Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yemekten geldim ben korktuğum gibi olmadı 1/2 kepçe mercimek çorbası salata iskenderin sadece domates sosu ve eti 1 kaşık da yoğurt vardı yanında yaklaşık 100 gr kadar döner yedim sanırım bu arada içtiğim su orada 1 lt oldu bu arada 3 aydır görmediğim bi arkadaş vardı hatun incecik olmuş yaa aslında 3 ayda 10 kg vermiş ama hergün 60-70 dk tempolu yürüyüş haftada 3 gün plates yapmış 72 kg ya inmiş ama görüntü 62-63 kg gibi yaa inanamadım iyice hırs yaptım gidecek kesin bu kilolar

yemekten geldim ben korktuğum gibi olmadı 1/2 kepçe mercimek çorbası salata iskenderin sadece domates sosu ve eti 1 kaşık da yoğurt vardı yanında yaklaşık 100 gr kadar döner yedim sanırım bu arada içtiğim su orada 1 lt oldu bu arada 3 aydır görmediğim bi arkadaş vardı hatun incecik olmuş yaa aslında 3 ayda 10 kg vermiş ama hergün 60-70 dk tempolu yürüyüş haftada 3 gün plates yapmış 72 kg ya inmiş ama görüntü 62-63 kg gibi yaa inanamadım iyice hırs yaptım gidecek kesin bu kilolar

sporun incelmeye çok faydası var :6::6::6: mesela güya ben 8 kilo verdim ama nereden gitti hiç anlamıyorum.......gerçi biraz önce aynaya baktım duşa girmeden....fark var:27:

cornım ozaman ben suan 80.5 ımı baz alayım ılk cıktıgımda bunu verdı sonuc acken hemde
ıkıncısınde tok ve elbısesız 79.1 dıgerlerıde 79.2 son 5 sefer 79.2

4 bardak su 200 er ml den 800 ml yedıklerımde toplasan 200-300 grm cay dahıl tahlıye olacak olan agırlık 500 grm olsa
ne yapar 79.2-1600.1500 neyse ben cok ucmımde yarın sabah acken tartılayım.bıde
bence sen yarın sabah tekrar tartıl ve kilonu yaz. ne olduğu tam belli olmamaış önce fazla sonra kahvaltı yap su iç az çıkmış falan en iyisi dalincim yarın sabah tekrar tartıl

o nası avatar kız.... Tam da diyet yapanları anlatıyo :)))))

valla bende mutfağım programını takip ederim içim gider ama yok yapmam canım çekerde yerim diye

Jujummm ayyy benim esim aciyo mutfagim programini...yemek yerken izliyor..bende onun yaninda hem onu izliyorum o yemek yerken hem de programi oyyy oyyy bende agzimin sularini topluyorum :1::1::1:

kızlar akşama arkadaşa gideceğim az önce tel etti......akşama ne yapayım çayın yanına dedi......
dedim hiçbir şey istemez......
duydum dedi diyet yapıyormussun dedi..zayıflamıssın görenler söyledi dedi:27::27::27: en nefret ettiğim durum milletin diyet yaptıgımı bilmesi:27: dedikoyu yapan da eşimin ark ı yani erkek:47::47::47:

kızlar akşama arkadaşa gideceğim az önce tel etti......akşama ne yapayım çayın yanına dedi......
dedim hiçbir şey istemez......
duydum dedi diyet yapıyormussun dedi..zayıflamıssın görenler söyledi dedi:27::27::27: en nefret ettiğim durum milletin diyet yaptıgımı bilmesi:27: dedikoyu yapan da eşimin ark ı yani erkek:47::47::47:

aynı şeyden bende muzdaribim ... millete hesap veriyorsun eşime bile hesap veriyorum her lokmamda...

eeee sen diyette değilmisin niye reçel yiyorsun ... o sana fazla değilmi...

aaa sen diyetteydin ama öğlen yemekhaneye geliyorsun

eeee kilo verdin mi hiç belli değil

yada

kaç kilo verdin ama herşeyi yiyorsun..

ııııııııııııııııııı ne gıcık

aynı şeyden bende muzdaribim ... millete hesap veriyorsun eşime bile hesap veriyorum her lokmamda...

eeee sen diyette değilmisin niye reçel yiyorsun ... o sana fazla değilmi...

aaa sen diyetteydin ama öğlen yemekhaneye geliyorsun

eeee kilo verdin mi hiç belli değil

yada

kaç kilo verdin ama herşeyi yiyorsun..

ııııııııııııııııııı ne gıcık

aynennnnnnn aynı kelimeler........mesela 2 kaşık fazla yesem eşim hemen yeter der:26::26::26: ben zayıfladıkca benden çok sevınıyor:30:

Back
X