Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arzucum içtiğin ne çorbasıydı? baklıyat ise yanında ekmek yemıyoruz....ekmeği mümkün oldugunca keselim sabah yıyelım sadece.ekmek yerıne 2 kaşık daha fazla yemek ye...

jujum bırakamadın şu bisküvileri:27::27::27: ama akşam güzel olmuş begendim....

tamam arkadasım elimden geldiği kadar azaltacam ekmeği.tşkler

samsunda bugün biraz kar yağdı biraz güneş açtı güneş çıkınca bayağı güzeldi ama 10 dakika sonra kar yağıyordu bir kar bir güneş ilk defa rastladım böylesine

hastanede benim zayıfladığımı görenler bir diyete başladı gitti diyete giren girene çok zayıflamışsın diyorlar daha 6 kilom daha var diyince yeter yetr bu kadarı ama olaz diyorum az önce hemşire abla kız çık tartıl bakalım kaç olmuşun kıskandım seni diyor ben 3 kilo aldım sen zayıflamışsın diyor sen akşam yemeğinde ekmeği çorbayı ıspanağı yerkende ben seni kıskandım ama ne olcak dedimmmmmmmm

hastanede benim zayıfladığımı görenler bir diyete başladı gitti diyete giren girene çok zayıflamışsın diyorlar daha 6 kilom daha var diyince yeter yetr bu kadarı ama olaz diyorum az önce hemşire abla kız çık tartıl bakalım kaç olmuşun kıskandım seni diyor ben 3 kilo aldım sen zayıflamışsın diyor sen akşam yemeğinde ekmeği çorbayı ıspanağı yerkende ben seni kıskandım ama ne olcak dedimmmmmmmm

6 ay öncesi 73 kıloydum birden oldu ne olduysa üzüntülü anımda hemen kilo alırım.senınde arkadasım hedefımız aynı bende bu sefer 65 kıloya kadar inmek istiyorum ve bir daha almamak üzere inş.:1::1:

$544210_462296417176918_1615584277_n.webp :&&&&&&&&&&

Son düzenleme:
cornimm özür yaaa hiç farketmedim saçma sapan yazmışım menümü:37::37:

sabah: 2 yumurta sarısı
ara 1 armut
öğle 1 kase mercmk çor.
ara 3 kuru kayısı ( eşim hamburger yedi karşımda bu esnada)
akşam 1/4 iskender
gece 1 elma

bugün dışarıdaydık eve geç geldim. kızımın hiçç keyfi yokk sesi çatallaştı:2::2::2::2:

en begendiğim menüler gamzemm-ukyo :46::46::46::46:

büşram hiç olmamış hem yeni yeni toparlanıyosun hem aşırı az yiyorsun.:20::20::20:

dalinim afiyet olsun puaçalar yenmiş :34::34::34::34:

bende menümü yazayimmm

sabah: yarım dilim ekmek bir dilim peynir kahve

öğlen: 3 kasık pilav 4 kaşık türlü ve turşu

akşam: bir elma bir kivi

su 2 litre

az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım :14::14:
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışım :14: tartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi :14::14::14: bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö

arada kaynamaz... çünkü ben her yazıyı tek tek okuyorum. akşam ne o öyle ya kuş kadar yemişsin. hemi de meyve. hem de tartı... :19::19:

Menüm :56::56:
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık

Ara
5 fındık
5 badem

Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata

Ara
1 elma
Yarım avuç içi sarı leblebi

Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte

Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker

Su: içiyorum hala
Spor: 100 mekik, yarım saat eliptik :8:

.

bayıldığım gamze menüleri gelmiş hoş gelmiş..

cnm benim bak; sütlaç yememen gerektıgını senın bılmen lazım nitekim biliyorsundur da .neden yıyorsun, buraya gelıp ben sütlaç yaptım yesem ne olur demedın ki sütlaç yedim! dedin....yedikten sonra bız sana ne desek boş.....kilo vermek isteyen birisi bir müddet şekerli gıdalar tüketmese iyi olur.....pirinç,beyaz un tüketmese iyi olur...sütlaç saglıklı bir tatlı gibi gözukse de sütlü oldugu için içerdiği pirinç,şeker den dolayı bence dıger tatlılardan cok da farklı değil sadece hafif.....bende bayılırım sütlaca bunu da söyleyım:56:

bozayı bilmeyebilirsin ona bişey diyemem ama sütlaç bu biraz senın o ankı dayanma gücünle alakalı sanırım..canın çok istiyor ve yenık düşüyorsun....verecegın kilo da cok olmadııgndan kendını aşırı sıkmıyorsun sankim? öyle mi?

şekeri de pirinci de çok az atmış kayınvalidem. canım çok çektiğinden değil sadece yemek hazırlamaya ve yemeğe üşendiğimden yedim. yedikten sonra ne desek boş olur mu hiç. burada herkes yediklerini yazıyor zaten ki hatalarımızı bir kere daha tekrarlamayalım. diyetistenler de bir sütlü tatlıya izin veriyor. ben ondan dolayı hiç yesem mi diye sormadım. yanlışlık görmediğimden dolayı..

Onun haricinde kendimi çok sıkmama konusu malesef doğruYDU. nasılsa 1-2 kilocuk havada karada veririm dedim gördüm anyayı konyayı. iki haftadır veremedim kilo. o yüzden bu hafta çok dikkatliyim. bir de malesef spor konusu.. Enerji bulamıyorum başlayacak..

Açıköğretimle ilgili bir şey soracağım. para yatırmazsam kaydım donuyor mu otomatik? yani istediğim zaman tekrar başlayabilir miyim gene harç parası ile. yoksa ceza mı ödemeliyim kapanan kredi kartı falan gibi...

JUJU, benim ismimin yanına ++ koymuşsun o ne demek gülüm?

arada kaynamaz... çünkü ben her yazıyı tek tek okuyorum. akşam ne o öyle ya kuş kadar yemişsin. hemi de meyve. hem de tartı... :19::19:

bayıldığım gamze menüleri gelmiş hoş gelmiş..

şekeri de pirinci de çok az atmış kayınvalidem. canım çok çektiğinden değil sadece yemek hazırlamaya ve yemeğe üşendiğimden yedim. yedikten sonra ne desek boş olur mu hiç. burada herkes yediklerini yazıyor zaten ki hatalarımızı bir kere daha tekrarlamayalım. diyetistenler de bir sütlü tatlıya izin veriyor. ben ondan dolayı hiç yesem mi diye sormadım. yanlışlık görmediğimden dolayı..

Onun haricinde kendimi çok sıkmama konusu malesef doğruYDU. nasılsa 1-2 kilocuk havada karada veririm dedim gördüm anyayı konyayı. iki haftadır veremedim kilo. o yüzden bu hafta çok dikkatliyim. bir de malesef spor konusu.. Enerji bulamıyorum başlayacak..

Açıköğretimle ilgili bir şey soracağım. para yatırmazsam kaydım donuyor mu otomatik? yani istediğim zaman tekrar başlayabilir miyim gene harç parası ile. yoksa ceza mı ödemeliyim kapanan kredi kartı falan gibi...

JUJU, benim ismimin yanına ++ koymuşsun o ne demek gülüm?

++ menünü okudum ve makul buldum demek.. ama ++ yanına yazdığım açıklama da senin için geçerliydi canım... eğer derdin kilo vermek değilse ++ güzel ama kilo vermekse ve bu şekilde besleneceksen spor şart senin için.... okeytaaaaaaaaaaa

dalin bugün cok karbnhdrat olmus akşam pilav hiççç olmams:19: ayrıca şu diğer takımdadakım ne yazıosa yazsınn tın tın tınn de gec cicim
chentiq sutlaçç hiç hiçç olmamış bnce bırak artık sutlac yemeyi azcık kilon var vericek onları ver kurtul koruma dönemınde yersın abartmayarak simdilik sadce hedefine odaklan
gamze kuruyemişçimi açtınız kız siz bu ara:33:
diğer arkadaşların menulerını begendım hepsine tebrikkkk ama en begendiğim hasretin menüsü:46::46:

takımca çok fazla ekmek tüketiorz bi kaç kişi dışında mesela öğlen ve akşam yemesek tam süpper olckkkkk

gelelim bana biraz geç olck bildirimim nete bağlanamadım bi trlü 2 saattir

sabah
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
3 çatal peynir
maydonoz

öğle
havuç tarator

ara
1 ekşi elma
metb. çayı

akşam
yemek yemdim hiç istemedi cnm veee
yeşil çayın yanında 3 çubuk kreker 3 biskuvi ydm :26:

spor----> biskuvılerden snra 35 dk koşu bandı
100 twister
25 mekik
50 ip atlama

su 3ltyi geçti sanıırm

Kızlarr iyi geceler ALLAH rahatlık versin..acayip üşüyorum..Hemen yatıp uyuyayım :) :27::27: çok öperimm cicişlerr :54::54:

.

hanımlar ben 40 dakika temiz hava yürüyüşü yapmıştım 50 dakika koşu bandında yürüdüm callenimide şimdi yapacağım.

ayyyyy ben geldim herkes uyumaya gitmiş:30::30::30::30:haklısınız ben anca gelebildim spora sardım bu ara cumaya inşallah güzel haberlerle geliyoruz. Bide cornella cım haklısın ya ben ekmek çok yiyorum tamam azaltacam artık eskiden daha çok yiyordum :44::44::44::44: bu azalmış haliydi ama dediğin gibi fazla yiyorum azaltmam lazım. Tamamdır bu ekmek işini yarından tezi yok azaltıyorum :27::27::27::27:

Elveda Arkadaşlar. Herkes Hakkını bana helal etsin. Bu sizlere son durum güncellemem. Artık veda vakti geldi. Çok yoruldum , yaptığım şeyin güzel bir şey olmadığını biliyorum ama artık dayanamıyorum. Bıktım artık bu dünyadan ve insanlardan, sakın yapacağım şey için bana kızmayın, bunu yapmaya mecburum. Hayata gözlerimi kapamanın zamanı geldi. Acayip uykum var ya hadi iyi geceler.:51::51:

menüm...

sabah
1 galeta
1/2 ekmek
1 tk reçel

ara

5-6 fıstık
1 büsküvi

öğlen

pilav
3 köfte
çorba

ara

4 bisküvi

akşam
kıymalı ıspanak
boooollll salata

callen birazdan yapılacak

jujum neden büsküvi tercih ediyorsun? zararlı değilse ben de aralarımmı büsküvi ile yapabilir miyim

dalin burdaydı sankım bıraz önce yıne mı aynı olay ya.....:47:

noluyor? hangi takım? kim sataşmış özelime link atar mısınız..

evet aynı olay farklı kişi.. anlamıyorum üstünden kaç gün geçmiş daha hala neyin peşindeler çözemedim.... sakın o takıma gidip birşey yazmasın sakın sakınsakın...

callene başlıcam başlayamıyorum...

lütfen asaletimizi koruyalım kasti olarak birileri bişeyleri deşiyor ve bukadar günden sonra yapılıyorsa kasıt ararım ben bunda ... biz cevap verirsek işte amaçlarına ulaşırlar ne zihniyetle yazdılarsa ... kimseye bu zevki tattırmayın nolur ..

callen yapıp gelcem

Face de açık..

.

facei olan arkadaşlarım özelden mesaj atar mısınız benm de var face im.

bencede biraz fazla olmuş bide çorbayla akşam öğünü yakın olmuş biraz sanki:44:

aslında öğle ara gibi değil de yemek yemeliydim. ondan yerleri değişti. bir daha olmaz :ssz:

dünde sütlaç yemiştiii.. böyle kilo veremezsin demiştim ona okumamış demekki

yok gördüm de ben onu sütlaca değl çok yemeye bağlamıştım kaptanım :26:

++ menünü okudum ve makul buldum demek.. ama ++ yanına yazdığım açıklama da senin için geçerliydi canım... eğer derdin kilo vermek değilse ++ güzel ama kilo vermekse ve bu şekilde besleneceksen spor şart senin için.... okeytaaaaaaaaaaa

yok yok gene 50 li rakamları görmek istiyorum. bu kilom ideal şu an ama şöyle çıtı pıtı olmalıyım. 30 yaş sendromuna grdim :52::52:

Kızlar kızlar kızlar.. Kız beşikte bağırınca baba rahatsız oldu maç seyredyordu. git ilgilen dedi.. çayımı bitireyim hem yazı yazıyorum dedim. acelesi mi var sınra yazarsın dedi. kızı uyutmaya gittim saat 11 e geliyordu. uyuya kalmışız. çay gitti sizden alıntıladıklarım olduğu gbi duruyor... şimdi eşim uyumaya geldi de ben de sürünerek geldim valla.. umarım uykum kaçmaz. umarım bunları da gece paylaşıyorum diye okumamazlık yapmazsınız. bakın üzmeyin beni perdelerimi kaldırınca kedi gibi hassasım.. :52::52::52:

günaydınnn arkadaslarr dün geceyı hasta olarak gecirdim sabah uyandığımda biraz daha çok şükür iyiyim.kavaltımı yaptım işe gidiyorum sizlerede güzel bir gün diliyorum alllahha emanet olunnnn:16::16::16:

Elveda Arkadaşlar. Herkes Hakkını bana helal etsin. Bu sizlere son durum güncellemem. Artık veda vakti geldi. Çok yoruldum , yaptığım şeyin güzel bir şey olmadığını biliyorum ama artık dayanamıyorum. Bıktım artık bu dünyadan ve insanlardan, sakın yapacağım şey için bana kızmayın, bunu yapmaya mecburum. Hayata gözlerimi kapamanın zamanı geldi. Acayip uykum var ya hadi iyi geceler.:51::51:

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen bittin kızımmmmmmmmmmm :52::52::52::52: ayyy sabah sabah kalpten götürüyordun yaa beniiii :27::27::27::27: dalin bu sana yavrumm lkdfsfekdewpowqlpğwqöeloew :27::51::51:

.

Back
X