- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #94.661
Günaydın arkadaşlarr..
Rabişimmm yeni yaşın sana ve hayatındaki herkese tüm güzellikleri getirmeye devam etsin bitanemm
Birsenimm hayırlı ve huzurlu olsun inşaallah arkadaşımm

Juju süper

Şahnur iş gezisi resimlerine bayıldım..
Bana gelirsek eğer
arkadaşlar bazen ölene özendiğiniz oluyor mu? Ben dün ölmek üzere olan birine özendim :26: nasıl bir ruh halim var artık siz düşünün..
Eşim ona özen göstermediğimden ve dikkat etmediğimden şikayet ediyor ama :26: benim farkımda bile değil :26: bu günlerde onunla problem yaşıyoruz..Keşke bir kere de ruh halimi farkedebilse..Dün regl oldum ve gelen misafir 7 aylık hamileydi :26: ardından eltime gittim yeni doğum yapana..Allahım nasıl elleri ayakları nasıl güzel anlatamam
ne nasıl bunu bile anlatamıyorum, canım yandı çok yine, keşke bunu bir kere eşim hissetse
yada hiç kimse hissetmeden ölsem 
Rabişimmm yeni yaşın sana ve hayatındaki herkese tüm güzellikleri getirmeye devam etsin bitanemm
Birsenimm hayırlı ve huzurlu olsun inşaallah arkadaşımm
Juju süper
Şahnur iş gezisi resimlerine bayıldım..
Bana gelirsek eğer
Eşim ona özen göstermediğimden ve dikkat etmediğimden şikayet ediyor ama :26: benim farkımda bile değil :26: bu günlerde onunla problem yaşıyoruz..Keşke bir kere de ruh halimi farkedebilse..Dün regl oldum ve gelen misafir 7 aylık hamileydi :26: ardından eltime gittim yeni doğum yapana..Allahım nasıl elleri ayakları nasıl güzel anlatamam