 kasımda izinden dönmüştü Raa, ama hastane durumundan dolayı bildirim yapmamıştı. Hani sen izinli olduğu listeyi yapıştırmıştım ya Sinemcim, o da "izinliyim herhalde" diye bildirim yapmamıştı. O olayı kastetmiştim ben. Kötü niyetten değil, içinden çıkamadığımız için listeye yazmamıştık onu ama...

Dünkü olayı ben de gidip o takımın kendisinde okudum, onların yaptığı hoş değil, onlar olabilir evet. Ama biz de olabiliriz. Son günlerdeki açıklamalarımdan dolayı Raa'nın adı geçmişti... Ordan okuyan biri özellikle üstünü kapadığımızı düşünebilir diye düşündüm. Paylaşım alanına da mesajımı yazdım zaten. Aklımda soru işareti kalsın istemedim.

Çokk geçmiş olsun, inş hem ağır geçirmezsin hem ayakta da sürünmezsin, çabucak atlatırsıınn

oohh süperrmişşşş böyle günün kaçamağı fln olmaz ya hepsi hakkındır

Sağol Fundacım :107:
dun cektıgımız resımlerden :) face'e eklerken burayada onu eklıyım dedım. forumda cok vaktım gecıyor zuzumuda gormus olurum hem, forumdayken :)

ben de çok beğendiiimmmm maşallah sizee

yazman bence de iyi olmuş Fundaa. Raa değil de benim aklıma başka bir şey takılmıştı, ismini hatırlamıyorum İrem miydi, Umutcan' rumuzlu olan, onu listeye eklemedik mi?

yazman bence de iyi olmuş Fundaa. Raa değil de benim aklıma başka bir şey takılmıştı, ismini hatırlamıyorum İrem miydi, Umutcan' rumuzlu olan, onu listeye eklemedik mi?

UmutCan'ın adı Pelin.
Pelin, sen ve Naz gelmeden önce izne ayrılmıştı; hala daha izin süresi dolmuş değil.

Son düzenleme:

Evet, Fundacım paylasım alanında okurken hatırladım zaten olayı cok yenı bır olay oldugu ıcın unutmadım. Evet sen kesinlikle açıklama yaparak en ıyısını yapmıssın, soylenen durum bızım olayımız olmasada takımlarında bızım karısıklıgımızı bılmesı daha ıyı. cunku saklayacak bırseyımız yok takımca

Benım demek istediğim sizin dun konustugunuz konuyu bellıkı dıger takımlardan da goren olmus ve bildirim konusu kurallarda gercekten cıddı bır konu o yuzden ona yazılmıstır dedım.

oohh süperrmişşşş böyle günün kaçamağı fln olmaz ya hepsi hakkındır

ben de çok beğendiiimmmm maşallah sizee

Sagol Nurum

Bugun çift menu yazmak tuhaf geldi :))))

MenuM

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynır
(evde temizliğe hemen baslamak için acele bır kahvaltı oldu)

ara
4 fındık
1 mandalına

ogle
nesfıt + sut :125:

ara
1 muz

aksam (farkında olmadan çok erken yedim, umarım gece bana dönüşü olmaz )
3 kasık tavuk sote
3-4 kup şeklinde haşlanmıs patates
2 kasık coban salata
1 kucuk bardak ayran

Menüüm

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmeği arasına 1 kk beyaz peynirle tost

Öğle
Nesfit+süt

Akşam
Yarım tabak tavuk sote

Bugün 1 top profiterol yediim, 4 kişi karşınızda keyfini çıkarırken duramıyorsunuz maalesef Ama 45 dk yürüyüş de yaptım, dengeliyor mu bilmiyorum, biraz baktım netten kalorisine, bir porsiyon için 290 diyen var 400 diyen var, bir porsiyonu kaç toptan hesaplıyorlar bilmiyorum da ben 1 top yedim sadece birazdan da pilates yaparım diyorum ama duruma göre bakacağım artık

afıyet olsun canım.
ogle menumuz bırebır aynı :))) aksam da aynı ama benım eklerım var :)

Bugun kacamak hakında konusabılecek gucu hıssetmıyorum kendımde Nurcum seni diğer arkadaslara havale edıyorum :)

Bir porsiyonu tahminimce 3 toptur. Pudinginden ne kadar yedin bilmiyorum; ama yürüyüşün dengelenemiştir onu, merak etme.

iyi akşamlar kızlar, bugün kayınvalidem rahatsızdı biraz,onun yanındaydım yeni eve geldim..sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun İremcim, önemli bir durum değildir umarım... :26:

-------

Bu arada Şeyda'ya ne olduğunu bilen var mı? Ben bir şey mi kaçırdım, izin mi istemişti? :44:

-------

Bu arada Şeyda'ya ne olduğunu bilen var mı? Ben bir şey mi kaçırdım, izin mi istemişti? :44:

sağol fundacım..midesi ağrıyor çok, hastaneye gitmesi lazım, dün tüm gece kusmuş..
ya gerçekten şeyda ya ne oldu? bende soracaktım biliyor musunuz? izin mi aldı, en son mesajında ayrılmak gibi şeylerden bahsediyordu sanki (mesaj sayımı olayı) anlamadım?

iyi akşamlar kızlar, bugün kayınvalidem rahatsızdı biraz,onun yanındaydım yeni eve geldim..sizler nasılsınız?

hosgeldin iremcim. geçmiş olsun canım.

-------

Fundacım ben izinle ilgili birşey hatırlmaıyorum ama şeydanın mı ınternetı sorunluydu

sevgi pıtırcıkları sizi
maaşallah maaşallah
resminiz çok güzel canım, kaçamağın az, mutluluğun bol bol olsun

menüm;

kahvaltı
1dilim tam buğday
1 kk peynir
1 bardak çay

öğle
1 tabak suluköfte
salata
ayran

ara
1 sütlü nescafe

akşam
1 tabak domatesli makarna
1 bardak erik kompostosu

öğle ve akşam yemeğinde evde değilim...sanırım biraz fazla yedim:26:

Anlaşılan Şeyda zor mesaj attığını söylediği günden beri gelmemiş... Neyse bekleyelim bakalım, açıklamasını daha duymadık. Belki o mesajı kesin olarak atmıştır, bizim de kesin düşüneceğimizi sanmıştır.

İnternet bağlantısı şu an kopuk olan Raa var Sinemcim. Şeyda da bulunduğu bölgeden dolayı internetinin sürekli kesildiğini ve yavaş olduğunu söylemişti.

şeydanın yazdıgı son mesaj. ben bu mesajdan, takımdan boylece ayrıldıgını dusunmek ıstemıyorum.

iremcim sulu kofte yaglıydıysa fena ama ben suyunu ıcmedım tanelerını yedım dersen cok değil gibi.
makarnada da sorun yok ama, komposto kaç kaloridir onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…