- Konu Sahibi Cherry Mom
- #83.361
tabi canım ne atması.......ye yıyebıldıgın kadar...sen nasıl yaptın.hepsini haşlayıp ayranla mı karıstırdın?
aynen kuzum haslayıp ayranla karıstırdım kuru nane ve pulbıber de koyuyorumm.. sen nasıl yaptınn??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi canım ne atması.......ye yıyebıldıgın kadar...sen nasıl yaptın.hepsini haşlayıp ayranla mı karıstırdın?
aynen kuzum haslayıp ayranla karıstırdım kuru nane ve pulbıber de koyuyorumm.. sen nasıl yaptınn??
aynısı canım......bugün gün bitmedi sankim:26::26:
ben bıde yalnızımm bugunnn
![]()
kızlar işlerim bitti hazırlığımı yaptım bi 15 dakikaya temiz hava sporuna çıkıyorum. Görüşürüz. Bide rabyas cornella ne detoksu neler karıştırıp yapıyorsunuz? görüşmek üzere...
hadi ya odamı hamile...ebru akel de hamile........biraz kilo almış sankim.....twitter e foto koymuş bıraz önce ve yoga yapıyor.....:d
ya ben napim dışarıda hava mis ben odada tıkıldım kaldımaynısı canım......bugün gün bitmedi sankim:26::26:
eeee sizde özleyin acık ben her hafta yaşıyorum o stresiBen bıde yalnızımm bugunnn
![]()
gece nöbetci mi eşin benim kide gelecek geri gidecek saat 23.00 de anca gelir......ya ben kefir almıştım gecen hafta bozulmusmudur:44::44::44:
hadi ya odamı hamile...
ya ben napim dışarıda hava mis ben odada tıkıldım kaldım
eeee sizde özleyin acık ben her hafta yaşıyorum o stresi
bu arada ben tibetin gençlik pınarını okuyorum baştan itibaren belli bir bilgi birikimine ulaşınca başlıcam :82:
aynen yaa nobetciiagzını acmadıysan tarıhıde gecmedıyse bozulmamıstır bence
![]()
hadi ya odamı hamile...
ya ben napim dışarıda hava mis ben odada tıkıldım kaldım
eeee sizde özleyin acık ben her hafta yaşıyorum o stresi
bu arada ben tibetin gençlik pınarını okuyorum baştan itibaren belli bir bilgi birikimine ulaşınca başlıcam :82:
jujum 5 tane hareket için amma düşündünBaşla gitsin ya
![]()
len delüüüüüü bunu bizde biliyoz.agzını açtım işte o yuzden soruyorum
tadını da anlamıyorum zaten ekşi oldugu için
![]()
oldu canım olduuu... Yok öyle ben iyice sindirmeden evrelerini çözmeden yaşayacagım sıkıntı yada değiyimleri anlamadan başlamam bikere... Ben kitabını alsam mı diyon sen ne diyon...
Dukana başladığımdada öyle oldu başlasammı felan dedim nette tüm bilgiler vardı ama ben kitabı aldım okudum bitirdim başladım![]()
oldu canım olduuu... Yok öyle ben iyice sindirmeden evrelerini çözmeden yaşayacagım sıkıntı yada değiyimleri anlamadan başlamam bikere... Ben kitabını alsam mı diyon sen ne diyon...
Dukana başladığımdada öyle oldu başlasammı felan dedim nette tüm bilgiler vardı ama ben kitabı aldım okudum bitirdim başladım![]()
o zaman bılemıcımm sekerımmm
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm![]()
ooo kimler katılmıs programa.....ya ben bıraz önce sildim bu tv nu ama hep dalga dalga kalmıs dellenecem amaaaaaaaa![]()
oooooooo esra gelmiş![]()