Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy 38 bedenmiii
Tabi ya neden olmasın
Once enim kemiklerim iri ne kadar zayıflamamda 38 olamam derdim ama gecen hatırlarsanız buralara koyduğum fotodan sonra olabilirim diyorum:))

aynen tunicim.. daha fazlasını yapabılecekken nıye azıyla yetınesınkı..

ayyy canım benım yaa.. faydam varsa ne mutlu bana aldıgım gıbı verebılıyorsam.. iş konusu oldugunda bir manı olmazsa zaten benım mezuniyetim uzun surer. :)
aşagıda 58 yazıyor ama 78de 56 dıyemedıgımden 58 demıstım. basından berı hedefım esasında 56. hem mezun olunca koruma topıgı acıcaz :)
kopmak yok ordan devam edicez. :)

Motive dolu takımımaa....

[video=youtube_share;zvO2IvL0sBM]http://youtu.be/zvO2IvL0sBM[/video]

Yaseminli yesilcayi ben hic içmedim sen hangisini aldın ?
Ayrıca nesfitli iki ogun geçirmek baya başarılı bı sonuc
Akalarda yok yine iyi dayanmissin

Doğadan yaseminli çay, ben yeşil çayı başka türlü içemiyorum maalesef, kokusunu da tadını da çok seviyorum yaseminlinin

Menüm cok cok Düzensiz

Sabah
Yok

Ara
Yok

Öğle
Yok

Ara
2dilim ekmek
1 KK peynir

Aksam
Izgara balik( bir porsiyon)
Salata

Ara
3 eti form limonlu

30 dk yuruyus yesilcay içmedim icerim yatmadan

Bana iyi dayanmışsın diyorsun ama sen de iyi dayanmışsın tunii, bu ne böyleee

nurcum senin sayende gidip yaseminli yeşilçay alcam merak ettiriyosun bu arada menün güzel ama ben doymazdım

yavaş yavaş şuanda zaten açlık hissi vurdu sorma, bir yaseminli çay daha içeceğim demiştim içmedim onu, şimdi içsem mi diye düşünüyorum. aç karnına daha çok yağları yakma etkisini gösteriyormuş ya. bakarım birazdan, ayy sen de yaseminli al kesinlikleeee şimdi reklamlar: doğadaan dıdımdıınnn yeşilçayy hahah

ahh ahh ( bacaklarımdan çektiğim için giyemediğim minilere, şortlara, kısa elbiselere selam olsun burdan

Kesinlikle katılyıorummmmmm Sinemsiizzz olmaz olmazzz

zaten bitki çayında dogadan'ı tek gecıyorum. cok guzel cayları. bende bır ara denicem yaseminlini :) merak ettim ballandıra ballandıra anlatıyorsun

---------
Nurcum bacakların için ekstra spor yap canım. fundayla ben popo fakırıyız :))) popoya gore spor bakıp yapıyoruz. vucutlarımıza gore bolgesel sporlar cok daha ıyı bence.
--------
sağol kuşum cok sevıyorum siziiiiii

Hoşbulduummm. Bu arada kırmızı severlerrr, 2,5 -3 yıl kırmızı saç (kızıl değil dikkat çekerim ) kullanmış biri var karşınızda 2012 şubatta kendi rengime döndümm ben de

süpersinnnnnnn

saç itirafları ;

2-3 yıl şebnem ferah kızılı kullandım

2 defa da özlem tekinin modelinde sacımın arka kısmını kazıttım.

Ay beğenmezmişsiniz bir de Zannetmiyorum ama

Sineem çok doğru söylüyorsun işte, en gereklisi de yürüyüş sanıyorum. Ama yok yapamıyorum. Pilates her gün aklımın bir köşesini kemiriyor, onun bacak hareketleri de çok güzeldi çünkü ama onu da yapamıyorum. Hadi bu ara sınav bahanem var diyelim de genel olarak da biliyorum kendimi hep bir şekilde zaman geçiyor akşam oluyor. Ve şundan da eminim ki sporsuz gitmeyecek bir yerden sonra. Ay üff işte bir türlü bunun dengesini kuramadım ben.

Ben/Biz de çok seviyorumm seniii/siizii

Nurcum sahsen ben suan sana sınav donemın oldugu ıcın yuklenmıyorum spor konusunda. sınavlarına calıs kalan zamanınıda keyıflı gecır, bu surecte sadece ogunlerın temız olsun.
sporu bende yıne bozdum bır yapıyorum bır yapmıyorum. sınavların bıtsın beraber baslarız sen bacaklara ben popoyaa

süpersinnnnnnn

saç itirafları ;

2-3 yıl şebnem ferah kızılı kullandım

2 defa da özlem tekinin modelinde sacımın arka kısmını kazıttım.

Vuhuuuuuu bir benden dahaaa

Liseye ilk başladığımda benim de kısacıktı erkek gibi önleri dikiyordum hatta beckham tarzı ama artık duruldum sanırsam :44:

Evett Sinemm başlayalıımmm, step de çok iyi aslında bacaklar için, o da var zaten, aslında yapmamam için normal zamanlarda bir sebep de yok hani

Ay bu arada sende 16 tunide de -daha önce dikkat etmemiştim bugün farkettim- 12 kilo gittiğini gördümm

Daha önce Sineme sormuştum, tuni senin için de geçerli bu sorumm, nasıldı bu süreç istikrarlı menü, müthiş sporr neydi bir iki tüyo istiyorummm yolun başında olan benim gibiler için

evet bende de aynı durum :))) saçımda denemediğin delilik kalmadı :) ama duruluyor ınsan her rengi ve her modeli denedim sanırım :))

-----------------
sen sınavları atlatta tam tempo baslıyalım birbirimzi sıkıştırırız ıyı olur. sorumluluk olunca yapası olmasada yapıyor ınsan. :)

aynen kesinlikleee

Bir de bence Funda'yı bugün izinli saydık biz takımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…