Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah geç kalktım servise zor yetiştim onun için iş yerinde yaptım kahvaltıyı 8.30-9.00 gibi
1 dilim ekmek
1 tk bal
1 kk kaşar

ara yok acıkmadım hem öğle yemeğide 12.00 de olunca hemen geldi iş güç farketmedim

öğle

1/2 bezelye çorba
2 tavuk kreten
1/2 pilav

ara
4-5 badem 2 yk kuru dut

akşam
1/2 makarna
2 köfte
1/2 yoğurt

ara bilmiyorum belki yemem bu saatten sonra

2 lt su içildi

40 dk yürüyüş yapıldı

bu kadar küçük yazdıgına göre kesin görmemeiz gereken bir şeyler var.......dur ben hemen bir mercek alayım :9::9::9::9:

hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE

Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.

Arkadaşlar yazarak iletişim kurduğumuzda yüz ve vucut mimiklerimiz, reflexlerimiz görülmediğinden, bir çok normal olan kelimeler, kurulan cümleler o anki pskolojimizden dolayı biraz A normal algılanabilir..Yazılanları yumuşatmak adına çoğu kez gülümseme ikonu koyarız yazdıklarımızın içine :9: Ben derim ki ne olur biraz sabır ve biraz hoşgörü..eminim ki bu ortamda hepimiz iyi amaçlı sohbet ediyoruz..gün içinde iki kişiden biri ayrılıcam der ve böyle düşünürse motivasyonumuz düşer ki :30: hiç mutlu olamayız..:29: yapmayalım böyle küçücük çocuklar gibi ne olurr :50::50:

.

jujuuuu mekik çekmiyorm ben göbegim yok zaten bacak calısıyorum cılgınlar gıbı:1: bı uygulama var telefonda onu yapıyorum.büssürü hareket ama cooook zor :( yan yatıyorum bi bacagı one alıyorum sonra digerini kaldrmaya calısıyorum iç bacaklar eriyormuşşş :52::52:

yalnız baya da usenmeden anlattım :27:

Arkadaşlar yazarak iletişim kurduğumuzda yüz ve vucut mimiklerimiz, reflexlerimiz görülmediğinden, bir çok normal olan kelimeler, kurulan cümleler o anki pskolojimizden dolayı biraz A normal algılanabilir..Yazılanları yumuşatmak adına çoğu kez gülümseme ikonu koyarız yazdıklarımızın içine :9: Ben derim ki ne olur biraz sabır ve biraz hoşgörü..eminim ki bu ortamda hepimiz iyi amaçlı sohbet ediyoruz..gün içinde iki kişiden biri ayrılıcam der ve böyle düşünürse motivasyonumuz düşer ki :30: hiç mutlu olamayız..:29: yapmayalım böyle küçücük çocuklar gibi ne olurr :50::50:

.

çok güzel yazmışsın cnmm:16:

sanıırm biraz alınganlık olmus......her iki tarafta da.......arkadaşlar sosyal hayatta kişiliklerinizi bilemeyiz ama burası sanal ortam sonucta kişiliğimize laf söylenmedikten sonra bu kadar çabuk alınganlık göstermemeliyiz......
herkes her konuda eleştiri yapabilir her şeye küser alınırsak olmaz ki:50::50::50:
umarım tatlıya bağlanır.......

yok canım tarcın bendede ıse yaramadı en ıyısı su ıcıp cumayı dusunmekkkk....

kac yasındasınn garfıeldımm sen?? kpss ye neyden gıreceksınn??
22 buçuktan 23 cnm :1::1: kpss b grubundan gircem 2014 te çok var ama durumum karışık bnm :1::1:
valla dişini sıkacan ben kaç gece açım açım diye erken yattıgımı biliyorum....
sabahlarıda bal kavanozunun dibini getirmediğin sürece sorun olmaz heralde:1::1::1:

kız sende nasıl goncagülsün anacım bir aydır açamadın:9::9::9:
:60::60::60::60::60::60:bhar gelsin açılcam kabak çiçeği gibi şekerim:27::27:
Vala rabişimmm :D ben Garfftenn :9::9: korkuma kaçamak yapamıyorum vala, bu konuda süper tarafsız ve kesin yargılı :46::46::46:
:23::23::23::23::23:
.

ya ne kpss si hu esraaaaaaaaaaaaaa ya beni bekle 2014 e daha çok var ama ya.........şimdidien çalısırsan sıkılırsın benden söylemesi......
cnm kazanamssam evlenemicem 5 6 yıl sanırım erkek arkımın tayini olmuyo ben özelde olduğum sürece eeee bende onun yanına gidemem o yüzden sağlam tutmam lazım işi :25::25:
Evett kızlarrr menümü paylaşmak istiyorum hemencecik :9:

Sabah: Yok ( geç uyandım çok ) 10:30 gibi, canım istemedi hiç :26:

Ara: 1 adet elma

:56::56::56::56:

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
2 adet kırmızı orta boy biber
1 adet yeşil biber ( ızgara )

Ara: 1 fincan şekersiz nescafe

Akşam: 1 adet rendelenmiş turp 3 yemek kaşığı yoğurtla karıştırılıp yendi :9:
1 dilim kepek ekmeği
2-3 adet sivri acı biber ( miniklerden )

Ara: 1 adet meyveyle günü kapatırım..

Su 1,5 litre içildi.İçmeye devam :10:

Spor: yarım saat açık havada yürüyüş..15 kilo poşet taşıma :27:

Dip Not: belki biraz az ve sağlıksız bir menü amma velakinnn...dün yediğim tost biraz büyük ve dışarda yapılmıştı (ayvalık tostu) onun için bu gün kendimi cezalandırdım :9::9: iyi oldu bana kk nın kestiği parmak acımazmış :21::21:

.
sen 10:30 a geçmi uyandım diosunnn hafta sonu beni görmedin sanıırm:27::27::27:
cay suyu kaynayana kadar 20 tur kısa mesafe kosu yaptım koridorda kızlarrrr:9::9::8::8:
alemsin kız valla aferim iyi yapmışsın pişmaniyeleri kekleri düşünn:19::19:
o ses türkiyeyi izliyorum ne güzel seslerivarr bayılıyorum:16:
bende bende damara bağladı hepsi dertler derya oldu:27::27::27::27:
bi ankaralı olarak sölüorm ankaranın bağları öylemi söylenirrrrr cık cık beğenmedim:37::37:
Kızlar bu gün ne aklıma geldi biliyormusunuz :26: tıpkı altın günü gibi :9: yardımlaşma açısından yani :9: mesela herkes bir gün hakka sahip olsun ve o gün hangi aktivite yapılmalı öneride bullunsun..Mesela >>>>>>>> Kızlar bu gün herkes 20 dk. dans etsin, ya da 50 mekik çeksin gibi şeyler olsun :9::9: atıyorum yarın rabiş karar versin ne aktivite yapalım diye :9: herkes elinden geldiğince uysun buna :32: herkesin bir günü olsa ve o gün değişik değişik aktiviteler önerilse :9::9::9: gıcıklığına 150 mekik diyenler oluyormuş :9::9::9: tabi aktiviteye karar verende yapıcak bu eylemi :32::32:

Bu bir öneridir :4::4: hahahahha

.
şimdiden söyleyim çok pis gıcık sporlar buluurm bakkk ona göre:60::60::60::60::60:
evettttt tipik bir dalin26 menüsü daha.... 3+3 ler aksatılmış adam akıllı bişi yenmemiş ama dalin bu ister as ister kes yemes bildiğini yapar sonrada çokmu yedimki der...:9: su içilmiş spor yapılmış.... tebrik ederim ikisi için.

aralar neden yok kuzum???? su içilmemiş tamamlıcak ne ara tamamlıcaksa artık sabaha kadar wcde... spor yapılmamış yapacak ne ara yapacaksa artık vucut dinç olucak uyku tutmucak...:6:

bi keren yeşil çayla ara öğün olmaz ... aralar atlanmış.... öğlen nie muzla süt canım yokmuydu yiyebilecek bişiler.... akşamı da iple çekiyorum gazimi olcan şehitmi ....:8:
su içilmiş.... hımmmmmmm spor yapılmış... tebrikler

hımmmmmm güne böyle geç başlanırsa vucutta geç uyanır metabolizmada geç çalışır hatta hiç çalışmaz kabız da olunur kilo da zor verilir nedim.... :6:
su içilmiş.... spor ev işi yeter de artar bile bellerin kopmuştur senin şimdi:8:

ohhhhhhhhhhhh ohhhhhh gelll vatandaş gellllll kilo vercem deyip tatlının dibine vuran takım arkadaşımızın menüsüne gel....
öğle yemeğine bak ya kek.... çikolatalı gofret.... toplasan kalorisini dalin26 nın bir günlük kalorisini geçer senin bir öğle yemeğin...
ara öğüne bak anam 2 hurma neyine yetmedide ardına pişmaniyeyi yapıştırdın kuzum heee????
su içilmiş... güzel spor ev işi 2 saat yok anam yemezler onu saymam yat mekik çek...

bide soruoy bak bak bak bak çokmu yemişim.... aslında çok değil yanlış şeyler yemişin bu nedenlede aslında çıkmışsındırda tatlı yiyerek... artık yok öyle tatlı şeyler sabah kahvaltısında 1 tk bal pekmez reçel dışında yok no no no andueeeeeeeee şiiroooooooooooo

öğünler güzel kuzum sadece ara öğünlerin yok....
su 1,5 lt okeydir tamamlanacak.... spor yapılmamış bu saatten sonra yapılacak sonra uyku tutmucak ve uyuyamıyorum denecek...

10.30 da kalkmışmış ohhhhhhhhhhh güne nekadar erken başlamışsın sen daha kargakar bile uyanmadan... kahvaltı yapılmamış ama ara niyetine elma yenmiş... ben direk öğleye bağlarsın sanıyordum.
evet elma ile başlanan güne tabisi hafif şeyler yenerek devam edilir elma bu çünkü hazmet hazmet bitmez o midede ürer çoğalır yulaf kepeği misali şişer... onun için öğlen biber miber geçiştiririz hep:9:
aradada nescafe benim anlamadığım bunun neresi ara oooo ozaman ben ne aralar yapıyorum çaylar kahveler sodalar ooooooooo
hahhhhhhh sabah öğle tıka basa yedik hatta fazla geldi dedikki akşama hafif olsun turp rendeleyelim .... dalin26 ile yanlız kala kala buda cozuttu vesselam :20:
bu kadar yemenin üstüne birde meyva yicekmiş bak sennnnn onu nası hazmedicen kızzzzzzzzzzzz:1:
valla o yürüyüş tempolu muydu yok değil... ıhlıya tıslıya saymam evdede yapcan...

anam sen bi tosta bu cezayı veriyosan rabiş kendini assın :27:

anam ara öğünde çay nescafe soda olmuyo sendemi aynısını yaptın ... bir elma bir kase yoğurt 6-7 badem yada fıstık bunlar ara öğün olur okeyyyyyyy arasssoooooo

su içilmiş tamamdır spor 20 dk kafi değil ne yaptın yer hareketi 30 mekik mi 50 mekik mi ne yaz bakem....

ayyyyyyyyyyyyyyyy bütün menüleri oku hepsine cevap yaz valla eğil eğil belim ağrıdı dizimi bilem izleyemedim.... bugün neyim var bilmiyorum kendime şaştım normalde bu tarzda kontrol etmezdim:9: bende birazdan yazarım kesin beni topa tutarsınız bunca lafın ardından :52:
kaptanım iş yeri bugün çok yoğundu araya fırsatım olmadı hiç spor mecbur akşama kalıo ama yaptım 45 dk koştum yürüdüm bantta suyumda 2 lt oldu yarım lt daha içerim geç yatıcam bugün öle karar verdim:32::32::32::32:
hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE

Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.

cnmcım noldu birini kurtarıorz biri gidio durun durduğnuz yerde :20::20:

jujuuuu mekik çekmiyorm ben göbegim yok zaten bacak calısıyorum cılgınlar gıbı:1: bı uygulama var telefonda onu yapıyorum.büssürü hareket ama cooook zor :( yan yatıyorum bi bacagı one alıyorum sonra digerini kaldrmaya calısıyorum iç bacaklar eriyormuşşş :52::52:

yalnız baya da usenmeden anlattım :27:

ozaman yattığın yerde sürekli bisiklet çevir ... :9:

kuzular ev isi yapin eritirsiniz kilolari merak etmeyin:9::9:
mesela mekik cekerek yerleri silin falan:52::52::52:

bu arada hop diye daldim kusura bakmayin artikin:17:takildim cornellayla rabyasin pesine buralara kadar geldim:27:

22 buçuktan 23 cnm :1::1: kpss b grubundan gircem 2014 te çok var ama durumum karışık bnm :1::1:

:60::60::60::60::60::60:bhar gelsin açılcam kabak çiçeği gibi şekerim:27::27:

cnm kazanamssam evlenemicem 5 6 yıl sanırım erkek arkımın tayini olmuyo ben özelde olduğum sürece eeee bende onun yanına gidemem o yüzden sağlam tutmam lazım işi :25::25:

sen 10:30 a geçmi uyandım diosunnn hafta sonu beni görmedin sanıırm:27::27::27:

alemsin kız valla aferim iyi yapmışsın pişmaniyeleri kekleri düşünn:19::19:

bende bende damara bağladı hepsi dertler derya oldu:27::27::27::27:
bi ankaralı olarak sölüorm ankaranın bağları öylemi söylenirrrrr cık cık beğenmedim:37::37:

şimdiden söyleyim çok pis gıcık sporlar buluurm bakkk ona göre:60::60::60::60::60:

kaptanım iş yeri bugün çok yoğundu araya fırsatım olmadı hiç spor mecbur akşama kalıo ama yaptım 45 dk koştum yürüdüm bantta suyumda 2 lt oldu yarım lt daha içerim geç yatıcam bugün öle karar verdim:32::32::32::32:

cnmcım noldu birini kurtarıorz biri gidio durun durduğnuz yerde :20::20:

esra ben eşime arada garfieldimm derim ....seni görünce aklıma hep o geliyor:27::27::27:

kız mustafaya laf yok dicem de harbiden başını güzel giremedi.....

esra ben eşime arada garfieldimm derim ....seni görünce aklıma hep o geliyor:27::27::27:

kız mustafaya laf yok dicem de harbiden başını güzel giremedi.....

tuğbişim erkek arkımda bana garfield diyoooo demekki güzel bi aşk sözcüğüymüşş bak baya kullanılıyo:60::60::60::60::60::60:

sırf garfieldlıktan kurtulmak için zayıflıcam valla şişman miskin üşengeç kedimiyim bennn:60::60::60::60:

erkamda karizma bakkkk :27::27::27::27::27:

kuzular ev isi yapin eritirsiniz kilolari merak etmeyin:9::9:
mesela mekik cekerek yerleri silin falan:52::52::52:

bu arada hop diye daldim kusura bakmayin artikin:17:takildim cornellayla rabyasin pesine buralara kadar geldim:27:

Hoş geldin arkadaşım, her zaman bekleriz..Ne alırsınız? şekersiz bitki çayları, yeşillik adına herşey :) tatlımız kalmadı rabiş hepsini yedi :33: :27:

.

Hoş geldin arkadaşım, her zaman bekleriz..Ne alırsınız? şekersiz bitki çayları, yeşillik adına herşey :) tatlımız kalmadı rabiş hepsini yedi :33: :27:

.

anaaaammmmm bak yaaa hala tatlı dıyolarrr tatlıdan soguttunuz benıı hee:9::9::9: azerinn bugun ole bı topa tutuldumkı sorma gitsınn:9::9:

Back
X