Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız milleti, bu gevşeme 5 mesaj'ın rahatlığı mı?? -cadı Nurrrr-

saat 10 oldu ama ya, hani menüler, hani mesajlarrr, bütün gün bir kere bile girilmez miii hiiiiiiiiiiiiii

aslında makarna sanıldığı kadar kötü değil bence onu kalorili yapan sosları

ben geldimmm
kızlar bugün nişanlımın yanına gittim...hallettik herşeyi..iyiki gitmişim diyorum şimdi yoksa hala kötü olcaktım..siz npysnz bakalım?

canım çok sevindim hallettiğinize:)

sabah: 1 kase sütle kahvaltılık gevrek(saat 7 de)
1 simitsaat 10)
öğle:karışık yerli malı tabağıama hepsinden tadımlık
ara:4 tane diyet bisküvi
akşam:5-6 kaşık makarna,salata ve yoğurt.

2 kupa yeşil açy ve 2 litre su:))

açıklandı tabii açıklanmaz mı, çokk güzellerrr Nazz, şimdi notları yazmayayım hava atarmış gibi ama tavan puan neyse ondan var birkaç tane işte en iyi vize dönemimdi darısı finallerime artıkk
çok tebrik ediyorum canım,sevindim senin adınadevamı gelir inş.

Kız milleti, bu gevşeme 5 mesaj'ın rahatlığı mı?? -cadı Nurrrr-

saat 10 oldu ama ya, hani menüler, hani mesajlarrr, bütün gün bir kere bile girilmez miii hiiiiiiiiiiiiii
ben öğleden sonra hep burdaydım ama siz yoktunuz

hoşgeldin ayşegül
selam canım nasılsın?

çok tebrik ediyorum canım,sevindim senin adınadevamı gelir inş.

ben öğleden sonra hep burdaydım ama siz yoktunuz

teşekkür ederiimm inş inşş :)) aaa bir şeyler yazsaydın keşkee ya, hep benim yazım sonda olunca ben de eklemedim başka bir şey

yine iyi bir menü bence, salata fln biraz kurtarmış

ya arkadaşlar Sinemin yokluğu çok fark ediliyor değil mi?bu gün onun kırpık makarnasından yaptım.yaparkende yerken de o geldi aklıma.
NERDESİN SİNEMMMM DÖN ARTIK(

bunu cümleyi de kafamın içinden söyleyerek göndermiştim bak sen yazmışsın
öyle miii
selam canım nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın..yerli malları falan baya iyisin
ya arkadaşlar Sinemin yokluğu çok fark ediliyor değil mi?bu gün onun kırpık makarnasından yaptım.yaparkende yerken de o geldi aklıma.
katılıyorum ayşegül sinemin yokluğu çok belli..

Merhaba kızlar.
Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah gelen bir haberle kuzenimin hastaneye kaldırıldığını duydum, hemen yanına gittim. Kuzenim 6 aylık hamileydi, bebeğin kalbi durmuş O kadar kötüydü ki anlatamam, Rabbim kimseye yaşatmasın. Özel bir hastnede yatıyordu, operasyon için üniversite hastnesine sevk ettiler. Tüm gün ordan oraya koşturduk, akşam geldiğimde koltuğa yığılıp kaldığımı hatırlıyorum sadece.
Ben geçmişi okuyayım biraz.

ben geldimmm
kızlar bugün nişanlımın yanına gittim...hallettik herşeyi..iyiki gitmişim diyorum şimdi yoksa hala kötü olcaktım..siz npysnz bakalım?

Sevindim canım, ölümden başka hiçbirşeyin çaresi yok değil. Allah muhabbetiniz bozmasın..

açıklandı tabii açıklanmaz mı, çokk güzellerrr Nazz, şimdi notları yazmayayım hava atarmış gibi ama tavan puan neyse ondan var birkaç tane işte en iyi vize dönemimdi darısı finallerime artıkk

Vuuuuu.... :) Çalışkan kişilik sevdim seni, benim transkriptimde de onlardan vaaarrr (kıskançlık işte )
Şaka tabi.. Başarılarının devamını dilerim Nurcum

Sinemin dönmesini ben de isterim, keşke bir hışımla gitmeseydin Sinemcim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…