Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa pazartsi tartiliyoduk juju naaparsa onu yaparim bn hihihi amma çakalim ha :D tamam tamam bidaha tartilmcam bendeeee sadece cuma gunleriiiii sozzz

Gamze hanim ablaaa yat dinlen sicak seyler icin hasta olmaaaa :(

hahahahahahah kötülere bişi olmazz gülümmm :27::27::27::27::27: mide bulantısını hiç sevmiyorum vee hemen beni mat ediyor hahaha :51:

.

günaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi

Ayyyyy milli felaket gibilerrrrr :52::52::52::52::52:

.

ayy cnm biran gözümün önünden gecırdım halini.....büyük konusmak istemıyorum da böyle kadınlarada deli oluyorum...çocugunu salıyorlar .....sende kapıları kilitleseydın.hiç ayıp olmazdı onların ayıbı çocukla ılgılenmedıklerı için......
o genc kızların da sucu yok en büyük suc analarında kalkın kızlar demıyor:47::47::47:

öyle yaptım kilitledim ama herşeyi dağıtmıştı zaten neyse sahile gidip yürürüm birz öpüyorum epinizi

yazdım yazdım bağlantı gittiiii:47::47::47:sinir oldummm..

bugün kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:45::45::45::45:

zero kola bilem içmedimmm:32::32::32:

hatay usulu biberli ekmek yemedimm :32::32::32:

[video=youtube;Vez02Aw6FFw]http://www.youtube.com/watch?v=Vez02Aw6FFw[/video]

Bu şarkı size kızlarrrrrrr, hobaaaaaaaaaaaaaa kıvır

amaaaaan

bu sabah erken uyandım işe gitmiyicem
annem başımın etini yiyicek hastayım diyicem
televizyonu açcam ama radyo dinliyicem
bütün gün mızmızlancam veryansın edicem
niye biliyon mu

çok derdim var çok çok derdim var çok

.

bugün bugday ıslatacagı akşam.....bizimkinin canı aşure istiyor ne zamandır....yap yap dıyıp duruyor..yemeden nasıl dayanacağım bakalım.....

kızlar kokoreç ..yiyebilirmiyizzz
kokoreç yarım ekmek 473
YEMEKLER kokoreç çeyrek ekmek 236 kaloriymişş..

[video=youtube;Vez02Aw6FFw]http://www.youtube.com/watch?v=Vez02Aw6FFw[/video]

Bu şarkı size kızlarrrrrrr, hobaaaaaaaaaaaaaa kıvır

amaaaaan

bu sabah erken uyandım işe gitmiyicem
annem başımın etini yiyicek hastayım diyicem
televizyonu açcam ama radyo dinliyicem
bütün gün mızmızlancam veryansın edicem
niye biliyon mu

çok derdim var çok çok derdim var çok

.

birsen ben kokoreçe bayılırım.....ama kalorili oldugunu düşünüyorum....:27::27::27::27:çeyrek ekmekle yetınırsen ye:6::6::27:

gamze cnm senın ruhunda hafif arabesk var gibiynnnnn:27::27::27::27:

bu smili nerden buldun:ssz:

birsen ben kokoreçe bayılırım.....ama kalorili oldugunu düşünüyorum....:27::27::27::27:çeyrek ekmekle yetınırsen ye:6::6::27:

Hafif mi tatlımmm, benim ruhumda pis bir kamyoncu yatarrrrr hahhahahahha selvi boylum alyazmalımm :33::33::33::33:

.

Netten canım, dansöz ikonları yazdım hahahahah buu kancukk çıktı :33::33::33: :52::52::52:

.

Ayyyy sen aşure yapmayı da mı biliyorsunnnn :52::52::52::52::52::52:

.

aslında bu yıl ilkkez yaptım.....acemi şansı heralde herkes bayıldı tadına......eşim iş yerıne götürmüştü,millete yetmemiş.....o zamandır bir daha istiyorlar...deli gibi tarifide kenara yazmamıstım nasıl yaptıgımı......
Allah kerim bismillah diyip bir daha yapacagım......

aslında bu yıl ilkkez yaptım.....acemi şansı heralde herkes bayıldı tadına......eşim iş yerıne götürmüştü,millete yetmemiş.....o zamandır bir daha istiyorlar...deli gibi tarifide kenara yazmamıstım nasıl yaptıgımı......
Allah kerim bismillah diyip bir daha yapacagım......

Ben daha hiç yapmadım ama eşim istese yaparım, çok enteresandır benim eşim..hayatımda daha hiç önceden yemek siparişi vermedi, bu gün şunu yapsana dediği hiç olmadı..alır alır, hepsi bana kalır hahahah kafiye ye dikkat yalnız :33: mesela etli hiç bişi sevmez, börek ve hamurr işi hiç aramaz..ben toksam bitane çiğ köfteyi sardırır evde ayranla yer doyar hhaahahah ona da yeni alıştı :32::32:

.

hangi ara pzt tartılalım dedınız cızzzzzz valla hatırlamadım.......ben pzt mümkün değil çıkmam tartıya o kadar kacamaktan sonra.....hafta da 1 kere cıkıyorum artık herkes biliyor cuma benım tartı günüm:):32::32:
tartım da ortada hiç dikkatimi çekmiyor valla:1:

anaaaaaaaaaaaa... hiç haberim yok. benim en son bildiğim kesinlikle tartıya çıkılmayacak. çünkü + ları görünce motive bozuluyor.. hattı cornicim bile düzelmişken noluuuuoo... bi de jujudan itiraflar her ptesi çıkıyordum diyor yaa :44::44::44:

Bu hafta eriyeceğim biteceğim kaptanım öyle diyor... gamzecim geçmiş olsun hemen iyileş bak bugün callen teyzeye başlayacaktık unuttun mu...

Yaa pazartsi tartiliyoduk juju naaparsa onu yaparim bn hihihi amma çakalim ha :D tamam tamam bidaha tartilmcam bendeeee sadece cuma gunleriiiii sozzz

Gamze hanim ablaaa yat dinlen sicak seyler icin hasta olmaaaa :(

valla tartılma konusunda sık sık tartılan arkadaşlar vardı onlara çözüm önerisi olarak getirmiştim ben yapıyorum isterseniz böyle yapın ama asla hergün tartılmayın en fazla iki kere çıkın dedim...

buna gerekçe olarakda hafta sonu düzenli beslenemediğimiz için bize neye mal olduğunu ibrede görüp kalan 5 günümüzü ona göre geçirmemizdir...

ama bu şart değil illa herkes pazartesi ve cuma çıkıcak diye bi kanun yok... cumadan cumaya çıkın isterseniz

ayy hasrettt.... uzaktan tanıdık mıydı? ben olsam söylerdim çocuğunuza sahip çıkın diye. peşlerinden koşmak zorunda mısın.. allah korusun içeride prize parmaklarını soksalar ne olacak.. genç kızlar artık öyle malesef yapacak bir şey yok. en yakın akrabalarımız bile kıpırdatmıyorlar parmaklarını.. :50:

Back
X