- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #94.441
Günaydın kızlarr, çok yorucu bir hafta sonu ama hiç kaçamaksız bir hafta sonu yaşamanın haklı gurururuyla karşınızdayım 

Geçmişi okudum, Öncelikle yorumsuz kalmaya mecburum ama jujum yaptığına üzülmedim desem yalan olur..Kendimi gördüm sende biraz..1hafta çalış ççabala, haftasonu geldiğinde 2 koca gün yiyip bütün çabanı emeğini elinle öteye it
Neyse ki toparlamayı başarmışsın 

chentiq için de çok üzüldüm
cornim hani dua istemişti yaa, sanırım o yakını öldü
o babasız yaşadı inşaallah çocukları babasız kalmaz demişti
rabbim taksiratını affetsin..o değilse bile yinede rabbim rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar versin..
Jujum 10. takım için ve tüm takımlar için çabalarını görmezden asla gelemiyorum
sen cansın
ama insanın bir yolası gelmiyor da değil 
Bu arada dipnot
Aruz ve ailesiyle beraberdik dün piknikte :26: üzgünüm ama Arzu nerdeyse verdiklerinin çoğunu geri almış :26:
Buradan mezun olmadan ayrılmamalı, mezun olma aşamasında yeme düzenin de devreye girmiş oluyor, metobolizma artık bu düzene alışmış oluyor..
Geçmişi okudum, Öncelikle yorumsuz kalmaya mecburum ama jujum yaptığına üzülmedim desem yalan olur..Kendimi gördüm sende biraz..1hafta çalış ççabala, haftasonu geldiğinde 2 koca gün yiyip bütün çabanı emeğini elinle öteye it
chentiq için de çok üzüldüm
Jujum 10. takım için ve tüm takımlar için çabalarını görmezden asla gelemiyorum
Bu arada dipnot
Buradan mezun olmadan ayrılmamalı, mezun olma aşamasında yeme düzenin de devreye girmiş oluyor, metobolizma artık bu düzene alışmış oluyor..