Arkadaşlar ben bazı arkadaşların hastalık veya özel günlerini kaçırmış olabilirim görmüşken bende iyi dileklerde bulunmak isterim...,
Aysunayyyy öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin seni göçrmek güzel oldu... Ayrıca hastane işin içinde hayırlısı olsun çok geçmiş olsun Allahtan tez şifa diliyorum...
Gamze doğum günün geçmiş sanırım... Nice mutlu yıllara Allah gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla ve hayırlısıysa kabul etsin inşallah... iyiki doğdun...
Cornella hoş geldin sıanvı sallamışsın eee boş ver sağlık olsun senden kıymetli mi... Dediğin gibi seneye aalt sınıftan alırsın...
JUJU senide artık daim olarak bekliyoruz şükür pazartesine iznin bitiyor artık burda olacaksın. Sen buranın demirbaşı ve ayrıca direğisin tabiki... Yaşa kaptanımız...JUJU!..
Birsen-deniz gözün aydın eşine ve evladına kavuşmuşsun ne mutlu sana gözün aydın oldun... Sen aydında yaşıyordun meşhür ama bayat bir espri vardır bende yazayım bari

"gözün aydın...kulakların manisa"

Gözüme çarpan şeyler bu oldu ama sevinci olup sıkıntısı olup derdi olup yazmadıysam Allahtan herkese gönlünden geçenlerin hayırlısyla hayırlısıyla kabuluünü diliyorum...Allah varsa herkesein derdini sıkıntısını kederini kovsun gitsin yokolsun; yerine huzur , mutluluk, dostluk ve sevgi gelsin inşallah..