Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde rengim kirmizi:))
Değişik renk alayım derim ama bı bakarım elimde yine kirmizi:))

Yilbasindada kirmizi ciciler super olacak:))

:) araba alacagımız zaman bıle ıstedıgım marka bellıydı, tutturdum kırmızı dıye 2.elde de sipariş değil ki bu. allah gonlume gore verdı ama kırmızı nasip oldu :))

giyimde, tekstilde, dekorasyonda herseyde yaaa bitiyorum kırmızıya :))))

inş sinemcim zayıflayınca benimde ilk almak istediğim şey miniler şu an pantolonumun ,üzerine bile hafif uzun şeyler giyiyorum ama kısa bi süre sonra istediğim gibi giyineblcem

kızlar hepinize teşekkürler.
evet haklısınız galiba önce bir daha denemeliyim.
çünkü,kendimi hep bu sayfanın geçmişini okurken buluyorum çok alıştım hepinize.ayrıca bu izin zamanı bile o kadar boşladım ki tamamen ayrılırsam hiç kilo veremem gibi geliyor.
artık yarın Funda ile konuşup dönmüş olurum.Çünkü bu gün Funda ile hiç denk gelmedim.
şimdi öpüyorum hepinizi.gidip kızımı uyutayım.

ben kırmızıyı bi başkasına yakıştırıyorum ama kendim hiç giyemiyorum yaa o kadar iddialı bi karakterim yok heralde

inş sinemcim zayıflayınca benimde ilk almak istediğim şey miniler şu an pantolonumun ,üzerine bile hafif uzun şeyler giyiyorum ama kısa bi süre sonra istediğim gibi giyineblcem

canım benım ınsallah gıyıneceksın gonlune gore :) daracık kotlar streç trikolarrrr

işte irademiz bizi zorlayınca en sevdiğimiz cicileri dusunmek lazım.

Daha once aysegule soylemıstım sanırım. Gecen sene kışın havaya girip Kırmızı bir Ceket almıstım. nasıl olsa kılo verıyorum dıye (79dan 70'e dusmustum) ama ceket olmuyordu aldıgımda. o kadar begenmıstım kı o anda olanı almadım. kılo verınce heba olur dıye. sonra ne yazıkki o 9 kılonun 8ını aldım ((( olmanın yanından gıttı ıyıce.

buraya takıma geldım (ama kışlık kalın ceket antalya yazını dolapta gecırdı :) ) her ay bır kac kere gıydım hep :)
yavas yavas daha ıyı olmaya basladı :) suan tam oluyor dıyebılırım.

insanın cok sevdıgı bır kıyafet cok motıve ediyor.

sinem bende deri mini bi etek gördüm gidip onun küçük bedenini mi alsam ki kendime

ben kırmızıyı bi başkasına yakıştırıyorum ama kendim hiç giyemiyorum yaa o kadar iddialı bi karakterim yok heralde

ben cocuklugumdan berı hastayım kırmızıya :))) annem alısverıse gotururmus benı ayakkabı alıcaz (ev zaten doluymus kırmızı) annem sıyah yada beyaz bakarken renk olsun dıye
ben yaygarayı koparırmısım kımızııııı dıye bana bısey alırken hep kırmızılarla cıkarmısız dukkanlardan :)))) evde astıgım bır resmım var kucuklukten onda bıle bır goresenız kırmızı elbiseli bide kadın kadın poz vermişim

sinem bende deri mini bi etek gördüm gidip onun küçük bedenini mi alsam ki kendime

al tabi nazcım. ama sadece begendıysen alma. bayıldıysan al cunku cok sevdıgın bır kıyafet ınanılmaz motıve edıyor. yavas yavas gıymeye basladıgında vayyyy bee olursun. :)
once gecmez popodan sonra adım adım cekmeye baslarsın bıde bakmısın hooop olmus etek

Ya kısalıkları cikardimya, ay o kilolu hallerimdeki kıyafetler 46 48((
Allahım neymişim ben nasil farkında degilmisim gerci farkindayim saniyordum kendimi zayiflamaliyim dıyordum ama gerçekten farkinda olsam ciddi manada kilo vermek icin ugrasirdim, denedim saka gibi ustumden dokuluyorla resmen
Birde herseyimi verdim sanıyordum bazılarına kiyamamisim heralde vermemisim, iyimizde kiyamamisim
Onlarda 40 beden:)
Arasi yok yani
Onlarda tam olmuyor su an bı 5 6 kilo versem super olacak:))
40 beden giyme düşüncesi bile beni heyecanlandiriyor:))

bende kırmızıyı çok severim ve arkadaşlarım çok yakıştırır amaaa eşim giydirmiyor maalesef.ilk evlendiğimizde kırmızı bir kabanım vardı.eşim yüzünden giyemedim ve başkasına verdim yesyeni kabanı...

yaa evet tunicim. bende farkındayım sanıyordum ama hakıkaten tam farkındalık yokmus yada farkındaymısız ama acı bır sekılde kabullenmısmıyız nedır
bende de 2 farklı beden kıyafetler hep :))) 42-44 ve 36 beden. :)) 36lar suan kesinlikle olmuyor. oburlerını zaten ayırdım. işlerimden biri de o onları kolilicem vermek icin.
Bir sure sonra onlarda olmaz Tunim 40 beden ıhhh dersin yeni yeni 38 beden cicilerle doldurursun insallah dolabını

hımmm aşırı kıskançlık kokusu bu

benim eşiminde, alımlı bır sey gıydıgım zaman onun havası yuruyusu değişir :))) tek tepki gosterdıgı nokta cok asırı bır gogus dekoltesı olursa o da zaten ben cok nadır oyle dekolte gıyerım.

Aa neden nazcim gencecik kızsın
Hem kirmizi cok iddialı bı renk degil bence ama cok havalı ve gösterişli
Ayni model başka renk bişeye göre cok fark ediyor

Kesinlikle Nazcım yaşın genç ne cici olur sana kırmızılar. :)

ben siyaha da bayılırım herkes gıbı kırmızıdan sonra sıyahtır rengım ama o az once bahssetıgım aynı ceketın sıyahıda vardı ama hakıkaten Tunının dediği gibi ikisinin durusu cok farklıydı.

Ayy 38 bedenmiii
Tabi ya neden olmasın
Once enim kemiklerim iri ne kadar zayıflamamda 38 olamam derdim ama gecen hatırlarsanız buralara koyduğum fotodan sonra olabilirim diyorum:))

kızlar kırmızı giyme konusunu düşüncem fiziğim biraz daha düzelsin hemen alcam bide sinemm mezun olsan bile gitme sen yaa bu takım içinde çoook ayrı bi yerin var bence senin herkesi motive ediyosun gerekirse kızıyosun uzaktan uzağa tam bi abla gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…