- Konu Sahibi Cherry Mom
- #83.481
alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
ahhh cnm benım kıvranıyon orda resmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
merhaba 5. takımın çıtırları
menümü yazayımda sonra 9 sayfacık okuyup geleyimm...
okulda yemek günü vardı. ymekten önce yarm litre su içtimm
sabah: yarım kase kornfleks
ara: 1 ayva
öğle: 1 dilim börekçikkk(ufakk)
ara 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase nohut yemeği -yarm kase yoğurt
şimdide sütümü içiyorun
35 dakika koşu+yürüyüş gün geçtikçe koştuğum dakikalar artıyor.
aslında çok yorgundum yürümeyecektim ama börekçiğin hatrına yürüdüm![]()
ah jujum benim kaslar cok kati dgilmek bilmiyor ama yapabildigim yere kadar yapmsk bile yetiyor canım
jujum bu tıbetın hareketlerının ne maharetı varmıs da bu kadar belırtı verıyor yok akıntı yok saçların gec yaglanması iltihaplar falan fılan..okudum korktumm valla[/b]
tibetin hareketleri az mıs bak o yapılabılır![]()
az olmasına az da bır ton ayrıntısı varmış......:26::44:
bende tam bılmıyorum ki senı juju ya havale edıyorumhımmm mesela? du bakım ben en ıyısı![]()
Kızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn
.
iyi geceler canımmmKızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn
.
evet erkeklerinde zor... eşim 3 aydır salona gidiyoo diyet yokk türk kası hala var sadece 3 kilo verdiialnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
ayy aynen yaaa benımde coookkk uykum geldıı eee o kadar ayran ıcersek olacagı buuuayyyyyyyyyy uykum geldı yaaaaaaaa.......koca yok hala pofffffff![]()
iyi geceler canımmmbende yatıyorummm bayanlar.. herkese hayırlı gecelerr..![]()
Kızlarrrr iyi gecelr, ALLAH rahatlık versinnnnnnnn
.
bende yatıyorummm bayanlar.. herkese hayırlı gecelerr..![]()
ayy aynen yaaa benımde coookkk uykum geldıı eee o kadar ayran ıcersek olacagı buuu![]()