- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.021
o nası avatar kız.... Tam da diyet yapanları anlatıyo :)))))
valla bende mutfağım programını takip ederim içim gider ama yok yapmam canım çekerde yerim diye
hangisi juju birsürü değiştirdim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende mutfağım programını takip ederim içim gider ama yok yapmam canım çekerde yerim diye
hangisi juju birsürü değiştirdim de![]()
Aynen öyle kızımda uyuyunca yanında bende uyudum vallaZES gecenin bi yarısı calanag yada her neyse o hatundan yaptı ya kalkamamıştır:) kalkar az sonra
yemekten geldim ben korktuğum gibi olmadı 1/2 kepçe mercimek çorbası salata iskenderin sadece domates sosu ve eti 1 kaşık da yoğurt vardı yanında yaklaşık 100 gr kadar döner yedim sanırım bu arada içtiğim su orada 1 lt oldu bu arada 3 aydır görmediğim bi arkadaş vardı hatun incecik olmuş yaa aslında 3 ayda 10 kg vermiş ama hergün 60-70 dk tempolu yürüyüş haftada 3 gün plates yapmış 72 kg ya inmiş ama görüntü 62-63 kg gibi yaa inanamadım iyice hırs yaptım gidecek kesin bu kilolar
sporun incelmeye çok faydası varmesela güya ben 8 kilo verdim ama nereden gitti hiç anlamıyorum.......gerçi biraz önce aynaya baktım duşa girmeden....fark var
![]()
Kornim tabiki de fark olmazmi hic ben bile toplamda dortbucuk vermeme ragmen bayagi bir farkediyor.....![]()
bence sen yarın sabah tekrar tartıl ve kilonu yaz. ne olduğu tam belli olmamaış önce fazla sonra kahvaltı yap su iç az çıkmış falan en iyisi dalincim yarın sabah tekrar tartılcornım ozaman ben suan 80.5 ımı baz alayım ılk cıktıgımda bunu verdı sonuc acken hemde
ıkıncısınde tok ve elbısesız 79.1 dıgerlerıde 79.2 son 5 sefer 79.2
4 bardak su 200 er ml den 800 ml yedıklerımde toplasan 200-300 grm cay dahıl tahlıye olacak olan agırlık 500 grm olsa
ne yapar 79.2-1600.1500 neyse ben cok ucmımde yarın sabah acken tartılayım.bıde
merhaba kilo çizelgen çok güzel olmuşbenide alın aranıza lütfennnnn![]()
hangisi juju birsürü değiştirdim de![]()
kızlar akşama arkadaşa gideceğim az önce tel etti......akşama ne yapayım çayın yanına dedi......
dedim hiçbir şey istemez......
duydum dedi diyet yapıyormussun dedi..zayıflamıssın görenler söyledi dedien nefret ettiğim durum milletin diyet yaptıgımı bilmesi
dedikoyu yapan da eşimin ark ı yani erkek
![]()
vikitap ta okuduğum kitapları kaydediyordum da hatırlayabildiğim kitaplar bile sadece 71 tane tuttu vaavvvvvvvvvv![]()
aynı şeyden bende muzdaribim ... millete hesap veriyorsun eşime bile hesap veriyorum her lokmamda...
eeee sen diyette değilmisin niye reçel yiyorsun ... o sana fazla değilmi...
aaa sen diyetteydin ama öğlen yemekhaneye geliyorsun
eeee kilo verdin mi hiç belli değil
yada
kaç kilo verdin ama herşeyi yiyorsun..
ııııııııııııııııııı ne gıcık
bence sen yarın sabah tekrar tartıl ve kilonu yaz. ne olduğu tam belli olmamaış önce fazla sonra kahvaltı yap su iç az çıkmış falan en iyisi dalincim yarın sabah tekrar tartıl