Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün benım de evde bi ton işim var.....salonu topladım,süpürdüm,bulaşık makinesını boşalttım.kendımı siizn yanınıza attım.......
kalksam iyi olacak pofffffffff..........

akşama ne yemek var? aklıma hiçbişey gelmıyor........
akşama ben erişte çorbası yeşil fasülye ve pilav yaptım dün eve gidince sadece ısıtacağım öğlen içinde kereviz salatası getirdim onu yiyeceğim
biriside benim evi elden geçirseeee:5:
aynı zamanda hacmenin 10 katı kadar su emdiği için miğdede daha fazla yer işgal eder bağırsaklar içinde faydalıdır ve yağ emilimini en aza indirir

benimde almam lazım hele kabızlığa iyi geliyorsa gerçi gecen aldığım keten tohumları bi işe yaramamıştı inş bu işe yarar bende eksik kalmasın bari

Herkese selamlar hanımlar!... Geçmişe söyle bir göz attımda bugün yulaftan bahsetmişsiniz... Ben de bugün tesadüf kahvaltımı yulaf yoğurt ve tazae meyvelerden yapmıştım. benim evde de yulaf hiç eksik olmaz. Yoğun spor yaptığım dönemlerde muhakak günde 2 öğün yerdim. Sporcu besini olduğu için (sporcular genelde tercih ediyorlar)enerjisi insana yetiyor ve çoooook sağlıklı...:34::34::34::34:

ay şu kilo verenlerin serüvenine baktım da bana niyeyse zerrin özer bi türlü tam kilo veremedi gibi geliyor:37:

songül karlı 34 beden mi acaba ne kadar zayıffffffff saba tümere çıktı şimdi anaaaaaaa:53: ip gibi kopacak valla:27:

kızlar benim bahar alerjim azdı ben doktora gidiyorum ilaç yazdırıcam .. öpüldünüz..

geçmiş olsun juju bu dönem alerjisi olanlar için çok kötü

zes demöek sende yulaf kullanıyorsun büşra al sende bende alayım eksik kalmayalım yulaftan
bu arada ne güzel sporunu yapmışsın ben öğle tatilinde accık yürüdüm ama hiç halim yoktu çok yavaş tempoda olsa da 20 dk yürüdüm kendimi zorlamayayıl diye spor yapmadan gitmiyo bu ki,lolar yaaa

şu link i bi okuyun kıştan çıkarken faydalı geldi bana
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22732729.asp?yazarid=110

Son düzenleme:

zes demöek sende yulaf kullanıyorsun büşra al sende bende alayım eksik kalmayalım yulaftan
bu arada ne güzel sporunu yapmışsın ben öğle tatilinde accık yürüdüm ama hiç halim yoktu çok yavaş tempoda olsa da 20 dk yürüdüm kendimi zorlamayayıl diye spor yapmadan gitmiyo bu ki,lolar yaaa

Evet toplightcım bende yulaf tüketiyorum ama ben seviyorum yoğurdun içinde meyvelerle çok güzel oluyor. Birde çorbanın içine ekmek niyetinede koyuyorum:27::27::27::27:

şu link i bi okuyun kıştan çıkarken faydalı geldi bana
Metabolizmanz uyandrn - Mesude ERAN - Hrriyet

Aynen alalim :) spor yaptktan sonra kndmi cok iyi hissediorm icim rahatliyor ama bi problemim var bnm yaaa kilo vermiyorum gbime gelior bunalima girdim korkarm :( bide hala regl olmadm onun stresi sanrm ustumdeki

ben geldimmmmm nasılsınız kanki jumpinglerimmmm:1::1:
sabah 7den beri hastanedeyim insülinimi tshımı bi kontrol ettiriyim dedim bugün herkesin hastaneye gidesi tutmuşş nasıl kalabalıktı:27:
kan verdim yarın alcam sonuçlarmı bakalım napıomuş bnm hormonlar:1::1:

tugba ucz kurtulmuşssun 3 günle 20 deyince şok olmuştum
biizm msjları kim okuokıde ceza aldın anlamadım yanı her sayfayı editörler kontrolmu edio yoksa uyelermi şikayet edio:26:
en biraz geçmişi okuyum:16:

ayyyy o selülitli kadın nasıl taş gibi olmuş sporun yapamıcağı yok valla bu konularda
songül karlının belide kopcak maşallah sıfır beden böle bişey oluo sanıırm :26:

Aynen alalim :) spor yaptktan sonra kndmi cok iyi hissediorm icim rahatliyor ama bi problemim var bnm yaaa kilo vermiyorum gbime gelior bunalima girdim korkarm :( bide hala regl olmadm onun stresi sanrm ustumdeki

büşracım spor yapınca ben kendimde bi hafifleme hissediyorum boşver kilo veremesen de sıkılaşırsın sakın girme bunalıma yaa illa şart mı sporla kilo vermek ki sen zaten zayıfsın canım yaa bizim gibi olsan ne yapacaksın

ayyyy o selülitli kadın nasıl taş gibi olmuş sporun yapamıcağı yok valla bu konularda
songül karlının belide kopcak maşallah sıfır beden böle bişey oluo sanıırm :26:

2 aydır burda bangır bangır bagırıyorum:27: bu songül karlı ne yaptı da böyle oldu dıye......karizmatık kocayı bulunca kadın kendıne çekı düzen verdi.......

bende kendıme salata yaptım içine de yarım çay bardagı ince bulguru sıcak su da beklettım koydum......bi nevı yagsız kısır oldu:27::27::27: ama içine salça koydugumdan ekstra tuz koymadım....akşam ne yesem ki:44::44::44:

Back
X