Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzecim beğendim menünü hele akşam hafif şık durmuş:1:

hasretciğim o akşam ne öyle yatana kadar acıkmassan bişey yemeden durabilirsen tebrik etcem:1:

tuğbiş naptın bacım sen karbonhdrat gnumü ilan ettn bugünü:20::20:

gelelim bana

sabah
3 çatal beyaz peynir
1 çatal kaşar
1 domates
2 dilim ekmek

öğle
yok(sabahı 11de yaptım)

ara
2 hoşbeş gofret

akşam
3 kaşık kıyma kavurması
1 dilim ekmek

su 2 oldu 3 yapcam onu spor henüz yok 500 twister planım var umarım hayata geçirebiliirm:1:
bugünde bitti yarın pazrtesi sendromum başladı şimdiden bu haftasonu ışık hıızyla geçmek zorundamı:43:

ayyyy ama ölüyorum uykuda. sanirim dışarda cok kaldım yoruldum......canım senin menude cok guzel. kacamak olsada tek başlarına birsey yapamiyorlar :) en kotusu hem yemek hem kacamak :)

merhaba çıtır bayanlarr :34::34::34:
2 gündür modem azırası yaşıyoruzzz. giremedimm :43::43:
menümü yazayım hemen bi okuyayım neler kaynatmışsınızz :32::32::32:
hafta sonu resmen kötüydü. uyku düzenimde bozuldu. migrenim kapıyı tıklatmaya başladııı :43::43:
menüm: omlet-yarım simit-peynir domates
ara-öğle: 2 lokma pekmez tahinli ekmek-3-4 yaprak marul-2 çatal patetesli kek-2 tane çikota soslu fındık :52::52:
temizlik yapıyorduk mutfağa gidip geldikçe atıştırdım:52::52::52:
akşam: balık salata 2 dilm kepekli ekmek
ara çiğ 2 badem 2 fındık 5 tuzsuz leblebi :23::23:

merhaba kızlarr...
bugnüde sınavımız vardı kalktım kahvaltı yapıp sınava gittim...
sonrada ev işi yemek derken bu saat oldu çok yoruldum 1 hafta daha sınav var sonrasında rahatım...

cornella canıml gardiyanlıka başvuracakmışsın bencede başvur önüne gelen tüm fırsatları değerlendir biri mutlaka olacaktır inanıyoum ben...puanın güzel:34:
inş.mutlu olacağın bir işe başlarsın bir an evvel..

menüm...

kahvaltı
-kıymalı yumurta
-1 dl tam buğday ekmeği
4 zeyt,n
peynir

ara:yok

öğle:yok

ara:1 avuç sarı leblebi

akşam:
1 tabak yoğurtlu ıspanak
6-7 biber turşusu

suyumu tamamlarım..

spor..ev işi yaptım

eliptiği aksattım 1-2 gündür..20 dk da olsa bugn yapmak istiyorumm...

Son düzenleme:
bugun bize gelenlerden biri infaz koruma memuru yanı diğer adı ile gardiyan:9::9::9:
benim hiç düşünmediğim bir meslek,bana anlattı kafama yattı biraz eşim hiç istemıyorda .......
ben zaten daha önce polisliğide basvurmustum bel fıtıgımdan dolayı mulakata gıdemedım.....
bana dedi ki katıpliğe göre gardiyanlık çok rahat....ilerde gardıyanlığı bırakmak istemeyebilirsin ,çünkü çok rahatlar dedi bayanlar......
vardiyaya kalırsan 1 gece çalısıyorsun 2 gün full evdesin dedi......
normal çalışırsan 8-17.00 çalısıyorsun haftasonun tatil dedi........
buna müdür karar veriyormuş.......
4 yıllık mezun olursan istediğin zaman istifa edip baska kuruma gecebiliyormussun....
yalnız yenı çıkan yasaya göre maalesef 3 aylık eğitim koymuslar.....sözleşmeli olursa eğitim yok kadrolularda var......
1750 tl sözleşmeli çalısanın maaşı
1950 tl kadrolunun maaşı dedi.......

valla benım kafama çok yattı......boş boş oturacagıma gider çalısırım ...2014 kpss mede girerim yuksek alırsam bırakırım.......

Canım bence harika birşey. kadroya geçersen daha sonra kurumlar arası geçiş yaparsın. hayırlısı olsunn

herkese merhabaaa sıra benım menumdeeee :18::18: bugun kendıme bir ödül öğünü yaptımki sormayın çok feci çooook ama 3 haftadır ilk defa yaptıgım için pişman değilim :1::1:

sabah: yarım dilim ekmek birazcık peynir ve nescafe

ara: yok

öğlen : bir hamburger(tavukburger) bi bardak kola 3 4 patates :1:

ara: bir kivi

akşam: haşlanmış brokoli patates karnbahar

2 bucuk litre suuu ve 1 saat pilates

tığbacım hakkında hayırlısı olsun esra seninde ben 19 yaşında işe girdim sağlıkçı olunca çok beklemyosun şimdi 9 yıllık memurum umarım sizde en kısa zamada atanırsınız rabiş sende sende

selam kızlarr dısardaydık yenı geldık menumu bıldıreyımm

sabah-ogle

2 dilim ekmek
peynir
zeytın
1 cay kasıgı bal- kaymakk:17:
1-2 sosıs

ara
yok

aksam
dısarda yedik et turu ama abartmadım ekmekleri yemedimmm:16::16:
yarım bardak fanta bugun odul gunu olsun dimi ama:16::16::16:

su:2 lt tamamlandı daha devam ediyorum
spor:acık havada yuruyus
caydan sonra mekık cekıcemmm:8::8:

Eveett arkadaşlarım bu gün geçti benim için ve ben ‎ :26::26: kocaman bir çikolota yedim :43: göbişim şişti :26: kendimi 100 kilo hissediyorum ve ben bu günü 17 Şubat Pazar günümü siliyorum.Yok sayıyorum ve bu Hafta.....

Cumartesi
..............
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma, yarışıyorum :43: offffffffffffffffffffff neyse önüme bakayım ben ve asla kötü düşünmeyeyim, iyi olsun herşey..500 de olsa 300 de olsa yeterki gitsin, aman gitsin :1::1:

‎Ve Ben G̶e̶ç̶m̶i̶ş̶e̶̶ B̶i̶r̶ ̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç̶e̶k̶t̶i̶m

.

Eveett arkadaşlarım bu gün geçti benim için ve ben ‎ :26::26: kocaman bir çikolota yedim :43: göbişim şişti :26: kendimi 100 kilo hissediyorum ve ben bu günü 17 Şubat Pazar günümü siliyorum.Yok sayıyorum ve bu Hafta.....

Cumartesi
..............
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma, yarışıyorum :43: offffffffffffffffffffff neyse önüme bakayım ben ve asla kötü düşünmeyeyim, iyi olsun herşey..500 de olsa 300 de olsa yeterki gitsin, aman gitsin :1::1:

.

kuzumm ne olacak 1 çıkolata yemısınnn odul olsunn oda bende bugun kacırdım bırazzzz ama olsun yarına bomba gıbı gırıs yaparız olur bıterrr:16::16:

kuzumm ne olacak 1 çıkolata yemısınnn odul olsunn oda bende bugun kacırdım bırazzzz ama olsun yarına bomba gıbı gırıs yaparız olur bıterrr:16::16:

Tatlımmm Rabişim benimmmm, ödül ödül dünyayı yedim sabah beri :9::9: ama en azından karnımda doydu, gözümde..:9::9: Yarına bomba gibi giriyoruz tatlım :9::9:

.

gamzecim beğendim menünü hele akşam hafif şık durmuş:1:

hasretciğim o akşam ne öyle yatana kadar acıkmassan bişey yemeden durabilirsen tebrik etcem:1:

tuğbiş naptın bacım sen karbonhdrat gnumü ilan ettn bugünü:20::20:

gelelim bana

sabah
3 çatal beyaz peynir
1 çatal kaşar
1 domates
2 dilim ekmek

öğle
yok(sabahı 11de yaptım)

ara
2 hoşbeş gofret

akşam
3 kaşık kıyma kavurması
1 dilim ekmek

su 2 oldu 3 yapcam onu spor henüz yok 500 twister planım var umarım hayata geçirebiliirm:1:
bugünde bitti yarın pazrtesi sendromum başladı şimdiden bu haftasonu ışık hıızyla geçmek zorundamı:43:

ya sorma cnm ya kendimi toplayamadım.azcık kilo verdım ya illa cıvıtacam.......

merhaba kızlarr...
bugnüde sınavımız vardı kalktım kahvaltı yapıp sınava gittim...
sonrada ev işi yemek derken bu saat oldu çok yoruldum 1 hafta daha sınav var sonrasında rahatım...

cornella canıml gardiyanlıka başvuracakmışsın bencede başvur önüne gelen tüm fırsatları değerlendir biri mutlaka olacaktır inanıyoum ben...puanın güzel:34:
inş.mutlu olacağın bir işe başlarsın bir an evvel..

menüm...

kahvaltı
-kıymalı yumurta
-1 dl tam buğday ekmeği
4 zeyt,n
peynir

ara:yok

öğle:yok

ara:1 avuç sarı leblebi

akşam:
1 tabak yoğurtlu ıspanak
6-7 biber turşusu

suyumu tamamlarım..

spor..ev işi yaptım

eliptiği aksattım 1-2 gündür..20 dk da olsa bugn yapmak istiyorumm...

tşk ederim cnm....inş bi yerden baslarım.....

Canım bence harika birşey. kadroya geçersen daha sonra kurumlar arası geçiş yaparsın. hayırlısı olsunn

sağol cnm........

tığbacım hakkında hayırlısı olsun esra seninde ben 19 yaşında işe girdim sağlıkçı olunca çok beklemyosun şimdi 9 yıllık memurum umarım sizde en kısa zamada atanırsınız rabiş sende sende

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn........:16:

Cumartesi
..............
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe

.

sen geçmişe bir gitte benım yedıklerıme bir bak:17::17::17::17: üzülme yarın bomba gıbı gırıyoruz.....

bizde dışardaydık...yeni geldik...ya kızlar 1 haftadır kendimi saldım....diyetıme bir türlü sadık kalamıyorum....noldu bana bilmıyorum biraz gevsedim sanırım.....

bende detoks yapmak istiyorum ama lahana suyu içemem ben baska detoks yok mu ya...biraz arastırayım......
[/B]

ya sorma cnm ya kendimi toplayamadım.azcık kilo verdım ya illa cıvıtacam.......

tşk ederim cnm....inş bi yerden baslarım.....

sağol cnm........

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn........:16:

sen geçmişe bir gitte benım yedıklerıme bir bak:17::17::17::17: üzülme yarın bomba gıbı gırıyoruz.....

Tuğbammmm sanırım en çok yiyenlerden ikimiz baştayız, varmısın hırs yapalım fazla fazla verelim bu hafta :46::46:

.

bizde dışardaydık...yeni geldik...ya kızlar 1 haftadır kendimi saldım....diyetıme bir türlü sadık kalamıyorum....noldu bana bilmıyorum biraz gevsedim sanırım.....

bende detoks yapmak istiyorum ama lahana suyu içemem ben baska detoks yok mu ya...biraz arastırayım......
[/B]

aynen tubişim bende lahana içemem arastıralım beraber yapalımm mııı hem yarenlik ederiz birbrimizeee:16::16::16::9::9:

Tuğbammmm sanırım en çok yiyenlerden ikimiz baştayız, varmısın hırs yapalım fazla fazla verelim bu hafta :46::46:

.

kuzum sen cok yemıyorsun aslında en duzenlı yıyenlerden bıır sensın.......grup da bu hafta en fazla yıyen benim maalesef......sınav ,evlilik yıldönumu derken ipin ucu kactı....hırs yapalım da detoks yapalım gamzem detoks.....vücudumuzda ki ödemlerimizi atalım.....sen dalin gibi lahana suyu içebilirsina ma ben dayanamıyorum onun kokusuna.....

kuzum sen cok yemıyorsun aslında en duzenlı yıyenlerden bıır sensın.......grup da bu hafta en fazla yıyen benim maalesef......sınav ,evlilik yıldönumu derken ipin ucu kactı....hırs yapalım da detoks yapalım gamzem detoks.....vücudumuzda ki ödemlerimizi atalım.....sen dalin gibi lahana suyu içebilirsina ma ben dayanamıyorum onun kokusuna.....

Evet lahana suyunu içebiliyorum ben..onu yapayım olmadı bu haftaa :26::26::26:Ya da uygun bişey bulalım hep beraber

.

Back
X