- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #84.301
dalincimsüper gitmş kiolar devamıda gelecek inşallah bebekleriinde yüce rabbim sana ve eşine bağiışlasın darısıda hayırlısıyla isteyen herkese versinnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dalincimsüper gitmş kiolar devamıda gelecek inşallah bebekleriinde yüce rabbim sana ve eşine bağiışlasın darısıda hayırlısıyla isteyen herkese versinnnnnnnn
gamzeeeye bak hemen gelecegım dedi hala ses yok......nereye gitti acebeeeeee.........
tatlım gamzenin misafiri gelecekti gelmişlerdir belki....
.
eferim.......gamze gibi haşlayalım lahanayı yıyelım
bu da sebze yemegı sayılır
:120::120::120::120:
herkesee gunaydınnn dukkanı ben acıyorum bugunnnnnasılsınız 5. takımın guzellerı??
tugba ceza almıs nedenkı yaaa:26::26:
esracım menün güzel... bu grup hiç bu kadar sessiz olmamıtı. her şey normal mi acaba...![]()
Hakkaten ya bu ne durgunluk hayirdir. Insallahhhh :)
corni cezalı ya hareyef gitti...esracım menün güzel... bu grup hiç bu kadar sessiz olmamıtı. her şey normal mi acaba...![]()
kızlar bugun cok berbat bı gun gecırdım oglum astım krızlerı gecırdı.herzaman kullandıgı ılacları sıp dıye keserdı oksurugunu ama busefer hıc bı ıse yaramadı en son yarım saat evvelk nefesı durma noktasına geldı kustu vs cok fena bı atak gecırdı suan hastanede esımde yanında kafayı yedım yıcem dua edın teyzeler oglusuma![]()
kızlar bugun cok berbat bı gun gecırdım oglum astım krızlerı gecırdı.herzaman kullandıgı ılacları sıp dıye keserdı oksurugunu ama busefer hıc bı ıse yaramadı en son yarım saat evvelk nefesı durma noktasına geldı kustu vs cok fena bı atak gecırdı suan hastanede esımde yanında kafayı yedım yıcem dua edın teyzeler oglusuma![]()
Allah yardımcın olsun dalinim rabbim acil şifalar versin bebeğine ve bir daha yaşatmasın çok zor...Dualarımız bebeğinle sizinle dilincim... ÇOOOOOOk geçmiş olsun...kızlar bugun cok berbat bı gun gecırdım oglum astım krızlerı gecırdı.herzaman kullandıgı ılacları sıp dıye keserdı oksurugunu ama busefer hıc bı ıse yaramadı en son yarım saat evvelk nefesı durma noktasına geldı kustu vs cok fena bı atak gecırdı suan hastanede esımde yanında kafayı yedım yıcem dua edın teyzeler oglusuma![]()
JUJU cornella neden ceza almış acaba?Bugün bide çok sessiz burası ya:44::44::44::44: