Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaarrr size laf dicem ama kendim de pek matah sayılmam, toparlanmamız lazım acilen. yarın çok güzel menüler bekliyorum bütün kaçamaklar sıfırlansın artıkk

gayet güzel menüünnn

kızlar 5 mesaj yapıyoruz bundan sonra 5 ten sonrasına --- koyabilirsiniz...moralim o kadar bozukki nişanlımla ilgili bişeye aramızda bi sorun yok ama onun bi derdi var ve biraz benim yüzümden bu...

Kıyamam sana Nazz aklımı sende bırakma, her şeyin bir hal çaresi vardır aranızda bir sorun da yokmuş, tam olarak anlamadım tabii ama ağlayıp eziyet etme kendine lütfeen

Kızlar son anda yetiştim yab hemen menü yazayım

Sabah

Kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost
2si birarada nescafe

Öğle
Sahanda peynirli 2 yumurta
3 dilim kepekli tost ekmeği

Akşam
1 tas mercimek çorbası
zeytinyağlı yaprak sarması

akşama ek olarak kaçamaklarım var bahsetmek istemiyorum bu aralar akşamları patlak veriyorum sırf, gün içinde bir sorun yok da. Funda olsa şimdi ara yapmadığın için derdi, doğru aslında. neyse artık yarın sporumu yapacağım aralara da dikkat ederiimm

kızlar 5 mesaj yapıyoruz bundan sonra 5 ten sonrasına --- koyabilirsiniz...moralim o kadar bozukki nişanlımla ilgili bişeye aramızda bi sorun yok ama onun bi derdi var ve biraz benim yüzümden bu...

nazcım ,bozma moralini sevgiler kuvvetli olduğu sürece halledilemeyecek problem yokdur ki sen problem bile deyil demişin nişanlilikdaki zorluklar kalbiniz bir olduğu sürece sizi daha çok kilitlendirir birbirnize,o yüzden bize sıkıntı gibi görünen şeyler aslında bir ödülün başlangıcıdır,ben inanıyorum bu olayı atlatın sizi ne büyük mutluluklar bekliyordur...

günaydınnnnn.. off çok durgunsunüz amayaaaaa..........
suyu içmeyi unutmuyoruzzzz...

Günaydııınnnnn

Suyu unutmuyoruz, yeşil çayı ihmal etmiyoruz. spor'a elimizden geldiğince ağırlık veriyoruzz

bugünle birlikte tüm kaçamaklara el sallıyorum yok yok ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı sadece

herkesten güzel menüler bekliyorum.

Nazz en çok da senden bir ses bekliyorumm.

5 mesaj olmasına da çok sevindim en azından nete girdikçe yazabilirim, buraya yazacağım diye net başından ayrılmamaktan kurtuldum sanırım

Gün içinde gelirim yine

Herkese selam arkadaşlar,umarım herkes çok iyidir.geçmişi bir okuyayım dedim ama çok geçmiş yok.5 mesaj iyi ama çok az yazılıyor.neyse düzelecek bunlar:))))
canım sorun ne olursa olsun hallediliyor.inan bana öyle bir zaman gelecek ki bunları tebessümle hatırlayacaksın.lütfen moralini bozmamaya çalış:))

günaydınnnnn.. off çok durgunsunüz amayaaaaa..........
suyu içmeyi unutmuyoruzzzz...
ahhh canım benim tabiii sen yalnız kalıyorsun herkes geç gelince:)suyu içerken hep sen geliyorsun aklıma sağol canım:)
Nurcum çok güzel diyorsun ama beni bu hafta affedin.okulda "yerli malı " haftası kutlıuyor çocuklar ve getirdiklerine hayır dediğim zaman ağlıyorlar.bende kıyamıyorum çok küçük tatlarına bakıyorum ama kaç çocuk var siz tahmin edin halimi.ama kaçabildiğim kadar kaçıyorum:)

ayşegülcüğüm ne kötü bir döneme denk gelmişiz böyle,yerli malı hakkaten zor,sen meyveleri ,azda kuru yemiş ye diyerlerinide tabagına al yermişgibi yapartık sonra o tabaktakileri ne yapacağunı sen düşün artıkk

Evet canım elimden geldiğince kaçış modundayım.artık sağlıklı olanları tercih ediyorum.bakalım bu haftayı nasıl tamamlayacağım:)

ovv senin işin zor cidden

açıkçası tam Ocak ayına bu kadar az zaman kalmışken kötü oldu bu haftamız hepimiz için, sanal bile olsa sorunlardan çok etkileniyorum ben, her neyse kilo almasam iyidir diyebiliyorum :))

Bugünün ilk menüsü de benden gelsinnn

Menüm

Sabah
sahanda peynirli 2 yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği

Öğle
Nesfit

Ara
2 kuru kayısı
6 badem

Akşam
3 kaşık etli patates yemeği
3 kaşık makarna

Uzuuuun zamandır makarna yemiyorum ben 1 sene olmuştur belki de, bugün etli patates yemeğinin beni doyurmayacağını anladığım için yemek zorunda kaldım, 3 kaşık dert olmaz diye düşündüm ama bilemiyorum tabii ki.
biraz sonra da sütlü nescafe içebilirim, içmeyebilirim de emin değilim

ben geldimmm
kızlar bugün nişanlımın yanına gittim...hallettik herşeyi..iyiki gitmişim diyorum şimdi yoksa hala kötü olcaktım..siz npysnz bakalım?

menüm

sabah+ öğle

4 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk

ara
yok

akşam
1 kase çorba

ara
1 avuç kuruyemiş

1 litre su 1 kupa yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…