- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.801
Tünaydııııııııııınnnnnn
Gune sahılde aşkımla başladımeve geldiğimde bir gün bu kadar güzel başlayabilir diyordum ki, eşim cıktı ben işlere başlamadan foruma bakayım dedim.
Gunumun güzelliği x2 oldu
Fundacım hiç zorlamak istmedim seni ama ne kadar memnun oldum anlatamam.
Özellikle ve özellikle gonulden devamına inanılmaz sevindim canımmmmm benimmmmm
Derin bir ohhh diyorummmm ve bundan sonrasında hepimizin bir kilometre sıfırlaması yapmasını diliyorum :93:
-------------
Geçmişe bakarken ilk senin yazını gordum, gerisini okumadan hemen dayanamadım yazdım. :) Gecmişi okuyup geliyorum :)
Bence cok guzel olmus Fundacım. Dediğin gibi ayarı kacmadan yumusatmalarda var. super olmus
Hazır kimse yok bende zaten işlere girişmeden bir bakayım demiştim bende cıkıyorum. erken baslıyım erken bitsin işler :)
Takımı son birkaç günde azıcık da olsa dağınık görmek beni üzdü, hepimizi de üzdü biliyorum. Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum, kimseyi
zorlamak da istemiyorum. Naz'ın yazdıklarını da anlayabiliyorum zaten, o yüzden kimseye kırılmışlığım yok. Şu anda kaptan değişikliği konusunda ısrar edersem bu yararımıza değil, zararımıza olacak gibi görünüyor. Benim dışımda kimse şu an böyle bir değişiklikten yana değil.
Bu durumda takımın kaptanı olmaya devam ediyorum kızlar. Kaptan değişikliğini, takımızın mutlu olduğu, herkesin değişikliğe razı olduğu ve hepimiz için daha iyi olacak bir zamanda yaparız artık...
Önümüzü ve yeni kaptanın kararlarını görmediğimiz için son günlerimiz pek verimli olmadı. Gündüzleri boş geçti, mesajlar sayılmadı, menüler kendinden geçti.Sonuç olarak, son günlerin mesaj ve menüleri yine takım defterine işlenecek ama kimseye bir yaptırım uygulanmayacak, bunu belirtmek isterim. Aynı şekilde bugünküler de dahil olmak üzere kaçamaklara ceza verilmeyecek.
Artık sizleri yapılması gereken değişikliklerle de sıkmayacağım. Şöyle bir fikrinizi sorabilirim, ya da değişikliği öneri olarak sunabilirim. Ama konuyu kendim çözme yoluna gideceğim. Belki de en başından beri böyle yapmalıydım, o zaman bu durumları yaşamamış olurduk. :) Neyse, bunlar artık önemli değil sanırım.
Sizden ricam bana biraz zaman verin. Yarın bir kafamı toparlayayım ve değişmesi gereken kural var mı, yok mu bir karar vereyim. Size aldığım kararların nedenlerini de açıklarım. Zaten kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. Şu an aklımda dönüp duran bir şeyler var ama bu saatteki yorgun zihnimle değil, yarınki dinlenmiş ve çözüm üretmeye hazır zihnimle son kararları vermek istiyorum. İki gündür ben de yoruldum; kesin olarak kaptanlığı bırakacağımı düşünüyordum, o yüzden şu an takım işlerine adapte olabilecek halde değilim. Sanki takımın başına hiç geçmemiş gibi hissediyorum. Anlaşılan bu konuda tamamen dağıtmışım kendimi. :)
Ben de dahil hepimizin yaşadığı tüm kafa karışıklığını ve mutsuzluğu bugün yatağa yattığım gibi uzay boşluğuna göndereceğim ve yarın tekrar takıma konsantre bir şekilde uyanacağım.
Tuni mükemmeliyetçiliği bir yana bırakmam gerektiği ile ilgili bir mesaj yazmıştı. Ben de şunu görüyorum şu an: %100 verimli, her üyenin süper paylaşımlı ve süper bilinçli olduğu bir takım olmayacağız. Zaten böyle bir takım yarışma tarihinde hiç var olmamıştır sanırım...Ama en azından %80 verimli bir takım olacağız ve şahsen %90 ları zorlamaya çalışacağım.
Belki 1-2 kalp kırılacak ama sonunda bu takım onu gerçekten hak eden üyelerle dimdik yoluna devam edecek. Samimiyet hala ön planda olacak, o yüzden kimse direkt mesaj sayısına göre bir değerlendirme yapacağımı düşünmesin. :) Zaten o mesaj sayısı işine çok basit bir şekilde son vermeyi düşünüyorum. Bu konuya en iyisi hiç girmemek, hatta ben düşünürken bile siz hiç girmeyeceksiniz bu konuya...Kendi kendime düşünüp size son kararı açıklayacağım.
Sonuç olarak, iki gündür yaşanan sıkıntı için sizlerden özür diliyorum.Görevimin yine başındayım ve bu defa daha iyi yapmaya çalışacağım. Lütfen artık yarından itibaren eski neşemize geri dönelim. Eski söylemlerimizi de çabucak unutmayalım:
Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:
Bugünlük benden bu kadar. Yarın yeni günümüze güzel başlamak dileği ile... İyi geceler...
Balik pişirme olayına bende yeni başladım Sinemcim
Ya disarda yerdik yada pişmiş alır gelir evde yerdik
Ölürdüm korkudan ev kokacak diye
Yine yaptıktan guzel tarifler veririm tabi ama gecen somon yaptım mesela
Piserken kokusu nerdeyse sıfır inanamazsın
Tepsiye yağlı kağıt ser
Somonları zaten parça parça alıyorsun ben ikiye böldüm onları
Halka halka patates ve soğan koydum yanlarına baharatlayip
Somonuda tuzladim üzerine sarımsak doğrradim biraz baskada birsey yok zaten kendinden yağlı bı balik hic yağ koymana gerek yok
Hepsi bu tadinida biz cok beğendik:))
Bu arada yaptıktan sonra öğrendimki tepsiyi aliminyum folyoyla kapatıp pişirin son 5 dk folyoyla çıkarıp üzeri kizarana kadar pisiriliyormus bir dahakine oyle yapicam
Levrek henüz evde yapmadım ama onunda kokusunun cok az olduğunu söyledi bı arkadasım
Sanırım haftaya buzluktakini yaparım yapincada paylasirim:))
Kızlar hepinizden bir ricam var; lütfen paylaşım alanını aşağıda alıntılayacağım mesajdan itibaren güncel zamana kadar okuyun:
Benim yazdığım bazı cevaplar olduğunu göreceksiniz; okumanızı istememin nedeni benim yazdıklarım değil, önce bunu belirteyim ki sonuna kadar okunsun.
Hepimiz bu yarışmanın üyeleriyiz. Kendi iç işlerimiz dışında başka takımların nasıl yürüdüğünden pek haberdar olmuyoruz, liste bildirimlerini takip etmiyoruz. Dolayısı ile bir takım içinde neler olup bittiğini sadece o takım biliyor.
Bu mesajları okuyarak başka takımlarda neler olup bittiğini görebilirsiniz. Burda yazılanları hepimizin bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimin haklı kimin haksız olduğu herkesin kendi yorumuna kalmış.
--------
Alıntıladığım mesajın sağ üstündeki küçük simgeye tıklarsanız, söz konusu sayfaya ve mesaja direkt gidersiniz.
valla 2. takımla ilgli problemler var galiba, hem de bir değil birkaç üyenin kilo bildirimleriyle ilgili..takım kaptanı durumlarını anlatıyor ama, bende karıştım fundacım:44:
İremcim bir takıma özel konuşmadım, genel olarak kimin ne yaptığını görün istedim. :) Yani özellikle suçladığım kimse yok. Genel durum var sadece... O da şu durumda herkesin kendi yorumuna kalmış.
----------
Kızlar... Çok üzgünüm çok...
Bilgisayarım çöktü...
Dahili cd-romu yok. Haricileri de okumuyor, o yüzden yıllardır format atılmadı... Zaten her tarafından bir arıza veriyordu, sonunda çöktü...
Babamın aklında farklı bir yöntem var, onu bir deneyeceğiz, umarım düzelir. Hem böylece bilgisayar da biraz kendine gelmiş olur. Ama eğer düzelemezse annemden fırsat buldukça onun bilgisayarından girmek zorunda kalırım. Bu da hiç iyi olmaz.
Şans dileyin bana...
Arada nedensiz yere şiş çıkabiliyoruz. Bir önceki gün içilen suların birkaç yüz gramını hala atamamış veya kabızlık çekiyor olabiliyoruz. Ya da bilinmeyen bir neden oluyor işin altında. :) Son günlerde fazla yüklendin belki de... Yediklerin biraz fazla gelmiş ve o seni fazla çıkarmış olabilir.
Nesfit ya mısır ya da pirinç gevreği sanırım. Mısır ve pirincin glisemik değeri yüksektir, yani çabucak acıktırır. O yüzden sana önerim bugün kalorini düşük ama lifini yüksek tut. Mısır, pirinç, beyaz un vs. den uzak dur. Bol bol salatalara attığımız sebzelerden tüket. Esmer ekmeğini öğünlerinden ayrı tutma.
Eğer yarın tartıda sonuç düzelmezse 1 günü daha hafif geçirebilirsin ama 3 gün üst üste deneme derim.
Keyfini de hemen bozma, arada öyle olur, hemen ardından vermeye devam edersin.
Hic bozma moralini
Keske oyle sürekli eksi çıksak ama diyetin gercegi bu
Sebeple veya sebepsiz artılar oluyor aralarda
Sen düzenini bozmadiktan sonra eksiye donecek o merak etme:))
Kaçıncı siniftin nurcum sen..
Ne dedik biz sana?
Önce okul dedik, ders dedik...
"Takımı bile ek git ama yeter ki derslerine güzel çalış." dedik.
Sen şimdi televizyon karşısına yuvalanıp sınav geceleri sabahlamaktan bahsediyorsun.
Olmaaaaz, kabul etmeyiiiiiz.
Bir kere daha ders çalışman gerekirken tv karşında olduğunu okumayayım Nurcum... Azıcık sık dişini, ne kadar erken çalışmaya başlarsan o kadar rahat olur senin için...
güzel bir tarifmiş tunicim, denemek lazım..ben karadenizli olduğum için, bizim oralarda balık bol mısır unuyla tavada ters-düz edilerek kızartılır:104: somon hiç denemedim, çinekop ve istavrit dışında balık almaya ikna edebilirsem eşimidenerim artık..
Kızlar hepinizden bir ricam var; lütfen paylaşım alanını aşağıda alıntılayacağım mesajdan itibaren güncel zamana kadar okuyun:
Benim yazdığım bazı cevaplar olduğunu göreceksiniz; okumanızı istememin nedeni benim yazdıklarım değil, önce bunu belirteyim ki sonuna kadar okunsun.
Hepimiz bu yarışmanın üyeleriyiz. Kendi iç işlerimiz dışında başka takımların nasıl yürüdüğünden pek haberdar olmuyoruz, liste bildirimlerini takip etmiyoruz. Dolayısı ile bir takım içinde neler olup bittiğini sadece o takım biliyor.
Bu mesajları okuyarak başka takımlarda neler olup bittiğini görebilirsiniz. Burda yazılanları hepimizin bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimin haklı kimin haksız olduğu herkesin kendi yorumuna kalmış.
--------
Alıntıladığım mesajın sağ üstündeki küçük simgeye tıklarsanız, söz konusu sayfaya ve mesaja direkt gidersiniz.
--------
Fikirlerini belirttiğin için teşekkürler. :)
Erken başla, erken bitir, takıma erken gel.
Kizlar henüz aksam yemeğini yemedim ama ayarladım
Onun icin meumuyazayim çünkü bugun giremem
Aksama bir programımız var ve eve cok gec geliriz
Birazdan çıkacağım
Sabah
1,5 simit
1 yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
Ara yok Sabah cok olfarenin icin ama öğleyide hafif geçirdim
Öğle
4 altinbasak
Ara
4 erik
1 avuc çekirdek
Aksam
3 kasik kavurma
1 dilim ekmek
Diye düşünüyorum hazır zaten sadece yiyeceğiz
Öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz ins
İremcim bir takıma özel konuşmadım, genel olarak kimin ne yaptığını görün istedim. :) Yani özellikle suçladığım kimse yok. Genel durum var sadece... O da şu durumda herkesin kendi yorumuna kalmış.
----------
Bilgisayarım çöktü...
Dahili cd-romu yok. Haricileri de okumuyor, o yüzden yıllardır format atılmadı... Zaten her tarafından bir arıza veriyordu, sonunda çöktü...
Babamın aklında farklı bir yöntem var, onu bir deneyeceğiz, umarım düzelir. Hem böylece bilgisayar da biraz kendine gelmiş olur. Ama eğer düzelemezse annemden fırsat buldukça onun bilgisayarından girmek zorunda kalırım. Bu da hiç iyi olmaz.
Şans dileyin bana...
Ay umarımm düzeliirr yaa, şu bilgiyarlar sorun çıkardı mı hepsinden nefret ediyorummm parçalayasım geliyorsıkma canını ya düzelecektiirrr
Bu arada toplu alıntılarda yaptığımız 'm1-m2-m3' geçerli miii? ona göre cevaplayacağım şimdi geçmişi
Şaşkınlıkla okudum, birisinin de kendini ifade etme tarzına, başkalarına yönelik yazdıklarına vs. nasıl sinir oldum nasıl kudurdum anlatamam yalnız. Her şey apaçık ortadayken bir insan neyi niye ısrarla diretiyorsa.. Neyse, takımımızı seviyorumm demiş miydimm
bu arada Funda orada hani Mumu85 ilk bizim takımda okuduğunu söylemiş ya, tuninin yazısından bahsediyor, biz tuniyle konuştuk onu nasıl ya olur mu öyle şey diye. Ayrıca ben de aynı şekilde 2. takıma gittim ne yapmış bu kadar kilo vermişler diye geriledim sayfaları bulamadım bir yerden sonra bıraktım, kilo bildirimi de görmedim. Kaldı ki buraya gelip yazdığım bir yazıda da 1. olmuşlar coşkuyla bile kutlamamışlar böyle takımlar var demiştim. Ama facebooktan falan kutluyor olabilirlerNeyse ya amaann
----------
Bilgisayarım çöktü...
Şans dileyin bana...
değil mi sinemcim? dediğin gibi söylenecek şeyler var, ama gerek yok polemiğe girmeye..bence gerçekler zaten ortada, gerek yok başka yollar aramaya...
Mesaj 9
Evet Nurcum, toplu mesajları toplu numaralandırabilirsiniz. Artık sayım yapılmayacak zaten, herkes 10 mesaj yazarken sayım yapmaya gerek yok.
Öyle canım, aynen sana katılıyorum. Hem ben de çok seviyorum takımımı...
Farkında mısınız, biz zaten listemiz izinlerle, ayrılanlarla dolu olmadığı zamanlar dereceye giriyoruz. Bayramda hiçbir takımla iddialaşmadan, kendimizi kasmadan 2. olduk mesela... :) Aslında gerçekten iddialı bir takımız; çünkü istikrarlıyız. Sürekli kaçamak yapıp her hafta +'larda çıkan üyelerimiz yok. Ben de mi yazsaydım, "En güzel takım, 5. takım..."
Evet canım ilk tuni söylemişti. MuMu'yu da ara ara görüyorum bizim takımda, kendisi de söylemiş zaten başka takımları da okuduğunu... Senin 2. takıma gittiğini bilmiyordum bak, önemli görmemişsindir zaten, söylememişsindir o yüzden... :) Ben cuma günleri kardeş takımı okuyorum bazen, ne kilolar vermişler, ne kadar paylaşım yapıyorlar diye... Listenin onayını beklerken onların son sayfasını falan okuduğum oluyor. Onun dışında başka takımları anca takıma kural ararken okuyorum.
2. takım yanılmıyorsam takımlarda üye sayılarının sınırsız olmasını isteyen takımdı. Ya da öyle değillerse bile sanki akrep'in "Benim takımıma çok rağbet oluyor." dediğini hatırlıyorum. Bunu size şunu söylemek için yazdım: Gördüğünüz gibi takımda çok kişi var diye paylaşım olacak değil. :) Hatta çok kişi olan takımlar anlaşılan o ki daha karışık. Yani "az kişi, çok paylaşım" felsefemizin doğru olduğunu düşünüyorum.
Bir takımda paylaşım yoksa, menüler bile belli değilse ve Nur'un dediği gibi birincilik kutlanmıyorsa, o takım nasıl motive edici olabilir ki?
:124::124::124::124::124:En güzel takım, 5. takım!:124::124::124::124::124:
fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...
EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM
(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?