- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.901
Ayy 38 bedenmiii
Tabi ya neden olmasın
Once enim kemiklerim iri ne kadar zayıflamamda 38 olamam derdim ama gecen hatırlarsanız buralara koyduğum fotodan sonra olabilirim diyorum:))
kızlar kırmızı giyme konusunu düşüncem fiziğim biraz daha düzelsin hemen alcambide sinemm mezun olsan bile gitme sen yaa bu takım içinde çoook ayrı bi yerin var bence senin herkesi motive ediyosun gerekirse kızıyosun uzaktan uzağa tam bi abla gibisin
Ya fundanin bilgisayarı düzelmedi galiba(
Aklı burdadir ama kendiside olsaydı keske
Bir kisi bile olmayınca hemen belli oluyor eksikliği
canım benim o arada yetiş bana bende durduk yere rakibimden olmıyım
Yaseminli yesilcayi ben hic içmedim sen hangisini aldın ?
Ayrıca nesfitli iki ogun geçirmek baya başarılı bı sonuc
Akalarda yok yine iyi dayanmissin
Menüm cok cok Düzensiz
Sabah
Yok
Ara
Yok
Öğle
Yok
Ara
2dilim ekmek
1 KK peynir
Aksam
Izgara balik( bir porsiyon)
Salata
Ara
3 eti form limonlu
30 dk yuruyus yesilcay içmedim icerim yatmadan
nurcum senin sayende gidip yaseminli yeşilçay alcam merak ettiriyosunbu arada menün güzel ama ben doymazdım
al tabi nazcım. ama sadece begendıysen alma. bayıldıysan alcunku cok sevdıgın bır kıyafet ınanılmaz motıve edıyor. yavas yavas gıymeye basladıgında vayyyy bee olursun. :)
once gecmez popodan sonra adım adım cekmeye baslarsın bıde bakmısın hooop olmus etek
kızlar kırmızı giyme konusunu düşüncem fiziğim biraz daha düzelsin hemen alcambide sinemm mezun olsan bile gitme sen yaa bu takım içinde çoook ayrı bi yerin var bence senin herkesi motive ediyosun gerekirse kızıyosun uzaktan uzağa tam bi abla gibisin
Ay tam bilgisayarı açtım, başladı mı güncellemeyedelii olduummmmm neyse ki bitti sonunda geçmişi de okudum şimdi alıntılıyorum hemen
hosgeldin canım :)
yavaş yavaş şuanda zaten açlık hissi vurdu sorma, bir yaseminli çay daha içeceğim demiştim içmedim onu, şimdi içsem mi diye düşünüyorum. aç karnına daha çok yağları yakma etkisini gösteriyormuş ya. bakarım birazdan, ayy sen de yaseminli al kesinlikleeee şimdi reklamlar: doğadaan dıdımdıınnn yeşilçayy hahah
ahh ahh( bacaklarımdan çektiğim için giyemediğim minilere, şortlara, kısa elbiselere selam olsun burdan
Kesinlikle katılyıorummmmmm Sinemsiizzz olmaz olmazzz
Hoşbulduummm. Bu arada kırmızı severlerrr, 2,5 -3 yıl kırmızı saç (kızıl değil dikkat çekerim) kullanmış biri var karşınızda 2012 şubatta kendi rengime döndümm ben de
zaten bitki çayında dogadan'ı tek gecıyorum. cok guzel cayları. bende bır ara denicem yaseminlini :) merak ettim ballandıra ballandıra anlatıyorsun
---------
Nurcum bacakların için ekstra spor yap canım. fundayla ben popo fakırıyız :))) popoya gore spor bakıp yapıyoruz. vucutlarımıza gore bolgesel sporlar cok daha ıyı bence.
--------
sağol kuşum cok sevıyorum siziiiiii
Ay beğenmezmişsiniz bir deZannetmiyorum ama
Sineem çok doğru söylüyorsun işte, en gereklisi de yürüyüş sanıyorum. Ama yok yapamıyorum. Pilates her gün aklımın bir köşesini kemiriyor, onun bacak hareketleri de çok güzeldi çünkü ama onu da yapamıyorum. Hadi bu ara sınav bahanem var diyelim de genel olarak da biliyorum kendimi hep bir şekilde zaman geçiyor akşam oluyor. Ve şundan da eminim ki sporsuz gitmeyecek bir yerden sonra. Ay üff işte bir türlü bunun dengesini kuramadım ben.
Ben/Biz de çok seviyorumm seniii/siizii
süpersinnnnnnn
saç itirafları ;
2-3 yıl şebnem ferah kızılı kullandım
2 defa da özlem tekinin modelinde sacımın arka kısmını kazıttım.
Nurcum sahsen ben suan sana sınav donemın oldugu ıcın yuklenmıyorum spor konusunda. sınavlarına calıs kalan zamanınıda keyıflı gecır, bu surecte sadece ogunlerın temız olsun.
sporu bende yıne bozdum bır yapıyorum bır yapmıyorum. sınavların bıtsın beraber baslarız sen bacaklara ben popoyaa
Vuhuuuuuu bir benden dahaaa
Liseye ilk başladığımda benim de kısacıktı erkek gibi önleri dikiyordum hatta beckham tarzıama artık duruldum sanırsam :44:
Evett Sinemm başlayalıımmm, step de çok iyi aslında bacaklar için, o da var zaten, aslında yapmamam için normal zamanlarda bir sebep de yok hani
evet bende de aynı durum :))) saçımda denemediğin delilik kalmadı :) ama duruluyor ınsanher rengi ve her modeli denedim sanırım :))
-----------------
sen sınavları atlatta tam tempo baslıyalımbirbirimzi sıkıştırırız ıyı olur. sorumluluk olunca yapası olmasada yapıyor ınsan. :)
aynen kesinlikleee
Bir de bence Funda'yı bugün izinli saydık biz takımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?