- Konu Sahibi Cherry Mom
- #95.781
aynende dedıgın gıbı sabır denen bısey var.sus alttan al bıyere kadar.cocuk deılım 3 bebek annesı bı ınsanım bu tarz ıpe sapa gelmez seylerın hayatımı etkılemesıne ızın vermıcem.ve bu yuzden takımdan ayrılıyorum resmen ve kendı ıstegımle.bıraz daha ılımlı yaklasmak varken sanırım bu takımdan gıtmem ıcın bukadar sertsın.neyse bu konuyla ılgılı sabrım kalmadı ve artık konusulmasınıda ıstemıyorum.kesınlıkle aleyhımde lehımde tek bı mesaj dahı gormek ıstemıyorum sıze dıyetınızde basarılar dılıyorum.
2 defa ust uste bıldırım yapmadım cunku oglum hastanelıktı kusura bakmada cocugum o haldeyken bıldırım yapmak aklıma gelecek en son sey 2 koludna 2 serumla olece yatarken bıldırım dusunemezdım.bekara akrı bosamak kolay derler hakaten ole.neyse uzamasınd aha fazla sıze basarıaşr
cvp istemıyorsan cevap vermeyeceksın
o kadar şey yazmısım içlerinde en can alıcı noktayı bebek olayını secmişsin....sana zaten bebegınle nıye ılgılendınde takıma gelmedın dıyen olmadı....bebegının rahatsızlıgı cok önce dalin.sen daha sonra da aksattın...
ben sert değilim sadece bu konu da günah keçisi seçilmek istemıyorum...
hatalı oldugumu düşünmuyorum,kırıcı kelıme kullandıgımı hiç düşünmuyorum....varsa getırın gösterın.....
ayrıca senın cocuklarının olması bizim olmaması bizim sorunlarımız olmadıgı anlamına gelmiyor....sen nerden bılıyorsun ki kim ne yasıyor...kimin evinde ne gibi problemi var....kocasıyla mı kavgalı ,hastamı nerden bileceksin.illa çocuk olmalı tabi boş vaktinin olmaması çin...düz mantık
sana da bireysel de başarılar.....