- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.281
valla ben hızlı yürümüyorum açık açık söyleyim.. benim koşu bandım 8 yıllık emektar bozulmaması lazım bu aralar diş için 4.000 ödedim sıkışığım .. bozulursa yandım .. onun için normal tempoda 40 dk yürüyorum 130 cal yazıyo bende35 dk yürüdüm koştum arası bişi
3 lt su içtim
jujucm bende koşu bandında yürürken dizi izliorm netten ama pcnın sesi kosu bandının yanında duyulmuo sen nasıl yapıosun kulaklı flnmı takysun
bide koşu bandında 1 saat hızlı yurysle kac alori yakılıo ben gstergeleri pek dgru bulmuorm
bu arada ben kore dizisi izliyom canım alt yazılı ses okadar önemli değil okuyorum çünkü...
sen hangi diziyi izliyorsun merak ettim ...bir ara bende sarmıştım amerikan dizilerineCanım bende koşu bandında yürüyorum. pc izleyerek.alt yazılı daha iyi oluyo. ben hız 6 da 50 dakikada 340 kalori yazıyodu birde eğimli yürüyorum
anam millet hep akşamları yürüyormuş ben gecen sene doğum izninde evdeyken gündüz kullanıyordum olmadı akşam 9,30-10 dan sonra küçük sıpayı uyutup hal kalırsa ses mes dinlemeyip koşu bandına gitmek gerekiyo bu dikkate alınacak arkadaşlar
valla canımcım hareket şart kim ne zaman vakit bulursa o zaman yürüyo