Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelelim diğer mevzulara Kallisim darbe günlüğüne bayıldım harika ötesi postal seslerini duyar gibi oldum:roflol:

bijoux canım kardeşinde çok süper olmuş anacım bu kilo kimseye yakışmıyor ben bunu bilir bunu söylerim . evet ilk önemli olan sağlık ama yadsınamaz bi gerçekki estetikte çok önemli bakınız yaşadıklarımıza. ( işe alınırken tercih sebebi değilmi normal görünüş ,hatta varmızı yoğumuzu verdiğimiz eşlerimiz bile ...) işte böylee.

ben kendi eşim kadar bencil duygusuz adam tanımadım ama kilolarımı asla sorun etmedi...eden bendim...destek vermiosun diince neden veriim ben seni beğeniorum der...çokta ıumrumda...sanki onun için zayıflamak istiyorum...kendime güvenim yok..estetik yok giydiğin yakışmıo...kendime saygımdan istiyorum....mehaliminde dediği gibi işte bile sorun oluo...bakınız hala bir tecrübe edinemedim...mehalim sende süper zayıflamışsın...neymişsin be ablacım...valla helal sana tebrik ediyorum inş bende başarabilirim...umudum yok ama:1no2:

merhaba canlarım,
baktım da yeni düzenlemeler yapmışsınız,ben yokum ya azıcık üzüldüm...
biraz buralardayım,okuyayım geçmişi ,yine geleceğim
canım sen neden yoksun sen bizimlesin eğer son listeme bakıpta yazmadım diye alındıysan aklına bile getirme sadece sen dönene dek görevlerin asılı duruyor he-e-ee ama ben aranızda olmadığım için üzülüyorum diyorsan evet bizde sen yoksun diye üzülüyor hemende özlüyoruz..
diğer meajını okudum ama ne yazabilirimki.. sadece sizin evliliğiniz sırasında alınmış bir evi lütfen danışarak satış devir tarihlerini filan çıkartarak hakkını al... devir yapmışsa bunu yapamaz zaten hemen bozarlar senin müracatın üzerine, satış yapması gerekir bunuda araştırıp çıkartabilirsin canım.. ablası alım satım ücretlerini ödemiş olabilirmi... asla nasıl olsa çocuğum yok bakmak zorunda olduğum kimse yok diyerek maddi açıdan düşünmmezlik etme herşeyi sor ve danış lütfen...

Gelelim diğer mevzulara Kallisim darbe günlüğüne bayıldım harika ötesi postal seslerini duyar gibi oldum:roflol:
.

Hehehe-he:sm_cool: dahada olacaktı ama unutmuşum:roflol::roflol: hatırladıkça yazacağım neyse ...

ben kendi eşim kadar bencil duygusuz adam tanımadım ama kilolarımı asla sorun etmedi...eden bendim...destek vermiosun diince neden veriim ben seni beğeniorum der...çokta ıumrumda...sanki onun için zayıflamak istiyorum...kendime güvenim yok..estetik yok giydiğin yakışmıo...kendime saygımdan istiyorum....mehaliminde dediği gibi işte bile sorun oluo...bakınız hala bir tecrübe edinemedim...mehalim sende süper zayıflamışsın...neymişsin be ablacım...valla helal sana tebrik ediyorum inş bende başarabilirim...umudum yok ama:1no2:

var var inan var.. geçen bu forumun ana sayfasında bir anket vardı seçeneklere baktım öncekaydirigubbakcemile3 eşiniz genelde nasıl bir tipmi öyle bir şeydi soru.. heh işte ben önce cevaplara baktım aradığım cevap şıkkı varmı kaydirigubbakcemile3 varsa anketi onaylayacak yoksa boş bırakacaktım.. cevap varmış..
eşiniz genelde nasıl : ODUN:roflol:

ewlilik mi aman yani böğğğğğğğğğğ....bekarlar bekarlığın tadını çıkarın...sorumluluk almadığınız için çok şanslısınız...asla ewlilere özenmeyin ya bnm gibi...özendim hayatım kaydıkaydirigubbakcemile3

Kalliste ablam mersam öptüm sizi....hayırlı akşamlar diliyorum...görüşürüz...kızım acıkmış bana bağırıo...gidiyimde doyurayım....çok bitkin hissediorum kendmi yaaaaaaa:1no2:

oooooooooooof of
tamam yazıyorum :1closedeyes:
bir önceki gün çok kaçırdıysam veya yememem gereken şeyler yediysem bazen akşam sinameki içiyorum :1ninca: ya da yine çok yediysem veya kilom durduysa ertesi gün sadece 1 paket kayısı suyu, çay vs. içiyorum :1ninca: sağlıksız ama evet sökülüyorum. benim dürtmeden çalışmayan bağırsaklarım veya duran kilolarım bundan anlıyor napim :1ninca:

şimdi ben koşa koşa kaçmim de ne edim haa :roflol: kallis dövmicem dedi ama sopası yolda geliyor görüyorum :roflol::roflol:

bende aynı şeyleri yapıyorum zaman zaman benimde bağırsaklar aynı heleki az yediysem toptan duruyor ben de çalıştırmak için yiyorum habuna bide semiz otu ekledimmi tembellik yapsında görim canına okuyorum.

1.GELENEKSEL :roflol: ZAYIFLAYAMAZSAK DARBE YAPARIZ GÜNLÜĞÜ YASA TASARISI KURALLARI VE GÖREV DAĞILIMI:1rolleyes:​

1-Mehalimin her hafta yaptığı istatsitik bilgilerini önümüzdeki cuma siyahbeyazgünlerimize veriyoruz :jeyyar: her hafta değiştirip duruma göz atalım bakalım kimler ne yapacak, yardım isteyen olursa mehalimde bende her an hazırız biliyorsunuz...

2- Sporticim bu hafta sanada görev düştü tabiki uzman olduğun bir konuda alkisalkisalkis
Kollar, bacaklar ve göğüslerdeki sarkmalar için yapmak isteyenlere bir program hazırlayabilirsen çok makbule geçecek kaydirigubbakcemile3 kendi sorunlu bölgelerimi yazdığım çıkmaz inşallah ortaya kaydirigubbakcemile3.. Bu sıkıntılı bölgeler için ne gibi hareketleri haftanın kaç saati yapmalıyız ki sonuç alalım..kaydirigubbakcemile5

3-Zenanım diyette artık yemek aramaktan sıkıldık, bize boş vakitlerinde salata tarifleribi bulabilirsen çok sevineceğiz öğlen öğünlerini sıkıntısız ve kazasız atlatabileceğizhihoyyyt şu an misafirin var kendini sıkma canım acelesi yok.. verdiğim linktende seçip bize kopyalayabilirsin, kopyalamakta sorun yaşarsan bize söyle tarif edelim..En az 10 tarif istiyoruz... http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ri-yemekten-bikanlar-icin-guzel-tarifler.html

4-Bijocuk et ve sebze seçenekleriyle hazırlanmış en az 10 diyet tarifide senden bekliyoruz ama lütfen bulamayacağımız malzemeler olmasın :bbo:

5- canzicik
kilosu az olan arkadaşlarımız için, kilo vermekte zorlanan arkadaşlarımız için, duraksamalar yaşayanlar için metabolizma hızlandırıcı bir kaç çay tarifi veya bilgi getirebilirsin çok yararı olacaktır...Ayrıca şu kuruyemiş çerez atıştırmalıklarını sen geçen hafta çok tüketip kilo verememiştin, haftalık tüketmemiz gereken miktarları toparlayabilirsin, atıyorum bir hafta içinde 15 fındık 10 bademdez fazlası yenmemeli filan gibi..
6-mersacım
kilosu fazla olan arkadaşlarımızın az yememeleri konusunda bir kaç bilgi içeren yazı bulabilirsen bu sorunuda yaşamayız sanırım..

7-Bir gönüllü gerek :delphin: hepimiz bu hafta sporumuzu yazalım bu gönüllümüzde kim ne kadar spor yapmış bunun listesini çıkartsın ama bunu yapabilmek için hepimizin her gün veya bir kaç günlük düzgün olarak yaptığımızı yazmamız gerekecek sonuç alabilmek için yapabiliriz diye düşünüyorum..

Son anda aklıma geldi ek yapıyorum, bir gönüllü daha çıkabilir ve yiyebileceğimiz sütlü tatlı,meyveli tatlı çakması tarifler bulabilir haydi bakalım kolay gelsin...
Görevsiz kalanlar üzülmesinler haftaya sıra gelecek inşallah kaydirigubbakcemile3

Ayrıca hafta arası yani pazartesi gününden başlanmak üzere herkes denetleyicisi ile lütfen haşır neşir olsun kendini zorla denetlettirsin kaydirigubbakcemile3 başka türlü olmayacak bu iş...Katılımı üst düzeyde tutmak içinde çaba harcayalım arkadaşlar lütfen...
Aklına fikir gelen yazarsa daha iyi sonuç alırız daha hoş vakit geçiririzalkisalkisalkis

tamam canım seve seve bulduklarımı eklerim aklıma tarif gelirse onlarıda eklerim

hoşbuldukkk caanımmmmm daha geçmişi okuyacağımmm

Son düzenleme:
xTABU lütfen bu cümleyi kullanma " asla ümidim yok" bunu kabul edemem bunu dediğin an yenilgiyi zaten kabul etmiş oluyosun ozman ne işin var burda git bebeğinle evinle ilgilen git az daha yemek yap az daha yee.
hayır yapamam umudum yok kelimelerini sözlüğümüzden çıkarıyoruz. bende bunu kabul edemem işte. Benim öğrencilerimdede en çok kızdığım sözcük bu yapamam kii bunu dedikleri an çıldırım ve sıonıfımda yasaklı kelimedir yapamam yok yaptığın kadar var. gerçekten tek kelime ile yalvarıyorum sürekli kendine yaparım yapacağım telkinini ver bak bir süre sonra buna senden yürekten inanacaksın

Bakın şimdi biraz sonra yazacaklarım yine sizi şaşırtabilir.

Birkere boşanmış ve tekrar aynı kişi ile evlenmiş, özgürlüğüne son derece düşkün,ev işlerinden nefret eden , sorumluluk sevmeyen biri olarak diyorumki. Hayır evlilik bence çok güzel birşey ve insan mutlaka evlenmeli.Ve bunu kendisi için yapmalı .neden diye sormayın benim için çok nedeni var ama buraya yazmak için az kafamda toparlamalıyım

arkadaşlar bu gün yaptıklarımı yazıp çıkim kocam geliyor .
sabah kötü bir haberle uyandım yengemin annesi vefat etmiş .hemen oraya gittim.öğleye yakın kahvaltı edebildim o yüzden yine düzenli olmadı am hiç bişey kaçırmadım fazladan.

önce sirkeli suyum metabolizma hızlandırıcı karışımım ve su

kahvaltı :2 dilim ekmek üzeri pernirli yumurtalı(kızlar buunun tarifini size yazacam ama şimdi vaktim yok çok güzel oluyor) domates salatalık 3 zeytin yeşil çay.
öğle:(ara öğün gibi oldu)4 tane burçak bisküi 3 4 tane yağsız çubuk kraker bol domates salatalık
akşam:(daha yemedim) taze fasulye nerdeyse yağsız.pirinç pilavı (koca başımın etini yiyor pilav diye kaç gündür ahanda yaptım 2 kaşık yağla haşlama gibi) cacık. belki acıkırsam meyve bütün gün meyve yememişim kesin yerim 1 porsiyon ve tabiki bol su bu gün yürüyüş de yok halim olursa sitenin içinde yürürüm akşam gerçi çok halsizim.hepinizi öpüyorum kızlar benim koca geldi ben kaçar...

Nerde bu devlet nerde bu millet :emir_bebek: hepiniz bi anda nereye kayboldunuz yarışmayamı bakıyorsunuz. Ukraynanın sahne şovu çok hoşuma gitti ama gönlüm hadiseden yana bakalım oylama başladı hadi kaç tım görüşürüz.

sbgcim senide kocaman öptüm aşağıda gördüm seni

a.s.arkadaşlar ilk ev ödevimi yaptım yüksek not istiyorum ha...

İştahına engel olamayanlara yapılan önerilerde gün içinde sık ve az öğünler yemenin, iştahın kontrolden çıkmasını önlemenin en kolay yolu olduğu belirtiliyor

Diyet yapmak isteyip, iştahına engel olamayanlara önerilerde bulunan uzmanlar, gün içinde sık ve az öğünler yemenin, iştahın kontrolden çıkmasını önlemenin en kolay yolu olduğunu belirtiyor.

Uzmanlara göre, yeme isteğinin kontrol altında tutulması, atıştırma krizinden kurtulmak için sağlıklı karbonhidratlara yönelinmesi, bol bol su içilmesi, yiyeceklerin iyice çiğnenmesi ve güç gerektiren egzersizlerin yapılması gerekiyor.

Beynin, vücutta enerjinin azaldığını fark eder etmez açlık hissetmeye yol açan kimyasal maddeler salgıladığını belirten uzmanlar, "Ancak beynimizin bu kimyasal maddeleri salgılayan kısmı, aynı zamanda duyguları da kontrol ediyor. İşte, sıkıldığımız veya kendimizi kötü hissettiğimizde hemen buzdolabına koşmamızın başlıca sebebi bu. Ayrıca yemeklerin tadı, kokusu veya görüntüsü de açlık duygusuna sebep olabiliyor. Örneğin, yemek sonrasında canınız, tatlı vitrininde duran o dondurma kasesinden çekiyorsa, bunun sebebi kesinlikle aç olmanız değil, kontrolden çıkan yeme isteğinizdir. Eğer bunu aklınızdan çıkarmazsanız, tokken yediğiniz yemek miktarını en aza indirmiş olursunuz" ifadelerini kullanıyor.

Gün içinde sık ve az öğünler yemenin, iştahın kontrolden çıkmasını önlemenin en kolay yolu olduğunu kaydeden uzmanlar, şöyle devam ediyor:

"Belki yine arada bir şeyler atıştırmak isteyebilirsiniz, ama bu sefer yiyeceğiniz miktarlar az olacaktır. Böyle bir durumda atıştırmak için sağlıklı karbonhidratlara yönelin, çünkü bu besin türü, sindirim sisteminde daha uzun süre kalıyor ve şeker seviyenizi yavaşça yükselterek daha uzun süreli tokluk hissi sağlıyor. Yapılan araştırmalara göre, tat alma duyusunu değişik tatlarla tatmin etmenin, daha az miktarlarla yetinmeyi sağladığını bildiriyor. Sürekli aynı yemeği yeme, özellikle tadı hoşa gitmiyorsa, bir süre sonra tat alma mekanizmasının iptal olmasına yol açıyor. Ve bu sebeple de kendinizi sanki hiç yemek yememiş gibi hissedebiliyorsunuz. Böyle bir durumu engellemek için öğünlerinizi taze otlarla ve baharatlarla tatlandırabilirsiniz" tavsiyesinde bulunuyor."

Su içmenin, kişinin kendisini tok hissetmesi açısından önemli olduğunun da altını çizen uzmanlar, ayrıca vücut susuz kaldığında, çoğu zaman açlık hissine benzeyen sinyaller gönderdiğini belirten uzmanlar, bol su içmenin, beden su istediği zamanlarda yemeğe yönelmeyi engelleyeceğini kaydediyor. Uzmanlar, yiyecekleri uzun süre çiğnedikten sonra yutmanın, beynin vücuda giren besinleri kaydetmesine zaman tanımak anlamına geldiğini ifade ediyor. Üstelik bu şekilde tat alma duyusunun da tatmin olduğunu vurgulayan uzmanlar, "Böylece doyduğunuzu anlamanızla, yemeye son vermeniz arasındaki zaman kısalıyor. Fazla yemekten kaynaklanan sindirim sorunlarından kurtulmanız da ayrı bir avantaj" ifadesini kullanıyor.

Uzmanlar, egzersizler zorlaştıkça vücut ısısının arttığını ve daha fazla kalori yakmaya başlandığını, bu durumun da egzersizi takip eden birkaç saat boyunca iştahın bastırılmasına sebep olduğunu bildiriyor. Böyle bir durumda normal öğün saatinden birkaç saat önce egzersiz yapmanın en mantıklısı olduğunu belirten uzmanlar, şöyle devam ediyor: "Çünkü öğün saati geldiğinde spor yapmanın verdiği etkiyle iştahınız biraz daha kapanır. Fakat asla öğün atlama hatasına düşmeyin, aksi halde hem vücudunuz zayıf düşer, hem de bir süre sonra aşırı yeme isteği duyarsınız."

selamlar. ya ben haftasonlari isgünlerinden daha mesguloluyorum . nedir bu cektigim. ev hic bosalmiyor.pcyi actim siteye girdim iki sayfa okudum tamam bir asagi indim birdahada ancak simdi cikabildim. sanki eglence vardi benim evde. herkes toplandi eurovisiona baktik.. cok seyler olmus cok seyler kacirmisim (resimler falan ) kalllisim görevler vermis. tekrar okumaliyim gerci hepsini anlamadim. anlamam tabi bu saatte akilmi kalir insanda.
haaaaaaa yarinyatili misafirlerim geliyor. yarin bütün gün yemek temizlik isleriyle ugrasacagim. aksam saat 8.30da geliyorlar. ben ne zaman yatipta sabah 5te kalkacagim bilmiyorum, bugün bütün gün alisveris yemek birde benim cocuklar bu saate kadar bendeydi valla cok yoruldum.. hepinizi öpüp yatiyorum.. allah rahatlik versin

haaaaaa
kallisim cedricten bir haber varmi canim?cok uzun sürdü tasinma isi. arada gelirdi birkac dakikaligina. belkide pcsi baglanmamistir. ben anac tavuk birinizi göremesem telaslaniyorum.. cocuklar kücükkende isten gelir gelmez cocuklari sayardim eksik varmi kim nerede digerlerine sorardim . hepsi karsimda olmazsa rahat edemezdim ... o günler geldi aklima. gerci hala öyleyim biri evde olmasin digerlerine sorarim en son ne zaman gördün konustun falan diye..

herkese günaydın a.s.
dün geldim geçmişi okuyayım dedim ama misafirim geldi. akşam yemek, eurovision derken bir daha giremedim -tatlicadiarzu-

çikolatam ahh çikolatam ne diyeyim bilmiyorum ki :çok üzgünüm: ben burdaki ablalarım kadar tecrübeli değilim hayat ve evlilik konusunda. o yüzden sadece kendini yıpratmamanı öneririm. zaten gereken şeyleri söylemişler sana onlar. ama şunu diyebilirim, evlilik doğru insanla çok güzel canlarım.. Allah yardımcın olsun, sana dua edicem..

ben cuma ve cumartesi saçmasapan beslendim. bugün kendi kendime darbe yaptım. düzendimden çıkmicam bir daha. görevimi de pazartesinden itibaren en kısa sürede yerine getiricem komtanımmmm -tatlicadiarzu-

Günaydın şen kızlar kaydirigubbakcemile3
Mersacım ellerine sağlık araştırman ok sana 100 üzerinde 99.5 veriyorum :emir_bebek:
Sbg canım benim burcum akrep emin sende akrap yada bana yakın bir burçsun kaydirigubbakcemile denetleme işine gelince ben pazartesi yazmaya başlasam olmazmı. çünkü haftas sonu kabusu malum amaa illede yaz derseniz yazarım ama yazmayım yok yazmayım demi -tatlicadiarzu-

annem cedric geçen bende sormuştum Kallisim arayacam demiştim ama ses etmedi aradıysa haber verir.

Bijoux günaydın canım görüyorum seni bende kahvaltı hazırlamaya gidiyorum hadi görüşürüz

Back
X