- Konu Sahibi Cherry Mom
- #74.901
detaylı anlatım var ordan bakabilirsin bende unutmuşum baya uğraştım yeniden çizelge yaparken...JUJU evet kilomu 83 kaydet. Her cuma bildireceğiz zaten. Ayy. yediğimiz içtiğimiz demişsin ama ohohhh benim bugün yediklerimi duysan kapı dışarı edersin herhaldeama yarından itibaren yediklerimide yazarım. Çünkü dediğin gibi valla kendimi sınava hazırlanan bir öğrenci gibi hissediyorum. Bakalım ben biraz acemiyim bu kulüpte henüz nasıl çalışır kullanılır bilmiyorum ama bi bakayım kilo cetveli nasıl oluşturuluyorsa bende oluşturayım.
neyse bu günlük affediyoruz seni ama yarından itibaren herşey yazılacak ok....
bu arada yaptığın aktiviteleride yaz canım... ben mesela şimdi 30 dk yürüyüş yapacağım
kaptanım merhaba.özledim vallahi dün seni göremeyince....
direk motive oluyorum seni burada görünce.kızıyorsun ya spor yapmayınca![]()
bende bugün kaçaktım ama kimse merak etmemiş
aslında bende öğleyin çok acıkmıştım ama okulda kuru fasulye ve piirinç pilavı vardıpilav yemek istemedim başkada kalmadı..yoksa az daha yerdim yani
cuma günü yarışmaya girelim mi diye sormuşsun ya cnm bende girmek isteyenlerdenim
bu arada aramızdada rakibe olabiliyoruz sanırım 70 kilo dolaylarında olan arkadaşlarım gelsin hele şöyle bizde çekişelim![]()
aşkolsun neden merak etmeyeyim hafta sonu baktım sen buralardaymışsın zaten belli kişiler yazmış gözüme çarpmayanlara kaçak dedim sadece...
yarın yarışmaya girişimiz konusunda püskütle konuşucam takımın kilo durumu iş yerindeki bilgisayarımdaydı şimdi aklımda değil senin kilona kim yakın .. ama yarın söylerim yada olmadı bekle ben sana yetişirim.