• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kızlar sıze jujumun begenecegı ve gunun menusu ılan edecegı menuyu yazmak ıstıyorum

sabah yarım kavanoz nutella yarım ekmek sucuklu jumurta jambon tomato hıyar yarım kalıp peynır 1 tava menemen

ara yogurtlu ıskender

ogle 15 lahmacun 2.5 luk kola bol salata

ara yarım ekmek doner ayran

aksam 2 porsıyosac kavurma 5 adet ıclı kofte 1bucuık ıskender yarım tencere pılav ayran salgam suyu yarıdmka ekmek

ara 3 muz 5 elma

spor tv karsısında yan gelıp yatma hahahhahaha
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: nasıl meltosum ornek menu yerım sneın canını :54::54::54::54::54:

vallahi ben sesli okudum eşimde diyoki yav bu ada kimyemi dedi yemememiş diyince çok güldük biz eşimle üldül dalin sen çok yaşa bu kadar yiyen varmıdır acaba juju seni yakalar bak

oku oku bitiremedim 15 dk dır okuyorum...

dalin kuzum malum konu lütfen bitsin zaten fatoş gelmiş cevaplamış birdaha uzamasın ve burada açılmasın rica ediyorum .... Basit bir yanlış anlaşılma nerelere geldi biz bitirelim büyüklük bizde kalsın

menüleri okudum

aysunayy genelde beğendiğim menün fena değildi ama bana normalin altında sanki azıcık az gibi geldi

dalin26 bişey yemiş gibi görünsende aslında pek bişey yememişsin

biricikoglumertug senin menünde biraz az gibi geldi bana

gamze_m haşlama sebzeyle ömür geçmez işte ozaman diğer besinlere açlık duyarsın az az az bence yediklerin yetersiz... detoks günü gibi

garfield seninde normalde beğendiğim menülerinden az gibi geldi ama çok az

ukyo sen bile bana göre normalin altında beslenmişsin

cornella canım menün yeterli değildi senide normalin altında buldum

busramnmn hasta olmasına bağlıyorum ve onun için normal diyorum

rabyas beğendiğim tek menüüüüüü....:126:

hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...

bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...

benim menü

sabah

1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka

ara yok

öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu

1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran

ara yok

akşam yok

ara 2 portakal

bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....

su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum

35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....

tesekkurler kaptanımm menumu begenmene cookk sevındımmmmm:17::17::17::16::16::16:

yoo ohh be karnım doydu derım :1::1::1:

sen ne dogrusundan bahsedıyon kımı alıyon goturuyon kıme gıy gıy dıyon sen ben kımse bısey yemesınmı dıom akıllı allalalaa kalorılı seyelr kh lı seyler sekerlı seyler yemeyın dıom ac gezınmı dıyom bak valla bıdaha agzımı acmam haaaaaaaaaaa :47::47::47:

aç gezerlerse zati kapı dışarı ederim gidin karnınızı doyurun gelin diye......:23:

kuzum senle ortak paydada buluşmaya çalışıyoz da acık farklarımız var ... ben bi kıt üstü diyorum sen bi kıt altı diyon arada derede bi durum:44:

aç gezerlerse zati kapı dışarı ederim gidin karnınızı doyurun gelin diye......:23:

kuzum senle ortak paydada buluşmaya çalışıyoz da acık farklarımız var ... ben bi kıt üstü diyorum sen bi kıt altı diyon arada derede bi durum:44:

ben dıom ortada kuyu var sagdan gec sen dıyon ortada kuyu var soldan gec ama ortadanda gecemıyoz ortda kuyu var cunku.bır senle ıkı zıt kutubuz ben eksı sen artı bırbırımızı cekıp duruyoz dıdısmelerımızde bıtmıyo :16::16::16::16::16::10::10::10::10:

Şimdi üzüldüm bende, kabak benim başıma patlamış gibi..:26: Ben yazdığımda kimseyi dışlamak için yazmadım ki, hepimiz için ve 1. olan fatoş hanım için temennim di bu, içini burkacak bişey asla olamaz..bende buna üzüldüm..Jujum kaptanım uzamasın dediğin için uzatmayı asla istemem..ilk ve son açıklamamdır bu, insanların yapılarını bilmeden yorum yapmamamız lazım..yapı itibarı ile zor durumda olan birini asla yargılamam ve asla kınamam ve son olarak asla bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı değilim..derdi olanla dertlenir, sıkıntısı olana yardım etmeyi severim..135 olmayalım derken fatoş hanımda bunların içindeydi, kaldı ki kendisi şu an zaten 80 lerde sanırım..neyse herkesin yolu açık olsun..:26:

.

ben dıom ortada kuyu var sagdan gec sen dıyon ortada kuyu var soldan gec ama ortadanda gecemıyoz ortda kuyu var cunku.bır senle ıkı zıt kutubuz ben eksı sen artı bırbırımızı cekıp duruyoz dıdısmelerımızde bıtmıyo :16::16::16::16::16::10::10::10::10:

he iki zıt kutup birbirini çekerken bizde bi o kutpa bi bu kutpa çarpıyoz:52::52::52:

ne sana ne daline beğendirebiliyoz menüleri..

ya sen kızıyon ya juju:52::52::52::52:

anam bugun esımle bı oynadık bı oynadık evlere senlıktıııı:32::32::32::32:

bende dıyorum nerde bu kız ne oynadınız:24::24::24::24:

Moralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...

.

ya cnm senle ne ılgısı var olayın ben anlamadım......fatoş cok guzel cvp vermıs hepimize incitmeden,kırmadan sanırım o yuzden üzüldün:26:

ya cnm senle ne ılgısı var olayın ben anlamadım......fatoş cok guzel cvp vermıs hepimize incitmeden,kırmadan sanırım o yuzden üzüldün:26:

Hayır tatlım baksana içini ben burkmuşum....copy edeyim sana yazdığını...

arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyor

bunu yazmış..ben onun içini neden burkayım.. hem erken doğum vs.. hiç birşeyini bilmem ki ben onun..hatta ona yorum bile yapmadım..ben hepimiz için temenni de bulundum aman olmayalım o konuda diyee

.

Sanki ben ona isteyerek o kiloda olmuş ve banane kalsın demişim gibi...

Hayır tatlım baksana içini ben burkmuşum....copy edeyim sana yazdığını...

arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyor

bunu yazmış..ben onun içini neden burkayım.. hem erken doğum vs.. hiç birşeyini bilmem ki ben onun..hatta ona yorum bile yapmadım..ben hepimiz için temenni de bulundum aman olmayalım o konuda diyee

.

hımmm anladım:26::26::26::26: senın için rahat etmez şimdi bence özeline yaz.....6. takıma gitme........mesajı kopyala oraya yapıstır o senı hatırlar zaten

Back
X