- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.201
kaç oldun şuan kız merak ettim....
valla ben yavaş yavaş da olsa aşağı iniyorum bakalım ramazan sonrası sporuma da başlarsam tam olacak
jujum 58-59 gibi gidip geliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç oldun şuan kız merak ettim....
valla ben yavaş yavaş da olsa aşağı iniyorum bakalım ramazan sonrası sporuma da başlarsam tam olacak
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakalım.. ben dün regli oldum niyetli değilim malesef ama günümü nasıl geçireceğimi bilmiyorum... yemek yesem ayrı dert yemesem ayrı dert.. bakalım ilerleyen saatlerde belli olacak artık...
sizde ne var ne yok bakalım bugün tartılıyorsunuz dimi durumunuz ne bi görelim kim kaç gr verdi yada aldı cumadan beri bilelim...
***5.Takım 320. Etap***
*JUJU* ( 80,00 / 79,70 / 0,30 / % 0,37 ) şuanda regli
biricikoglumertug ( 61,70 / 61,50 / 0,20 / % 0,32 ) şuanda ???
cornella ( 63,60 / 63,40 / 0,20 / % 0,31 ) şuanda ???
busramnmn ( 60,30 / 60,10 / 0,20 / % 0,33 ) şuanda ???
rabyas ( 77,30 / 77,00 / 0,30 / % 0,39 ) şuanda ???
toplight ( 69,20 / 68,90 / 0,30 / % 0,43 ) şuanda -300 de
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,36 )
evet ilk eksi değer şahnurdan geldi darısı cumaya kadar daha da eksi değerlere düşmesine.... varmı artıran....
bu arada geçmiş olsun şahnur ramazanlık dönemde mi vurdu seni diş derdi.. sonunda wc işini halletmene de sevindim doğrusu...
evet camnım maalesef öyle oldu gecen hafta kulak ağrısından canım çıktı ben gene ortakulak iltihabı oldum diye dr a gittim ama kulak sağlammış diş kötü imiş 2 dolgu 1 kanal ve çene kemiğinde erime varmış dolguların birini cuma yaptırdım birini de bugün yaptıracağım diğerleri ağrıyan kulak tarafında olmadığı için bayramdan sonra artık
buarada wc derdini halletmeye inan çok sevindim resmen rahatladım yaaaa
inş güzel haberlerle gelirsin corni... bugün aysunayda testini yenileyecekti kesinleştirmek için inş ondan da güzel sonuçlar gelir
canım çene kemiğinde erime olan kısmını kazıyıp sanırım kemik tozu ekleyecekler tam bilmiyorum peridontoloji yapıyormuş onu da ün. hastaneleri falan ben kurum dişçisine gidiyorum 2 seferdir o sadece dolgu ve diş taşı temizliği yapıyor
çene kemiğinde erimeyi nasıl halledecekler şahnur????
bu arada sayı azaldı gelen giden yok artık bir sen bir sen kaldık ... yeni alım mı yapsak acaba ????
günaydınlar.......
nasılsınız bakalım. bende regl oldum hem de bayagı erken 1 hafta vardı olmama.sanırım kullandıgım ilaç ve bu ara yasadıgım ınanılmaz stres yuzunden oldum.
bugun mr sonucumu alacagım.
ve inanılmaz korkuyorum.
canım kaç olması gerekiyormuş normalde... inşallah emeğin boşa çıkmaz bebeğine kavuşursunkızlar değerim bugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne olur bana...ne zormuş bebek sahibi olabilmek..allahım sevincimizi yarıda koymaz inşallah çok korkuyorum ...
7.gün 68
9.gün 114
11gün 137 çıktı
çarşamba tekrarlatıcam..
kızlar değerim bugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne olur bana...ne zormuş bebek sahibi olabilmek..allahım sevincimizi yarıda koymaz inşallah çok korkuyorum ...
7.gün 68
9.gün 114
11gün 137 çıktı
çarşamba tekrarlatıcam..