- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.681
caniiim arkadasim gurur duyuyorum senlen gercekten hem kadin olarak hem anne hemde ogretmen olarak coook delikanli birisin canim benim iyiki tanidim seniiŞenizyaa kallisim sormayaaa uyuz ediyorlar adamı kalkacam çarpacam 4 tane o olacak istiklal marşı okunuyor adam koşarak geliyor dursana kardeşim hiç mi saygın yok hiç mi öğretmediler.. bebeler sırıtır hele sırıttılarmı kan beynime çıkıyor o sözler neler anlatıyor oysa nasıl bir kahramanlık destanın şiiridir oo ben kendi sınıfmdaki bebelri bu konularda çok sıkıştırım . ve hep ama hep hayatım boyunca şunu demişimdir..
Benim hayatta anlaşamıyacağım kimse yoktur dini dili ırkı ne olursa olsun hiç önemli değildir ama bayrağıma toprağıma kuranıma dil uzatırsa gözümü kırpmam ezerim derim ve gerçektende hep böyle olmuştur..
Çocuklarımıza bu bilinci vermemiz gerekir bunların ne kadar kıymetli olduğunu uğruna gerçekten neler harcandığını bıkmadan usanmadan anlatmak gerekir.. Ben öğretmen olarak şasnlıyım elime seneler içinde yüzlerce çocuklar gelecek ve biz kadınlar anne olarak şasnlıyız bebelerimizi bizler eğiteceğizz..