Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu ne beee mıncık mıncık yaptı bögggg her şeyı dibine kadar elledi:D

yeminle aynısı geçti aklımdann puhahah:1::1:
şimdi çokelekli salata yapyoya o ne ya mıdem bulandı bunla gercekten karman cormannnn

midem bulandı yemınle dahada istemez cnm bişey:1:

dedikodununda dibine vurdukkk:1:

Bakkk gördün müüü nasıl itici geldii...sadece izle hayatım, yemeyi çıkar at aklından..izleee :27::27::27:

.

JUJu cum callen yapıyorum ama benim öyle çok düzenli olmadı bende fark ediyorum ama diyorum bu farkta diğer yaptğım sporlarında etkisi vardır muhakak yürüyüşü falan yine arttırdım ara ara twister da yapıyorum platesin karın egzersizinide 5-10 dakika yapmaya çalışıyorum evet fark var bide yine fazla yiyorum ama eskiye nazaran yememi çok azalttığım için bide ondanda kaynaklanıyordur. Yani bu hAfta incelme konusunda çok şey denedim sanırım hepsiyle birlikte callende etki etti hemde bayağı :34::34::34::34:

aynenn öylee canımm, benim asla kek, pasta ve et tarzı şeyler canım çekmiyor, vıcık vıcık bıktım ayyy :9::9::9:

.
dediğiniz programı izlemedim ama bende yaş pastadır offf bayılıyorum öyle tatlılara olsada yesem iyiki yok yemiyorum. Dün bi pastanein önünden geçiyorduk ayyyy ne güzel duruyordum eşime dedim bana pasta al noooooooluuuuuuuuur ben seni burda bekliyorum içeri girmiycem yoksa her şeyden canım çeker dedim eşim naptı "hadi naş naş spora gidiyoruz ne pastası":52::52::52::52: ya bende zaten ciddi dememiştim ama herhalde o da her an cayarda yerim diye ciddi ciddi naş naş dedi:51::51::51::51:

dediğiniz programı izlemedim ama bende yaş pastadır offf bayılıyorum öyle tatlılara olsada yesem iyiki yok yemiyorum. Dün bi pastanein önünden geçiyorduk ayyyy ne güzel duruyordum eşime dedim bana pasta al noooooooluuuuuuuuur ben seni burda bekliyorum içeri girmiycem yoksa her şeyden canım çeker dedim eşim naptı "hadi naş naş spora gidiyoruz ne pastası":52::52::52::52: ya bende zaten ciddi dememiştim ama herhalde o da her an cayarda yerim diye ciddi ciddi naş naş dedi:51::51::51::51:

Helal olsun enişteye, sana ne demelii zesssssssssssssss :47::47::47: adam düşüncesiz biri olabilir ve sana kocaman bir pasta alabilirdi, şakaya gelmez balım..Şeytan doldurur mazallah :27::27::27::27:

.

Back
X