Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takımımızın kakılmışı, kıyamayız sana...

Bibloları kaldırmakla iyi yapmışsın, azı iyi ama çok olunca işler çığrından çıkıyor bence de...
Ay ben çok yapıyorum ev işi pazarlığını zaten... Çocukluğumdan beri ev kızı olmaktan korkmuştum, şimdi de ev kadını olmaktan korkar oldum. Hiç bana göre değil, dilerim öyle günler yaşamam... Şu anda ev kızlığında çok farkım yok gerçi ama en azından uğraştığım, ara ara beni dışarı çıkartan bir işim var. Ya o da olmasa?

Ayyyy, Sinemcim... İş planlarından bahsetmiştin ya, dilerim hemen olur.
(NOT: Hemenden kastım, mezun olduktan sonra hemen.)

Sorma canım, şimdi deniyoruz formatlamayı, umarım olur...

Bu arada tuni'ye yarım simitlik spor cezası keseceğiz zaten. Yok öyle kaçamak yapıp kurtulmak. :)
Bir de ben o 1 simiti dışarıda olup da başka bir şey bulamadığımız zamanlar için kaçamak oylamasına dahil etmiştim ama normal günlerde bir öğünde 1 simit çok görür oldum. Kurallarımızı bunun için değiştirip bulandırmayacağım tabi... Ama unutmayın kızlar, bir simit 4 dilim ekmektir...

Takımımızın kıymetini bilelim. Herkesin bizim gibi olmadığını görelim. :)

Ufak bir ara yap bence, çok bekletme... Sonra ana öğün fazla zengin olabilir.

menümü de yzayım hemen;

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (azcık kaşar koydum)
1 bardak 7 otlu çay

öğle
1 kase yoğurt
2 tane eti burçak

ara
1 bardak sütlü nescafe

akşam
1 tabak mercimek çorbası
birkaç kaşık yoğurtlu kabak salatası

ara
mandalina yemeyi düşünüyorum

Canım hard diski bölüyorum. İşletim sistemini yüklediğim kısmını boş tutmaya çalışıyorum; anca programları falan yüklüyorum oraya... Onun dışında önemli şeyleri harici diske ya da hiç dokunmadığım, diskin bölünmüş kısmına atıyorum. Ama tabi ki illa arada kaybedilen veri oluyor. Dilerim çok önemli bir şeyler yoktur. Yer imlerim gidecek, ona acıyorum en çok, onlar benim hayatım...

fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...

EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM

(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!)

İrem'i duydunuz... Bu hafta 1. yiz ona göre. :)

Kaşar peynir... :)
Burçak... :)

Aslında kaçamak listesinde yer alıyor bunlar ama öyle bir menü ki bu, ne diyelim şimdi? :)
100 kalori eder toplam (kaşar azıcık olduğuna göre...) Artık sana bırakıyorum canım; ister 100 kalorilik bir egzersiz yap, ister yapma...

Burçakta bol lifli olduğunu yazar ama Burçak şekerlidir, yani ben öyle biliyorum. :)

Son düzenleme:

yaaa birde o yorgunlugun arasına spor bıle yaptım
Ya aslında her yıl bu sus esyası olayına ıyıce sogudugum ıcın, eskıye gore cok cok azdı ama, yinede onlar bıle batmaya basladı. simdi sadece mumluklar kaldı.
kokulu mum tütsü hastalığım hiç bitmez sanırım :)
--------------
Bende de hep evkadınlıgına karsı bır fobım vardı :) evlendıgımızın ilk yıllarında o kadar yogun calıstım ki (sabah8-akşam2) ilk evde kaldıgım sene tatil gibi gelmişti.
ama artık kendimi kotu hissetiriyor bana. amaçsız gibi hissediyorum kendimi
------------------
inşallah Fundacım işe donme düşüncesi bile heycanlandırıyor beni :) Ama mezun olmamı beklersek daha cok var mezun olmama :)))

--------------------
evet kaçamakları goz ardı etmek yok duydun mu tuniiiii :)
---------------------

2. ara hakkımı doldurdum ona ragmen açım (((( iş yapınca daha bir acıkıyorum ya çok fena bu durum ((

Ayy ben dayanamıyorum yaaa yemege gıdıyorum cok fena oldum bugun gece acıkırsam 1 mandalına yerım.

daha beklersem fundanın dediği gibi abartı yıcem ogunu.

Oyy kıyamam yaa Ama cidden son zamanlarda hep bir ev temizliği, artık tamam bitti diyebilir miyizz Ayrıca iyi yapmışsın süs eşyalarıyla ilgili de, çok göz yorduklarını düşünüyorum

Ben birinci olan takıma bakıyorum, bir de en çok kilo verene ne yapmış diye bakayım istiyorum ama bu hafta kısmet olmadı işte Çok kişi olmak hem sorunlu hem sonuçlar açısından da iyi değil bence, ona göre fazla kişi sayısına bölünüyor çünkü. 'Az kişi çok paylaşımm'

Her gün tartılıyor musunuzz? Ben normalde cumadan cumaya tartılıyorum ama bazen 1 hafta dolmadan da tartıldığım oluyor, 2-3 günlük aralıklarla.

Burçak feci bir kaloriye sahip ya, bol lifli diye düşünüyorsun ama aynen hiç öyle değil ben eskiden feci hastasıydım akşam yemeğinden sonra çay keyfini yapardım onla, baktım şimdi netten, 1 paket eti burçak 742 kalori

MEnüümm

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmeği arasına 1 kk beyaz peynirle tost

Ara
7 badem

Öğle
Nesfit+ süt

Ara (sayılmaz aslında ama )
2 fındık

Akşam
2 sulu yumurta
1 kk dan daha az peynir (peynirim bitmiş yoksa yerdim )
1 kepekli tost ekmeği (erken yiyorum akşam yemeğini o yüzden tutsun diye düşündüm)
1 salatalık, 3 çeri domates

1 bardak yeşil çay içtimm

Daha geç saatte de sütlü nescafe içsem sorun olmaz dimiii??

Evet yap yap bitmiyor. Ne yazık ki bitmedi daha Nurcum bu hafta full devam etsem anca bıter anlattıklarım dısında daha o kadar cok ıs vardıkı bugun yaptıgım saysam temizlik yarısmasına cevırmısım olurum burayı süs eşyaları hakkında boyle dusunmenıze sevındım. evlendiğinizde asla kucuk esyalarla doldurmayın bosa gıden para..
-------------
Ben eskiden gezerdim bazen takımları oylesıne ama detaylı değil. cok uzun zamandır gezmıyorum ama.
--------------
ooo normalde tabi canım hergun illaki o tartıya cıkılır ben su en son 3 hafta tartı yasagından sonra o tartı askından sıyrıldım sanırım. bazen gunde bır kaç kez tartılırdım :))))
-----------------
Burçak bende onceleri sabah 1 tane kahveyle yerdım ama, bıraktım artık evde varsa kuru kayısı yıyorum sabah yada aksam tatlı azmanlıgımı bastırmak ıcın :)

Bu nasıl guzel menu boyle... ustelik tost daaaa beyaz peynırle

sıvı oldugu için birşey olmaz bence Nurcum iç kahveni

Son düzenleme:
MenüM

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynır
1 mini domates

ara
3 kasık nesfıt + sut (sabah hafıf oldugu ıcın arayı nesfıtle dengeledım)

ogle
3 kasık makarna (sadece haşlama)
1 kasık tavuk sote
1 bardak ayran

ara
8 fındık

aksam
4 kasık makarna
2 kasık domates sosu (içeriği; domates, yeşil biber, maydonoz ve suyla sos yaptım yagsız. değişiklik olsun dedim)
2 kasık coban salata
1 bardak ayran

su; 2lt ye yakın.
bitki çayı hiç içememiştim daha simdi bir yeşil çay aldım. yatana kadar 1 yeşil çay 1 de mısır puskullu içerim.
_____
gece acıkırsam 1 mandalınayı da gozden cıkardım

Son düzenleme:

Sana çookk kolay gelsin o zaman, tam derin temizlik ama olsunn her ne kadar temizlik spordan sayılmasa da böyle temizlikler bana göre hep harekettir yanii

O süs eşyaları da bir yerlerde tek başına göründüğünde bayılıyorsun hemen almak istiyorsun ama sonra ya yer olmuyor evde ya bir şeylerle uyduramıyorsun falan en iyisi bulaşmamak az ve öz olsun

Oleyyy ben de bugün çok mutlu oldum kendimdeen hemen şimdi kahvemi yapıp notların arasına kaybolmaya gidiyorumm, daha sonra ya da gece gelir yine yoklarıımm sizi, öpüyorum çokkk

Son düzenleme:
Kızlar sanırım bu akşam giremeyeceğim, belki geç saatlerde girerim ama çok zor...

Yarın dışarı çıkıyorum, normalde izinli yazmazdım kendimi... Ama şimdi annem bilgisayarını bana bırakmayacağı için giremeyebilirim. Benimkiyle hala uğraşıyoruz, pek umudum yok gibi ama göreceğiz.

Ben yine de izin yazmıyorum kendime, belki bu akşam düzelir bilgisayarım. Düzelmezse de bir gün çarpı yerim ben de artık.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 tavuk baget fırında

Ara
1 paket sunta

Ara
2 mandalina

Akşam
6 kaşık makarna
2 köfte

fundacımm o kadarr mutlu oldumkiiii kararından dolayı kutluyorum seni canım...
nurcum hiç kafana takma tatlım arada olur böyle zamanlar
fundacım yaa üslubunda sorun yok bence...dönüşüm muhteşem olcak havası seziyorum bu mesajda

sinemm bayılıyorum sana yaaa..bende aşkımla böyle olmak istiyorummmm
fundacım bende az ama öz olmaktan yanayım
yeni kurallar hepimiz için hayırlı olsun kızlar..inşallah kural ihlali olmadan güzel zamanlar geçiririz..
inş iremcim kendimize söz vermemiz gerekiyo artık ya
fundacım üzüldüm gerçekten çok üzülüyo insan yaa bi anda gidiyo herşeyin..ama geri getiren programlar var onlara bi bak ihtiyacın olursa
sinem çok iyi yapmışsın onlardan kurtulmakla..bu arada evlendikten sonra mutlaka çalışılmalı fikrine katılıyorum..evde olursak herşey bize kalcak..o yüzden bende hiç bırakmayı düşünmüyorum..hatta şimdiden ortam hazırlıyorum kendime nişanlıma ben yetişemem herşeye mutlaka yardım etmelisin mesajları veriyorum alttan alttan
bende takımımı çook seviyorummm

aynen..biz kendi çatımızın altındakı huzura bogulalım dıyorum artık..

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
unutalım bütün tatsızlıklarımızı yepyeni bi başlangıç yapalımmm
fundacım mesajına karşılık sana apaçi dansıyla sesleniyoruumm...

EN ÜYÜK TAKIM 5. TAKIM

(valla kızlar bugünkü sevinç ve gazla bu hafta 1. olmamız lazım, o kadar!!)
varmısınız bu hafta birinciliğe oynaayalımmm
nurcum süper bi menü tebriklerr

kızlar ya bir saatten fazladır burdayım hiç kimse yok özledim siziiii

Annem sağolsun bana bıraktıktan sonra almadı bugün bilgisayarı...
Nazcım takımda olduğunu bilseydim gelirdim, kimse yok diye başka topiklerde takılıyordum ben de...
Burda olduğunu bilsem gelirdim, ama sen de gitmişsin artık.

Biz de bilgisayar için son çare bir şey deneyeceğiz şimdi, umarım olur.

fundacım bende şimdi girebildim tekrar ama yine kimse yok..iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi

Ay menümü beğenmeniz çok hoşuma gitti, şimdi notları kaldırdım hemen bir bakayım dedim, ben de yatıyorumm yarın da evdeyimm, yine güzel bir menü ve çalışma günü olacaakk oleeyyy

Dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayacağım, hazır bugün böyle mutlu bitirmişken günü bakıp da 'yapıyorum olmuyor' kaygılarına kapılmak istemiyorum. Öpüldünüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…