- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.541
nur çok sevindim gerçekten hadi hayırlı olsunaçıklandı tabii açıklanmaz mı, çokk güzellerrr Nazz, şimdi notları yazmayayım hava atarmış gibi ama tavan puan neyse ondan var birkaç tane işteen iyi vize dönemimdi darısı finallerime artıkk
aslında makarna sanıldığı kadar kötü değil bence onu kalorili yapan soslarıBugünün ilk menüsü de benden gelsinnn
Menüm
Sabah
sahanda peynirli 2 yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği
Öğle
Nesfit
Ara
2 kuru kayısı
6 badem
Akşam
3 kaşık etli patates yemeği
3 kaşık makarna
Uzuuuun zamandır makarna yemiyorum ben 1 sene olmuştur belki de, bugün etli patates yemeğinin beni doyurmayacağını anladığım için yemek zorunda kaldım, 3 kaşık dert olmaz diye düşündüm ama bilemiyorum tabii ki.
biraz sonra da sütlü nescafe içebilirim, içmeyebilirim de emin değilim
ben geldimmm
kızlar bugün nişanlımın yanına gittim...hallettik herşeyi..iyiki gitmişim diyorum şimdi yoksa hala kötü olcaktım..siz npysnz bakalım?
katılıyorum yaaa nerde bu devlet nerde bu milet??????Kız milleti, bu gevşeme 5 mesaj'ın rahatlığı mı?? -cadı Nurrrr-
saat 10 oldu ama ya, hani menüler, hani mesajlarrr, bütün gün bir kere bile girilmez miii hiiiiiiiiiiiiii
çok tebrik ediyorum canım,sevindim senin adınaaçıklandı tabii açıklanmaz mı, çokk güzellerrr Nazz, şimdi notları yazmayayım hava atarmış gibi ama tavan puan neyse ondan var birkaç tane işteen iyi vize dönemimdi darısı finallerime artıkk
ben öğleden sonra hep burdaydım ama siz yoktunuzKız milleti, bu gevşeme 5 mesaj'ın rahatlığı mı?? -cadı Nurrrr-
saat 10 oldu ama ya, hani menüler, hani mesajlarrr, bütün gün bir kere bile girilmez miii hiiiiiiiiiiiiii
selam canım nasılsın?hoşgeldin ayşegül
katılıyorum yaaa nerde bu devlet nerde bu milet??????
çok tebrik ediyorum canım,sevindim senin adınadevamı gelir inş.
ben öğleden sonra hep burdaydım ama siz yoktunuz
sabah: 1 kase sütle kahvaltılık gevrek(saat 7 de)
1 simitsaat 10)
öğle:karışık yerli malı tabağıama hepsinden tadımlık
ara:4 tane diyet bisküvi
akşam:5-6 kaşık makarna,salata ve yoğurt.
2 kupa yeşil açy ve 2 litre su:))
öyle miiibunu cümleyi de kafamın içinden söyleyerek göndermiştim bak sen yazmışsın
iyiyim cnm sen nasılsın..yerli malları falan baya iyisinselam canım nasılsın?
katılıyorum ayşegül sinemin yokluğu çok belli..ya arkadaşlar Sinemin yokluğu çok fark ediliyor değil mi?bu gün onun kırpık makarnasından yaptım.yaparkende yerken de o geldi aklıma.
NERDESİN SİNEMMMM DÖN ARTIK(
ayy kızlar nerdesiniz yaa?bir varsınız bir yoksunuz birazdan bende çıkarım yine sohbet edemeyiz
kızlar herkese iyi geceler,kızım uyandı onu uyutur sonrda ben yatarım.
ben geldimmm
kızlar bugün nişanlımın yanına gittim...hallettik herşeyi..iyiki gitmişim diyorum şimdi yoksa hala kötü olcaktım..siz npysnz bakalım?
açıklandı tabii açıklanmaz mı, çokk güzellerrr Nazz, şimdi notları yazmayayım hava atarmış gibi ama tavan puan neyse ondan var birkaç tane işteen iyi vize dönemimdi darısı finallerime artıkk
ya arkadaşlar Sinemin yokluğu çok fark ediliyor değil mi?bu gün onun kırpık makarnasından yaptım.yaparkende yerken de o geldi aklıma.
NERDESİN SİNEMMMM DÖN ARTIK(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?