Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim ne yaptin kiz iyimisin sen 10 tane hanim eller diyo ben bir tane petit beur yedim onu bile pisman oldum sen nasil yersin

Sportie hadi çekinme yediklerim hakkında ne istiyosan yaz ben hazırım bak hazırladım kendimi:( döf beni yol saçımı:)

mehalim ne yaptin kiz iyimisin sen 10 tane hanim eller diyo ben bir tane petit beur yedim onu bile pisman oldum sen nasil yersin

Zenanım işin kötüsüde ne biliyormusun
ben pişmenda değilim .
yani böyle kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen vede pişman olmuyorum olamıyorum yaaa neden böyle kaçırdım kendimi 24 kiloyu ne kadar güzel verdim sabırla tam 1 sene oldu diyete gireli ama son 1 aydır kendimi 3 gün topluyosam 2 gün kaçırıyorum düzen tutturamıyorum neden acaba .
sıkıldım mı yoruldummu yoksa böyle normal kiloya yaklaşınca iş önemini kayıp mı etti yada insanların artık çok normalsin bırak demelerimi beni etkili anlamıyorum offfffff:(

Selam millet ben geldim ama ne yorgun nede bitkinim anlatamam .
sportiecim yediklerimi vallaha yazmayım ipin cuc bildiğin gibi değil fena kaçtı ama illeki yaz diyosan yazım

sabah 1 dilim kepek ekmek ve kk az peynir
öğlen: ( işte ipin ucunun kaçtığı an ) patates saşlatası 3-4 kaşık kadar ..kol böreğiğ kaç dilim kadar diyim size 2-3 dilim kadar diyim yanında 2 küçük dilim kek nasıl ama:(
okuldan geldim 10 tanede hanım eller bisküvi off
akşam ne yiyecem bir fikrim yok henüz aslında hiç bişşi yemesem daha iyi olur :((

Hepinizden özür dilerim nasıl kaybettim kendimi fikrim yok ve halada yiyesim var işin kötüsü

mehalimcim kötü bir rüya görmüşsün,
hadi şimdi kabustan kalk kendine gel
yedikçe yiyesi gelir insanın da ben neyi merak ettim nerden buldun bunları kötükedihüso

bence akşama limonlu soda iç hazmettirir
:oklava:

mehalimcim kötü bir rüya görmüşsün,
hadi şimdi kabustan kalk kendine gel
yedikçe yiyesi gelir insanın da ben neyi merak ettim nerden buldun bunları kötükedihüso

bence akşama limonlu soda iç hazmettirir
:oklava:

canım nerden buldum hemen anlatım bize okulda öğlen araları yemeği bir kadın yapıyor biz aylık alışverişi yapıyoruz o her öğlen yemeğimizi yapıp getiriyor kadın her zaman sebze yemeği falan yapar genel yeme düzenimiz bu ama nerden çıktıysa geçen gün öğretmenler yufka falan almışlar pasta türü yap demişller öğlen yemek yemeye öğretmenler odasına bir geldimm allah 2 tepsi börek 2 tepsi kek koca kazan patates salatası anam bir anda tüm devrelerim yandı benim tabağı bir doldurmuşum odada öğretmneler bile şaşırdı sen mi yiyeceksin bunları dediler ama ben bütün alıcı verici neyim varsa kapadım ne zaman midem doldu anammmm ben ne ettim dedim ama iş işten geçtii hemen masa tenisi oymaya indim .maden suyumu az evel içitim canım

Zenanım işin kötüsüde ne biliyormusun
ben pişmenda değilim .
yani böyle kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen vede pişman olmuyorum olamıyorum yaaa neden böyle kaçırdım kendimi 24 kiloyu ne kadar güzel verdim sabırla tam 1 sene oldu diyete gireli ama son 1 aydır kendimi 3 gün topluyosam 2 gün kaçırıyorum düzen tutturamıyorum neden acaba .
sıkıldım mı yoruldummu yoksa böyle normal kiloya yaklaşınca iş önemini kayıp mı etti yada insanların artık çok normalsin bırak demelerimi beni etkili anlamıyorum offfffff:(
hepside olabilir ama sen yinede kaldigin yerden devam etmeye bak bide sonlara dogru cok zor gidiyo kilolar galiba cok sabirsiz oluyoz belki kadiscimde cok zorlanmisti ama az kaldi canim senin ha gayret diycem ama gecen sefer reglin geciktigi zamanada bu durumdaydin demii mehalim

Selam millet ben geldim ama ne yorgun nede bitkinim anlatamam .
sportiecim yediklerimi vallaha yazmayım ipin cuc bildiğin gibi değil fena kaçtı ama illeki yaz diyosan yazım

sabah 1 dilim kepek ekmek ve kk az peynir
öğlen: ( işte ipin ucunun kaçtığı an ) patates saşlatası 3-4 kaşık kadar ..kol böreğiğ kaç dilim kadar diyim size 2-3 dilim kadar diyim yanında 2 küçük dilim kek nasıl ama:(
akşam ne yiyecem bir fikrim yok henüz aslında hiç bişşi yemesem daha iyi olur :((

Hepinizden özür dilerim nasıl kaybettim kendimi fikrim yok ve halada yiyesim var işin kötüsü

canım valla ipin ucu kaçmışa benziyor ama olsun artık toparlarsın akşam daha hafif birşeyler tercih et ki vicdan azabın azcıkta olsa haiflesin dimi :teselli::teselli:

mehalimcim ne diyim canım ya

bir senedir mücadeleden sonra zaman zaman isyanlar olur elbette,
akşam en azından limonlu yeşil salata veya 2-3 tane limonlu salatalıkla geçir bari

yani bi kere yedin diye herşey bitmedi ya kaldığın yerden devam edeceksin sakın bırakma kendini
bunca yolu neredeyse bitirmişken, ben yoruldum dönüyorum olmaz sakın ha

Böyle bir vazgeçmişlik yapmazsın zaten bunu biliyorum

çikolatacım

spor mpor konuşuyosunuz valla okudukça daha bi yoruluyorum sabahtan beri ayaktayım ben uyumaya gidiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile4
kalk artik uykucu bijo tembel bijo sen yat yat bide zayifliycam diye sunta kemir
olmaz kizim boyle yatarsan gunduzleri sunta diil ne kemirirsen kemir gitmez o kilolar kalllk dididmkaydirigubbakcemile

Bak şimdi tüm arkadaşlar kızıp darılırsın yada alınırsın diye kötü yorum yapmak istemiyorlar kibarlık yapıyorlar biliyorum:bbo:
Ama sana şu yorumu yapmadan geçemeyeceğim.. YUHHHHHH mehalim yaaaaa:mymeka: bu kadar nasıl yedin, hangi mideye sığdırdın sen ufacık tefecik bişeysin :kızgın: birde akşam ne yiyeyim diyor:1shok:

Bir koca şişe su al iki tanede soda al geceyi onlarla geçir:mymeka: 2 de hıyar yiyebilirsin onlarında %80 su zaten ondan izin verdim:1rolleyes:

canım valla ipin ucu kaçmışa benziyor ama olsun artık toparlarsın akşam daha hafif birşeyler tercih et ki vicdan azabın azcıkta olsa haiflesin dimi :teselli::teselli:
canzi pisman degilki mehalim yedigine memnun delikafadulden
ayyy cok kotuyum benyaa hazir millelt ipin ucunu kacirmisken ben drece yapicam bu hafta diyorumda kimse bana inanmiyo :delphin:

ama gecen sefer reglin geciktigi zamanada bu durumdaydin demii mehalim

Evet canım çok dikkatlisin geçen ayda aynen böyle olmuştum .hamile olma ihtimali ben çok etkiliyor kafam dönüyor .ya hamileysem ne yapacam diyorum ne sevineceğime nede üzüleceğime karar veremiyorum.Hamileysem tekrar kilo alma düşüncesi beni mahfediyor ne bilimya karıştım işte gene :))

evet canım bende bu destek vede gazla akşam bişi yemem zaten .yemezsem telafi edermiyim sizce:9
mehalimcim ne diyim canım ya

Böyle bir vazgeçmişlik yapmazsın zaten bunu biliyorum

yok yok canım pes etmek yok bir kere yedim diye dönmem yolumdan bende o duygu yok canım .pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :))

Bak şimdi tüm arkadaşlar kızıp darılırsın yada alınırsın diye kötü yorum yapmak istemiyorlar kibarlık yapıyorlar biliyorum:bbo:
Ama sana şu yorumu yapmadan geçemeyeceğim.. YUHHHHHH mehalim yaaaaa:mymeka: bu kadar nasıl yedin, hangi mideye sığdırdın sen ufacık tefecik bişeysin :kızgın: birde akşam ne yiyeyim diyor:1shok:

Bir koca şişe su al iki tanede soda al geceyi onlarla geçir:mymeka: 2 de hıyar yiyebilirsin onlarında %80 su zaten ondan izin verdim:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 tıss cadı seni çok seviyorum yaa. nerene sığdırömışın demişsin ya BıR BEN VAR BENDEN ÜÇERıı sorma gitsin :))

Not diğer arkadaşlara: arkadaşlar size bu hakkı veriyorum aklınızdan ne geçiyorsa samimice yazabilirsiniz no problem inanın ben kaprisli alıngan bir tip değilim.:delphin:
Kallisim sultanım hepsini yedikten sonra bende aynen kendimi YUUHH LANNN dedim ama ne çare işte :))
ayy döfeme akşama yemi,cem söz yarın sabah yada akşam geç saatte yazarım yemedim diye merak etmeyin yafff sırnaşık şey

kallisim azcik turkcem var boyle yazarak bana bildigimide unutturacaksin babannem dislerini cikarinca aynen boyle konusuyo du neyseki ordan biraz antremanliyim:roflol:

canzi pisman degilki mehalim yedigine memnun delikafadulden
ayyy cok kotuyum benyaa hazir millelt ipin ucunu kacirmisken ben drece yapicam bu hafta diyorumda kimse bana inanmiyo :delphin:

ama eminim ki pişman olmuştur ama iş işten geçti bakalım canım belkide sana yarar derece yaparsın inşallah

kaydirigubbakcemile3 tıss cadı seni çok seviyorum yaa. nerene sığdırömışın demişsin ya BİR BEN VAR BENDEN ÜÇERİİ sorma gitsin :))

Not diğer arkadaşlara: arkadaşlar size bu hakkı veriyorum aklınızdan ne geçiyorsa samimice yazabilirsiniz no problem inanın ben kaprisli alıngan bir tip değilim.:delphin:
Kallisim sultanım hepsini yedikten sonra bende aynen kendimi YUUHH LANNN dedim ama ne çare işte :))
ayy döfeme akşama yemi,cem söz yarın sabah yada akşam geç saatte yazarım yemedim diye merak etmeyin yafff sırnaşık şey
artık olan olmuş giden gitmiş midende bayram var şuanda :teytey::teytey::dance::dance:
akşam hiç birşey yemezsen sabaha çok aç kalkarsın bu sefer canın daha fazla yemek ister bence muhakkak hafif birşey yemeni tavsiye ederim bol su iç ki tok tutsun

Fırsatçı zenan senii kaydirigubbakcemile3 tısss haberin varmı bilmem analizleri ben yapıyorumm :)) demek derece yapacan haa demek önüme geçecen haaa görün sen Şeniz

Back
X