- Konu Sahibi Cherry Mom
- #84.441
jujum bende en cok o kadına hayran kaldım valla helal olsun öyle foto cektırmıs demek kı kafaya koymus..değişim harika....sonradan almaması da ayrı bır şahane.......
rabişim allaım cnm onu da allaımm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jujum bende en cok o kadına hayran kaldım valla helal olsun öyle foto cektırmıs demek kı kafaya koymus..değişim harika....sonradan almaması da ayrı bır şahane.......
rabişim allaım cnm onu da allaımm![]()
akşama ben erişte çorbası yeşil fasülye ve pilav yaptım dün eve gidince sadece ısıtacağım öğlen içinde kereviz salatası getirdim onu yiyeceğimbugün benım de evde bi ton işim var.....salonu topladım,süpürdüm,bulaşık makinesını boşalttım.kendımı siizn yanınıza attım.......
kalksam iyi olacak pofffffffff..........
akşama ne yemek var? aklıma hiçbişey gelmıyor........
biriside benim evi elden geçirseeee
aynı zamanda hacmenin 10 katı kadar su emdiği için miğdede daha fazla yer işgal eder bağırsaklar içinde faydalıdır ve yağ emilimini en aza indirir
kızlar benim bahar alerjim azdı ben doktora gidiyorum ilaç yazdırıcam .. öpüldünüz..
ay şu kilo verenlerin serüvenine baktım da bana niyeyse zerrin özer bi türlü tam kilo veremedi gibi geliyor![]()
songül karlı 34 beden mi acaba ne kadar zayıffffffff saba tümere çıktı şimdi anaaaaaaaip gibi kopacak valla
![]()
hı hı doğru diyorsun zayıflayamadıDoğrusu bu zaten canım, bir türlü veremedi şu kilolarını :26:
.
hı hı doğru diyorsun zayıflayamadı![]()
Evet bencede kaş tipi güzel diğil az herhalde ondan dövme kaşla kaş yapmaya çalışmışlarSabanın kaşları ne çirkin olmuşşşşşşşşşşdövme kaş değil mi canım
.
kızlar benim bahar alerjim azdı ben doktora gidiyorum ilaç yazdırıcam .. öpüldünüz..
geçmiş olsun juju bu dönem alerjisi olanlar için çok kötü
zes demöek sende yulaf kullanıyorsun büşra al sende bende alayım eksik kalmayalım yulaftan
bu arada ne güzel sporunu yapmışsın ben öğle tatilinde accık yürüdüm ama hiç halim yoktu çok yavaş tempoda olsa da 20 dk yürüdüm kendimi zorlamayayıl diye spor yapmadan gitmiyo bu ki,lolar yaaa
geçmiş olsun juju bu dönem alerjisi olanlar için çok kötü
zes demöek sende yulaf kullanıyorsun büşra al sende bende alayım eksik kalmayalım yulaftan
bu arada ne güzel sporunu yapmışsın ben öğle tatilinde accık yürüdüm ama hiç halim yoktu çok yavaş tempoda olsa da 20 dk yürüdüm kendimi zorlamayayıl diye spor yapmadan gitmiyo bu ki,lolar yaaa
şu link i bi okuyun kıştan çıkarken faydalı geldi bana
Metabolizmanz uyandrn - Mesude ERAN - Hrriyet
Aynen alalim :) spor yaptktan sonra kndmi cok iyi hissediorm icim rahatliyor ama bi problemim var bnm yaaa kilo vermiyorum gbime gelior bunalima girdim korkarmbide hala regl olmadm onun stresi sanrm ustumdeki
ayyyy o selülitli kadın nasıl taş gibi olmuş sporun yapamıcağı yok valla bu konularda
songül karlının belide kopcak maşallah sıfır beden böle bişey oluo sanıırm :26: