Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr....
yarın bildirim günü herkes güzel güzel kilolar vermiş olsun inşallah...bende meraktayım..:54::54::54:

iyi geceler kaptanım. bendede aynı sıkıntı mevcut. yürüyüş yapamadım bu yüzden.

sana yetişebilmemin imkanı yok canım maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

gamzem ; gözlerin çokkkk güzel maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende yatıyorum artık hepinize iyi gecelerrr:16::16::16::16:

Çok teşekkür ederim canım benimm :16::16:

1,5 saattır kızı uyutmaya çalışıyorum. hala da uyumadı.. valla zorlasak olmuyor zorlamasak gece 2 lerde yatıyor ne olacak bilmiyorum sinirler tepemde.. Mesaj sayıları için gözlerine sağlık cornella. Gamze bir günde 53 mesaj nasıl yazabildin hayretler içindeyim cidden :53::53: Menümü yazayım;

kalkınca:
1 çatal peynir+su

kahvaltı:
1 kase çorba
biraz peynir
100 ml yoğurt
dereotu
dünden kalan az salata

ara:1 kivi

öğlen:
sütlü kahve+6 tane mavi yeşil light bisküvi

ara: yok

akşam:
1 kase sulu et yemeği (eti az suyu bol. çorbamsı)

şu an:
2 s.bardağı çorba-lahana çorbası

bir de maydonoz çayı içeceğim. sabah tartıda gördüğüm sayı belki yarına iner. 1 haftadır wc ye çıkmadım. bu lahana detoksunu ender saraçoğlu na havale ediyorum.:36::36::36::36:

Son düzenleme:
1,5 saattır kızı uyutmaya çalışıyorum. hala da uyumadı.. valla zorlasak olmuyor zorlamasak gece 2 lerde yatıyor ne olacak bilmiyorum sinirler tepemde.. Mesaj sayıları için gözlerine sağlık cornella. Gamze bir günde 53 mesaj nasıl yazabildin hayretler içindeyim cidden :53::53: Menümü yazayım;

kalkınca:
1 çatal peynir+su

kahvaltı:
1 kase çorba
biraz peynir
100 ml yoğurt
dereotu
dünden kalan az salata

ara:yok

öğlen:
sütlü kahve+6 tane mavi yeşil light bisküvi

ara: yok

akşam:
1 kase sulu et yemeği (eti az suyu bol. çorbamsı)

şu an:
2 s.bardağı çorba-lahana çorbası

bir de maydonoz çayı içeceğim. sabah tartıda gördüğüm sayı belki yarına iner. 1 haftadır wc ye çıkmadım. bu lahana detoksunu ender saraçoğlu na havale ediyorum.:36::36::36::36:

hahahahah klavyem pistir :33: aslında çenem düşük değildir :1::1:
.

ben de call yaparıımm... sizinle 21 gün boyunca devam ederim.. daha önce ancak 1 hafta dayanabilmiştim. hele o pelvis döngüsü yok mu oooooooooooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy

ben de call yaparıımm... sizinle 21 gün boyunca devam ederim.. daha önce ancak 1 hafta dayanabilmiştim. hele o pelvis döngüsü yok mu oooooooooooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy

Canım senin kilon çok değil, inşaallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın :1:

.

faydasını gordun demı ya ben o pelvıse takıldım yahu nedır o hareket nası yapıoz onuya :26:

Dalinim burda olduğunu görüyorum, öncelikle sana daha sonrada tüm arkadaşlarıma iyi gecelerrrr :16::16:

.

en sonuna doğru pelvis kepçesi dyor. neyse yarın yaparken görecez ebemizi... en azından teşvik ederiz birimiz durunca.. dalin menüne bayıldım köftem dalinim :)kaçç kişiyiz ne zaman başlıyoruz balım?

en sonuna doğru pelvis kepçesi dyor. neyse yarın yaparken görecez ebemizi... en azından teşvik ederiz birimiz durunca.. dalin menüne bayıldım köftem dalinim :)kaçç kişiyiz ne zaman başlıyoruz balım?

sen ben zes garfı basta yaparım dedı vazcaydı gamzede yapacak toplıght huhuı bıde rabısde yapacak sanırım baskaaaa ha bıde cornısımde sormustu bayagı oldukya bende gıydım taytanamı karnımı sıksın dıye onceden zayıfken gıydıgım alttan cıtlı badımıde ustune gıydım bayagı sıktı karnımı daha ıyı toparlar sanırım alnıma bandamı ayagımada buzusuk coraplarımı gıydım callanetıke hazırımmmmmmmmmm hahahahhahahaha bıde su vıdeolardakı gıbı bı don gecırdımmı ustume tamamdır gırıs sahane :1::1::1::1::1:

ben geldim :72: yani sonunda gelebildim bugün telden girdim ama yazdığım hiç birşey görünmedi neyse pc geldi ve artık bende buralardayım :7: herkesi çokkkk özledim:16::16: yarın bildirim yapıcam kaptanımmm herkese selammmmm:16::16::16:

callanetıcs yapacak olanalr baslamadan bel gogus kalca bacak vs olculerınızı alınkı sonucları karsılastıralım

bırıcıkkkkkkk nerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :47::47::47: hosgeldın sefalar getırdın:21:

dalin saçlarını kabartsaydın bir güzel... ben sana "kelebek toka" yollarım buradan..:33::33::33:

oyyy anammmm butun kaslarım tıtrıyoooooooooo kolumukaldıramıyom tıtrıyo resmennn oy belım oyyy pelvısım catır cutur ottu kemıklerım ahbu benım cektıklerım ama sonuna kadar dayandım hele su yan yatıp ayak kaldırma ve pelvıs hareketlerı nı atlatırsanız gerısı kolayy boynum agrımadı aksıne sankı daha ıyı genel anlamda zevklı tavsıye edıorum bayagı ıse yaradıgı kesın

Back
X