- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.481
mehalim ne yaptin kiz iyimisin sen 10 tane hanim eller diyo ben bir tane petit beur yedim onu bile pisman oldum sen nasil yersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehalim ne yaptin kiz iyimisin sen 10 tane hanim eller diyo ben bir tane petit beur yedim onu bile pisman oldum sen nasil yersin
Selam millet ben geldim ama ne yorgun nede bitkinim anlatamam .
sportiecim yediklerimi vallaha yazmayım ipin cuc bildiğin gibi değil fena kaçtı ama illeki yaz diyosan yazım
sabah 1 dilim kepek ekmek ve kk az peynir
öğlen: ( işte ipin ucunun kaçtığı an ) patates saşlatası 3-4 kaşık kadar ..kol böreğiğ kaç dilim kadar diyim size 2-3 dilim kadar diyim yanında 2 küçük dilim kek nasıl ama
okuldan geldim 10 tanede hanım eller bisküvi off
akşam ne yiyecem bir fikrim yok henüz aslında hiç bişşi yemesem daha iyi olur(
Hepinizden özür dilerim nasıl kaybettim kendimi fikrim yok ve halada yiyesim var işin kötüsü
mehalimcim kötü bir rüya görmüşsün,
hadi şimdi kabustan kalk kendine gel
yedikçe yiyesi gelir insanın da ben neyi merak ettim nerden buldun bunları kötükedihüso
bence akşama limonlu soda iç hazmettirir
klava:
hepside olabilir ama sen yinede kaldigin yerden devam etmeye bak bide sonlara dogru cok zor gidiyo kilolar galiba cok sabirsiz oluyoz belki kadiscimde cok zorlanmisti ama az kaldi canim senin ha gayret diycem ama gecen sefer reglin geciktigi zamanada bu durumdaydin demii mehalimZenanım işin kötüsüde ne biliyormusun
ben pişmenda değilim .
yani böyle kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen vede pişman olmuyorum olamıyorum yaaa neden böyle kaçırdım kendimi 24 kiloyu ne kadar güzel verdim sabırla tam 1 sene oldu diyete gireli ama son 1 aydır kendimi 3 gün topluyosam 2 gün kaçırıyorum düzen tutturamıyorum neden acaba .
sıkıldım mı yoruldummu yoksa böyle normal kiloya yaklaşınca iş önemini kayıp mı etti yada insanların artık çok normalsin bırak demelerimi beni etkili anlamıyorum offfffff![]()
Selam millet ben geldim ama ne yorgun nede bitkinim anlatamam .
sportiecim yediklerimi vallaha yazmayım ipin cuc bildiğin gibi değil fena kaçtı ama illeki yaz diyosan yazım
sabah 1 dilim kepek ekmek ve kk az peynir
öğlen: ( işte ipin ucunun kaçtığı an ) patates saşlatası 3-4 kaşık kadar ..kol böreğiğ kaç dilim kadar diyim size 2-3 dilim kadar diyim yanında 2 küçük dilim kek nasıl ama
Hepinizden özür dilerim nasıl kaybettim kendimi fikrim yok ve halada yiyesim var işin kötüsü
kalk artik uykucu bijo tembel bijo sen yat yat bide zayifliycam diye sunta kemir
çikolatacım
spor mpor konuşuyosunuz valla okudukça daha bi yoruluyorum sabahtan beri ayaktayım ben uyumaya gidiyorummmmmmm![]()
canzi pisman degilki mehalim yedigine memnun delikafaduldencanım valla ipin ucu kaçmışa benziyor ama olsun artık toparlarsın akşam daha hafif birşeyler tercih et ki vicdan azabın azcıkta olsa haiflesin dimi :teselli::teselli:
ama gecen sefer reglin geciktigi zamanada bu durumdaydin demii mehalim
canım valla ipin ucu kaçmışa benziyor ama olsun artık toparlarsın akşam daha hafif birşeyler tercih et ki vicdan azabın azcıkta olsa haiflesin dimi :teselli::teselli:
mehalimcim ne diyim canım ya
Böyle bir vazgeçmişlik yapmazsın zaten bunu biliyorum
Bak şimdi tüm arkadaşlar kızıp darılırsın yada alınırsın diye kötü yorum yapmak istemiyorlar kibarlık yapıyorlar biliyorum:bbo:
Ama sana şu yorumu yapmadan geçemeyeceğim.. YUHHHHHH mehalim yaaaaa:mymeka: bu kadar nasıl yedin, hangi mideye sığdırdın sen ufacık tefecik bişeysinbirde akşam ne yiyeyim diyor:1shok:
Bir koca şişe su al iki tanede soda al geceyi onlarla geçir:mymeka: 2 de hıyar yiyebilirsin onlarında %80 su zaten ondan izin verdim:1rolleyes:
kallisim azcik turkcem var boyle yazarak bana bildigimide unutturacaksin babannem dislerini cikarinca aynen boyle konusuyo du neyseki ordan biraz antremanliyim:roflol:Bak şimdi tüm arkadaşlar kızıp darılırsın yada alınırsın diye kötü yorum yapmak istemiyorlar kibarlık yapıyorlar biliyorum:bbo:
Ama sana şu yorumu yapmadan geçemeyeceğim.. YUHHHHHH mehalim yaaaaa:mymeka: bu kadar nasıl yedin, hangi mideye sığdırdın sen ufacık tefecik bişeysinbirde akşam ne yiyeyim diyor:1shok:
Bir koca şişe su al iki tanede soda al geceyi onlarla geçir:mymeka: 2 de hıyar yiyebilirsin onlarında %80 su zaten ondan izin verdim:1rolleyes:
canzi pisman degilki mehalim yedigine memnun delikafadulden
ayyy cok kotuyum benyaa hazir millelt ipin ucunu kacirmisken ben drece yapicam bu hafta diyorumda kimse bana inanmiyo![]()
artık olan olmuş giden gitmiş midende bayram var şuanda :teytey::teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile3 tıss cadı seni çok seviyorum yaa. nerene sığdırömışın demişsin ya BİR BEN VAR BENDEN ÜÇERİİ sorma gitsin :))
Not diğer arkadaşlara: arkadaşlar size bu hakkı veriyorum aklınızdan ne geçiyorsa samimice yazabilirsiniz no problem inanın ben kaprisli alıngan bir tip değilim.
Kallisim sultanım hepsini yedikten sonra bende aynen kendimi YUUHH LANNN dedim ama ne çare işte :))
ayy döfeme akşama yemi,cem söz yarın sabah yada akşam geç saatte yazarım yemedim diye merak etmeyin yafff sırnaşık şey
ayyy cok kotuyum benyaa hazir millelt ipin ucunu kacirmisken ben drece yapicam bu hafta diyorumda kimse bana inanmiyo![]()