- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.781
kız avatardakı hatun senmısın yoosa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kaptanım. bendede aynı sıkıntı mevcut. yürüyüş yapamadım bu yüzden.
sana yetişebilmemin imkanı yok canım maşallahhh
gamzem ; gözlerin çokkkk güzel maşallahhh
bende yatıyorum artık hepinize iyi gecelerrr![]()
1,5 saattır kızı uyutmaya çalışıyorum. hala da uyumadı.. valla zorlasak olmuyor zorlamasak gece 2 lerde yatıyor ne olacak bilmiyorum sinirler tepemde.. Mesaj sayıları için gözlerine sağlık cornella. Gamze bir günde 53 mesaj nasıl yazabildin hayretler içindeyim ciddenMenümü yazayım;
kalkınca:
1 çatal peynir+su
kahvaltı:
1 kase çorba
biraz peynir
100 ml yoğurt
dereotu
dünden kalan az salata
ara:yok
öğlen:
sütlü kahve+6 tane mavi yeşil light bisküvi
ara: yok
akşam:
1 kase sulu et yemeği (eti az suyu bol. çorbamsı)
şu an:
2 s.bardağı çorba-lahana çorbası
bir de maydonoz çayı içeceğim. sabah tartıda gördüğüm sayı belki yarına iner. 1 haftadır wc ye çıkmadım. bu lahana detoksunu ender saraçoğlu na havale ediyorum.![]()
ben de call yaparıımm... sizinle 21 gün boyunca devam ederim.. daha önce ancak 1 hafta dayanabilmiştim. hele o pelvis döngüsü yok mu oooooooooooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy
ben de call yaparıımm... sizinle 21 gün boyunca devam ederim.. daha önce ancak 1 hafta dayanabilmiştim. hele o pelvis döngüsü yok mu oooooooooooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy
Dalinim burda olduğunu görüyorum, öncelikle sana daha sonrada tüm arkadaşlarıma iyi gecelerrrr
.
en sonuna doğru pelvis kepçesi dyor. neyse yarın yaparken görecez ebemizi... en azından teşvik ederiz birimiz durunca.. dalin menüne bayıldım köftem dalinim :)kaçç kişiyiz ne zaman başlıyoruz balım?
bende şimdi başlıyorum dalin hadi hayırlısı bakalım anca gelebildim.