Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebru akel de hamile........biraz kilo almış sankim.....twitter e foto koymuş bıraz önce ve yoga yapıyor.....:D

kızlar işlerim bitti hazırlığımı yaptım bi 15 dakikaya temiz hava sporuna çıkıyorum. Görüşürüz. Bide rabyas cornella ne detoksu neler karıştırıp yapıyorsunuz? görüşmek üzere...

kızlar işlerim bitti hazırlığımı yaptım bi 15 dakikaya temiz hava sporuna çıkıyorum. Görüşürüz. Bide rabyas cornella ne detoksu neler karıştırıp yapıyorsunuz? görüşmek üzere...

cnm ayran detoksu yapıyoruz.......bakalım ne faydası olacak:27:

ebru akel de hamile........biraz kilo almış sankim.....twitter e foto koymuş bıraz önce ve yoga yapıyor.....:d
hadi ya odamı hamile... :53:
aynısı canım......bugün gün bitmedi sankim:26::26:
ya ben napim dışarıda hava mis ben odada tıkıldım kaldım
:9::9::9::9::9::6::6::6::6: Ben bıde yalnızımm bugunnn:14::14:
eeee sizde özleyin acık ben her hafta yaşıyorum o stresi

bu arada ben tibetin gençlik pınarını okuyorum baştan itibaren belli bir bilgi birikimine ulaşınca başlıcam :82:

bu arada ben tibetin gençlik pınarını okuyorum baştan itibaren belli bir bilgi birikimine ulaşınca başlıcam :82:

jujum 5 tane hareket için amma düşündün:1::1::1::1: başla gitsin ya:27:

canım bende her hafta yasıyorum o stresı bazen 2 3 bıle oluyooo:14::14:

jujum 5 tane hareket için amma düşündün:1::1::1::1: Başla gitsin ya:27:

oldu canım olduuu... Yok öyle ben iyice sindirmeden evrelerini çözmeden yaşayacagım sıkıntı yada değiyimleri anlamadan başlamam bikere... Ben kitabını alsam mı diyon sen ne diyon...

Dukana başladığımdada öyle oldu başlasammı felan dedim nette tüm bilgiler vardı ama ben kitabı aldım okudum bitirdim başladım :9:

len delüüüüüü bunu bizde biliyoz:33::33::33:.agzını açtım işte o yuzden soruyorum:D tadını da anlamıyorum zaten ekşi oldugu için:31:

:9::9::9::9::9::9:o zaman bılemıcımm sekerımmm:9::9:
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm:27::27:

oldu canım olduuu... Yok öyle ben iyice sindirmeden evrelerini çözmeden yaşayacagım sıkıntı yada değiyimleri anlamadan başlamam bikere... Ben kitabını alsam mı diyon sen ne diyon...

Dukana başladığımdada öyle oldu başlasammı felan dedim nette tüm bilgiler vardı ama ben kitabı aldım okudum bitirdim başladım :9:

:D:Doku bakim bu da dukana benzemesin ama:27::27::27::27:

işte bilincli diyet insanıı bole olurrr:46::46::46::46::46::46::46::46:

:9::9::9::9::9::9:o zaman bılemıcımm sekerımmm:9::9:
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm:27::27:

ooo kimler katılmıs programa.....ya ben bıraz önce sildim bu tv nu ama hep dalga dalga kalmıs dellenecem amaaaaaaaa:47:

Back
X