• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hacı naptn gece geceee bi yutkundum:52::52:
takıp etmiodm ama ederim artık baksana sunlara edilmezmi:1:

kk da cok takıp eden var bu bayanı.konusmaları cok ılımlı böyle sakın sakın sankı.yanımda konusuyormus gibi hissedıyorum...salata tarıflerıne bak bacım:1::1::1:

aranız da bu bayanı takip eden var mı? çok güzel paylasımları oluyor.......illa yemek değil.....hem guzel salata tarıflerı de var:34:

Cahide Sultan

hacı naptn gece geceee bi yutkundum:52::52:
takıp etmiodm ama ederim artık baksana sunlara edilmezmi:1:

Ben de ilk kez gördüm ama sık kullanınanlara ekledim...Kızlarrr asıl mutluluk ne biliyormusunuz? yapıp yedirdiğinizde söylenen güzel sözler harika, yemeyi yemişim bunun yanında :1::1:

.

Ben de ilk kez gördüm ama sık kullanınanlara ekledim...Kızlarrr asıl mutluluk ne biliyormusunuz? yapıp yedirdiğinizde söylenen güzel sözler harika, yemeyi yemişim bunun yanında :1::1:

.

Krutonlu Salata Tarifi | Cahide Sultan bu sayfayı okusanıza...kadının bırı kılo verme konusunda cahıde hanımdan yardım ıstemıs bırı de bır yöntem söylemıs bunu cok duymustum.....mp3 dınler gıbı bırsey dınlıyorsun yatarken.tv da ızlemıstım kadının bıır de bunu önermiş,kendı yapmıs....

Kızlarrr Beyaz Show başladııı :52::52: her ne kadar biraz tarzı değişse de seviyorum Beyazıııı, müsade ederseniz ben izlemek istiyorum :30: haa etmezseniz de izlemem :9::9::9::9: çok öperim hepiniziii, çokta seviyorum..iyi geceler kızlarrrrrrrrr :54::54::54:

.

Kızlarrr Beyaz Show başladııı :52::52: her ne kadar biraz tarzı değişse de seviyorum Beyazıııı, müsade ederseniz ben izlemek istiyorum :30: haa etmezseniz de izlemem :9::9::9::9: çok öperim hepiniziii, çokta seviyorum..iyi geceler kızlarrrrrrrrr :54::54::54:

.

beyaz sıktı artık formatı cok degıstı ve sıkıcı oldu onceden sikeçlerı falan cok eglencelıydı

.

bende beyaza bakıyorum kıvanc gelmıs izlenmez mi:16::16::16: kan cekıyor izlemem lazım:1:

kk da cok takıp eden var bu bayanı.konusmaları cok ılımlı böyle sakın sakın sankı.yanımda konusuyormus gibi hissedıyorum...salata tarıflerıne bak bacım:1::1::1:
verdiğin linke bakıorm cnm

.
illa bişe yicen yanı:1::1::1:

.

iyi geceler fıstıkkkkkk:16:

pehhh kendım calıyom kendım oynuyom ıyımı şii hoooppp bende varım ya la burda bana bı laf atın benlede konusun ühühüüü :43::43::43:
ben garıpmıyem ben yetımmıyem ben oksuzmuyemmm ühüüü

kızlar bende yatıyorum gec oldu....öpüyorum hepinizii.......yarın görüşmek üzere inş.....

pehhh kendım calıyom kendım oynuyom ıyımı şii hoooppp bende varım ya la burda bana bı laf atın benlede konusun ühühüüü :43::43::43:
ben garıpmıyem ben yetımmıyem ben oksuzmuyemmm ühüüü

yetiştim bacım yaptınmı sporunu napyon senin callan nasıl agrın varmı:26:

benim harikaaaaaaaaaaaa menümmmm :1::1::1:

sabah: yarım kase kornfleks
ara1 elma
öğle: 1 kase yoğurtlu makarna
ara 1 muz 4 fındık
akşam yarım tabak kızartma yoğurtlu- yoğurtlu közlenmiş biber-1 tane kepekli ekmk

evde yemek yoktu kızım kızartma isteyinceeeeeeee bende yedimmm:5::5::5:
su tamam 30 dak koşu+yürüyüş

kızartma olmamış ama:21::21:

Arkadaşlar bu gün kilo bildiriminden sonra dışarı çıktım ve gerçekten ne zamandır yapmadığım şeyi yaptım..Kendime zaman ayırdım..2 tane indirimden eşarp aldım, kendime hediye almam beni mutlu etti :16::16:

Menüm geç kaldı ama geç olsunda güç olmasın :27:

Sabah
1 patates tencerede haşlama, biraz yağ ile haşladım..
5 zeytin
1 dilim beyaz ekmek :26:
1 kurabiye

Ara yok

Öğle yok

Ara yok

Akşam
1 porsiyon balık
Bol yeşil salata

Ara yok

Su: içiyorum, bu gün daha 1 litre oldu malesef..
Spor 3 saat yürüme

Dip Not: arkadaşlar sabah biraz ağır oldu ama dengelemeye çalıştım, juju yine gösterdi kaptanlığını ve asaletini :46: gerçekten beni tek sözü motive etmeye yetiyor da artıyor..5. Takımımızda böyle bir insanla arkadaşlık etmek çok büyük şans..sabah bana söylediği şuydu..1 kurabiyeyle kalsın ve geçen haftanın bedelini nasıl ödüyor bak..o kadar mutlu ve motive ettiki beni, şunu düşündüm..Hayatıma kırmaktan ve saygısızlık yapmaktan çekineceğim biri geldi..Çok teşekkür ederim kaptanım, eğer bir gün istemedende olsa seni kırmaktansa 100 kilo olmayı tercih ederim :27::27::27::27: sizi seviyorum kiii :46::46::46:

.

güle güle kullan cnm dengelemişsin :46::46::46:

nihayet gelebildim bugün bi ton aksilik çıktı önce elektirik gitti 4 5 saat kadar gelmedi snra elektirik beklerken misafir geldi offf aklım burda kaldı uyumadan yetişebildim size önce menümü yazyım sonra geçmişe bakıyım

sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 havuç

öğle
yoğurt
marul maydonoz
1 dilim ekmek

ara
1 parça çikolata

akşam
4 köfte
salata
portakal

spor
1 saat callan
su 3e yakın

:46::46::46:
sabah: bir kase yulaf- süt

ara: bir bardak ıcetea

öğlen: yarım kase yogurt 1 kucuk bıber dolması

ara: yeşilçay ve yarım dilim biberli ekmek (2 ısırmalık yani :1: )

akşam: yarım kase domates corbası yarım tabak fırında pişirilmiş sebze

1 saat plates 2 litre su

cnm ıcetea kalorisi fazla diye biliyorum ama:26::26:

buda benim menüm biraz geç oldu ama

SABAH menemen domates peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek

ARA NESCAFE

ARA meyve

AKŞAM 1 kepçe yayla çorbası kırmızı lahana salatası yoğurtlu

bide bi ısırık brownie oğlumunkinden:23::23:

su bugün az oldu

spor 20 dk aerobik arkasından koridorda 50 tur koşu mekik çektim:8::8:

yapıorum cnm 21 gun olcak az kaldı agrı magrı kalmadı cnm 3-4 gunden sonra
bndede bi gecseydi ağrıı nasıl fark var dimi bi ara demiştim gbegm toplandı dıye ondn snrakı duurm ne dalintoşşş sana dalintoss demek ck hsuma gdio yaaa:1::1::1:
buda benim menüm biraz geç oldu ama

SABAH menemen domates peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek

ARA NESCAFE

ARA meyve

AKŞAM 1 kepçe yayla çorbası kırmızı lahana salatası yoğurtlu

bide bi ısırık brownie oğlumunkinden:23::23:

su bugün az oldu

spor 20 dk aerobik arkasından koridorda 50 tur koşu mekik çektim:8::8:
bgn herkes kaçamak yapmıs ama olsn o kdr

sözde uyucaktmda cıkamadım netten:1:

bndede bi gecseydi ağrıı nasıl fark var dimi bi ara demiştim gbegm toplandı dıye ondn snrakı duurm ne dalintoşşş sana dalintoss demek ck hsuma gdio yaaa:1::1::1:

bgn herkes kaçamak yapmıs ama olsn o kdr

sözde uyucaktmda cıkamadım netten:1:

sole bebegım hosuna gıttıgı gıbı :16:

kesınlıkle faydasını goryorum gobegım acısında yavas yavas toplanıyor ve sanırım dumduz olacak

Back
X