Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bitanem mutlu olabileceğim her işi yapmayı seviyorum ama en son çalıştığım otomotiv sektöründe hasar&kasko danışmanlığıydı ve ben en çok bu işimi sevdim..yani bu doğrultuda belki daha ağır basabilir :16:

.

hayırlısı olsun cnm şöyle önünde pc olsun netinde olsun boş vaktin flnda olsunda bizide sensiz bırakma:1::1::1:

rabyas sen bi ara bana İMD için ne yapacaksın demiştin....canım ben çok kararsızım ya......
hem eskişehir -sakarya çok uzak onu da gectım alım olmayacak denir kim bilir ne zaman alım yapılacak......
sertifikanın süresi de 5 yılmış.......
sen düşündün mü?

garfield; biraz önce amcam aradı şu katiplik için bir şeyler ayarlıcam falan fılan dıyor ...memlekete gitmem gerekecek eger ayarlarsa.....
inşallah ayarlayamaz.çünkü ben çalışmayı bıraktım katıplık için....
bir de 90 ı gecemezsem rezil oluurm:43::43::43::43:

bnm işim böyle kız baksana akşama kdr çene yapıyrm burdaaaa:1::1:

aman gtsn kılolar corniyle zaten yarışıorz valla rezil olurum yoksa:1:

ben şu an kilomda + dayım cnm......tahmın ettim böyle olacagını haftasonum kötü geçti .....ama 2 gün var:) yeterki aynı kiloda kalayım bu hafta baska bir şey istemıyorum

kuzum ebrulinin programlarını netten aç ilk günden başlarsan çok yorulmazsın günden güne hareketler zorlaşır ama sende alışırsın ben öyle yapıcam

evettttt öncelikli 3+3 beslenmemiz gerekiyor...
3 ana öğün 3 ara öğün...
hadi geç kalktın sabahla öğleyi birleştirdin eeee öğle ile akşam arasına bir ara öğün olması lazım ortada yok ...

amaç ne amaç sürekli gıda girişi sağlayıp vucudun amanın gıda geliyo stok yapmim ben yakim atim satim bunları demesi... ara öğünler onun için önemli ama otur kuzu çevir demiyorum aralarda bir meyva olur bir kase yoğur olur... ben mesela çerez aldırıyorum şimdi arkadaşa aralarda 5-6 badem yada fındık ne bilem kuru üzüm yiyorum ama abartmadan

bende kim farkedecek diyordum... evek 2 dilim ekmek fazla oldu zaten üstüne soda felam içtim kaktım 40 dk yürüdüm ama yok dünyaları yemişim gibi miğdem doluydu halbusuki eskiye oranla az bile yemiştim.. buda demek oluyorki miğdem küçülmüşşşşşşş

yandığının resmidin bu rabişşş...:9:

haklısın meltemcım ogle ıle aksam arası yuruyuse cıktım ara ogun atladımm ısın acıgı canımda ıstemedı ama dıkkat edıcemm artıkk:16::16::16:

cızz sen ne kadar küçükmüşün...valla ben gözümde çok farklı canlandırmıstım:9: hangi ara dogurdun 3 çocugu maşallahhhh:nazar:

cnm biz garfield ile kilo yarışı yapıyoruz yanı en çok kiloyu kım verecek yarışı....:7::7:

chentiq ile de spor ark ı olduk:7::7::7:

bu arada sana da günaydın :3::3::3::3::54:

tamam işte tubişim bi arkadaslık hatırlıyorum ama adresler karısmısss:9::9:

3 çay kaşığı sütlaca bayıldım ya süpersin birsencimmmm:1::1:

vay vay vay tek bi lokma tatlı yokkkk:46::46::46::46::46:

hemen veriyorum tariff peeling için türk kahvesine taze meyve suları karıştırabilirsin cildin yağlıysa limon suyu yada domates suyu karıştır yuvarlak hareketlerle sür
yoğurda karbonat koyup sürebilirsin cildin yağlıysa limonda ekleyebilirsin yumuşatmak için bal koy yediğin meyvelerin kabuklarnı suratına yapıştır:1::1:
cildnde güneş lekeleri varsada süte salatalık rendele sür kaymak kaymk:60::60::60::60::60:

dalincim cnm cicim diyodum ne zaman çok yedim dicek dieeee:1::1:

arkadaşm bnm farketmış hemen:129::129::129::129:

tesekkurler efemm :42::42::42: hem peeling için hemde taktir içinnn:16::16:

ben tasvip etmiyorum :51:

işte buna güzel haber denir... sevindim senin adına bende 80 leri gördüğümde başlıcam platese

şiiittttt noluyo kışkırtma kızları senli kimseyi rakip etmem.... ancak gamzeyle rakip olabülürsün :51:

oooooooooovvvvvvv süpermişşşş sudan ucuz hatta beleş... anam burda olsa ben orda yatar kalkarım yeminnen.. bide bana yakın olsaa oooooooooo oraya taşınırım:27:

hayatım boyunca hiç bi zaman hırslı olmadım hırsın ınsana zarar verdıgını dusunurum hep. ben azımlı oldumm... kaptanım meltemımden onay cıkmadıysa toplumun huzur ortamını bozmaya gerek yok bu arada bugun tartıldım ve coookkkkk sevındırıkk oldumm cuma ya kadar bole devam eder ınsallahhh:21::21: bu arada dip not: ben pkos luyum kilo verme olayım daha yavas oluyo insülin direncinden dolayıı yarısmacı arkadaslara basarılar dılerımmm:9::9::9::9:

haklısın meltemcım ogle ıle aksam arası yuruyuse cıktım ara ogun atladımm ısın acıgı canımda ıstemedı ama dıkkat edıcemm artıkk:16::16::16:

hayatım boyunca hiç bi zaman hırslı olmadım hırsın ınsana zarar verdıgını dusunurum hep. ben azımlı oldumm... kaptanım meltemımden onay cıkmadıysa toplumun huzur ortamını bozmaya gerek yok bu arada bugun tartıldım ve coookkkkk sevındırıkk oldumm cuma ya kadar bole devam eder ınsallahhh:21::21: bu arada dip not: ben pkos luyum kilo verme olayım daha yavas oluyo insülin direncinden dolayıı yarısmacı arkadaslara basarılar dılerımmm:9::9::9::9:

bende de valla hiç hırs yok....annem hep derdi sende hıc hırs yok......
napim yanı ben sıkıntıya hıc gelemıyorum.....
rahatlıgı sevıyorum......

Yok yok tatlım azıcık, zararlı olmayacak kadar hırs iyidir bebeğimm :16:

.

rabyas sen bi ara bana İMD için ne yapacaksın demiştin....canım ben çok kararsızım ya......
hem eskişehir -sakarya çok uzak onu da gectım alım olmayacak denir kim bilir ne zaman alım yapılacak......
sen düşündün mü?

garfield; biraz önce amcam aradı şu katiplik için bir şeyler ayarlıcam falan fılan dıyor ...memlekete gitmem gerekecek eger ayarlarsa.....

kuzum bu ara benımde sıkıntım o 'İŞ'. ben dusunuyorum basvurmayı ama hadı 350 tl yatırdın sozlu sınavı gectın hadı yazılıyıda gectın sertıfıkayı aldın ya alım olmazsa hadı oldu gıremezsenn bu onemlı artı ben 5 yıl oldugunu bılmıyordum sertıfıkanın benım arkadasım imd olarak calısıyo aksam onu arayıp detaylı konusucam bakalımm ne dıcekk sanada haber verırımm.. unıden arkadaslarımla gorusuyoruz bırı basvuru yaptı bılee:26::26:

bende de valla hiç hırs yok....annem hep derdi sende hıc hırs yok......
napim yanı ben sıkıntıya hıc gelemıyorum.....
rahatlıgı sevıyorum......

Yok yok tatlım azıcık, zararlı olmayacak kadar hırs iyidir bebeğimm :16:

.

kuzular bende hırs yok ama azim var rahat bi insan degilim istediğimi yaparım calısarak. hayatta sadece isteyipte yapamadıgım tek sey iş konusudur oda devlette olmasını ıstedıgım ıcınn. ozeli de esim istemiyo yasayıp gidiyoruz bolee:9::9:

kuzum bu ara benımde sıkıntım o 'İŞ'. ben dusunuyorum basvurmayı ama hadı 350 tl yatırdın sozlu sınavı gectın hadı yazılıyıda gectın sertıfıkayı aldın ya alım olmazsa hadı oldu gıremezsenn bu onemlı artı ben 5 yıl oldugunu bılmıyordum sertıfıkanın benım arkadasım imd olarak calısıyo aksam onu arayıp detaylı konusucam bakalımm ne dıcekk sanada haber verırımm.. unıden arkadaslarımla gorusuyoruz bırı basvuru yaptı bılee:26::26:

yani faruk çeliğe o kadar tweet attım adam bı cevap vermedi ya.......alım olmayacaksa ne diye alıyoruz biz bu sertifikaları.....
maddi- manevi masraf edecegız......
2014 e kadar alım yaparız deseler inan benım gözümde değil hemen basvurumu yaparım.....
ama henuz öyle bır acıklama yok,yapmazlarda........
sen eskişehir de okumuşsun kalacak yer sıkıntın olmaz.....
sakaryanın sınavı daha kolay oluyormus .....
ben bayagı arastırıyorum bu işi......

yani faruk çeliğe o kadar tweet attım adam bı cevap vermedi ya.......alım olmayacaksa ne diye alıyoruz biz bu sertifikaları.....
maddi- manevi masraf edecegız......
2014 e kadar alım yaparız deseler inan benım gözümde değil hemen basvurumu yaparım.....
ama henuz öyle bır acıklama yok,yapmazlarda........
sen eskişehir de okumuşsun kalacak yer sıkıntın olmaz.....
sakaryanın sınavı daha kolay oluyormus .....
ben bayagı arastırıyorum bu işi......

kuzum ben alım olacak dıye duydum ama ne kadar olur bılemem. aksam arkadasımı arayıp konuscam bakalım 2.350 maasla basladı ıse tugba dusunebılıyomuusn yaaa...sakaryanın sınav tarıhı ve basvuru ne zamanmıs? kalacak yerı sıkıntı etme sakarya olursa bende kalırsın beraber gıderız sınava

hımmmm bu konusma bıraz agır olmuss... kısa ve öz hodri meydan diyorum dalinciimmm:22::22:
:D kikiikki gaza getırmeyı ıyı bılıyom ama dimi :9::9::9:
cızz sen ne kadar küçükmüşün...valla ben gözümde çok farklı canlandırmıstım:9: hangi ara dogurdun 3 çocugu maşallahhhh:nazar:

cnm biz garfield ile kilo yarışı yapıyoruz yanı en çok kiloyu kım verecek yarışı....:7::7:

chentiq ile de spor ark ı olduk:7::7::7:

bu arada sana da günaydın :3::3::3::3::54:
beklentılerınının altında kaldım hellamm ozaman 20 ıdım sımdı 25 bıtıyo
ben tasvip etmiyorum :51:

işte buna güzel haber denir... sevindim senin adına bende 80 leri gördüğümde başlıcam platese

şiiittttt noluyo kışkırtma kızları senli kimseyi rakip etmem.... ancak gamzeyle rakip olabülürsün :51:

oooooooooovvvvvvv süpermişşşş sudan ucuz hatta beleş... anam burda olsa ben orda yatar kalkarım yeminnen.. bide bana yakın olsaa oooooooooo oraya taşınırım:27:
gamzeylede rakıp oluruz ama o benden zayıf bnm ona yetısmem cook zor olur onun yuzdesıyle bnmkı aynı olmaz benı olum orucunamı zorlamak nıyetındesın meltemmmmm :ssz::ssz::ssz:
geleleim dalinin fotolarına

çocuklara ba-yıl-dımmmmmm:nazar::nazar:

zeynep aynı sen gözler fln hele mavişşş bıcır bıcır hepsi maşşallah:nazar:

bende kafamda seni hep büyük hayal etmiştim aramızda 2 yaş varmış kendimi senin yerinde düşünemiyorum kafayı yerdm heralde anne olmak bambaşka işte Allah herkese nasip etsin

geleleim hayalimdeki ayşenura

sarışın 30lu yaşlarda ne bilim 25 yaşında bi kızcağızın 3 cocukla başacıkabılecegı aklıma gelmedi hiç:1:

bu gidsle cok sasırcam daha :1::1::1:
beklentılerının bayagı altında kalmısım :1::1::1::1: nıye benı sarısın hayal ettınızkı yaza dusunuyorum sarı sac hayallerınız gercek olsun :12::12:
inanamıyorummmmmmmmmm tüm bunları dalin mi yedi biri beni cimciklesinnnnn

kuzum gelme gaza sakin ollll bakma o delidir aç yatar da gene senden çok verir girme hiç o işe....:51:

hımmmmmmmm çanta alsın... her kadın sever kullanır ama zevkine göre alması lazım
evet malesef dalın yedı sabah dedıgını oglen ogle dedıgını ıkındı aksam dedıgını baya gece yedı ama cok yemısım yaa hem gec hem cok

sen düşündün mü?

hayırlııs olsun cnm hep sıkıntı iş başvursammı başvurmasammı aşamasında bile tedirgin kararsız oluyo ınsan bıde sınava grcen mulakata grcen fln hayattan beziyosun bn bsverdım herseyi imd olmuo bnm zaten onun için sgrtanın yatmaması gerekıoyomus bnm calşmadan gecrcek 1 gnum bıle olmaz tek care 2014 kpssde 90 ustunu zorlamak baska yolum yokk üzerimde nasıl bi baskı var anlatamam:43::43::43:
ben şu an kilomda + dayım cnm......tahmın ettim böyle olacagını haftasonum kötü geçti .....ama 2 gün var:) yeterki aynı kiloda kalayım bu hafta baska bir şey istemıyorum
olsn cnm daha 1 ay var önümüzde hedef için telafi edersn bn cıkamıyrm tartıya + grursem yıkım olur hatta cuma flnda tartılmak ıstemıyrm hıcc:27:
sen kac koydn hedef 1 ay snrasına

kızlar ben bugun gene tartıya cıktım affedınnnnn :17: ama sonuc benı mutlu ettı sasırdım bole oldum :52::52::52::52::52::52:

hmm affetsekmikiiii :1::1:

bnce sen tartıya hep cık kilo verdgı grunce menulerın daha duzenlı oluyo gbi

hayırlııs olsun cnm hep sıkıntı iş başvursammı başvurmasammı aşamasında bile tedirgin kararsız oluyo ınsan bıde sınava grcen mulakata grcen fln hayattan beziyosun bn bsverdım herseyi imd olmuo bnm zaten onun için sgrtanın yatmaması gerekıoyomus bnm calşmadan gecrcek 1 gnum bıle olmaz tek care 2014 kpssde 90 ustunu zorlamak baska yolum yokk üzerimde nasıl bi baskı var anlatamam:43::43::43:

olsn cnm daha 1 ay var önümüzde hedef için telafi edersn bn cıkamıyrm tartıya + grursem yıkım olur hatta cuma flnda tartılmak ıstemıyrm hıcc:27:
sen kac koydn hedef 1 ay snrasına

hmm affetsekmikiiii :1::1:

bnce sen tartıya hep cık kilo verdgı grunce menulerın daha duzenlı oluyo gbi

ya cıkmazdımda karnımda ınanılmaz bı sıslık var malum gun yaklasıyo herhal kendımı sıs ve kıloılu hıssettım bugun p.tesıde cıkmıstım ay dedım 2 gundekılomu aldıukm dıye kendı kendımı yemektense cıkıverdım ama sukur vermısım gene o sıslık hıssıde malum sebepden sanırım.bu hafta ıyı gıdıyo bende anlamadım ac gezsem bukadar hızlı vermezdım heralde proteıne yuklendım bu hafta ıcım dısım et oldu yakında möö lücem dıye korkuyorum sanırım proteın agırlıklı beslenmek kılo vermeyı hızlandırıyo hemde kastan deıl yagdan gıdıyo suan gecen sene ıcıne gıremedıgım gırsemde uzerıme yapısan hersey baya bol duruyo.ama yetmezzzzzzzzzzzz o gardrop yenılencek aga butun o bol pantolonlar tunıkler hepsını toplayıp köye goturup yakacam atesın etrafında ates dansı yaparak

ya cıkmazdımda karnımda ınanılmaz bı sıslık var malum gun yaklasıyo herhal kendımı sıs ve kıloılu hıssettım bugun p.tesıde cıkmıstım ay dedım 2 gundekılomu aldıukm dıye kendı kendımı yemektense cıkıverdım ama sukur vermısım gene o sıslık hıssıde malum sebepden sanırım.bu hafta ıyı gıdıyo bende anlamadım ac gezsem bukadar hızlı vermezdım heralde proteıne yuklendım bu hafta ıcım dısım et oldu yakında möö lücem dıye korkuyorum sanırım proteın agırlıklı beslenmek kılo vermeyı hızlandırıyo hemde kastan deıl yagdan gıdıyo suan gecen sene ıcıne gıremedıgım gırsemde uzerıme yapısan hersey baya bol duruyo.ama yetmezzzzzzzzzzzz o gardrop yenılencek aga butun o bol pantolonlar tunıkler hepsını toplayıp köye goturup yakacam atesın etrafında ates dansı yaparak

bak kuzu malum dönemde tartıda + görceksin görceğnide bilyosun zaten kilo milo aldım deme sakın bunalıma girme:1:

kız oğlanın sünentinde ykarsın hepsini manyak olur ele güne karşı çatır çatırrr:60::60::60::60::60::60::60:

bak kuzu malum dönemde tartıda + görceksin görceğnide bilyosun zaten kilo milo aldım deme sakın bunalıma girme:1:

kız oğlanın sünentinde ykarsın hepsini manyak olur ele güne karşı çatır çatırrr:60::60::60::60::60::60::60:

hehehe etrafında oturur gıtar mıtar yıldızları ızleyerek sarkılar soelrız uzerınden atlarız falan kutlarız hehehehhe

ya anlamıorum malum donemelrde neden artı oluyo bu tartı anlamamkı nedır fark

Back
X