- Konu Sahibi Cherry Mom
- #73.961
canımcım dışarı çıkıp bişeyler yapsaydın evdemiydin?
Evdeydim mecburen...
Kombi mevzusuyla uğraştık saatlerce...
Bir de bir akrabam yakın bir yere gelmiş, onu görmeye gitmem gerekti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım dışarı çıkıp bişeyler yapsaydın evdemiydin?
Yapma o espri(!)yi lütfen... :)
Hayatım boyunca herkesten onu duydum.
Aaaaaa, Sinem yemek yapmış.
1000 kalorilik cezayı destekliyorum.
----------
Bu arada Sinemcim Fringe'e bakayım dedim ama şu ana kadar açtığm her sitede takılma oldu.Yine de bakıyorum, izleyebilirsem izleyeceğim.
![]()
Menüüüm
Sabah
1 simit
Öğle
2 küçük yeşil biber dolması
yarım tas yoğurt
Ara
1 tas sütlaç
Akşam
1 tas mercimek çorbası
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
ben geldimm
kızlar daha bi saat bile olmadı eve geleli..banyomu yaptım hemen size bi bakıyım dedim..
cuma günü içinde açıklama yapmak istiyorum sabaha karşı indim otobüsten arkadaşlarım ben gitmeden bi plan yapmış ilçedeki bi arkadaşımda sabah kahvaltsna gtmeyi düşünmüşler o yüzden cuma günü olduğum yerde net yoktu..bi ara bi yerde wifi buldum ama ancak geçmşten birkaç sayfa okuyabildim o kadar
menüm:
sabah-öğle:domates,salatalık,1 yumurta, 1 kk beyaz peynir ve 1 tatlı kaşığı bal
ara:1 muz ve 1 kivi
akşam:4 kaşık pırasa,2 kaşık kıymalı mantar ve patates salatası
ara:8 fındık
iyi ki söyledin,zaten asla o espiriyi yapmam ama 1000 kaloride yeterince caydırıcı bir sebep bence:)
kız ayrandan akşam yemeği mi olur![]()
herkese günaydınnn
dayanamadım yine leptobumu aldım yanıma...
çook uykucu bi takım olmuşuz bu aralar ama uyanıpta gelen olursa ben burdayım![]()
Günaydın takım! :)
10:00'da kalktım, hem de saat çalınca anca kalktım. Üstelik gece 00:00'da yatmıştım.
Ne uykusu çözemedim. :)
Günaydın Nazcım. :)
Sorma çok uykucu olduk, başta ben ve Sinem... Gerçi belki bizden bile geç kalkan vardır da geç kalkmayı kafasına takmıyordur. Biz takıyoruz. :)
Ben geldim ama sen gitmiş de olabilirsin, bir saattir bu mesajı yazıyorum. :)
selammmm
ben geldiimmm
kızlaarr yorguun ama mutlu bir şekilde döndüm aranızaa
3 gündür ankaradaydıkk
cuma sabah çıktık yazmıştım
ama yollar ara ara karlı ve kapalıydı inanılmaz
yarım saat kapalı yol 50 km ileri günlük güneşlik hiç anlayamadık
üniversteden arkadaşlarıma gittik
çok çok güzel geçti
hasret giderdik gezdik tozduk kardeşimde orda asker onuda ziyaret ettik
ama tahmin edersinziki çocukla uzun yok korkunç birşey
dün gece geldik
3. olmuşuzzz tebrik ederim herkesiii
funda şeytanın bacağını kırmışsın seni ayrıca tebrik ederim
sinem 5li rakamlara bişey kalmamış senide tebrik ederiiimm
özledim hepinizi
inanaın diyete başadığımdan beri ilk defa bu kadar uzun tartılmadım
cuma günü çok ümidim yoktu aynı çıkmak bile beni sevindirdi
sonrada tartılmadım haliyle bakalım cumaya ne olacak
hepinizi çok özledim yazıştıklarınızı okudum gece 1de yattık ama tlfndan okumadan uyumadım inanın aklım sizde kaldı
naz ve funda süper bi yarış olacak eminimm
diyaloglarda çok hoş olmuş eğlenceli bi yarış olacak belli:)))
sinem ya duydum antalya çok fenaymış..inş gitmez netin ya özledim ben sizi burda olun![]()
sen ne yaptın bakym haftasonucanım benımmm bende ozledıminşallah canım hava zaten kapalı bırde elektrıksızlık dusenemıyorum :26:
gökçecim sende 1 gün mesaj ve menü yazmadın..üyelik sürecinde olduğun için bu senin için çok önemli ama ertesi gün haklı bi açıklama yapmışsın bu da takıma girmene hala olumlu bakmamızı sağlıyo
canım benımmm bende ozledıminşallah canım hava zaten kapalı bırde elektrıksızlık dusenemıyorum :26:
ne zaman ,hangi gün ,saat kaçta?hatırlayamadım ama geçen gün 10. mesaj saat gece 12 den sonraya kalmıştı o mu acaba?kızlar bu hafta menü ve mesaj çarpısı olanları yazıyorum
raa 2 menü 1 mesaj
ayşegül 1 mesaj
hoşgeldin Tuğbacım,güzel vakit geçirmene sevindim.ben dayanamayıp yine tartıldım durum vahim.bilmiyorum ne yapacağımı?selammmm
ben geldiimmm
3 gündür ankaradaydıkk
çok çok güzel geçti
dün gece geldik
özledim hepinizi
hepinizi çok özledim yazıştıklarınızı okudum gece 1de yattık ama tlfndan okumadan uyumadım inanın aklım sizde kaldı
Tuğbacım kolay gelsin,zor iş valla geçen gün bende yapmıştım ve çok yorucuydu:)bu arada babanem çağırdı bugün aşure yapacakmış:18::18::18::18::18:
Aman dikkat!!!
Yapmaya çağırdıysa git ama yemeye çağırdıysa gitme!
İlla gideceksen de yeme...
Ama babanneye de nasıl "Rejim yapıyorum, yemeyeyim, sağol." denir ki?
Aç kaldığını düşünüp daha çok yedirmeye çalışır.
Çaresiz kaldım Tuğbacım...
merhaba Sinemcim,menüler güzel gidiyor ama netice yok.Tünaydınnnnn Fıstıklarrr
Dün akşamdan beri Antalya uçuyor :26: Fırtına+Deli gibi yağmur. çok çok fenaaa
Bugun 10:30 da kalktım. :) Kalktım da lamba actık sabah sabah perde falan actık ama aksamdan farkı yoktu.
Bugun olurda gırmezsem bılın kı elektrık gıtmıstır. cunku yarın sabaha kadar fırtına ve yagmur devam edıcekmıs. :26:
hahahah evet yaaa normal yemek yemeyıde ozlemısımkahvaltılık-nesfıt-krep diye gıdıyordum gunlerce
ama bugun yıne yok yemek
dunden kalanı esime verdım bugun işte yesin diye :)
--------
1000 kalori oldukca caydırıcı![]()
içim rahat yani
---------
klasik sitemizde takılma olmuyor senın makına haınlık yapıyor sanırım :)
sütlaç
Hosgeldın Nazcım
Bu hafta Funda bıle dahil atak bekliyoruz senden
Cok guzel menu Aysegulcum, afıyet olsun. tum hafta aynı istikrarı beklıyorum..
kesinlikle 200-300 kalori yakana kadar canımız cıkıyor1000 bayıltabılır
Tunaydınnnn :) gece mesajınla bu mesajı arka arkaya okudum ''almıcam- dayanamadım aldım'' yerım senııı
Tunaydın cınımmm..
kışın verdıgı rehavet Fundacım.. uykumu aldıgım gunlerde bıle bazen gun ortasında kedi kıvamına gırıyorum bazen. :) ozellikle ufoyu karsımda acınca GIRRRRR oluyorum
-----------
fazla uyku = kilobenı en cok gerende o
sen benden yıne ıyıydın kac gundur :) ama bende bugun fena kalkmadım bakalım :) yarın 9.30 olsa fena olmaz :))
----
benimde 1 saat olucak galıba bu mesaj
Hoşgeldiiiiiiinnnnn Tubişşşşşş :)
ayyy ne guzel hep gezıyorsun yaz kış demeden :) bayılırım ben sehırler arası gezılere..sana yol cocukla zor olmus ama bende cocuk olmadıgından gezmek kadar yolculaga bayılıyorum :)
Sağol Fıstıgım inşallah hepberaber ondalıkları dusurucez 60lar ve 50ler![]()
hoşgeldin canım umarım iyi vakit geçirmişsindirtatil bitti eve dönüş ve diyetime kaldığım yerden devam kilomda 1 kilo oynama var ama normaldir ben onu iki günde eski haline getirim inş off bu bu izinde aldıklarımı vermekden kiloyu bir aşağıya çekemedim 2 aydırrr,ama doslarla tatilde sıkı diyet hakkayen zor oluyor zatem hiç tam salmıyorum ama metobolizmam okadar yavaşkı hemen alıyor zor veriyorum allahda cok sıkı bır kasyapım var 42 beden 44 bedenın hiç üzerine cıkmıyorum..
tatil bitti eve dönüş ve diyetime kaldığım yerden devam kilomda 1 kilo oynama var ama normaldir ben onu iki günde eski haline getirim inş off bu bu izinde aldıklarımı vermekden kiloyu bir aşağıya çekemedim 2 aydırrr,ama doslarla tatilde sıkı diyet hakkayen zor oluyor zatem hiç tam salmıyorum ama metobolizmam okadar yavaşkı hemen alıyor zor veriyorum allahda cok sıkı bır kasyapım var 42 beden 44 bedenın hiç üzerine cıkmıyorum..
Herkese merhaba kızlar,nasılsınız ?Ben kötüyüm biraz yine bel ağrım tavan yaptı,oturamıyorum bile.
hoşgeldin Tuğbacım,güzel vakit geçirmene sevindim.ben dayanamayıp yine tartıldım durum vahim.bilmiyorum ne yapacağımı?
Funda geçen gün Ebru Şallı aşure yapıyordu tv 'de ve aşure çok kalorili fakat bir kase aşureyi tek başına öğün olarak kabul edebiliriz demişti,bence olabilir ama sen dersin ?fikrini merak ettim:)
merhaba Sinemcim,menüler güzel gidiyor ama netice yok.sabah yine tartıda oldukça artıdaydım maalesef
bu arada ben çok az uyuyorum ve uykunun fazlası gibi azlığıda kilo yapıyor.günde 4-5 saat falan uyuyorum
![]()
Ya ben bu durumu anlamıyorum. Raacım sen 30 bmi ile 42 giyiyorsun, ben de 26 bmi ile 42 giyiyorum.
Berivan da 29-30 bmi'lerdeyken 42 giydiğini söylemişti.
Ya ben çok löp löp yağlıyım, ya da kemiklerden fark ediyor sanırım. :44:
Ben kalın kemikliyim çünkü, aileden genetik.
Kızlar sizlerin bedenleri kaç?
Benim hem elbisede hem pantolonda bedenim 42.
Teşekkürler Gökçecim. :)
Her bir başarı hikayesi bizler için başka bir motivasyon kaynağı oluyor.
Medyada da yer buldu Demet. 5 kuruş harcamadan nasıl zayıflanır? Diyetisyenlere, spor salonlarına gitmeye illa ki gerek yok. İnatçı olan yapıyor işte. :)
Geçmiş olsun Ayşegülcüm, ben kilo alınca ağrır belim; o yüzden aman dikkat.
Kızlar lütfen tartılmayın. 1 hafta tartılmayın, farkı göreceksiniz.
Öncelikle aşure takımımızda kaçamak yerine geçiyor, bunu belirteyim, yiyenin kaçışı yok. :)
Ben dün 250 kalori dedim ama aşure içindeki malzemeye göre 400 kalori bile olabilir. Yani kalori açısından rejim yapan kişilerin bir ana öğünü yerine geçebilir. Ama sadece şeker yemiş oluruz. Tatlının kendi içindeki toz şeker, meyvedeki şeker... İlla ki yiyecekse sık sık yenmemeli, ara sıra yenmeli. Aşure yendiği gün başka şeker türevi yememeye dikkat edilmeli. Bir de 1 kase bir oturuşta değil de, bölerek yense daha iyi olur.
Amaç sadece tatlı yemekse bence az şekerli bir sütlü tatlı tercih edilse daha masum olur.
Günde 6 saatten az uyku kilo yapıyor diyorlar. Ama siz onu 7 yapın. 6 kolay kolay herkese yetmez.
Tünaydınnnnn Fıstıklarrr
Dün akşamdan beri Antalya uçuyor :26: Fırtına+Deli gibi yağmur. çok çok fenaaa
Bugun 10:30 da kalktım. :) Kalktım da lamba actık sabah sabah perde falan actık ama aksamdan farkı yoktu.
Bugun olurda gırmezsem bılın kı elektrık gıtmıstır. cunku yarın sabaha kadar fırtına ve yagmur devam edıcekmıs. :26:
hahahah evet yaaa normal yemek yemeyıde ozlemısımkahvaltılık-nesfıt-krep diye gıdıyordum gunlerce
ama bugun yıne yok yemek
dunden kalanı esime verdım bugun işte yesin diye :)
--------
1000 kalori oldukca caydırıcı![]()
içim rahat yani
---------
klasik sitemizde takılma olmuyor senın makına haınlık yapıyor sanırım :)
sütlaç
Hosgeldın Nazcım
Bu hafta Funda bıle dahil atak bekliyoruz senden
Cok guzel menu Aysegulcum, afıyet olsun. tum hafta aynı istikrarı beklıyorum..
kesinlikle 200-300 kalori yakana kadar canımız cıkıyor1000 bayıltabılır
Tunaydınnnn :) gece mesajınla bu mesajı arka arkaya okudum ''almıcam- dayanamadım aldım'' yerım senııı
Tunaydın cınımmm..
kışın verdıgı rehavet Fundacım.. uykumu aldıgım gunlerde bıle bazen gun ortasında kedi kıvamına gırıyorum bazen. :) ozellikle ufoyu karsımda acınca GIRRRRR oluyorum
-----------
fazla uyku = kilobenı en cok gerende o
sen benden yıne ıyıydın kac gundur :) ama bende bugun fena kalkmadım bakalım :) yarın 9.30 olsa fena olmaz :))
----
benimde 1 saat olucak galıba bu mesaj
Hoşgeldiiiiiiinnnnn Tubişşşşşş :)
ayyy ne guzel hep gezıyorsun yaz kış demeden :) bayılırım ben sehırler arası gezılere..sana yol cocukla zor olmus ama bende cocuk olmadıgından gezmek kadar yolculaga bayılıyorum :)
Sağol Fıstıgım inşallah hepberaber ondalıkları dusurucez 60lar ve 50ler![]()
merhaba Sinemcim,menüler güzel gidiyor ama netice yok.sabah yine tartıda oldukça artıdaydım maalesef
bu arada ben çok az uyuyorum ve uykunun fazlası gibi azlığıda kilo yapıyor.günde 4-5 saat falan uyuyorum
hoşgeldin canım umarım iyi vakit geçirmişsindirbende bir ileri iki geri işte
![]()
selammmm
ben geldiimmm
3 gündür ankaradaydıkk
çok çok güzel geçti
dün gece geldik
özledim hepinizi
tatil bitti eve dönüş ve diyetime kaldığım yerden devam kilomda 1 kilo oynama var ama normaldir ben onu iki günde eski haline getirim inş off bu bu izinde aldıklarımı vermekden kiloyu bir aşağıya çekemedim 2 aydırrr,ama doslarla tatilde sıkı diyet hakkayen zor oluyor zatem hiç tam salmıyorum ama metobolizmam okadar yavaşkı hemen alıyor zor veriyorum allahda cok sıkı bır kasyapım var 42 beden 44 bedenın hiç üzerine cıkmıyorum..
Anladım canım
İşte o çok felaket bişey oluyo:18: Geçen benim de elektrikler gitti, hava zifiri karanlık, evde sıkıntıdan patladım resmen, inşallah gitmez elektriklerin..
hoşgeldin canım umarım iyi vakit geçirmişsindirbende bir ileri iki geri işte
![]()
Ya ben bu durumu anlamıyorum. Raacım sen 30 bmi ile 42 giyiyorsun, ben de 26 bmi ile 42 giyiyorum.
Berivan da 29-30 bmi'lerdeyken 42 giydiğini söylemişti.
Ya ben çok löp löp yağlıyım, ya da kemiklerden fark ediyor sanırım. :44:
Ben kalın kemikliyim çünkü, aileden genetik.
Kızlar sizlerin bedenleri kaç?
Benim hem elbisede hem pantolonda bedenim 42.