Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ne güzeel :D 2 kız olmak bir başka bence, ablam var benim de ondan böyle düşünüyor da olabilirim :D

evet cnm bende kuzenlerimle kardeş gibi yetişdik kardeşim olsa okadar yakın olamazdım sanırım,benim kızlarımda öyle olurkar umarım gerçi yaşları cok aralıklı ama ablası küçük kızıma çok düşkün ,ben tek çocukdakararlıydım ama ,oldukdan sonra cokda mutluyum....

evet hakkaten çok kapalı ve bunaltıcı bende o yüzden evde durmak istemedim bir arkadaşımla kahve içmeye çıkacakız...
sonrada yürürüm muhtemelen..

Benim camı açmamla kapamam bir oldu :) Bu soğukta yürüyebilirsen ne ala.Benim arkadaşlarım çalışıyor hep, ben de tvye bakıyorum, birazdan spor yapmayı düşünüyorum :)

günaydınnnn... yeşil çayımı aldım yudumluyorum sizler, nerelerdesinizzz...

Günaydın.
Ben de kahvaltımı yaptım, çayımı içiyorum.Hava çok sıkıcı, tvler ondan sıkıcı :(

Günaydın takım! :16:
Raacım, Gökçecim, günaydın... :16:
Keyifli enerjileri kendi içimizde bulmak lazım, dış etkenlerde aramamak lazım. :34:

evet hakkaten çok kapalı ve bunaltıcı bende o yüzden evde durmak istemedim bir arkadaşımla kahve içmeye çıkacakız...
sonrada yürürüm muhtemelen..

Yürüyüş... :46:
Bakıyorum bu cuma uçtuğumuzu unutmamışsın Raacım, ön hazırlık yapıyorsun. :)

Benim camı açmamla kapamam bir oldu :) Bu soğukta yürüyebilirsen ne ala.Benim arkadaşlarım çalışıyor hep, ben de tvye bakıyorum, birazdan spor yapmayı düşünüyorum :)

Ne sporu yapacaksın canım?

Son düzenleme:

evet dışarda yürümeye bayılıyorum ama hava temiz diye sevindim bu arada bir bakdım çok soğuk ,belki bu gün dışarda yürümem...

Raacım, yeni resmin çok hoş olmuş. :)
Seni görmüyoruz gerçi ama... :D Gerçi çeken kadrajı fazla yukardan almış, ayakların çıkmamış. :)

Ama renk uyumu çok güzel, yumuşak yumuşak... Ortam güzele benziyor, resme baktıkça neden bilmem bir umut doluyor içime... :)

Günaydın takım! :16:
Raacım, Gökçecim, günaydın... :16:
Keyifli enerjileri kendi içimizde bulmak lazım, dış etkenlerde aramamak lazım. :34:

Yürüyüş... :46:
Bakıyorum bu cuma umtuğumuzu unutmamışsın Raacım, ön hazırlık yapıyorsun. :)

Ne sporu yapacaksın canım?

sanada günaydınn cnmmm ...ama bir arkadaşla kavede bulunmaz keyif funcacığımm yaaaa,eneji maşallah yeilçay korkunç tetikliyor bende inanılmaz mutluluk ve enerji veriyor sizede öylemi bilemiyorum..

sanada günaydınn cnmmm ...ama bir arkadaşla kavede bulunmaz keyif funcacığımm yaaaa,eneji maşallah yeilçay korkunç tetikliyor bende inanılmaz mutluluk ve enerji veriyor sizede öylemi bilemiyorum..

Harf hatası olmuş yahu. :) "Bu cuma uçtuğumuzu..." demek istemiştim. :)

Yeşilçay beni de mutlu ediyor ama sanırım psikolojik. Sonuçta amacımıza yönelik bir şey yapıyoruz ve bu da bizi mutlu ediyor. :)

Raacım, yeni resmin çok hoş olmuş. :)
Seni görmüyoruz gerçi ama... :D Gerçi çeken kadrajı fazla yukardan almış, ayakların çıkmamış. :)

Ama renk uyumu çok güzel, yumuşak yumuşak... Ortam güzele benziyor, resme baktıkça neden bilmem bir umut doluyor içime... :)

teşekkürler fundacığım en tazesinden ekledim ,hep aynı yerde çekiniyorum resimleri öncesi sonrası yapma adına:1::1::1: ama pantolonum hafif şalvarımsı detaylar cıkmayınca sankı o bolluklar bacaklarımın kalınlığı gibi görünüyor..:37::37::37:

Yürüyüş bandım var Funda yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

ya ben hiç sevmiyorum bantta yürümeyi yazın harikaydı dışarda müzik dinleyerek ,yada bir arkadaşım var oda çok tempolu yürüyor onunla sohbet ede ede ohhhh miss gibiiiiii...
ama tv karşısında oda güzel olabılır bu gün yanıma bir arkadaş bulursam öyle yürürm bende...

teşekkürler fundacığım en tazesinden ekledim ,hep aynı yerde çekiniyorum resimleri öncesi sonrası yapma adına:1::1::1: ama pantolonum hafif şalvarımsı detaylar cıkmayınca sankı o bolluklar bacaklarımın kalınlığı gibi görünüyor..:37::37::37:

Yok ya, hiç kalın durmuyor. Burdan bakınca gayet güzel görünüyorsun. :)

Yürüyüş bandım var Funda yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Aaa, ne güzel. :52:
Kolay gelsin o zaman sana... :34:

Günaydın.
Ben de kahvaltımı yaptım, çayımı içiyorum.Hava çok sıkıcı, tvler ondan sıkıcı :(

günaydınnnn... yeşil çayımı aldım yudumluyorum sizler, nerelerdesinizzz...
benden tünaydın arkadaşlar:)ohhh ne güzel kahvatılar yapılmış,çaylar kahveler içilmiş.ancak gelebildim okuldan.umarım herkes iyidir:)

ben hazırlanmaya gidiyorum arkadaşlar gelince görüşürüz bu arada söz veriyorum sadece kahve içicem yanında hiç bir şey yemiycem ,kahve drajesini bile ,görüşürüz:54::54:
sadece kahve güzel :9inşallah dayanamayıp bir şeyler yemezsin ben çikolatalı pastayı çok severim ama Fundanın yazdıklarından sonra asla diyorum:)

bugün kaç defa girdim ama 1-2 msaj okuyup çıkmak zorunda kaldım yoğun bi gündü akşam 9 a kadar işteyim bugün
Merhaba arkadaşlar;

Ben Gökçe. 25 yaşındayım, evliyim, şu an çalışmıyorum. Yorucu, stresli işim olduğundan biraz ara vermeye karar verdim, evdeyken epeyce kilo aldım. Çocuğum yok, bir müddet düşünmüyorum, ciddi kilo vermek istiyorum.
boyum 1.68 ve kilom 76-77 arası. İnşallah başarabilirim :)
merhaba gökçecim...ben naz 23 yaşındayım takımın kaptan yardımcısıyım üniversitede araştırma görevlisiyim..takımımız gerçekten süper herkes çok sıcak samimi ve yardımsever..aramıza hoşgeldin:16:
bende kimseyi yeşil gözlü olarak hayal edemiyorum :D:D şanslı kişilerden Naz :D:D
teşekkür ederim melikecim :34:
hoş geldin gökçeciğim bende raa yaş kısmına çok girmeden kısacaa kendimi tanıtayım gerçi kilo kısmınada elimde olsa hiççç girmem ama şu andaki konumuzdan dolayı girmemek saçma olacak:1::1::1: bugün itibariyle 82.4 boy 1.66 2 kız annesiyimmm..
ben başaracağına çok eminim hepimiz grupca başarıcaz bence...
raacım bende bilmiyodum iki kızın olduğunu
evet cnm bende kuzenlerimle kardeş gibi yetişdik kardeşim olsa okadar yakın olamazdım sanırım,benim kızlarımda öyle olurkar umarım gerçi yaşları cok aralıklı ama ablası küçük kızıma çok düşkün ,ben tek çocukdakararlıydım ama ,oldukdan sonra cokda mutluyum....
biz dört kız kardeşiz insanın kardeşlerinin olması hele bunların kız olması çok güzel..benim kardeşlerimle aramda çok yaş fakı yok minik bıdığımız hariç o daha 5 yaşında :16: diğerleriyle arkadaş gibiyiz..iyiki varlarr :9:
Nazcım gelmiş. :52:
Hoş geldin canım, nasılsın?
fundacım şimdi gördüm yaa iyiyim canım benim dünden beri çook daha iyiyim..bugün öğlene kadarda ruh gibiydim ama en yakın arkadaşım aradı onunla baya konuştum çok iyi geldi rahatladım..

bugün kaç defa girdim ama 1-2 msaj okuyup çıkmak zorunda kaldım yoğun bi gündü akşam 9 a kadar işteyim bugün

fundacım şimdi gördüm yaa iyiyim canım benim dünden beri çook daha iyiyim..bugün öğlene kadarda ruh gibiydim ama en yakın arkadaşım aradı onunla baya konuştum çok iyi geldi rahatladım..

Anladım canım, sevindim iyi olmana. :)
Ben aslında seni bekliyordum açıklamak için ama madem bugün de 9'a kadar iştesin, daha fazla uzatmamıza gerek yok. :) Zaten izinde olanlar da var, onlar da gelince okuyacak.

Sevgili 5. takım... :16:
Bundan sonra takım kaptanımız Naz olacak. :) Nazcım'a görevinde başarılar diliyorum.
Takımımız için iyi olacağına inanıyorum. :)

Back
X