Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa kallisim sormayaaa uyuz ediyorlar adamı kalkacam çarpacam 4 tane o olacak istiklal marşı okunuyor adam koşarak geliyor dursana kardeşim hiç mi saygın yok hiç mi öğretmediler.. bebeler sırıtır hele sırıttılarmı kan beynime çıkıyor o sözler neler anlatıyor oysa nasıl bir kahramanlık destanın şiiridir oo ben kendi sınıfmdaki bebelri bu konularda çok sıkıştırım . ve hep ama hep hayatım boyunca şunu demişimdir..
Benim hayatta anlaşamıyacağım kimse yoktur dini dili ırkı ne olursa olsun hiç önemli değildir ama bayrağıma toprağıma kuranıma dil uzatırsa gözümü kırpmam ezerim derim ve gerçektende hep böyle olmuştur..

Çocuklarımıza bu bilinci vermemiz gerekir bunların ne kadar kıymetli olduğunu uğruna gerçekten neler harcandığını bıkmadan usanmadan anlatmak gerekir.. Ben öğretmen olarak şasnlıyım elime seneler içinde yüzlerce çocuklar gelecek ve biz kadınlar anne olarak şasnlıyız bebelerimizi bizler eğiteceğizz..
caniiim arkadasim gurur duyuyorum senlen gercekten hem kadin olarak hem anne hemde ogretmen olarak coook delikanli birisin canim benim iyiki tanidim seniiŞeniz:nazar:a.s.

nette sorun var zenancım pazartesi tam yazarken size bağlantı koptu....hala düzelmedi....kızımda hasta oldu üzerine...bugün tekrar iyileşme olmadı die götürdüm doktora geçerken ablama uğrayıp kızlara merhaba diim dedim

ablamdada sorun var...kaç kere yazıom gitmio yazdıklarım...nasılsınız fıstıklar....haber vermedim size özür dilerim kızım rahatsızlandı....yediklerimide yazamadım...ama son sürat dvm etti...kalliste ablam kızdı mı bana acep...geçmişe bakamadım...

bende bugün çok üzüldüm insanların duyarsızlığına.. bizim dans öğretmenimiz çok disiplinli bir rus bayan ve dünden öyle tembih ettiki 8.45 te hazır olmanız gerek burada diye fakat saat 9 oldu çocukların yarısı ancak toplandı gösterinin başlaması uzadı öğretmen sinir oldu haklı olarak, neyse çıkıp yaptılar 9.30 gibi bitti ben kızımı almak için içeri gittim bir çocuk ve bir bayan geldi koştura koştura neymiş ancak yetişmişler, çocuk nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor o çocuğa nasıl üzüldüm aylardır bir heyecanla çalışma yaptılar ve sonucunu alamadan zavallı çocuk ailenin sorumsuzluğu yüzünden güme gitti...
ayyy kiyamam ona ben canim benim ayyy kallsim boyle birgunde geckalmiis oylemii yazikyaa
benim annem ogun tarlaya ise gitmezdi beni kardesimi gorcem diye be birgun once tarlaya gittgi icin ogun sabah utulerdi herseyimi sabahin koru utu istemeye giderdi komsuya bu devirde gec kalmak cok yazik

sagol zenan içmiş kadar oldum:) napim bizim eski kaptan tınlamış:)) modlar tınlamış:)) bende merak yaptım :)))) tınnnnn nedir die:))

modcuklarım tesk acıklama içn Ç:) q klavye yazamıyom :((

nette sorun var zenancım pazartesi tam yazarken size bağlantı koptu....hala düzelmedi....kızımda hasta oldu üzerine...bugün tekrar iyileşme olmadı die götürdüm doktora geçerken ablama uğrayıp kızlara merhaba diim dedim
gecmis olsun caniiim evet nette sorun olunca kotu oluyo bende yasadim sen iyimisin diyetin nasil gidiyo

caniiim arkadasim gurur duyuyorum senlen gercekten hem kadin olarak hem anne hemde ogretmen olarak coook delikanli birisin canim benim iyiki tanidim seniiŞeniz:nazar:a.s.

O gurur bana ait zenanım senin gibi insalarda gerçekten nadir ben ege insanını çok severim işte senin gibi saf katıksız i,çi sevgi dolu .

geçmiş olsun canım gerçkten merak ettik seni umarım bebeşimiz hemen iyileşir:)

Geçmiş olsun canım cidden merak ettik, bu kadar havesliyken ortadan nasıl kayboldu diyede düşündüm açıkçası :))
yarın bildirimde yapamayacakmısın peki telefonla sms at istersen sen bilirsin habersiz bırakıp bekletmede a.s.

asi deniz yine bakleriz caanim
tabuu gecmisolsun tekrar
mehalim seni cok seviyorum
kallisim senide cok seviyorum
tum takimicok seviyorum
bijom gorusuruk ben oturdum kalkamiyom
sporti sirkeyi fazla kacirma
cukulata nikini bir an once degistir aklima hep cukulata geliyo bugunlerde
ben kactim unuttugum varsa ozur dilerim hepinizi cok seviyom opyuom
bugun cocuklarin bayramiii demii bende cocuklarima sevddikleri seyleri yapem azcik onlarlan guzel vakit gecirem bakem hadin bay bay simdilik

bir yemeğe çıkıyım dedim dolmuş burası ne güzel.
Bayramı yaptınız geldiniz bakalım, mehalimcim, kallsicim hepimize kutlu olsun yeniden.
Beni de çok duygulandırır milli bayramlar, İstiklal Marşımız, bayrağımız, Atatürkümüz

Benim omzumda K.atatürk imzası olduğunu biliyor muydunuz ?

mehalimcim,
simit yemesem güzel olucaktı tabi de, yedim işte:oklava:
dün akşam çorbam hazır tekli çorbalar var ya ondandı canım, kalorileri 70-90 arası değişiyor sebzeli, kıtır peynirli olanlarından.

Şimdi yemekten geldim
2 çorba kaşığı türlü
1 kaşık yoğurt
çilek kompostosu vardı tanelerinden 5 adet yedim kalktım geldim

Sen neler yaptın neler yedin bakalım

xtabucum
hoşgeldin, gözlerimiz yollarda kaldı valla, inşallah internetinde aksama olmaz canım

zenancım merhaba, dün akşam öyle kaçıverdi elimden sirke işte,:roflol:

kendimi hafif hissediyorum ama yarın sabah tartı ne diyecek bakalım,

Yarından çok ümidim yok, xtabu bildirim bile yapamayacak sanırım telefonumu verdim özelle şimdi ama cevap gelmedi çıktı sanırım.. mehalimin hali belli :o)) ben 2 hafta üst üste verdim bu hafta hiç ümidim yok sportim istediğin takıma transferini yapabilirim yol yakınken:roflol:

Canlarım bende kaçıyorum sabah beri dışardaydık iş filan bakamadım kızlarda kullanacaklarmış pcyi, evcile foto yükledim şimdi o mesajımı halledip çıkayım akşam üzeri gelirim öpüyorum hepinizi...

Canlarım bende kaçıyorum sabah beri dışardaydık iş filan bakamadım kızlarda kullanacaklarmış pcyi, evcile foto yükledim şimdi o mesajımı halledip çıkayım akşam üzeri gelirim öpüyorum hepinizi...

Back
X