Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hazır kimse yok bende zaten işlere girişmeden bir bakayım demiştim bende cıkıyorum. erken baslıyım erken bitsin işler :)

Bence cok guzel olmus Fundacım. Dediğin gibi ayarı kacmadan yumusatmalarda var. super olmus

Fikirlerini belirttiğin için teşekkürler. :)

Hazır kimse yok bende zaten işlere girişmeden bir bakayım demiştim bende cıkıyorum. erken baslıyım erken bitsin işler :)

Erken başla, erken bitir, takıma erken gel.

Gördüğünüz gibi mesaj sayıları 10'a çıktı. Aslında 5'te bırakmayı planlıyordum. "Şimdilik böyle kalsın, ilerde değiştirilmesi gerekirse değişir." diyordum.

Ama sonra takımca tartışmasını yaptığımız bir konuyu hatırladım. Takımlardaki üye sayısı üst limitinin kaldırılmasının konuşulduğu dönemde, "az olalım, samimi olalım." demiştik.

Şu an zaten kağıt üzerinde 10 kişiyiz. Ama ayrılanlar olacaktır tahminimce... Zaten izinli 3 kişi var, gelmeyen bir kişi var; tabi bu numaralar sürekli değişir. Ama bu kadar az kişiyken takımda bir konuşmanın dönmesini sağlamak ve üyeleri iyice takımın içine çekmek için sınırın 10 mesaj olması gerektiğini düşündüm. Takımımızda hiçbir zaman 10 kişinin üstüne çıkmayı da düşünmüyorum.

Eğer 15 kişilik bir takım olsaydık, 5 mesajda kalacaktık. Ama 10 şu an bizim için daha iyi...
Zaten paylaşım alanında haftalardır takıma mesaj ve menü yazmayıp sadece cumaları bildirim yapan ve enteresandır ki takımda kalmaya devam eden üyeler olduğunu okumuşsunuzdur. Herhalde hiçbirimiz işlerin oraya gelmesini istemeyiz.

Son düzenleme:

bunları zorla değil de, kalbinden geçerek söylediğin için bende mutlu oldum fundacım..

güzel bir tarifmiş tunicim, denemek lazım..ben karadenizli olduğum için, bizim oralarda balık bol mısır unuyla tavada ters-düz edilerek kızartılır:104: somon hiç denemedim, çinekop ve istavrit dışında balık almaya ikna edebilirsem eşimi denerim artık..

Kizlar henüz aksam yemeğini yemedim ama ayarladım
Onun icin meumuyazayim çünkü bugun giremem
Aksama bir programımız var ve eve cok gec geliriz
Birazdan çıkacağım

Sabah
1,5 simit
1 yumurta
1 KK peynir
3 zeytin

Ara yok Sabah cok olfarenin icin ama öğleyide hafif geçirdim

Öğle
4 altinbasak

Ara
4 erik
1 avuc çekirdek

Aksam
3 kasik kavurma
1 dilim ekmek

Diye düşünüyorum hazır zaten sadece yiyeceğiz

Öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz ins

valla 2. takımla ilgli problemler var galiba, hem de bir değil birkaç üyenin kilo bildirimleriyle ilgili..takım kaptanı durumlarını anlatıyor ama, bende karıştım fundacım:44:

valla 2. takımla ilgli problemler var galiba, hem de bir değil birkaç üyenin kilo bildirimleriyle ilgili..takım kaptanı durumlarını anlatıyor ama, bende karıştım fundacım:44:

İremcim bir takıma özel konuşmadım, genel olarak kimin ne yaptığını görün istedim. :) Yani özellikle suçladığım kimse yok. Genel durum var sadece... O da şu durumda herkesin kendi yorumuna kalmış.

----------

Kızlar... Çok üzgünüm çok...

Bilgisayarım çöktü...
Dahili cd-romu yok. Haricileri de okumuyor, o yüzden yıllardır format atılmadı... Zaten her tarafından bir arıza veriyordu, sonunda çöktü...

Babamın aklında farklı bir yöntem var, onu bir deneyeceğiz, umarım düzelir. Hem böylece bilgisayar da biraz kendine gelmiş olur. Ama eğer düzelemezse annemden fırsat buldukça onun bilgisayarından girmek zorunda kalırım. Bu da hiç iyi olmaz.

Şans dileyin bana...

Ay umarımm düzeliirr yaa, şu bilgiyarlar sorun çıkardı mı hepsinden nefret ediyorummm parçalayasım geliyor sıkma canını ya düzelecektiirrr

Bu arada toplu alıntılarda yaptığımız 'm1-m2-m3' geçerli miii? ona göre cevaplayacağım şimdi geçmişi

Tek tek çirkin oluyor diye şimdi toplu cevaplıyorum, öyle olmaz derseniz sonrasında düzeltirim

Hic bozma moralini
Keske oyle sürekli eksi çıksak ama diyetin gercegi bu
Sebeple veya sebepsiz artılar oluyor aralarda
Sen düzenini bozmadiktan sonra eksiye donecek o merak etme:))

Umarım döner kızlarr. Son günlerde en çok 'ay yok olmuyor kaldım böyle kaldım böyle' düşüncesi içindeyim, bir de 2 gündür kaçamak da oldu ben iyice moralsizleştim, hemen de tartılasım tuttu tabii. Funda doğru diyorsun ya akşam o zaman ben yumurta peynir salatalık fln böyle kahvaltı gibi yapayım.

Kaçıncı siniftin nurcum sen..

Balım ben 3. sınıfım :))

Biliyoruummm Zaten bugün okulu ektim ama oturup çok güzel çalıştım şimdi bir girip bakayım dedimm ne var ne yok diye, devam edeceğim

Her ne kadar ailem de ben de doğma büyüme İstanbullu olsak da bizim kökenimiz de karadeniz Eskiden daha katıydım yok biz İstanbulluyuz diye de artık daha rahatım Türkiyenin her köşesini seviyorum zaten, bir de inatçılığıma kılıf da oluyor Karadeniz inadı' diyerekten

Şaşkınlıkla okudum, birisinin de kendini ifade etme tarzına, başkalarına yönelik yazdıklarına vs. nasıl sinir oldum nasıl kudurdum anlatamam yalnız. Her şey apaçık ortadayken bir insan neyi niye ısrarla diretiyorsa.. Neyse, takımımızı seviyorumm demiş miydimm

bu arada Funda orada hani Mumu85 ilk bizim takımda okuduğunu söylemiş ya, tuninin yazısından bahsediyor, biz tuniyle konuştuk onu nasıl ya olur mu öyle şey diye. Ayrıca ben de aynı şekilde 2. takıma gittim ne yapmış bu kadar kilo vermişler diye geriledim sayfaları bulamadım bir yerden sonra bıraktım, kilo bildirimi de görmedim. Kaldı ki buraya gelip yazdığım bir yazıda da 1. olmuşlar coşkuyla bile kutlamamışlar böyle takımlar var demiştim. Ama facebooktan falan kutluyor olabilirler Neyse ya amaann

Kaç saat olmuş yaaa bittim resmen. Hani klasik bahar temizliği vardır ya benımkıde sonbahar temızlıgı. :) Her kış evi bir elden geçiriyorum.
Ama bu defa farklı detaylı oldu. Ben biblo vs cok severım(dim). Bir anda evdeki süs eşyaları çok rüküş geldi gozume.

Bende ne varsa doldurdum kolıye. (istikamet depo :)) Ev rahatladı bende rahatladım. Kaç gundur bir yandan mutfak dolaplarını elden geciriyorum ellerim acil servise cıktı resmen bulasık yıkamaktan.

Bekar fıstıklarrrrrrr. Evlenınce iş hayatını bırakmayınnnnnn Yoksa tüm bu tiSkinç işler başınıza kalır

İşin özü romantik başlayan günüm ''Kakılmış'' olarak devam etti

Dün yazılanları okumustum zaten sen soyleyınce, ama tam bır acıklık gelmemıstı. bugun ogle yemegımı yerken Paylaşım Alanını okudum...

Yazık diyorum sadece ortada ihlal oldugu gibi, durum polemiğe dondurulmus, ayıp....

Zor tuttum kendımı yazmamak ıcın, ama konu polemik aşamasına gelmişse kişi kendi yalanıyla kendını ınandırmıssa soylenecek bır sey kalmıyor..

Olay çok aleni ortada, bir suru açıklama ve rüzgar yapılmış ama gun gıbı ortada benım gorusumce.
Takımımızda boyle cocukca ve saplantılı hareketler olmadıgı ıcın sukur dedim okurken..

Hep kaçamak yapanlara kızarken, özellikle belirtiyorum ya bazen sakın takım genelını dusunerek yorum yaptıgımı, tepki verdiğimi dusunmeyın dıye. İşte bu konu yıne gundeme geliyor dolaylı olarak... ......Elbette dereceye gırmemız hosuma gıdıyor, ama benim için oncelik burda kendi içimizdeki motivasyon..

Takımda geçen zamanla beraber o gordugum eksiler beni inanılmaz motıve edıyor... ...ve yıne aynı sekılde birisi yerinde saydıgı zaman uzuluyorum..

Neyse yaaa.... Benim Paylaşım Alanındaki okuduklarım hiç hoşuma gitmedi... Soyleyecek lafım çokta aslında susuyorum artık...

Fikirlerini belirttiğin için teşekkürler. :)

Erken başla, erken bitir, takıma erken gel.

Guya erken bitirecektim daha yeni oturdum :)))))))

1. bir simitte yeterdi tunicim o yarım artık cilaya girmiş
2. çekirdeğin menunde ne işi var?

(ayrıca kızgın kızgın bende opuyorum canım :) )

Demeeeeeeee... (((( biz dahilide yaşanıcak sıkıntılar için harici almıstık. gecen gun bende onunla formatlamıstım.
laptop daha 1 seneyı yenı doldurdurdu ama dvd de bır sıkıntı var. fabrıka cıkısıyla alakalı %100 bır turlu fırsat bulup gonderemedım servise.

Ahhh Fundam Antalyada olaydın kasayı kapar gelırdın bana :) kahvemızı yudumlarken formatımızı atardık

(Bol şanş canım inşallah en acilinden cozulur )

Bugun ne şansızım burda ya.. benim yazmam bayag surer o zamana kadar gelen olur dıyordum yıne ziyaretçilerle tek kaldım
Yemeğe geçene kadar burdayım ama hiç bir kuvvet kıymetli ve yorgun popomu kaldıramaz suan bu yorgunlukla

Bu arada aslında çok açım ama az daha bekliyim diyorum yemek için. Dun saat 8 olmustur dıyordum meger 6mıs yemegı yedıgımde kazındım resmen gece :2:

Dün yazılanları okumustum zaten sen soyleyınce, ama tam bır acıklık gelmemıstı. bugun ogle yemegımı yerken Paylaşım Alanını okudum...

Yazık diyorum sadece ortada ihlal oldugu gibi, durum polemiğe dondurulmus, ayıp....

Zor tuttum kendımı yazmamak ıcın, ama konu polemik aşamasına gelmişse kişi kendi yalanıyla kendını ınandırmıssa soylenecek bır sey kalmıyor..

Olay çok aleni ortada, bir suru açıklama ve rüzgar yapılmış ama gun gıbı ortada benım gorusumce.
Takımımızda boyle cocukca ve saplantılı hareketler olmadıgı ıcın sukur dedim okurken..

Hep kaçamak yapanlara kızarken, özellikle belirtiyorum ya bazen sakın takım genelını dusunerek yorum yaptıgımı, tepki verdiğimi dusunmeyın dıye. İşte bu konu yıne gundeme geliyor dolaylı olarak... ......Elbette dereceye gırmemız hosuma gıdıyor, ama benim için oncelik burda kendi içimizdeki motivasyon..

Takımda geçen zamanla beraber o gordugum eksiler beni inanılmaz motıve edıyor... ...ve yıne aynı sekılde birisi yerinde saydıgı zaman uzuluyorum..

Neyse yaaa.... Benim Paylaşım Alanındaki okuduklarım hiç hoşuma gitmedi... Soyleyecek lafım çokta aslında susuyorum artık...

değil mi sinemcim? dediğin gibi söylenecek şeyler var, ama gerek yok polemiğe girmeye..bence gerçekler zaten ortada, gerek yok başka yollar aramaya...

Mesaj 9

Evet Nurcum, toplu mesajları toplu numaralandırabilirsiniz. Artık sayım yapılmayacak zaten, herkes 10 mesaj yazarken sayım yapmaya gerek yok.

Öyle canım, aynen sana katılıyorum. Hem ben de çok seviyorum takımımı...
Farkında mısınız, biz zaten listemiz izinlerle, ayrılanlarla dolu olmadığı zamanlar dereceye giriyoruz. Bayramda hiçbir takımla iddialaşmadan, kendimizi kasmadan 2. olduk mesela... :) Aslında gerçekten iddialı bir takımız; çünkü istikrarlıyız. Sürekli kaçamak yapıp her hafta +'larda çıkan üyelerimiz yok. Ben de mi yazsaydım, "En güzel takım, 5. takım..."

Evet canım ilk tuni söylemişti. MuMu'yu da ara ara görüyorum bizim takımda, kendisi de söylemiş zaten başka takımları da okuduğunu... Senin 2. takıma gittiğini bilmiyordum bak, önemli görmemişsindir zaten, söylememişsindir o yüzden... :) Ben cuma günleri kardeş takımı okuyorum bazen, ne kilolar vermişler, ne kadar paylaşım yapıyorlar diye... Listenin onayını beklerken onların son sayfasını falan okuduğum oluyor. Onun dışında başka takımları anca takıma kural ararken okuyorum.

2. takım yanılmıyorsam takımlarda üye sayılarının sınırsız olmasını isteyen takımdı. Ya da öyle değillerse bile sanki akrep'in "Benim takımıma çok rağbet oluyor." dediğini hatırlıyorum. Bunu size şunu söylemek için yazdım: Gördüğünüz gibi takımda çok kişi var diye paylaşım olacak değil. :) Hatta çok kişi olan takımlar anlaşılan o ki daha karışık. Yani "az kişi, çok paylaşım" felsefemizin doğru olduğunu düşünüyorum.

Bir takımda paylaşım yoksa, menüler bile belli değilse ve Nur'un dediği gibi birincilik kutlanmıyorsa, o takım nasıl motive edici olabilir ki?

:124::124::124::124::124:En güzel takım, 5. takım!:124::124::124::124::124:

Son düzenleme:

canım ya üzüldüm şimdi, bilgisayar çöktü tamam format atılır ama, inşallah verilerin kaybolmaz..veri kurtarmaya yönelik bir çalışma yapın canım, gerçi verilerini yedeklediysen problem yok..işin içinden çıkamazsanız profesyonel bir yardım alın derim..

değil mi sinemcim? dediğin gibi söylenecek şeyler var, ama gerek yok polemiğe girmeye..bence gerçekler zaten ortada, gerek yok başka yollar aramaya...

aynen..biz kendi çatımızın altındakı huzura bogulalım dıyorum artık..

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...

EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM

(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!)

fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...

EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM

(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!)

yaa sen 1.lik diyince ben cumadan beri tartılmadım onu farkettim :44: cumartesi-pazar unuttum. dunde kaçamaklı gunden sonra hemen tartılmıyım dedim.
bugun yıne unuttum :44: yarın tartılıyım merak ettım sımdı cok :)) niye gece gece aklıma dusuruyorsun irem yaaa (diye hiç sebep yokken sana soylenırmısım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…