- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #82.341
juju kaptanım bana göre menğn güzel ama velakin dalin diye birde arkadaşımız var varrrrr işte kadınlar götürdü çukulataları trabzonlular kazandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kuzum herkes yiyebülür o dediğini de sen yemezsin boşuna tettit etme ....şişşşşşşştttt nıye kızıyon kızlara bakım napcaklardıya yumulup yıceklermıydı dıyet yapıoz anacım kılo almaya calısmıyoz.valla bak sımdı pızza hamburger lahmaç ne varsa soelr yerım haaaaaaa
azımın ustesınden gelemeyecegı sey yoktur arkadasım bravo sana..medınemı neyse hıcte ılımlı karsılamadı hatta ne olduysa ona onuda anlamadım neyse kapandı gıttı ıns.sen cok cana yakın ve tatlı bır ınsan oldugunu kanıtladın.senın verdıgın kıloları konustuk agzımız acık kaldı hatta bunu sanada belırtmek ıstedık ama onumuze duvar cıktı tosladık
ıns sende dahıl olmak uzere hepımız tum yarısanlar ıstedıgımız sonuclarla burdan mezun oluruz hepımızın ortak amacı bu deılmı zaten.
ben haftada 5 kılo veremem ya mumkun deıl ılk 3 e gırsem yeter hatta 2 kılo versem baska bısey ıstemıyorum
saol teyzesiiii![]()
hımmmmmm bak bide senin menüyü beğendim....Arkadaşlar bu gün bütün menüler genel olarak harika, gerçekten biz bu hafta bu işi götürücez gibi
Bende menümü paylaşayım
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 zeytin
1 t.k tahin, pekmez
Öğle 1 tabak kapuska
1 dilim ekmek
Ara 5 badem, 2 kaju, 2 ceviz
Akşam 2 baget
1 dilim kepek ekmeği
salata
1 bardak ayran
Su içtim
Spor 3 saat tempolu yürüyüş, 30 dk. eliptik..
.
accık az sankim ama güzelsabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam
(aynı hafta içi gibi oldu bugün)
öğle:
1 kase yoğurt
1,5 adet ceviz
akşam:
1,5 tabak ıspanak
üzerine sarımsaklı yoğurt
spor: 1 saat yürüyüş
su: çok içmedim bugün
anam ne cok kaynatmısınız yıneeeeeemenumu yazıp bı gecmıse dalcam cıkabılırsem ne mutlu bana
menumm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
zeytın
peynır
domates
labne
ara
1 kayısı
ogle
3 yk yagsız kısır
1 bardak ayran
ara
1 havuc
aksam
1 kepce corba
yarım tabak kabak yemegı
1 yk yogurt
salata
su:içiliyor
spor:yapıldı![]()
hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...
bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...
benim menü
sabah
1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka
ara yok
öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu
1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
ara yok
akşam yok
ara 2 portakal
bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....
su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum
35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....
misafircik? kim geldi kız sevda mı geldi![]()
valla kuzum herkes yiyebülür o dediğini de sen yemezsin boşuna tettit etme ....
hımmmmmm bak bide senin menüyü beğendim....
bu arada toplight canım seninkiside güzel gözümden kaçtı sanma![]()
hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...
bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...
benim menü
sabah
1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka
ara yok
öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu
1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
ara yok
akşam yok
ara 2 portakal
bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....
su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum
35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....
aslında çok bişey yok sadece mısır yada kayısıyı ara öğün yapan daha iyiy olurdu..iyi akşamlar kızlar son 1-2 sayfayı okuyayım dedim oku oku bitmedi artık kalanları sonra okurum
öncelikle menümü paylaşayım akşama kadar iyi idi akşam accık çozuttum bana göre
sabah
2 kaşık kadar patatesli omlet az yağlı
1/2 kk peynir
ekmek yokara yok öğle yok
öğle saat 3.30 da 3 kaşık kurutulmuş patlıcan biber kavurması
1 kaşık yoğurt ekmek gene yok
ara yok akşam
1/2 kepçe çorba
1/2 tabak haşlanmış karnıbahar salatası az yağlı limonlu
1 tk humus
1 ceviz büyüklüğünde tavuk
4-5 kuru kayısı (en kurularından ve küçük)
1 avuç yağsız patlamış mısır
bugün regli oldum misafir ağırladım ev temizledim onlarla uğraşırken yemek aklıma gelmedi ama akşam işte cozuttum
Arkadaşlar bu gün bütün menüler genel olarak harika, gerçekten biz bu hafta bu işi götürücez gibi
Bende menümü paylaşayım
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 zeytin
1 t.k tahin, pekmez
Öğle 1 tabak kapuska
1 dilim ekmek
Ara 5 badem, 2 kaju, 2 ceviz
Akşam 2 baget
1 dilim kepek ekmeği
salata
1 bardak ayran
Su içtim
Spor 3 saat tempolu yürüyüş, 30 dk. eliptik..
.
kuzum anlayana kadar 5 dk gectı zaten......ayrı ayrı yazsan daha iyi anlaşılır:26:
ama çok fazla bişey yok bence....sadece patlamış mısır göze çarpıyor........
evet kızlar sıze jujumun begenecegı ve gunun menusu ılan edecegı menuyu yazmak ıstıyorum
sabah yarım kavanoz nutella yarım ekmek sucuklu jumurta jambon tomato hıyar yarım kalıp peynır 1 tava menemen
ara yogurtlu ıskender
ogle 15 lahmacun 2.5 luk kola bol salata
ara yarım ekmek doner ayran
aksam 2 porsıyosac kavurma 5 adet ıclı kofte 1bucuık ıskender yarım tencere pılav ayran salgam suyu yarıdmka ekmek
ara 3 muz 5 elma
spor tv karsısında yan gelıp yatma hahahhahaha
nasıl meltosum ornek menu yerım sneın canını
![]()
evet kızlar sıze jujumun begenecegı ve gunun menusu ılan edecegı menuyu yazmak ıstıyorum
sabah yarım kavanoz nutella yarım ekmek sucuklu jumurta jambon tomato hıyar yarım kalıp peynır 1 tava menemen
ara yogurtlu ıskender
aksam 2 porsıyosac kavurma 5 adet ıclı kofte 1bucuık ıskender yarım tencere pılav ayran salgam suyu yarıdmka ekmek
ara 3 muz 5 elma
![]()
leyyn güldürmeyın benı böle cok tuhaf oluyor evde kendı kendıne gülünce![]()
canım ben tüm gün ekmek niyetine bişey yemediğimi belirtmek için öyle yazmıştım biraz karışık olmuş dediğin gibi
bu arada herkesin menüsü tam inceleyemesemde kaçamak yok gibi görünüyor bakalım bu hafta sonuç nasıl olacak
ben bugün sadece ev temizliği yaptım misafir ve bebelerle uğraştığım için hiç sporum olmadı inşallah yarın bol bol yrümeyi düşünüyorum tabii bel ağrılarım regli yüzünden müsade ederse nedense bu ay fena ağrım var normalde bu kadar olmazdı
siz sohbet ederkene ben biraz geçmişi okuyayım bi dünyanın var burası açıkken gittiğim nevresimleri falan değiştirdim ufaklığı uyutmadan accık okuyayım
ara yogurtlu ıskender
ara 3 muz 5 elma
![]()
aslında çok bişey yok sadece mısır yada kayısıyı ara öğün yapan daha iyiy olurdu..
güzell
kızım kimi kandırıyon sen hadi diyelim yedin sen bir hafta aç gezersinde gene kendini affetmezsin...nıye bnmkı agız dıelmı benımkıde mıde deılmı![]()
kaptanım bu hafta böyle olsun bir güzel kilo verelim haftaya düzelelim olur mu :26::26:
.
ara yogurtlu ıskender
ara 3 muz 5 elma
![]()
yaa zaten yemekten 15 dk sonra kayısı 1 saat sonra da mısır oldu üstüste geldi o rahatsız etti beni belki de tüm gün hiç ekmek yemediğim için böyle oldu bilmiyorum
dalin menün muhteşem güzel sen 1 öğünü 1 haftada toplam olarak yemiuon kuzum yaaa
kızım kimi kandırıyon sen hadi diyelim yedin sen bir hafta aç gezersinde gene kendini affetmezsin...
ben yesem valla zararın neresinden dönsem kardır der toplanmaya çalışırım
yani diyonuzki bu hafta bizi daline emanet et ... bak karışmammmmm sonra ağlayıp gelmeyin yanıma yok veremiyorum yok canım şunları istiyor yok şu yok bu...
valllaaa valllaaa dayanamadım valllaaa çukulatalı pasta.. elmalı turta ... hünkar neğendi dayanamadım vallaaa.... kız ne sandım beni alalalalal ben olması gerekeni sölüyom.. ister dinlersinizzzzzzzzzzz ister dinlemezsinizzzzz.. ama ben böyle yapıcam peşimden gelen gelir...gelmeyeniiiiiii
![]()