Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım canım... hormon ilaçları verecek sana buda kilo almana neden olacak ister istemez... bu dönemde daha bi dikkatli olman gerekecek senin... allahım nasip ederse hamile olursan nekadar az kilo ile başlarsan okadar iyi olur...

inan gözlerim doldu kuzum yaaaa..... az buçuk kendimi gördüm... evet bir oğlum var ama o beklenti çok zor çok kötü anlatılamaz... atlatılmasıda kolay değil... günlerce nedensiz ağlarsın insanlardan kaçarsın uzak durursun ... bir ara eşimi bile suçladım ben benim kadar bebek istemiyorsun diye ... şimdi kızıyorum kendime rabbim bilir hayırlısını diye... :2:

Evet işte :1: pek normal sayılmam ben, hasar bıraktı bana :1::1: hayırlısı inşaallah..

.

Kuzularım ben kıyamam size ya... Melek yürekli arkadaşlarım... Ennn hayırlısını versin rabbim sizin için. Bol bol dua edin, salavat getirin. Allah kolaylıklar versin..

Juju şok diyet değildi ki. Benim kilo ile değil problem şişkinlikle.. O da indirmedi. Evdeki lahanalar bitsin... Daha 12 kepçe var :43::43::43::43::43::43::43:
İki sebep olabilir 4 kutu ilaç içiyorum onlar, bir de spor hiiiiiçççççç yapmadım bu hafta o olabilir. Hay allah ya.. Kilo alan takımdan ayrılmıyor değil mi? Ben de yağ çok olmadığından zaten gram gram gidiyor. Hep sonuncu olmaya mahkumum zannımca...

anladım canım... hormon ilaçları verecek sana buda kilo almana neden olacak ister istemez... bu dönemde daha bi dikkatli olman gerekecek senin... allahım nasip ederse hamile olursan nekadar az kilo ile başlarsan okadar iyi olur...

inan gözlerim doldu kuzum yaaaa..... az buçuk kendimi gördüm... evet bir oğlum var ama o beklenti çok zor çok kötü anlatılamaz... atlatılmasıda kolay değil... günlerce nedensiz ağlarsın insanlardan kaçarsın uzak durursun ... bir ara eşimi bile suçladım ben benim kadar bebek istemiyorsun diye ... şimdi kızıyorum kendime rabbim bilir hayırlısını diye... :2:

diaformin diye bi ilaç vereceğini soyledı canım. ben kilolu oldugumdan yakındım verıyorum dıkkat edıyorum falan dedım abartılıcak bı kılon yok dedı. ama ne kadar da olsa ılacların kılo yaptıgı bı gercek... daha cok dıkkat etmelıyımm haklısınn gebelık ıcın onemli..
Canımmmm sen buna mutlu ol, o kadar basit ve tedavisi o kadar mümkün bişey ki bu..Şimdiden hazırlan sen Anne olmaya :16::16:

.

amin kuzum benim insallah gamzemm:16::16: tum ısteyen herkes hayırlı haberlerı alır ınsallah...

canım ben pkosluyum... yumurta gelısımı olmuyomus ıstenılen buyukluge ulasmıyomuss ınsulın dırencı oluyo kılo alımı kolay vermesı zorlasıyo falan kalıtelı yumurta olusumu ıcın ılac verıcek folık asıt baslıcak adet getırcı ılac verıcek bu sekılde tedavıye baslanacak. hormon tıroıd gebelıge bakılacak testlerde yarın sonuclanacak...

canım ben 2. ye hamile kaldığım gönemde kk dan bi arkadaşla tanışmıştık hem pkos lu hem insülin direnci vardı izmir de yaşıyo çok iyi bi endokrincisi vardı onun uyguladığı tedavi süresince hamlilieğinde hem kilo verdi hemde gayet sağlıklı bir kız doğurdu şimdi kızı 19 aylık biliyormusun bozma moralini ne olur

canım ben 2. ye hamile kaldığım gönemde kk dan bi arkadaşla tanışmıştık hem pkos lu hem insülin direnci vardı izmir de yaşıyo çok iyi bi endokrincisi vardı onun uyguladığı tedavi süresince hamlilieğinde hem kilo verdi hemde gayet sağlıklı bir kız doğurdu şimdi kızı 19 aylık biliyormusun bozma moralini ne olur

masallah canım ne guzel.. doktor pkoslularda ılac tedavısı genelde olumlu sonuclanır dedı ınsallah ole olur... beklemedıgın seylerı duymak sarsıyo ınsanı o yuzden beklentıye gırmemek gerek sanırımm..

iyi ki varsınız yaa tanımadıgım ınsanların benım ıcın ıyı dıleklerde bulunması cok guzell sevıyorum sızı..

Kuzularım ben kıyamam size ya... Melek yürekli arkadaşlarım... Ennn hayırlısını versin rabbim sizin için. Bol bol dua edin, salavat getirin. Allah kolaylıklar versin..

Juju şok diyet değildi ki. Benim kilo ile değil problem şişkinlikle.. O da indirmedi. Evdeki lahanalar bitsin... Daha 12 kepçe var :43::43::43::43::43::43::43:
İki sebep olabilir 4 kutu ilaç içiyorum onlar, bir de spor hiiiiiçççççç yapmadım bu hafta o olabilir. Hay allah ya.. Kilo alan takımdan ayrılmıyor değil mi? Ben de yağ çok olmadığından zaten gram gram gidiyor. Hep sonuncu olmaya mahkumum zannımca...

aminn canımm insallahhh..

Sus gönlüm. Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakk'a karşı yanlış kelam çıkmasın.

Sus gönlüm. Bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım... İnan bana... Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...

Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus...

Sus gönlüm. Onun geleceğini görünceye kadar. Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar. Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.

Sus gönlüm. Sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun, sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun, susuşun. Bekleyişinin, umut edişinin, inancının, sevdiğinin vurgusu olsun, susuşun.

Size gelsin meleklerim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sus gönlüm. Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakk'a karşı yanlış kelam çıkmasın.

Sus gönlüm. Bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım... İnan bana... Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...

Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus...

Sus gönlüm. Onun geleceğini görünceye kadar. Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar. Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.

Sus gönlüm. Sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun, sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun, susuşun. Bekleyişinin, umut edişinin, inancının, sevdiğinin vurgusu olsun, susuşun.

Size gelsin meleklerim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bayıldım buna ben yaaaaa :46::46::46::46::46:

.

herkese kocaman merhabaaaa ben geldim:16:
aynen çok sessiz ben de çok sıkıldım ,çıkıyorum şimdi..............

rabişim nerde kaldın acep:26::26::26::26::26: doktor kötü bir şey derse döveriz onu......

aysun yine mi sınav yine mi sınav:27::27::27:

garfield; son günlerinin tadını mı çıkarıyon kuşum, iş yerinde....

bu arada az önce 7. takımın kurallarını okudum da nazi kampı gibi:9::9::9::9::9::9:

hadin çüzünüz.....
:16::16::16:
evet sınav vardı canım bugün erken bitti sayılır yarın 6 da bile sınav var eve gelişim 7 olur:31:
neyseki cumartesi bitiyor..

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 87,00 / 86,20 / 0,80 / % 0,92 )
aysunayy ( 67,00 /
dalin26 ( 79,40 /
ZES ( 79,80 /
garfield06 ( 68,20 /
birsen-deniz ( 65,80 /
cornella ( 69,50 /
ukyo ( 71,60 /
Gamze_M ( 66,90 /
busramnmn ( 64,20 /
chentiq ( 61,70 /
rabyas ( 80,90 /
toplight ( 78,20 / Yeni Üye Hedef Kilo : 65.00

gelelim benim neden bugün tartıldığıma.... korkumdan!... :53:
şuanda bile kendimi davul gibi hissediyorum cuma yada cumartesiye regli olmam lazım ... ne kadar erken tartılırsam okadar iyidir diye bugün çıktım tartıya .. yarın ödem felam olur tartı beni memnun etmez diye korktum:26: yarın sabah cesaret edip çıkarmıyım bilmiyorum ama bugün 800 gr eksi çıkmam beni mutlu etti yetti bile ... yarın belki daha az gelirim orasını bilmem vermiş olsam da sorun değil haftaya eklerim onuda :9:

tebrikler juju adet bitiminde ödemini de atacağın için daha çok - gösterecek tartı:46:

kızlar merhaba bugun doktora gıttım o yuzden gelemedımm...
buyuk ıhtımalle ılac tedavısıne baslıcaz tahlıl sonuclarım yarın cıkıcak..
canım sıkkındı bugunn... dua edın olur mu??
sızler nasılsınızz???
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki..
ama sakın canıı sıkma bu yolda en çok ihtiyacımız olan şey moralimizi yüksek tutmak..
tedavisi neyse olacağız inşallah..:38::38:
ilaç kullanımıyla bebeğin gelecek inşallah en yakın zamanda rabişim:38:

tatlım çok tşk ederim sana ve 5. takımın tüm üyelerine.... jujum ve herkes söyledi takımda olmasan da burda menülerini paylaş dediler...olsun takımda olmasam da ben böylede çok mutlu oldum burda :54::54::54::54::54:

.
tabiki her zaman bekleriz sevdacım...
hergün gel:54:
Tatlım bu konuda gerçekten irade sahibi olman lazım, çok bilirim regl günüm gelirken kafayı yediğim günleri hatta olduğumda etkisinden bayılmak üzere olduğumu..Kafayı yemenin boyutna gelince, bazen olmayan bebeğinin kokusu burnunun direğini sızlatıyor..:43: bu nasıl bişeydir bilemiyorum ama olmayan bişey nasıl kokar ki :43: mesela sana Anne denmesi nasıl bir duygudur ki :43: sorularr sorularrr..beynini deler geçer..boğazında koca bir düğüm oluşur ve en acısı şudur ki mutsuzluğunu ve çaresizliğini kimseyle paylaşamazsın, çünkü annenin ve sevdiklerinin canını yakmaktan korkarsınn :43::43:

.
canımsın gözlerim doldu..
her ay beklemek umut etmek sonrasında aynı bekleyiş ne zordur blirim..
bende artık ailemle konuşamıyorum birini söylesem ötekini söyleyemiyorum canları sıkılıpp üzülmesinler diye.:43:
ameliyat olacağım için ne çok korkuyorum ama çok neşeliymişim gibi rol yapıyorum ailemin yanında..
ahhh ahh rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:26:

inan gözlerim doldu kuzum yaaaa..... az buçuk kendimi gördüm... evet bir oğlum vr ama o beklenti çok zor çok kötü anlatılamaz... atlatılmasıda kolay değil... günlerce nedensiz ağlarsın insanlardan kaçarsın uzak durursun ... bir ara eşimi bile suçladım ben benim kadar bebek istemiyorsun diye ... şimdi kızıyorum kendime rabbim bilir hayırlısını diye... :2:
:31::31::38::38::38:canımsınız yaaaa:43:

Son düzenleme:
bi sürü ütü beni bekliyor ama en sevmediğim iştir ütü...

salona taşıttım ne var ne yok ama gene yapmıyorum :27:
tüm akşamım ütü yaparak geçecek çünkü:37:
birazan kalkayım bari..ne tembelim yaa:37:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bugun doktora gıttım o yuzden gelemedımm...
buyuk ıhtımalle ılac tedavısıne baslıcaz tahlıl sonuclarım yarın cıkıcak..
canım sıkkındı bugunn... dua edın olur mu??
sızler nasılsınızz???

kızlar cok mutsuzum ayrıntıları anlatırım..

sımdı sıze ACİL SORU hemen cevap verın..
mavı yesıl lıght elmalı yedım 1 paket.. ıcınden 6 tane cıkıyor. ama tadı cok guzelmıs.. bıraz daha yıyebılır mıyımm kahveyle nooooooooluuur...

yarın tartı gunu dıyeceksınız bılıyorum... ama nollluurrr normalde dalın corbası ıcmem gerekırdı bu ogun ama....:50::50::50::50::50:

canım benımmmm dusuncelı arkadasım....doktor kotu bısı demesede pek ıc acıcı degıl durumlar....

haklısın canımmm ama ne bılım kotu oldum bugun sıktım kendımı bayagı sonra patladım..ınsallah canım cok tesekkurler..

Üzülme canım ne olur, zaten dokunsalar kafayı yiyecem lütfen üzülme..çünkü bu dönem o kadar zor ki, üzül üzül bitmiyor :43::43::43: salla boşver..bak ne güzel kilolarımız gidiyor ve en önemlisi de iyi arkadaşlıklarımız oluyor :26:

.

evet canım normalde cok umut dolu bı ınsanım hatta bugun doktora gıderken bıle belkı hamıleyımdır dıye dusunerek gıttım ama doktor acıklama yapınca garıp oldu zormus cıdden.. rabbım hayırlsını versın... evet ıyı arkadaslıklarımız oluyo ona gercekten ınanıyorum yerı gelıyo gercek arkadaslıklardan daha ıyıı....

Tatlım bu konuda gerçekten irade sahibi olman lazım, çok bilirim regl günüm gelirken kafayı yediğim günleri hatta olduğumda etkisinden bayılmak üzere olduğumu..Kafayı yemenin boyutna gelince, bazen olmayan bebeğinin kokusu burnunun direğini sızlatıyor..:43: bu nasıl bişeydir bilemiyorum ama olmayan bişey nasıl kokar ki :43: mesela sana Anne denmesi nasıl bir duygudur ki :43: sorularr sorularrr..beynini deler geçer..boğazında koca bir düğüm oluşur ve en acısı şudur ki mutsuzluğunu ve çaresizliğini kimseyle paylaşamazsın, çünkü annenin ve sevdiklerinin canını yakmaktan korkarsınn :43::43:

.

kuzumm oyle konusma ne olur yaa kıyamam ben sana....cok haklısın kımseyle paylasmama konusunda bende soylemedım ne kendı ne esımın aılesınee uzulmelerını ıstemıyorum... allah buyuk ben ınanıyorum yaaa ınsallah tum ısteyenlerın saglıklı sıhhatlı bebıslerı olacak... olmuyorsa da vardır bı sebebı....

diaformin diye bi ilaç vereceğini soyledı canım. ben kilolu oldugumdan yakındım verıyorum dıkkat edıyorum falan dedım abartılıcak bı kılon yok dedı. ama ne kadar da olsa ılacların kılo yaptıgı bı gercek... daha cok dıkkat etmelıyımm haklısınn gebelık ıcın onemli..

amin kuzum benim insallah gamzemm:16::16: tum ısteyen herkes hayırlı haberlerı alır ınsallah...

masallah canım ne guzel.. doktor pkoslularda ılac tedavısı genelde olumlu sonuclanır dedı ınsallah ole olur... beklemedıgın seylerı duymak sarsıyo ınsanı o yuzden beklentıye gırmemek gerek sanırımm..

iyi ki varsınız yaa tanımadıgım ınsanların benım ıcın ıyı dıleklerde bulunması cok guzell sevıyorum sızı..

tam size cevap verecektim eşim zile bastı kapatmak zorunda kaldım............

canım sıkıldı şimdi......

rabiş,gamze,aysun,juju lütfen içinizi ferah tutun.......kendimi sizin yerinize koyuyorum ben bu kadar güçlü olamazdım heralde......

evet dagıtın negatif enerjileri.....:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

tam size cevap verecektim eşim zile bastı kapatmak zorunda kaldım............

canım sıkıldı şimdi......

rabiş,gamze,aysun,juju lütfen içinizi ferah tutun.......kendimi sizin yerinize koyuyorum ben bu kadar güçlü olamazdım heralde......

evet dagıtın negatif enerjileri.....:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Evettt hepsini dağıtalım :9: yoksa sel alıcak topiğimizi :43: :9::9:

.

menüm:
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri

ara:yok

öğle:
1 parça rosto.2 parça haşlama patates vardı
1 kase yoğurt
yeşil salata

ara:
2 kaşık yoğurt

akşam:
1.5 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt(üzerine 1 kaşık pekmez döktm tatlı krizim glmişti:17:)

Son düzenleme:
aysun menünü yazmasan hıc aklıma gelmıyordu......bende yazayım;

sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

öğle: sabahkinin aynısı

akşam: 1 kase zerdaçallı yogurt
turşu:17:

su :içiliyor

menüm:
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri

öğle:
1 kase yoğurt
yeşil salata

ara:
2 kaşık yoğurt

akşam:
1.5 kase tavuk çorbası

Vala tatlı krizini bu kadar basit atlatman süper, menünde gayet hoş canım..Afiyet olsun..:56:

.

kızlarrrr iş yerinde ben gitcem dieee hasret gdermeye gelıolar odaya gremedım hasret gdermem degıl aslındada nıe geliyolar bende anlamadım oda boş kalmadı hiççç

rabyas cnm cok gecmıs olsun sıkmayın canınızı cocuk ıcın hayırlısı ısteyın annemler evlendıklerınde cocukları olmamıs tam 5 yıl o zaman bu kadarda gelısmemıstı tıp tup bebk flnda yoktu snra ben olmusum hatta bıde kardesım oldu dahada olurdu yanııı:1: o yuzden sıkmayın sakın elbet olur bi günn

avatarımı bi erkek görse ne der acaba töbe töbeeee:1::1:
chentiq kaçırdım puskevıtten yedınmı bakım snra 1 paket dısında :41::41:
gelelim menüme

sabah
1 dilim ekmek
azcık peynir

öğle
10 fındık

akşam
yarım kıymalı pide:18:
ayran

su 3 lt spor bırazdan yapılcak
pide cok oldu yarın tartı gnu bıde ben gdim yıne bı form cay içym:1::1:

menüm:
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri

öğle:
1 kase yoğurt
yeşil salata

ara:
2 kaşık yoğurt

akşam:
1.5 kase tavuk çorbası
cnm aslında menün normalde ben hep az menü grmeye alıştım galiba bnde menulerımı az yapıorm artık o yuzden senınkı fazla gelıo bana bılmıorm ama abartı bişey yok bendede sorun olabılır sımdı dıger arklar yorumlasın bakım bi ben:1:
aysun menünü yazmasan hıc aklıma gelmıyordu......bende yazayım;

sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

öğle: sabahkinin aynısı

akşam: 1 kase zerdaçallı yogurt
turşu:17:

su :içiliyor
vayyyy gzll olmuş tubiş menü yarına hazırlıkmı var:1::1:

Back
X