Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzum ben tv yı ozel spreyı ve bezı var onla sılıyorum hatta laptopuda onda sılıyorum ız mız kalmıyo vallaa:9::9::9:

ne cok sprey varmış arkadaş.....yaz bakim markasını neyim buraya bir de ne bezi? bıze de bız verdıler bezı görsenız bı taraflarınızla gülersınız sanırım bızım gözluk aldıgımızı falan zannettıler çünkü verdıklerı bez gözluk camı bezi boyutunda:1:

ne cok sprey varmış arkadaş.....yaz bakim markasını neyim buraya bir de ne bezi? bıze de bız verdıler bezı görsenız bı taraflarınızla gülersınız sanırım bızım gözluk aldıgımızı falan zannettıler çünkü verdıklerı bez gözluk camı bezi boyutunda:1:

kız bızımkınınde bezı o boyutlarda gozluk bezınden bıraz buyukk:9::9: spreyın uzerınde natural the solution magic clean yazıyo media markttan almıstık...

oooooooo esra gelmiş:3::3::3::3::3::3::3::3:

oooo esra hanımlar gelmıslerrr dım tıs dım tısss:9::9::9:
oooooooooo ben geldimmmmm:1::1::1: oooooooo başşak burcuu:1::1::1::1::1:
napıonuss kızlarr çokmı sıkıldınız bakimm gene muhabbetin dbine vurmusunuz:1:

oldu canım olduuu... Yok öyle ben iyice sindirmeden evrelerini çözmeden yaşayacagım sıkıntı yada değiyimleri anlamadan başlamam bikere... Ben kitabını alsam mı diyon sen ne diyon...

Dukana başladığımdada öyle oldu başlasammı felan dedim nette tüm bilgiler vardı ama ben kitabı aldım okudum bitirdim başladım :9:
jujum kutuphane gbisin diyet ve egzersiz namına almadgn kıtap varmı :1:dukan bendede var bu arada ama yapmadmmm:1:
:9::9::9::9::9::9:o zaman bılemıcımm sekerımmm:9::9:
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm:27::27:

şeker vardır şekerrr:1:

jujum kutuphane gbisin diyet ve egzersiz namına almadgn kıtap varmı :1:dukan bendede var bu arada ama yapmadmmm:1:

6 kasıkcıkkk:27::27:

kız zaten sadece tv sılcen ne soylenıyonn:9::9:
benımde sorunum toz benım ev sıyah beyaz agırlıklıı hep toz oliiiiiiiii:27::27::27::27::27:

goğuşma cızzzzzz:35::35::35::35: iyi be tmm bundan sonra bende o bezle sileyım kaybolmadıysa:1::1::1::1::1:

hadi inşallah faydası olur...:nazar::nazar::nazar:

sizler yapıyorsunuz diye.calleni bakayım dedim. bir sürü incelen varmış.. merak ettim bi hareketlerine iyice bakıyım. kaptanım gibi sindireyimm :9::9::9::9: belki bende yaparımm.:8::8::8:

sağol cnnmmm inşallah yarar....

hee sıkıldık nolmus yani alalal:33::33::33::33: nasıl olmus kuzenin:26:

goğuşma cızzzzzz:35::35::35::35: iyi be tmm bundan sonra bende o bezle sileyım kaybolmadıysa:1::1::1::1::1:

sağol cnnmmm inşallah yarar....

hee sıkıldık nolmus yani alalal:33::33::33::33: nasıl olmus kuzenin:26:

kuzen iyi valla ben giderken korkuyla gtmıstım ama grunce rahatladım şimdilik sadce dondurmayla puding ve sıvı şeyler yiyebiliyo kalkıp oynamak istiyo annesi bağlamış yatağaa:1::1:

slm kızlar dün öleden beri yatıyorum boğazım çok kötü dr un verdiği ilaçları aldım sabahta aile hekimine gidip 3 gün rapor aldım dün gece baş ağrısı ve halsizlikten perişan oldum geçmişi okuyamadım menümü yazıp gene yatmaya gideceğim toparlanırsam geçmişi okuyacağım
dün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok öğlen yok
1 greyfurt
akşam 1 kepçe çorba 3 hurma
bugün
öğlen 1 dilim ekmek 1 kk peynir
1 ge,reyfurt,
3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim az önce sanırım onunla günü kapatacağım sırf ilaçlar dokunmasın diye bişeyler yemeye çalışıyorum zorla
bu arada wc ye de çıkamıyorum halsizlik öldürecek beni
boğazımda sanki birisi oturuyo su bile zor geçiyor
kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın uzun süredir böyle kötü hastalanmamıştım inş çocuklara geçmez

slm kızlar dün öleden beri yatıyorum boğazım çok kötü dr un verdiği ilaçları aldım sabahta aile hekimine gidip 3 gün rapor aldım dün gece baş ağrısı ve halsizlikten perişan oldum geçmişi okuyamadım menümü yazıp gene yatmaya gideceğim toparlanırsam geçmişi okuyacağım
dün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok öğlen yok
1 greyfurt
akşam 1 kepçe çorba 3 hurma
bugün
öğlen 1 dilim ekmek 1 kk peynir
1 ge,reyfurt,
3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim az önce sanırım onunla günü kapatacağım sırf ilaçlar dokunmasın diye bişeyler yemeye çalışıyorum zorla
bu arada wc ye de çıkamıyorum halsizlik öldürecek beni
boğazımda sanki birisi oturuyo su bile zor geçiyor
kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın uzun süredir böyle kötü hastalanmamıştım inş çocuklara geçmez

cok gecmiş olsun takımda herkes dökülüyoo kendine dikkat et çok az yemişsin bağışklık sistemini güçlendir biraz cnm

menüm

sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin

öğle
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
2 çubuk kraker

akşam
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt

dışarda yarım saat yürüyüş
akşam 35 40 dk koşu bandı yapılck yada callen yapıcam
su 2.5 -3 lt

akşam pilav yemeye izin var mı? evde ne salata yapacak malzeme ne de kızın yoğurdundan başka yoğurt var:53::53::53:

Back
X