- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.521
ilk menü benden olsun.
sabah:domates,salatalık ve peynirle sandiviç
ara:kahve ve 5-6 ceviz
öğle:yarım yufkadan gözleme,4-5 zeytin
ara:muz
akşam:5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1tabak tavuksuyu çorba ve salata
bugün 5-6 tane bisküviyedim.içimdeki canavarın tatlı isteği çıldırdı.eğer kilo bildirimi perşembe olursa kesin patlarım.hoş cumada olsa nasıl toparlanrım bilmem ama neyse.
kalkarkalkmaz 1 bardak su 1 mandalına 1 kızarmış ekmak
ara 2 küçük havuç
öğleyemeği ve kahvaltı 2 kk peynir 5 ceri domates 2 dilim ekmek yeşil çay
ara 1 avuç sarı leblebi 1dilim meyve kurulu yumurta ,sut(hiç yağı olmayan ),diyetşeker ve diyet undan ev yapımı kek.
akşam 150 gr civarı kırmızı et 1 dilim ekmek 5 dilim turp 3 acı biber turşusu..
malesef arkadaşım geldi yürüyüşe çıkamadım ,şu anda okadar kendimi kırgın hissediyorumki yürüyemem sanırm ama suyum 2 litre oldu .yeşil çayım içildi...
m6 mı yapsam, ----- mı yapsam düşündüm ama:44:
Nazcım hepimizin fikrini aldın, hemfikiriz, ama mesaj sayıları hakkında hala bir açıklama yapmadın,ne oldu şimdi 5 mesajmı yoksa 10a devam mı?
Menüm;
Kahvaltı
1,5 dilim çavdar
Yarım kk beyaz peynir
Yarım kk kaşar
3 zeytin
Ara
1 mandalina
Öğle
1 tabak haşlanmış makarna
1 kase sarımsaklı yoğurt
Akşam
1 tabak nohut yemeği
1 bardak ayran
Ara
2 mandalina
Spor: 1 saat yürüyüş
kızlar 5 mesaj yapıyoruz bundan sonra 5 ten sonrasına --- koyabilirsiniz...moralim o kadar bozukki nişanlımla ilgili bişeye aramızda bi sorun yok ama onun bi derdi var ve biraz benim yüzümden bu...
kızlar 5 mesaj yapıyoruz bundan sonra 5 ten sonrasına --- koyabilirsiniz...moralim o kadar bozukki nişanlımla ilgili bişeye aramızda bi sorun yok ama onun bi derdi var ve biraz benim yüzümden bu...
nazcım ,bozma moralini sevgiler kuvvetli olduğu sürece halledilemeyecek problem yokdur ki sen problem bile deyil demişin nişanlilikdaki zorluklar kalbiniz bir olduğu sürece sizi daha çok kilitlendirir birbirnize,o yüzden bize sıkıntı gibi görünen şeyler aslında bir ödülün başlangıcıdır,ben inanıyorum bu olayı atlatın sizi ne büyük mutluluklar bekliyordur...
canım sorun ne olursa olsun hallediliyor.inan bana öyle bir zaman gelecek ki bunları tebessümle hatırlayacaksın.lütfen moralini bozmamaya çalış:))kızlar 5 mesaj yapıyoruz bundan sonra 5 ten sonrasına --- koyabilirsiniz...moralim o kadar bozukki nişanlımla ilgili bişeye aramızda bi sorun yok ama onun bi derdi var ve biraz benim yüzümden bu...
ahhh canım benim tabiii sen yalnız kalıyorsun herkes geç gelince:)suyu içerken hep sen geliyorsun aklıma sağol canım:)
günaydınnnnn.. off çok durgunsunüz amayaaaaa..........
suyu içmeyi unutmuyoruzzzz...
Nurcum çok güzel diyorsun ama beni bu hafta affedin.okulda "yerli malı " haftası kutlıuyor çocuklar ve getirdiklerine hayır dediğim zaman ağlıyorlar.bende kıyamıyorum çok küçük tatlarına bakıyorum ama kaç çocuk var siz tahmin edin halimi.ama kaçabildiğim kadar kaçıyorum:)Günaydııınnnnn
Suyu unutmuyoruz, yeşil çayı ihmal etmiyoruz. spor'a elimizden geldiğince ağırlık veriyoruzz
bugünle birlikte tüm kaçamaklara el sallıyorumyok yok ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı sadece
herkesten güzel menüler bekliyorum.
Nazz en çok da senden bir ses bekliyorumm.
5 mesaj olmasına da çok sevindim en azından nete girdikçe yazabilirim, buraya yazacağım diye net başından ayrılmamaktan kurtuldum sanırım
Gün içinde gelirim yine
Herkese selam arkadaşlar,umarım herkes çok iyidir.geçmişi bir okuyayım dedim ama çok geçmiş yok.5 mesaj iyi ama çok az yazılıyor.neyse düzelecek bunlar:))))
canım sorun ne olursa olsun hallediliyor.inan bana öyle bir zaman gelecek ki bunları tebessümle hatırlayacaksın.lütfen moralini bozmamaya çalış:))
ahhh canım benim tabiii sen yalnız kalıyorsun herkes geç gelince:)suyu içerken hep sen geliyorsun aklıma sağol canım:)
Nurcum çok güzel diyorsun ama beni bu hafta affedin.okulda "yerli malı " haftası kutlıuyor çocuklar ve getirdiklerine hayır dediğim zaman ağlıyorlar.bende kıyamıyorum çok küçük tatlarına bakıyorum ama kaç çocuk var siz tahmin edin halimi.ama kaçabildiğim kadar kaçıyorum:)
Evet canım elimden geldiğince kaçış modundayım.artık sağlıklı olanları tercih ediyorum.bakalım bu haftayı nasıl tamamlayacağım:)ayşegülcüğüm ne kötü bir döneme denk gelmişiz böyle,yerli malı hakkaten zor,sen meyveleri ,azda kuru yemiş ye diyerlerinide tabagına al yermişgibi yapartık sonra o tabaktakileri ne yapacağunı sen düşünartıkk
Nurcum çok güzel diyorsun ama beni bu hafta affedin.okulda "yerli malı " haftası kutlıuyor çocuklar ve getirdiklerine hayır dediğim zaman ağlıyorlar.bende kıyamıyorum çok küçük tatlarına bakıyorum ama kaç çocuk var siz tahmin edin halimi.ama kaçabildiğim kadar kaçıyorum:)
ben geldimmm
kızlar bugün nişanlımın yanına gittim...hallettik herşeyi..iyiki gitmişim diyorum şimdi yoksa hala kötü olcaktım..siz npysnz bakalım?
nerdesinizzzzz kızlarrr
nurcum nasıldı günün vizelerin açıklandı mı?
menüm
sabah+ öğle
4 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk
ara
yok
akşam
1 kase çorba
ara
1 avuç kuruyemiş
1 litre su 1 kupa yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?