Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum 2 muz cok degilmi canim? Geri kalan hersey cok guzel.

valla nerde duydum hatırlamıyorum muzu bir tane yemeyin kabızlık yapar iki tane yiyin diye bişi aklımda hep ama nerde duydum doğrumu değilmi bilmiyorum ondan beridir hep iki tane yerim ama öyle büyük muz değil anam mersindeki muzlar hormonlu değil anamur muzu küçççük olur

valla nerde duydum hatırlamıyorum muzu bir tane yemeyin kabızlık yapar iki tane yiyin diye bişi aklımda hep ama nerde duydum doğrumu değilmi bilmiyorum ondan beridir hep iki tane yerim ama öyle büyük muz değil anam mersindeki muzlar hormonlu değil anamur muzu küçççük olur

oyyyy anladim o zaman buranin 1 muzu anca. bizimkiler koc boynuzu kadar :D

canım baktım burda bizim yaptığımız hareketlerde var ama bu sanırım bir seviye üstü ....

tibetin gençlik pınarını sırf gögüsleri dikleştirmek için yapanlar varmış bugün okudumda

öle miiiiiiiiiiiiiiiii bak o zaman benım kesın tibetin kankisi olmam lazım...benımkıler cocuk doğurmadan yere yaklaştı yani:9::9::9::9::9::9::9:

[sıze=3]

kızlar biliyorsunuz ben menülere yarın sabah topluca yorum yazıyorum tekrar söyleyimde....

Menüm

sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli nohut
1/2 domates çorba
1 porsiyon cacık

ara
1 tk keçiboynuzu pekmezi

akşam
boooool salata
1 tane hazır tavuk köftesi
1 yk sebzeli bulgur pilavı

ara
2 muz

callen yaptım az önce tüm kaslar aktif şuan cayır cayır yanıyom......
[/sıze]

jujum öğlen yedıgın nohutla bulgur süper ama fazla geldi bana azcık ........yoksa süper sağlıklı bir menü:46: jujum akşamdan sonra ara yapma bence ......

bılgsyarma el koydulr teldn yazıorm nasl bı ısknce anlatamam ck yavas uyuz oldum hrksn menusnu begendim bgun hc kacmak yk gbı bı tek gpgqsvdanın lahanalı menuşu fazla gldi busra sn ck az yıosnya cnım aksm gece fln ackmymusn umarm dgru yre yazdm msjı:)

ayy evet ya bizim bahcede bile muz agacı var heryer muz agacı dolu:16::16::16::16:

rabyas cornella teşekkürler...

rica ederiz cnm ne demek taş attık da kolumuz mu yoruldu:34:

bılgsyarma el koydulr teldn yazıorm nasl bı ısknce anlatamam ck yavas uyuz oldum hrksn menusnu begendim bgun hc kacmak yk gbı bı tek gpgqsvdanın lahanalı menuşu fazla gldi busra sn ck az yıosnya cnım aksm gece fln ackmymusn umarm dgru yre yazdm msjı:)

bu ne kız:9::9::9: hangi dil bu:9::9::9: pc nı vermedıklerı zaman de ki kalkın ben katipliğe çalısacagım:1::1::1::1::1::1:

öle miiiiiiiiiiiiiiiii bak o zaman benım kesın tibetin kankisi olmam lazım...benımkıler cocuk doğurmadan yere yaklaştı yani:9::9::9::9::9::9::9:

Jujum öğlen yedıgın nohutla bulgur süper ama fazla geldi bana azcık ........yoksa süper sağlıklı bir menü:46: Jujum akşamdan sonra ara yapma bence ......

valla öyle kolay değil kuzum 5 tane hareket ama 3 er tane ile başlıyon her hafta 2 artırıyon 3-5-7-9-11-13-....21 son 21 seviyeye geldiğinde 21 le devam ediyorsun ama bir şekilde yapamadın diyelim tekrar baştan mı başlaman gerekiyo yoksa 3 seviye düşmen mi gerekiyo ne öle bişi...

Yapanlarda görülen etkiler var mesela vucuttaki mikrobu toksini iltahabı neyim söküyomuş onun için idrarda koyu renk ve koku genital enfeksiyon terde koku olabiliyormuş bu 21 güne ulaşana kadar ... Aynı zamanda cillte canlanma gerginlik ve parıltı. Saçlarda yağlanmayı azaltma ahenk ve uzama . Gögüslerde dolgunluk ve toparlanma vs vs vs

akşam hımmmmmmmmmmmmmmmmm şimdi ben 86 kiloyum ya onun için aralarımı yapıyorum yani sizden kat be kat fazlayım ama 79.90 olduğum an benim menüler değişecek

[sıze=3]

kızlar biliyorsunuz ben menülere yarın sabah topluca yorum yazıyorum tekrar söyleyimde....

Menüm

sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli nohut
1/2 domates çorba
1 porsiyon cacık

ara
1 tk keçiboynuzu pekmezi

akşam
boooool salata
1 tane hazır tavuk köftesi
1 yk sebzeli bulgur pilavı

ara
2 muz

callen yaptım az önce tüm kaslar aktif şuan cayır cayır yanıyom......
[/sıze]
güzel doyrucu sizin yemekler güzelmiş işyerinde bizimkiler ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

valla öyle kolay değil kuzum 5 tane hareket ama 3 er tane ile başlıyon her hafta 2 artırıyon 3-5-7-9-11-13-....21 son 21 seviyeye geldiğinde 21 le devam ediyorsun ama bir şekilde yapamadın diyelim tekrar baştan mı başlaman gerekiyo yoksa 3 seviye düşmen mi gerekiyo ne öle bişi...

Yapanlarda görülen etkiler var mesela vucuttaki mikrobu toksini iltahabı neyim söküyomuş onun için idrarda koyu renk ve koku genital enfeksiyon terde koku olabiliyormuş bu 21 güne ulaşana kadar ... Aynı zamanda cillte canlanma gerginlik ve parıltı. Saçlarda yağlanmayı azaltma ahenk ve uzama . Gögüslerde dolgunluk ve toparlanma vs vs vs

akşam hımmmmmmmmmmmmmmmmm şimdi ben 86 kiloyum ya onun için aralarımı yapıyorum yani sizden kat be kat fazlayım ama 79.90 olduğum an benim menüler değişecek

benımkılerı dolgunlastırmasın küçültsün ve dikleştırsın:D sanki estetık amelıyat olcam:9: hareketlerı göremedım ben ya jujum topicte......

güzel doyrucu sizin yemekler güzelmiş işyerinde bizimkiler ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
onu bende farkettin sizinki hem az geldi bana ...

juju supersn tibet gogus dklstryo dmk wuhuuu baby:1:

anam öyle deme zor bişi püsküüt te yapıyormuş 13. Tekrar haftasındaymış okurken gördüm kitabını felam da okumuş valla aklım gidiyo gidim alim kitabı okuyum yapim diye ama callen zati yoruyo beni onu hangi araya sıkıştırıcam

:9:allah iyiliğini vermesin aynen öyle sizinkiler koç boynuzu gibi tat da olmuyo.....

Kız callen nası gidiyo hareketleri tam yapıyon mu

ah jujum benim kaslar cok kati dgilmek bilmiyor ama yapabildigim yere kadar yapmsk bile yetiyor canım

alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)

Back
X