Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım ne oluyor bana anlamıyorum.Şu aralar çok yanlış yapıyorum.ya da çok zaman ne yapacaığımı bilemiyorum.Hani geçen hafta bsrmhmmt yi bildirim yapmadı olarak geçmiştim ya.(saat epey geç olmuştu paylaşım alanında konuyu sorsam bile yetişmeyebilirdi) görmüşsündür muhtemelen cumartesi gününe göre alabileceğim söylendi. geçen hafta yine 72,5 çıkmış arkadaş.Bende bildirimini şöyle yaptım:

bsrmhmmt 70,8/72,5/-1,7/-%1,20 geçen hafta bildirimde bulunmadı.yüzde 2 ye bölündü.

Fikrin nedir:?

Tartı değişiminden dolayı 1.7 fazla çıktı, değil mi?
Yani diyetisyene göre aslında kilo almadı. 2 hafta üst üste diyetisyenin tartısında aynı çıktı, bu şekilde mi?

Tartı değişiminden dolayı 1.7 fazla çıktı, değil mi?
Yani diyetisyene göre aslında kilo almadı. 2 hafta üst üste diyetisyenin tartısında aynı çıktı, bu şekilde mi?

tartı farkını bilmiyoruz. ancak evet geçtiğimiz 2 hafta aynı çıktı.

tartı farkını bilmiyoruz. ancak evet geçtiğimiz 2 hafta aynı çıktı.

En son kendi tartısında 70,8 çıkmış, sonra da diyetisyende 72,5 çıkmış. O zaman bence yapılacak en mantıklı şey 1,7'yi tartı farkı olarak kabul etmek. Belki kilo vermiş bile olabilir ama onu bilemediğimiz için değişmemiş olduğunu düşünebiliriz.

Yani bence şöyle yazabilirsin:

72,5 / 72,5 / 0 / %0 (Tartı değişiminden dolayı 1,7 kg kilo artışı eklendi.)

Benim fikrim bu, ama yarışma genelinde bunu kural ihlali sayarlar mı bilemem. Normalde tartı değişiminde yapılan uygulama bu. O konuda bir ihlal olmaz ama belki birileri "Aradaki farkı bilmeden nasıl kafana göre yazıyorsun?" diyebilir... İstersen paylaşım alanına bir sorup kaptanların fikrini al. Bu yöntemi kabul ederlerse problem olmaz.

Yaaa gidecek o 1 kılo 60lar bekleyın Funda gelıyorrrr
Kesinlikle yılbasına bır 68 (kusuratı olsada) şart..

-------
eşim gec geldiğinden cok gec yatıyoruz sabahta kalkmak bımıyorum
-----
Ayy Fundacım bu hafta cok tedirgin oldum. Hem burdan uzak kaldım, hem duzensızdım vede bir minik kaçamagım oldu (can sıkıntısından)
Ama yemek konusunda abartım olmadı. (az bile oldu hatta, duzensızlıkten kastım o zaten) sanırım onun sonucunda yınede -ye gecebıldım. :)
----
mezun olana kadar izin yada bildirimsiz hafta gecırmek ıstemıyorum :) ama pc nın olması cok ıyı oldu. kalkar kalmaz net-cafe cekılmezdı :)
---
umarım soyle 1.5 gıderde en azından bır 59.5 falan olur :)

ama var ya gece kendı kendıme olumlama yapıyordum. dedım rakam soylıyım. 60.7 dıyecektım hadı 60.9 dıyım abartmıyım dedım. gece yatakta soylendım durdum ıcımden 60.9 kıloyum.. 60.9 kıloyum.. 60.9 kıloyum.. sabah tartıya cıkınca cok guldum :) tartılmaya gerek yokmus dedım :)))
--------
biz bu enerjıyle haftaya daha da guzel -lere gecerız :124::124::124: Takım 5 :124::124::124:
Bir kat aşağı ınıyoruz sıkı tutunun

bir sorayım o zaman..

herkese merhaba kızlar,şimdi şöyle bir özet geçelim bakayım:)
herkese günaydıınn :)

kilom aynıydı yani 93
sanırım regl oldum bugün ondan kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum yani :)
olabilir canım regli çok şişkinlik yapabiliyor.en azından aynı deyip moral bozma sende bendensin yani diyeceğim ama kendim içinde çok üzgünüm o ayrı

Kızlar maalesef kilom aynı
76.5/76.5/ 0/ % 0
niye böyle oluyor bu hafta çok dikkat etmiştim reglinin de son günü bitti şişkinde degılım yanı neyse sizden iyi haberler gelir inş.
ya Allah'ım 76 yazmışımn ya sinirden ne yazdığımın bile farkında değilim.hiç 76 olur mu başa dönmüş olurum Allah korusun74.5 kilomçok mutsuzum tüm gün depresif takıldım okulda ruh gibiydim

canımsınnnn tebrikler Funda
okulda ara ara girip baktım ve işte dedim azmin zaferi FUNDAA Maşallah canım darısı bana ve tüm takıma

Günaydııınnnnn

Enn çokk Fundanın bildirimini beklemekle birlikte kendimi yazayım hemen:

64.2/ 62,9 / 1,3 / %1,012 2'e böldüümmm
kız sanada yani çok hızlı kilo veriyorsun maşallah diyelim:)tebrikler canım:)

Kızlar yoldayim
Kilom dün sabah tartildim ayniydi yazarsanız sevinirim
Sehir dısına gidiyoruz cok erken çıktık
Öpüyorum sizi Pazartesi görüşürüz ins
iyi yolculuklar kader arkadaşım benim ahhh ahhh:)
Günaydıınn :)
Haftanın ilk bildirimi benden olsun uykucular :)
Başlangıç kilom : 77
Vee bugün 76.3
güzel bir başlangıç Gökçecim,tebrikler

Bir kat aşağı... Ay bayıldım.

Boşuna demiyoruz düşünce gücü diye... Ben de toplam kilom olarak hiç düşünmemiştim ama hep aklımda 1,5 kg vardı.

Mezun olana kadar....
Kaç kilo ile ayrılmayı düşünüyorsun bu arada Sinemcim?

tebrikler Sinemcim çok güzel maşallahh
senin adına çok seviniyorum ama üzülüyorum kendi adıma sen ocak ayında mezun olrsun
hedefi bviraz aşağı çeksen olmaz mı?
-------------------------------------------------
kızlar ben şimdilik kaçtım akşam misafirim var işlerimi halledeyim.akişam menü yazmaya girerim inşallah:)))

:))))

ben 500-600 değilde hesaplıyıp hep X kıloyum dıye yapıyorum olumlamaları :) o daha guzel gelıyor kulaga sankı. 500gr verıcem verdım değilde, direkt XX kıloyum

Fundacım en basından berı bılıyorsun anlatmıstım 58 sembolık rakamdı.
78den 56 nıye bılmıyorum (2 kılo ıcın o zaman sıkıntı yapmam sımdı tuhaf gelıyor :) )
demeye dilim varmadı. :)
Mezunıyet planım 56tıydı hep. ama bırkac aydır 1 kılo opsiyon olsun ıstıyorum 55 ıstıyorum. 56ya dustukten sonra kendıme 1 ay sure verıcem.

55e dusebılırsem tamamdır zaten, ama 1 ayda dusemezsem zorlamıcam korumada gıder zaten. çunku cooookkk uzun yıllar 56 kıloydum o 1 kılo cok ınatcı olabılır. 2-3 ay surebılır o kadar dıyım yanı

Senden 10 ay sonra da başka mezunlar veririz artık. Bizim mezunlar zaten üst üste binecek gibi görünüyor. :)
En hızlımız sen çıktın Sinemcim. :)

Sağol Ayşegulcum

bende mezun oldugumda hepinizde ondalık dusumu gormeyı hayal edıyorum hep..
Zaten 58de mezun olmayacagım ocakta mezun olmam. :) ama sızde kacamakl yapmayında kısa zamanda koruma topıgımıze gecelım. :)
beni yanlız bırakmayın

Senden 10 ay sonra da başka mezunlar veririz artık. Bizim mezunlar zaten üst üste binecek gibi görünüyor. :)
En hızlımız sen çıktın Sinemcim. :)

Nasıl yanı ? anlamadım 10 ay sonra baska mezunlar derken ben burdakı kımseyı 10 ay burda gormuyorum. ben mı ayılamadım hala gercekten anlamadım yaaa

-----
ben takımın keçisiyim ama gunah değil inatçı keçisi

Ya bır ben mı kaldım ticker değiştirmeyen
benimki disclerde kaldı idareten yeni brşey yapayım barı o kadar 60kusur olmusum ama dımı

Umarım öyle olur. :)
10 ay sonra yepyeni bir kadro olur burda. :)

Ya bır ben mı kaldım ticker değiştirmeyen
benimki disclerde kaldı idareten yeni brşey yapayım barı o kadar 60kusur olmusum ama dımı

Hala bekliyor musun yahu?
Değiştir tabi... :)

Çok güzel.

50'li rakamlarla daha güzel olur. :)

eeeeeeeeevettttttt

2.9kg to go. yazısınıda simdi farkettim cizelgedeki suslere bakmaktan farketmemıstım. ayyyy heycanlandım ellerim buz gıbı oldu yaaa..

ovv nerden nereye oldum hala ınanamıyorum bu kadar kılo nasıl gıttı. ılk haftalar 3kılo gıttı dıye sevınırken simdi kalan kılo 3 oldu :2: duygulandım..
reglde değilim nıye boyle oldu kı sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…