Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum neden büsküvi tercih ediyorsun? zararlı değilse ben de aralarımmı büsküvi ile yapabilir miyim

noluyor? hangi takım? kim sataşmış özelime link atar mısınız..

facei olan arkadaşlarım özelden mesaj atar mısınız benm de var face im.

aslında öğle ara gibi değil de yemek yemeliydim. ondan yerleri değişti. bir daha olmaz :ssz:

yok gördüm de ben onu sütlaca değl çok yemeye bağlamıştım kaptanım :26:

yok yok gene 50 li rakamları görmek istiyorum. bu kilom ideal şu an ama şöyle çıtı pıtı olmalıyım. 30 yaş sendromuna grdim :52::52:

Kızlar kızlar kızlar.. Kız beşikte bağırınca baba rahatsız oldu maç seyredyordu. git ilgilen dedi.. çayımı bitireyim hem yazı yazıyorum dedim. acelesi mi var sınra yazarsın dedi. kızı uyutmaya gittim saat 11 e geliyordu. uyuya kalmışız. çay gitti sizden alıntıladıklarım olduğu gbi duruyor... şimdi eşim uyumaya geldi de ben de sürünerek geldim valla.. umarım uykum kaçmaz. umarım bunları da gece paylaşıyorum diye okumamazlık yapmazsınız. bakın üzmeyin beni perdelerimi kaldırınca kedi gibi hassasım.. :52::52::52:

:27::27::27::27: chentiq tuttum seni bacımmm, yahuu bizi oku yeter sen, boşver kavga linklerinii :27: çok şeker yaaaa link verin diyor :54::54::54::54: seviyorum seni :54::54::54::54: 30 lu yaş sendromu hııı biliyorum pis berbat bişi :27::27:

.

günaydınnn arkadaslarr dün geceyı hasta olarak gecirdim sabah uyandığımda biraz daha çok şükür iyiyim.kavaltımı yaptım işe gidiyorum sizlerede güzel bir gün diliyorum alllahha emanet olunnnn:16::16::16:

Kolay gelsin arkadaşımm :27::27:

Kızlarrr günaydınnnnnnnnnn, erken kalktım yol almak için :27: bu gün hep diyet için çalışıcam..yiycem iççem spor yapıcam, sonra yine yiycem :33: ayy bu gün enerji patlaması yaşıyorum, hayır olur inşaallah..çok şükür kaç gündür bende yalnız kahvaltı yapmayacağım :46: kahvaltı hazırlıyorum, eşimle yapıcaz bu gün..:127::127::33:

.

cornimm özür yaaa hiç farketmedim saçma sapan yazmışım menümü:37::37:

sabah: 2 yumurta sarısı
ara 1 armut
öğle 1 kase mercmk çor.
ara 3 kuru kayısı ( eşim hamburger yedi karşımda bu esnada)
akşam 1/4 iskender
gece 1 elma

bugün dışarıdaydık eve geç geldim. kızımın hiçç keyfi yokk sesi çatallaştı:2::2::2::2:

en begendiğim menüler gamzemm-ukyo :46::46::46::46:

büşram hiç olmamış hem yeni yeni toparlanıyosun hem aşırı az yiyorsun.:20::20::20:

dalinim afiyet olsun puaçalar yenmiş :34::34::34::34:

ne özrü bacım öle şeyler deme bana:17: özürlük bişey yok......yazarken şaşırmıssın hepsi bu:54:

dalin bugün cok karbnhdrat olmus akşam pilav hiççç olmams:19: ayrıca şu diğer takımdadakım ne yazıosa yazsınn tın tın tınn de gec cicim
chentiq sutlaçç hiç hiçç olmamış bnce bırak artık sutlac yemeyi azcık kilon var vericek onları ver kurtul koruma dönemınde yersın abartmayarak simdilik sadce hedefine odaklan
gamze kuruyemişçimi açtınız kız siz bu ara:33:
diğer arkadaşların menulerını begendım hepsine tebrikkkk ama en begendiğim hasretin menüsü:46::46:

takımca çok fazla ekmek tüketiorz bi kaç kişi dışında mesela öğlen ve akşam yemesek tam süpper olckkkkk

gelelim bana biraz geç olck bildirimim nete bağlanamadım bi trlü 2 saattir

sabah
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
3 çatal peynir
maydonoz

öğle
havuç tarator

ara
1 ekşi elma
metb. çayı

akşam
yemek yemdim hiç istemedi cnm veee
yeşil çayın yanında 3 çubuk kreker 3 biskuvi ydm :26:

spor----> biskuvılerden snra 35 dk koşu bandı
100 twister
25 mekik
50 ip atlama

su 3ltyi geçti sanıırm

ben boşa konusuyom yaa sen hiç benı dinlemıyorsun:47: sana dün dedim ki aç olmasan da çok az bir şeyler ye....bak öle yapsan o kraker,bisküvileri yemezdin.....:51:

ayyyyy ben geldim herkes uyumaya gitmiş:30::30::30::30:haklısınız ben anca gelebildim spora sardım bu ara cumaya inşallah güzel haberlerle geliyoruz. Bide cornella cım haklısın ya ben ekmek çok yiyorum tamam azaltacam artık eskiden daha çok yiyordum :44::44::44::44: bu azalmış haliydi ama dediğin gibi fazla yiyorum azaltmam lazım. Tamamdır bu ekmek işini yarından tezi yok azaltıyorum :27::27::27::27:

evet cnm ekmek yerıne yemek yıyoruz:34:

Elveda Arkadaşlar. Herkes Hakkını bana helal etsin. Bu sizlere son durum güncellemem. Artık veda vakti geldi. Çok yoruldum , yaptığım şeyin güzel bir şey olmadığını biliyorum ama artık dayanamıyorum. Bıktım artık bu dünyadan ve insanlardan, sakın yapacağım şey için bana kızmayın, bunu yapmaya mecburum. Hayata gözlerimi kapamanın zamanı geldi. Acayip uykum var ya hadi iyi geceler.:51::51:

leynnnnnn seni öldürürüm haaa ödüm koptu nolii dedim....mannakkkkkkkkkkk:27::27::27::27:

günaydınnn arkadaslarr dün geceyı hasta olarak gecirdim sabah uyandığımda biraz daha çok şükür iyiyim.kavaltımı yaptım işe gidiyorum sizlerede güzel bir gün diliyorum alllahha emanet olunnnn:16::16::16:

günaydın cnm...Allah kolaylık versinnn:54:

Kolay gelsin arkadaşımm :27::27:

Kızlarrr günaydınnnnnnnnnn, erken kalktım yol almak için :27: bu gün hep diyet için çalışıcam..yiycem iççem spor yapıcam, sonra yine yiycem :33: ayy bu gün enerji patlaması yaşıyorum, hayır olur inşaallah..çok şükür kaç gündür bende yalnız kahvaltı yapmayacağım :46: kahvaltı hazırlıyorum, eşimle yapıcaz bu gün..:127::127::33:

.

cnm benimmm sen hep mutlu ol:54::54: hadi güzel bir kahvaltı hazırla sen........

evetttttttt günayyyydınlarrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

güzel bir güne merhabaaaaaaaaa canlarrrrr nasılsınızzz:16::16::16::16:

yaa kızlar bugun erken kalktım dedım kı sabah sporu yapayım dısarı cıkacaktım hava buz sonra callen teyzeyı yapayım dedım benım boynum acayıp agrıyo yaa dayaanamadım bıraktım... ıp atladım mekık cektım bendee sımdı kahvaltı zamanııııııııııııııı:56::56::56:

Günaydın çıtır hatunlarr :))))))

az kalorili boooooll hareketli gün geçiririz inşallahhhhh....

Hu huuuuuuuu gunaydiiiiin gunaaaaydin:) seda sayan gibi dedim ha o vurguyla okuyun :))

sevgili hanımlar herkese günaydınlar... hayırlı günler ben bi kahvaltı falan yapayım gelirim...

yaa kızlar bugun erken kalktım dedım kı sabah sporu yapayım dısarı cıkacaktım hava buz sonra callen teyzeyı yapayım dedım benım boynum acayıp agrıyo yaa dayaanamadım bıraktım... ıp atladım mekık cektım bendee sımdı kahvaltı zamanııııııııııııııı:56::56::56:

günaydınlar.......evet hava cok soğuk yalancı güneş var ama hava buz gibi......

cnm benimmm sen hep mutlu ol:54::54: hadi güzel bir kahvaltı hazırla sen........

evetttttttt günayyyydınlarrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

Canım yaaaa, güzel insan, ayyyy çok iyi geldi bu kahvaltı bana :27::27:

Günaydın çıtır hatunlarr :))))))

az kalorili boooooll hareketli gün geçiririz inşallahhhhh....

Aminnnnnnnnnnnnn, yarabbim dün geceki duamın aynısı, amin :27::27:

Hu huuuuuuuu gunaydiiiiin gunaaaaydin:) seda sayan gibi dedim ha o vurguyla okuyun :))

Büşrammm tatlı kuşum benim.... parmağıda dudağa koydum üstelik :33:

sevgili hanımlar herkese günaydınlar... hayırlı günler ben bi kahvaltı falan yapayım gelirim...

Afiyet olsun kuşummm :21:

Ayy bu Mart kedileri değil bizi coşturdu beeeeeeeee hahahahah :27::27:

Aysel ablam kahve içmeye geldi (sevdanın eltisi) :27: ve bana aynen şunları söyledi, sansürsüz paylaşıyorum :27::27::27:

''İncecik oldun, vala genç kızlara taş çıkartırsın, taş gibisin taş''

hahahahahahah bu gazla ben cumaya güzel sonuç almalıyım :27::27:

.

[video=youtube;FSng459ZKic]http://www.youtube.com/watch?v=FSng459ZKic[/video]

Kızlarrrrrrrrrrrrr lütfen dinleyin size gelsinnnnnnnnnn.....

Mutluluksun, bana huzursun
Gözlerin gözlerime buyursun
Sen sus aşkım hiç gerek yok
Gözler konuşsun...
Bu şarkım adam gibi sevenlere
Aşk için her yerde ölenlere
İşte aşkım işte sevdam
Benden sana hediye

:36::36::36::36::36::36::36::36::36:

:118::118::118::118::118:​

.

1. grup
*JUJU* ( 85,80 /++
rabyas ( 80,10 /++(canım ara öğünlerin yok sen benim grubumdasın ve ara öğünlerini ihmal etme derim sana..)

2.grup
ZES ( 79,70 /+- (zes canım neden böyle oldu menün... okadar geç kahvaltı yapman diyetin işleyişi açısından sağlıklı değil. yoksa yediklerinde bir sorun yok)
Arzu_54 ( 79,00 /++
dalin26 ( 78,70 /+-(bi kerem o poğaçada ne kadar kalori var biliyonmu sen sabah 1,5 yemişsin kalan yarımıda arada tüketmişsin. birde herkese pilav yeme yeme derken sen en olmadık zaman diliminde akşam 5 yk yemişsin. benimde akşam sebzeli bulgur pilavım vardı eşim yapmış ama ben yemedim sırf akşam diye olmadı kuzum bazen vur deyince öldürüyon. ya hiç yemiyorsun ya dibini buluyorsun)
toplight ( 76,50 /
biricikoglumertug ( 75,60 /+- (biricik öğlen yemeği arada uçmuş. geç kalkılınca otomatikman gidiyo tabi ama bu sağlıklı değil haberiniz olsun)
Sevda_M ( 75,50 /
ukyo ( 70,60 /++

3.grup
cornella ( 68,00 /++(yoğurdu 3 yemek kaşığı değilde bence her öğünde tüketmeye çalış çünkü özellikle karın bölgesindeki yağ yakımında etkese var)
garfield06 ( 67,50 /++(sadece bilgi verim dedim. havucu çiğ tüketin der diyetisyenler çünkü piştiğinde içerisindeki şeker zararlı şekere dönüşüyormuş. benden çöylemesi)
Gamze_M ( 66,20 /++( gamzem sende yoğurdu 3 kaşık almışsın. sevmediğin içinmi bilmiyorum ama yoğur faydalı ve yemekten korkmayın.)
aysunayy ( 65,20 /
birsen-deniz ( 65,10 /+-(ben menünden bişey anlamadım.. neyi ne zaman yediğin belli değil neyi yorumlayacağımıda bilemedim o nedenle)( sonradan düzeltmişsin. sabah iki yumurtanın sarısını neden yiyorsun asıl saf protein olan bölümü beyazı asıl onu yemen lazımken senin yaptığına bak.)
busramnmn ( 62,60 /++(ara öğünlerin neden yok büşram.. )
chentiq ( 61,90 /+-( dünde sütlaç yedin bugünde o sütlaçın yerine başka bişey yezeydin ya kuzum üstüste iki gün bu hafta senin kilonu merak ediyorum ben. ve evet akşamki etli patatesin de bence olmadı akşamları salataya ağırlık ver. yemek yeme demiyorum ama çoğunluk salata yersen yemeğide otomatikman az yemiş olursun)

Elveda Arkadaşlar. Herkes Hakkını bana helal etsin. Bu sizlere son durum güncellemem. Artık veda vakti geldi. Çok yoruldum , yaptığım şeyin güzel bir şey olmadığını biliyorum ama artık dayanamıyorum. Bıktım artık bu dünyadan ve insanlardan, sakın yapacağım şey için bana kızmayın, bunu yapmaya mecburum. Hayata gözlerimi kapamanın zamanı geldi. Acayip uykum var ya hadi iyi geceler.:51::51:
allah seni kahretmesin yüreğime iniyodu kız....
jujum neden büsküvi tercih ediyorsun? zararlı değilse ben de aralarımmı büsküvi ile yapabilir miyim
noluyor? hangi takım? kim sataşmış özelime link atar mısınız..
facei olan arkadaşlarım özelden mesaj atar mısınız benm de var face im.
aslında öğle ara gibi değil de yemek yemeliydim. ondan yerleri değişti. bir daha olmaz :ssz:
yok gördüm de ben onu sütlaca değl çok yemeye bağlamıştım kaptanım :26:
yok yok gene 50 li rakamları görmek istiyorum. bu kilom ideal şu an ama şöyle çıtı pıtı olmalıyım. 30 yaş sendromuna grdim :52::52:
Kızlar kızlar kızlar.. Kız beşikte bağırınca baba rahatsız oldu maç seyredyordu. git ilgilen dedi.. çayımı bitireyim hem yazı yazıyorum dedim. acelesi mi var sınra yazarsın dedi. kızı uyutmaya gittim saat 11 e geliyordu. uyuya kalmışız. çay gitti sizden alıntıladıklarım olduğu gbi duruyor... şimdi eşim uyumaya geldi de ben de sürünerek geldim valla.. umarım uykum kaçmaz. umarım bunları da gece paylaşıyorum diye okumamazlık yapmazsınız. bakın üzmeyin beni perdelerimi kaldırınca kedi gibi hassasım.. :52::52::52:
canım bizküviyi tercih etmemin özel bir nedeni yok. yulaflı bisküvi bulunduruyorum çekmecemde sürekli hani yanımda meyva yada ara yapacağım bişey olmazsa tüketebilceğim en masum şey kendisi ...
ilaçlar etkisini göstermeye başladı demekki biraz daha iyi olmana sevindim canım
dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen bittin kızımmmmmmmmmmm :52::52::52::52: ayyy sabah sabah kalpten götürüyordun yaa beniiii :27::27::27::27: dalin bu sana yavrumm lkdfsfekdewpowqlpğwqöeloew :27::51::51:
.

aynen sen mi ben mi lan noluyoz dedim bir an... o dalini varya:4: neyseeeee:45:

:18:bu arada dayanamadım tartıldım.... üzülsem mi sevinsem mi bilemedim istediğim sonuç çıkmadı tartıda 300 gr eksi gösterdi sadece :53:300 gr .. inanamadım bir daha çıktım yine 300 gr...:44: bu hafta için umutluydum en azından 500 gider diyordum ne bilim hatta olmaz ya hani belki 1 kilo bile veririm diyordum süprüz olur bana diyordum ama yok olmadı ama kendimi sıkıntıya da sokmak istemiyorum çünkü böyle durumlarda vucut hemen savunmaya geçiyor bunada şükrediyorum sadece ....

1. grup
*JUJU* ( 85,80 /++
rabyas ( 80,10 /++(canım ara öğünlerin yok sen benim grubumdasın ve ara öğünlerini ihmal etme derim sana..)

2.grup
ZES ( 79,70 /+- (zes canım neden böyle oldu menün... okadar geç kahvaltı yapman diyetin işleyişi açısından sağlıklı değil. yoksa yediklerinde bir sorun yok)
Arzu_54 ( 79,00 /++
dalin26 ( 78,70 /+-(bi kerem o poğaçada ne kadar kalori var biliyonmu sen sabah 1,5 yemişsin kalan yarımıda arada tüketmişsin. birde herkese pilav yeme yeme derken sen en olmadık zaman diliminde akşam 5 yk yemişsin. benimde akşam sebzeli bulgur pilavım vardı eşim yapmış ama ben yemedim sırf akşam diye olmadı kuzum bazen vur deyince öldürüyon. ya hiç yemiyorsun ya dibini buluyorsun)
toplight ( 76,50 /
biricikoglumertug ( 75,60 /+- (biricik öğlen yemeği arada uçmuş. geç kalkılınca otomatikman gidiyo tabi ama bu sağlıklı değil haberiniz olsun)
Sevda_M ( 75,50 /
ukyo ( 70,60 /++

3.grup
cornella ( 68,00 /++(yoğurdu 3 yemek kaşığı değilde bence her öğünde tüketmeye çalış çünkü özellikle karın bölgesindeki yağ yakımında etkese var)
garfield06 ( 67,50 /++(sadece bilgi verim dedim. havucu çiğ tüketin der diyetisyenler çünkü piştiğinde içerisindeki şeker zararlı şekere dönüşüyormuş. benden çöylemesi)
Gamze_M ( 66,20 /++( gamzem sende yoğurdu 3 kaşık almışsın. sevmediğin içinmi bilmiyorum ama yoğur faydalı ve yemekten korkmayın.)
aysunayy ( 65,20 /
birsen-deniz ( 65,10 /+-(ben menünden bişey anlamadım.. neyi ne zaman yediğin belli değil neyi yorumlayacağımıda bilemedim o nedenle)( sonradan düzeltmişsin. sabah iki yumurtanın sarısını neden yiyorsun asıl saf protein olan bölümü beyazı asıl onu yemen lazımken senin yaptığına bak.)
chentiq ( 61,90 /+-( dünde sütlaç yedin bugünde o sütlaçın yerine başka bişey yezeydin ya kuzum üstüste iki gün bu hafta senin kilonu merak ediyorum ben. ve evet akşamki etli patatesin de bence olmadı akşamları salataya ağırlık ver. yemek yeme demiyorum ama çoğunluk salata yersen yemeğide otomatikman az yemiş olursun)

canım bizküviyi tercih etmemin özel bir nedeni yok. yulaflı bisküvi bulunduruyorum çekmecemde sürekli hani yanımda meyva yada ara yapacağım bişey olmazsa tüketebilceğim en masum şey kendisi ...

ilaçlar etkisini göstermeye başladı demekki biraz daha iyi olmana sevindim canım

:18:bu arada dayanamadım tartıldım.... üzülsem mi sevinsem mi bilemedim istediğim sonuç çıkmadı tartıda 300 gr eksi gösterdi sadece :53:300 gr .. inanamadım bir daha çıktım yine 300 gr...:44: bu hafta için umutluydum en azından 500 gider diyordum ne bilim hatta olmaz ya hani belki 1 kilo bile veririm diyordum süprüz olur bana diyordum ama yok olmadı ama kendimi sıkıntıya da sokmak istemiyorum çünkü böyle durumlarda vucut hemen savunmaya geçiyor bunada şükrediyorum sadece ....

Jujummm daha maç bitmedi, ilk yarı bitti anca..Cumaya kadar 500 gidecek, bana güven sen ve asla umutsuz olma canım kaptanım...:54:

.

1. grup
*JUJU* ( 85,80 /++

2.grup
Arzu_54 ( 79,00 /++
toplight ( 76,50 /
Sevda_M ( 75,50 /
ukyo ( 70,60 /++

3.grup
aysunayy ( 65,20 /

jujum daha 2 gün var......hem tartılmak yok demedik mi:19: bende spora basladım ya vücudumun kas agırlıgı yavas yavas artacagından + çıkmam umarım.......
ve gelelim yoğurt meselesine .....ben yoğurda baa-yıııı-lıı-rımmmm:56::1: o gün küçük kasemi doldurmustu 3 kasık ondan öle olmuş:54:

herkese günaydın banada ii dinlenmeler biraz gözlerimi dinlendirip platse gitcem 1 de başlıyo erken gidip biraz uzay yürüyüşü yapıyorum valla hocamızın bebeği var 2 yaşında hatun taş gibi çok sıkılaşmş

jujum daha 2 gün var......hem tartılmak yok demedik mi:19: bende spora basladım ya vücudumun kas agırlıgı yavas yavas artacagından + çıkmam umarım.......
ve gelelim yoğurt meselesine .....ben yoğurda baa-yıııı-lıı-rımmmm:56::1: o gün küçük kasemi doldurmustu 3 kasık ondan öle olmuş:54:
çatladım meraktan çıkmıcam dedim dedim ama dalinin dediği gibi baktım göbüş küçülmüş aaa ne kadar verdim ki dedim çıktım.. meğer göbüşün küçülmesi callenin işiymiş kilo vermemişim...

herkese günaydın banada ii dinlenmeler biraz gözlerimi dinlendirip platse gitcem 1 de başlıyo erken gidip biraz uzay yürüyüşü yapıyorum valla hocamızın bebeği var 2 yaşında hatun taş gibi çok sıkılaşmş

erken gitmekle iyi ediyorsun plates öncesi kardiyo yapta bari plates daha bi etkili olsun

Back
X