Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1 dilim ekmek
2 3 çatal peynir
1 çay kaşığı bal

öğle
sabah geç yaptım
ara niyetine salatalık

akşam
1 dilim ekmek
biraz tavuk haşlama

3 ltye yakın su
30 dk koşu bandı

esracım menün güzel... bu grup hiç bu kadar sessiz olmamıtı. her şey normal mi acaba...:50:

gamzeeeye bak hemen gelecegım dedi hala ses yok......nereye gitti acebeeeeee.........

Canımm misafirim geldi ve gelemedim:26::26::26: hemde yatılı geldiler :26::26:

tatlım gamzenin misafiri gelecekti gelmişlerdir belki....

.

:54::54::54::54:

eferim.......:46::46::46: gamze gibi haşlayalım lahanayı yıyelım:27::27: bu da sebze yemegı sayılır:56::120::120::120::120:

:9::9::9::9::9::9:

herkesee gunaydınnn dukkanı ben acıyorum bugunnnn:16::16: nasılsınız 5. takımın guzellerı??
tugba ceza almıs nedenkı yaaa:26::26:

:44::44::44::50: anlamadım gitti ama çok üzüldüm :26::26:

esracım menün güzel... bu grup hiç bu kadar sessiz olmamıtı. her şey normal mi acaba...:50:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

.

Menüm

Sabah yok

Ara yok

Öğle
Klasik kahvaltı, ekmek biraz abartılı

Ara yok

Akşam
10 kadar hamsi :26:
1 dilim kepek e.
3 parça helva :26:

su içiyorum
spor 3 saat tempolu yürüme

.

Son düzenleme:
kızlar bugun cok berbat bı gun gecırdım oglum astım krızlerı gecırdı.herzaman kullandıgı ılacları sıp dıye keserdı oksurugunu ama busefer hıc bı ıse yaramadı en son yarım saat evvelk nefesı durma noktasına geldı kustu vs cok fena bı atak gecırdı suan hastanede esımde yanında kafayı yedım yıcem dua edın teyzeler oglusuma :43::43::43:

kızlar bugun cok berbat bı gun gecırdım oglum astım krızlerı gecırdı.herzaman kullandıgı ılacları sıp dıye keserdı oksurugunu ama busefer hıc bı ıse yaramadı en son yarım saat evvelk nefesı durma noktasına geldı kustu vs cok fena bı atak gecırdı suan hastanede esımde yanında kafayı yedım yıcem dua edın teyzeler oglusuma :43::43::43:

canım geçmıs olsun. allah cocuklarınla sana saglık versin. dualarımız seninle

Oyyyyy rabbim acil şifalar versinn :26::26:

.

Allah yardımcın olsun dalinim rabbim acil şifalar versin bebeğine ve bir daha yaşatmasın çok zor...Dualarımız bebeğinle sizinle dilincim... ÇOOOOOOk geçmiş olsun...

cornellaya nolmuş ya?Görüşen arkadaşlar yok mu acaba? Merak ettim bende:26::26::26::26:Ben ge:26: menümü yazdığımda görmüştüm geçici olarak hesabı pasif yazıyordu anlam verememiştim:26::26::26::26:

menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir
2 hindi salam
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
öğle
3 ızgara tavuk kanadı
akşam
haşlama makarna üzeri peynir

çok geçmiş olsun cnm rabbim korusunn

kızlar beğendim menülernizi gmze biraz abartmış ama yarın hafta başı bomba gbi döner
ben bu corni işinde bişi anlamadm ceza sebebi ne napmış kızcagızz:26:

dostluklara mesken ßu yurek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamın'a merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dostlar bu gece de yurektesıniz... :54::54::54::54::54:

.

kızlar birde ben gece menümü yazıp geçmişi okurken bi baktım bi ben varım 14 tane ziyaretçi de yazıyordu "ZES 14 ziyaretçi" çok şaşırmıştım dedim bu saatte bu kadar ziyaretçi ne alaka demiştim:26::26::26::26:

Back
X