Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

büşracm ağrısın ağrısın bişey olmaz yağlar eriyodr:60::60:

haftasonuya bugün bnm canım sıkılıyo aslında ders çalışmam lazım fln ama çalışamıyorumda :43:

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bu sabah erken uyandık eşimle kahvaltıdan sonra alışverişe gitttik dün sahilde yalnız yürümüştüm eşime dedimki kıskandım herkes sevgilisiyle geziyodu dedim gel beraber gezelim dedim 1 saaat yrüdk beraber burda hava çok güzelllllllll samsunda 18 derece millet incecik giinmiş vaya yaz yaz sanki

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytin
domates

öğlen

yeşil salata
1 dilim ekmek

akşamm

arkadaşa çaya gitcz geç dönersek yazamam diye yzdım

birsenciğim bi türlü alıntı yapamadım garip şeyler çıkıyo en iyisi böle yazmak

cnm dalinle çorba içmeye karar verdik çorba ve sadce yeşillik sabahki yumurta bile fazla olabilir peynır yemem gerekti en fazla 50 gr ama hafta içi hep peynır yıorm yumurta yemedım hıc hazır hafta sonu yedım gttı oda proteın sncta bıde zaten 12de uyandım:1::1: o yüzden az oldu b:1:öyle zaten az önce de yarın kase sütlaç yedimmmm:17::17::17::17::17: tmm tmm kızmayın spor yapcm şimdi 30dk yapcktm 1 saate cıkarıormmm

gözun aydın cnm eşinle kızın gelmışşş nasıl guzelmıymıs ankara:1::1::1::1:
teşekkür ederimm :16:

ben geldimmmmmmmmmm bundan böyle hep sizlerleyim...
çok özledim sizi:16: geçmişe biraz gideceğim ama boğulurum sanırım:1: uçmuş gitmiş..

ben kilo veremedim ama almadımda bu iyi bişeydir dimi:1:

hastaneye gittik merak etmişsinizdir beni belki:54:
pek iyi şeyler çıkmadı..kısaca mart nisan gibi hastanaye tekrar gideceğim..ameliyat olmam gerekiyor tüplerimde problem çıktı en kısa anlatımla :1:

sizler nasılsınız beni çok özlediniz mi:38::1::52: ben çok özledim bi internet bulamadım anacım
Canım hoş geldinnnnn :16:

Arkadaşlar ben bazı arkadaşların hastalık veya özel günlerini kaçırmış olabilirim görmüşken bende iyi dileklerde bulunmak isterim...,
Aysunayyyy öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin seni göçrmek güzel oldu... Ayrıca hastane işin içinde hayırlısı olsun çok geçmiş olsun Allahtan tez şifa diliyorum...
Gamze doğum günün geçmiş sanırım... Nice mutlu yıllara Allah gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla ve hayırlısıysa kabul etsin inşallah... iyiki doğdun...
Cornella hoş geldin sıanvı sallamışsın eee boş ver sağlık olsun senden kıymetli mi... Dediğin gibi seneye aalt sınıftan alırsın...
JUJU senide artık daim olarak bekliyoruz şükür pazartesine iznin bitiyor artık burda olacaksın. Sen buranın demirbaşı ve ayrıca direğisin tabiki... Yaşa kaptanımız...JUJU!..
Birsen-deniz gözün aydın eşine ve evladına kavuşmuşsun ne mutlu sana gözün aydın oldun... Sen aydında yaşıyordun meşhür ama bayat bir espri vardır bende yazayım bari :52::52::52::52:"gözün aydın...kulakların manisa":35::35::35::35::35:

Gözüme çarpan şeyler bu oldu ama sevinci olup sıkıntısı olup derdi olup yazmadıysam Allahtan herkese gönlünden geçenlerin hayırlısyla hayırlısıyla kabuluünü diliyorum...Allah varsa herkesein derdini sıkıntısını kederini kovsun gitsin yokolsun; yerine huzur , mutluluk, dostluk ve sevgi gelsin inşallah..

:32::32::32::32::32:

corni sınavın geçmiş olsunnn.atlattın oh rahatlamışsındır.

teşekkür ederimm :16:

Canım hoş geldinnnnn :16:

:32::32::32::32::32:

corni sınavın geçmiş olsunnn.atlattın oh rahatlamışsındır.
hoşbulduk canım:16:
aysun canım yavaş yavaş temizlersin evi ne olcak yaparsın
evet çoğunu bitirdim sadece balkonları yıkamak kaldı ama akşam oldu onuda yarın yaparım...
kendimi yıkamam lazım şimdi:1:
herkes napyo acabaaaa:59::59::59::59::59::59::59:

ev işi yaptık eşimle canım tüm gün..
yenice bitti..
şimdide banyoya gidicem..
sonra gelirim..
pazar olduğundan herkes bi yerlere gitmiştir..yarından sonra çok hareketli olacak buralar:16:

menüm..

sabah kahvaltıyı geç yaptık o yüzden menüm düzensiz...
kızlar birde ben tatile çıkmadan önceki disipline giremedim kızın bana ceza verin:20:

kahvaltı yok..

ara:
-3 kuru kayısı

öğle:
2 dl bugday ekmeği
peynir çeşitleri
4.zeytin
yumurta salatası

ara:
1 avuş sarı leblebi

akşam
1 kase yoğrt
yarım kase tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu patates yemeği

suyumu tamamlayamadım:50:
ama içmeye çalışıcam

Evet bu hafta misafirler yüzünden benimde çok düzensiz oldu öğünlerim..Hemen menümü yazayım :26:

Sabah: 1 poğaça 1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 domates
2 çay kaşığı sarelle

Ara: yok

Öğlen: 1 tost
1 bardak ayran

Ara: 1 adet haşlanmış mısır

( sabah ve öğle yemeklerim hep rotarlı olduğu için akşam yok :30:)

Ara: 1 fincan şekersiz kahve :17:

Bu günkü menümü hiç sevmedim :19::19:

Burdan hiç kopmamak gerekiyor, burdan ayrılınca ( kaldı ki mecburiyetten giremedim ) insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :26::26:

Spor yok sayılır..2 saat açık havada yürüdük (temposuz, ama yavaş değil )

Su çok içemedim, şu saatten sonra 1 litre içmeliyim :17:

.

menüm..

sabah kahvaltıyı geç yaptık o yüzden menüm düzensiz...
kızlar birde ben tatile çıkmadan önceki disipline giremedim kızın bana ceza verin:20:

kahvaltı yok..

ara:
-3 kuru kayısı

öğle:
2 dl bugday ekmeği
peynir çeşitleri
4.zeytin
yumurta salatası

ara:
1 avuş sarı leblebi

akşam
1 kase yoğrt
yarım kase tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu patates yemeği

suyumu tamamlayamadım:50:
ama içmeye çalışıcam

Canım burdan uzaklaşınca böyle dağınık bir durumda olunuyor :26::26: Benimde bu disipline ihtiyacım var, ama ne..biri beni etkilesin lütfennnnnn :10::10:

.

KIZLARRRR !!!!!
aa bir silkelenelimmm.. yarın hepimiz toparlanalımmm :3::3::3:
menüm
SABAH: 1 haşlanmış yumurta sarısı domat-peynir-2 dilim ekmek
ara: yarım elma
ÖĞLE:1 kase barbunya-1 dilim ekmek
ARA:1 BARDAK SÜTLÜ NESKAFE-1 ayva
akşam: 1 kase makarna-yarım biftek-salata
ara: ayvaaaaaaa
:16::16::16::16:

kaptanım geçmiş olsunnnnnn.....

bende bi gaza geldim ki yarın spora başlıyorum. kimse beni tutamazzzzz..

sen spor yapmıyormuydun yaniiiiiiiiiiiiiiii:53:

işte kaptan böyle tatil yaparsa kaçırır tabi önemli ayrıntıları.... spora başla tabiside ve her akşam menünle birlikte spordunuda paylaş şunu yaptım şukadar saat yaptım diye...

bende diş tedavisi artı misafir hengamesinden yapamamıştım yarından itibaren bende başlıyorum :21:

Ya benimde menum braz kotu sanirim

Sabah: bir dilim ekmk yumrta domates peynr roka
Ara: kucuk bardak portakal suyu 1 tane sigara boregi
Oglen : birazcik pide ekmek yarim tabak patlicanli bi yemek ve cacik
Ara: baya kotu mac izlioduk bir bira+cerez :( cerez cok yemedim ama yinede hic yemesem daha iyiydi

Aksam: bir elma

KIZLARRRR !!!!!
aa bir silkelenelimmm.. yarın hepimiz toparlanalımmm :3::3::3:
menüm
SABAH: 1 haşlanmış yumurta sarısı domat-peynir-2 dilim ekmek
ara: yarım elma
ÖĞLE:1 kase barbunya-1 dilim ekmek
ARA:1 BARDAK SÜTLÜ NESKAFE-1 ayva
akşam: 1 kase makarna-yarım biftek-salata
ara: ayvaaaaaaa
:16::16::16::16:

Aynennnn, lütfen yaa bu hafta yine 1. olalımm...ben silkelendim vala..Sevda ve birsenciğim sağolun kızlar, beni pis silkelediniz :9::9:

.

bende mönümü yazıyorum:
Sabah
zeytin
peynir
bal
1 diim ekmek
Öğlen:
tavuk
ayran
1 dilim ekmek
Akşam