- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.261
gullesu hoşgeldin canım umarım güzel bir beraberlik paylaşıtırız..
zenanım hoşgeldin canım
zenanım hoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin ...
anarşitliği bıraktın şimdide casusuluk mu hain domdom Şeniz nasılsın şeker nasıl gidiyor bu hafta kilo almayalım az dinlenenlim daha doğru vermeye tabiki çalışacaz ama nasip işte haftaya gene iddali gireriz inşallah
yediklerimi yazarım bakarsın uygularım inşlh sen denetle beni ok
canim mehalim yapmis denetlemeyi bende alinti yapmis bulundum bence bu haftada guzel kilo vereceksinherkese iyi akşamlar....bugünün özetini veriim...denetlemek isteyen olursa denetlesin....
sabah aç karnına elma sirkesi+bal karışımı yaptım büyük bi bardak içtim....
yaptığım sucuklu omletten bi parça aldım 2-3 zeytin bi parça peynir 1 dilim ekmek ve bitkisel çay içtim...
12:00 de ara öğünde 1 çay kaşığı keten tohumunu 1 bardak su ile içtim...yarım bardak süt ve suyla yapılmış nescafe içtim...
bu arada lahana yağı aldım...13,30 da onu sürüp sauna esofmanla 45 dk yürüdüm(tere inanamadım yalnız)
15:00 te sivri biberle kavrulmuş ekşimik(2-3 ÇORBA KAŞIĞI) birasda köy peyniri(kibrit kutusundan dahada küçük bi parça)
17:00 de form çayı içtim...
akşamada pazı yaptım...sarımsaklı yoğurtla onu yicem ekmeksiz...
2,5 litre su içtim...
akşam tekrar srkeli karışımdan yapıcam...
9 gibi bi elma yemeği düşünüorum ya da bi bardak süt...
kiz bigunde evinde otur be dinlen yahuuu gezmeye gidince cok yemek yeniliyo benden soylemesi kizim sonra butun hafta ac kaldigin bosa gidiyo neyse iyi hadi iyi gez caanim saka diyom hem sen mezun olmak istemiyordun demii unutmusum hem gez hem ye bacimSelam arkadaşlar annem banyomu yapacan sen sırtını süremeye gelem misengözlerimebaksanab
honey hoşgeldin canım nasıl gidiyor kanaman felan kalmadı inşallah azda bebekten haber ver.
Bizde eşimle avanos ürgüp yaptık gezdik yani.yarın fena halde sıkacam kendimi yine bu hafta sonu dağıttım resmen :)
anaaa kallis ogluna dedin:1shok: niye oyle dedin kiz ruya mi gorduncanımcım hoşgeldin, hayırlı olsun der iyi paylaşımlar dilerima.s.
hafta sonu kaçamakları fena gelmeye başladı bu hafta boşlamayın iyice yerimseniben
zenanım inan bende öyleyim, ters geliyor böyle toplaşmalar günler sohbetler filan yapmadım hiç ben kalabalık toplantılara ne katıldım nede kendim böyle davet vermedim, buradaki düşünce bana ters düşüyor yiyip içeceksin ddikodu yapacaksın o kadar....dediğin gibi çoluk çocukla harca vaktini:bbo:
kızlar dün gittiler şekerciğim yazamadım henüz kan başlığınada.. 3 kız arkadaşından alamamışlar damar yapıları çok inceymiş kan gelmemişkafamçokkarıştı birinin çok canı yanmış yavrumun zor bulmuşlar damarını ve çok az gelmiş kan diğer kolunuda aynen delik deşik etmişler iki koldan ancak bir ünite zorlaya zorlaya çıkmış, bir kaç taneside son bir yıl içinde kulak deldirdikleri için verememişler çok üzülmüşler, ama 4 tanesi gayet uygunmuş verebilmiş, çocuklar heves ettikleri sonucu alamadılar üzülüp döndüler yazık ama fayda faydadır Eylülünde kan borcu çok az kaldı işte 10 küsür gibi galiba...
zenanım neden akşam yemeği yemedin yapma böyle bari yoğurt ve çiğ sebze filan yeseydin yani bir salatalık al böyle boş geçirme bir daha..
ay bunaltma adamı ya sende, bak oda sen üzülüyorsun diye üzülüyordur anne babasını sorun etmemeye bak, zenan ne güzel yazmış hamilelik için kitap al, ben sana örnek vermedimmi yelek örsene oğlunasırnaşık şey
.
olmazmii seker ben denetliycem dedimya ama mehalim dnetlemis canim ben biraz gec kaldim bugunbu arada beni denetleyen yokmuuuuuuuu.......
bu sefer ben yokum kizlar soyliyim benim motor cabuk su kaynatiyo biliyosunuz tak duruyo sonraselammmmmmm.. cok güzeldi bugün burasi.. banyumu yaptim be seker . neyse yarin sabunlarsin sirtimi. delikafadulden oy canim ne cok özlemisim seni
yeni bir sok diyet ha?.bana niye haber vermiyorsun himmm?
bizim yaptigimiz diyete benziyor aslinda cikolatanin diyeti
hosgeldin canimkolay gelsin kizlarrr
yaaa aslinda byaaaa oldu buraya geleli ama tam girdim alintilari yaptim efecik uyandi meger tam uyumamis kerata sut itedi icti bu seferde uyumak istemedi iste birsuru naz ama dayanamadi simdi tekrar uyuydu reyhan ablacim nasilsin hafta sonun yemek icmek yonunden nasil gecti herkez yedim kacirdim diyo sen yaptinmi kacamak bn yapmadim dogrusu aksama kadar bahcede calistim ellerim kabardi fransiz bir komsumuz mmarul fidesi verdi onlari falan diktim salatam bedavaya gelcek he he bu krizde ekonomi yapmis olcam kaydirigubbakcemile3 kizimda fotograf makinasinin pillerini doldurmus denemek icin resim cekti hemde ben bahcede ak donumlan calisirken elimde capa bahcemi yabanci otlardan temizlerken ama nasil poz verdim yanimda yardimcim efem bu resimleri size gostercem en kisa zmanda insallah iste boyle kizlar bidee bizim okullar 15 gun tatil :lepi: 15 gun cocuklarimlan beraberim ohhh doyasiya vakit gecircez ne guzel insallah havalarda guzel olur :teytey:tesekkürler artist. hosgeldin
çikolatacım canım bence akşam yemeğini yogurt vs yap, sabah kahvaltını 1 dilim kepek ekmeği ile yap. o zaman daha iyi sonuç alırsın eminim. tabi yine siz bilirsiniz uygulayın bakalım neler olacak delikafadulden
canım günaydın sanada...herkese günaydınn a.s.
hemen dünün raporunu veriyorum
sabah: 5 sunta-1kase yogurt-1dilim peynir
öğlen: 5 sarma,1 kabak dolması,1 dilim ekmek (suntalarım bitmiş :1ninca: o yüzden böyle yedim)
akşam: yok
canım aramıza hoşgeldin... kahvaltı yapmaman çok kötü böylelikle metabolizmanın çalışmasını engelliyorsun çok zor kilo verirsin versende bir süre sonra duracaktır kahvaltıya başlamanın bir çaresini bulmalısın en azından kahvaltı niteliğinde mısır gevreği filan yiyebilirsin yada kalkınca biraz peynir atabilirsin ağzına.. peki saat kaça kadar hiç bir şey yemiyorsun onuda yazarmısın...aylık kızım bu hareketsizliğimi telafi ediyor kaydirigubbakcemile2
bugün bir çay başladım günee haa bu arada çayımıda şekersiz içerim ben kendimi bildim bileli
herkese iyi bir gün diliyorummm :lepi:
şekerciğim seni aradı gözlerimiz hafta sonu az gelebilsekteGünaydın sevgili 5,takım şampiyonları
haftasonu giremediğim için nete, şöyle bir geçmişi okudum.
mehalimcim ayrıca bende teşekkür ediyorum, böyle bir grupta yer aldığım için inanılmaz iyi hissediyorum kendimi, hafta sonunda burda olamamak bende büyük eksiklik yaratıyor
Günaydın şeker sanadaa.s.gunaydin guzel takimim kaydirigubbakcemile2
bugun cok enerjik hissediyorum kendimi... hava da super yine..
kallisim biz sok diyete basladik bugun,baktin mi? begendin mi diyetimi, ne dersin?
ben basladim...
ben etkişelimlerinin olacağını sanmıyorum ama bu konuda uzman görüşüde yazamamki
soruma gelince... elimde yine GNC nin tonalin cla si var... bu ikisi beraber kullanilir mi? ne dersiniz?
bijioux cugm canim aslinda ben hicbir diyeti harfi harfine uygulayamam zaten...bak bu sabah komsumdayken bana yogurt ver diyemedim ve peynir -kepekli galetayla yaptim kahvaltimi...2 galeta da zaten 1 dilim kepekli ekmege denk gelir... bakalim ne olacak cumayi sabirsizlikla bekliyorum ... sen nasilsin seker?
ben etkişelimlerinin olacağını sanmıyorum ama bu konuda uzman görüşüde yazamamkibir eczaneye sorsan yada burada mesleklerden birini bulup bir eczacıya danışsan :uhm: hiç olmadı solgara telefon açıp sorsanda garanti olsafisfisfis
tamam en dogrusu bu sanirim...:1rolleyes:
bu arada ac kapiyi,topladim deterjanlari bezleri...senin evi temizleyecegim kallisim,ayip ettin...
kakilmistir benim adiiiiiiiiimmm,hem siler hem parlatiriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol: