Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaç oldun şuan kız merak ettim....

valla ben yavaş yavaş da olsa aşağı iniyorum bakalım ramazan sonrası sporuma da başlarsam tam olacak

jujum 58-59 gibi gidip geliyorum :27: ramazanda topu topu 1 kilo verdim gibi..yeter bana :27: allah bereket versin :16: aslında ben artık verme taraftarı değilim de, ramazandan çok korkmuştum. onu kazasız belasız atlatırsam tamamdır :16:

Merhaba kızlar :54: nasılsınız bakalım :16: dalinlerin takım ne biçim kilo vermiş :52::52::52: vala bravo hatunlara :51:

acayip diyet ve kilo vermek çekti canım :27::27::27::27:

slm kızlar 2 gündür giremiyorum demiştim ama corni ve gamzeden başka giren de olmamış dün akşam iftara misafirim vardı ,
bugünde ev sil süpür alışverişe git derken yoruldum şimdi iftar hazırlamaya geciyorum hepinize hsayoırlı iftarlarr

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakalım.. ben dün regli oldum niyetli değilim malesef ama günümü nasıl geçireceğimi bilmiyorum... yemek yesem ayrı dert yemesem ayrı dert.. bakalım ilerleyen saatlerde belli olacak artık...

sizde ne var ne yok bakalım bugün tartılıyorsunuz dimi durumunuz ne bi görelim kim kaç gr verdi yada aldı cumadan beri bilelim...

evet kızlar % 0,30 barajının ilk dönemi bu hafta bitiyor.. yani bu hafta çok önemli onun için hergün başınızı şişireceğim sizin şimdiden uyarayım...

***5.Takım 320. Etap***
*JUJU* ( 80,00 / 79,70 / 0,30 / % 0,37 ) şuanda regli
biricikoglumertug ( 61,70 / 61,50 / 0,20 / % 0,32 ) şuanda ???
cornella ( 63,60 / 63,40 / 0,20 / % 0,31 ) şuanda ???
busramnmn ( 60,30 / 60,10 / 0,20 / % 0,33 ) şuanda ???
rabyas ( 77,30 / 77,00 / 0,30 / % 0,39 ) şuanda ???
toplight ( 69,20 / 68,90 / 0,30 / % 0,43 ) şuanda ???
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,36 )

bu hafta kilo aldım demek yok verdim diceksiniz ona göre .. bu nafta ben kilo veremeyebilirim beni taşımak zorunda kalabilirsiniz baştan uyarayım... elimden geleni yapacağım ama şimdiden size söylüyorum ki benim için de 100-200 gr verin bu haftayı da atlatalım...

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınız bakalım.. ben dün regli oldum niyetli değilim malesef ama günümü nasıl geçireceğimi bilmiyorum... yemek yesem ayrı dert yemesem ayrı dert.. bakalım ilerleyen saatlerde belli olacak artık...

sizde ne var ne yok bakalım bugün tartılıyorsunuz dimi durumunuz ne bi görelim kim kaç gr verdi yada aldı cumadan beri bilelim...

günaydınlarr
bugün bende gene dişçiye gideceğim diye oruç tutmadım 10,45 te rANDEVUM VAR bugün değil ama dün akşam iftardan önce tartıldığımda 68,9 çıkmıştım cumadan 300 gr aşağıda bu sabah yulaf ezmesi müsli karışımı yedim sütle bağırsaklarıma etkisi olsun diye uzun bi aradan sonra sabah ilk defa adamakıllı wc ye çıktım tartılacaktım ama işe geç kalacağım diye tartılamadım bakalım cumaya kadar sonuç ne çıkacak

jujum inşallah senin kilo vermene gerek kalmadan benim gecen hafta aldığım kilolar gidecek akşama ya da yarın akşama tekrar tatılıp sonucu öylerim bu arada keşke sabah tartılabilmiş olsaydım çok daha iyi olacaktı

***5.Takım 320. Etap***
toplight ( 69,20 / 68,90 / 0,30 / % 0,43 ) şuanda -300 de

evet ilk eksi değer şahnurdan geldi darısı cumaya kadar daha da eksi değerlere düşmesine.... varmı artıran....

bu arada geçmiş olsun şahnur ramazanlık dönemde mi vurdu seni diş derdi.. sonunda wc işini halletmene de sevindim doğrusu...

***5.Takım 320. Etap***
toplight ( 69,20 / 68,90 / 0,30 / % 0,43 ) şuanda -300 de

evet ilk eksi değer şahnurdan geldi darısı cumaya kadar daha da eksi değerlere düşmesine.... varmı artıran....

bu arada geçmiş olsun şahnur ramazanlık dönemde mi vurdu seni diş derdi.. sonunda wc işini halletmene de sevindim doğrusu...

evet camnım maalesef öyle oldu gecen hafta kulak ağrısından canım çıktı ben gene ortakulak iltihabı oldum diye dr a gittim ama kulak sağlammış diş kötü imiş 2 dolgu 1 kanal ve çene kemiğinde erime varmış dolguların birini cuma yaptırdım birini de bugün yaptıracağım diğerleri ağrıyan kulak tarafında olmadığı için bayramdan sonra artık
buarada wc derdini halletmeye inan çok sevindim resmen rahatladım yaaaa

Son düzenleme:
evet camnım maalesef öyle oldu gecen hafta kulak ağrısından canım çıktı ben gene ortakulak iltihabı oldum diye dr a gittim ama kulak sağlammış diş kötü imiş 2 dolgu 1 kanal ve çene kemiğinde erime varmış dolguların birini cuma yaptırdım birini de bugün yaptıracağım diğerleri ağrıyan kulak tarafında olmadığı için bayramdan sonra artık
buarada wc derdini halletmeye inan çok sevindim resmen rahatladım yaaaa

çene kemiğinde erimeyi nasıl halledecekler şahnur????

bu arada sayı azaldı gelen giden yok artık bir sen bir sen kaldık ... yeni alım mı yapsak acaba ????

günaydınlar.......

nasılsınız bakalım. bende regl oldum hem de bayagı erken 1 hafta vardı olmama.sanırım kullandıgım ilaç ve bu ara yasadıgım ınanılmaz stres yuzunden oldum.
bugun mr sonucumu alacagım.
ve inanılmaz korkuyorum.

inş güzel haberlerle gelirsin corni... bugün aysunayda testini yenileyecekti kesinleştirmek için inş ondan da güzel sonuçlar gelir

inş güzel haberlerle gelirsin corni... bugün aysunayda testini yenileyecekti kesinleştirmek için inş ondan da güzel sonuçlar gelir

Allah daha beterınden korusun dıyorum jujum ama pek umıdım yok bakalım inşallah tersi çıkar.

öğleden sonra bir şey olmazsa gelirim inş.

aysunayy canım seni hamile olarak yazdırdım yani diskalifiye olmadın...

Corni canım olumsuz düşünme evrene nasıl sinlay yollarsan o gelir karşına .. Olumlu düşün

çene kemiğinde erimeyi nasıl halledecekler şahnur????

bu arada sayı azaldı gelen giden yok artık bir sen bir sen kaldık ... yeni alım mı yapsak acaba ????
canım çene kemiğinde erime olan kısmını kazıyıp sanırım kemik tozu ekleyecekler tam bilmiyorum peridontoloji yapıyormuş onu da ün. hastaneleri falan ben kurum dişçisine gidiyorum 2 seferdir o sadece dolgu ve diş taşı temizliği yapıyor
yeni alım konusunda da haklısın ama araya bayram giriyor nasıl olur bayramdan sonra mı yapsak bende bayram haftası izne ayrılıyorum zaten corni de sanırım ayrılacak bayramdan sonraya kimse kalmayacak şimdi yazarken düşünüyorum da alım yapsak da olabilir deneme sürecni geçirisr daha sonra da kesin girer takıma bayramdan sonra iyice boş kalacak

günaydınlar.......

nasılsınız bakalım. bende regl oldum hem de bayagı erken 1 hafta vardı olmama.sanırım kullandıgım ilaç ve bu ara yasadıgım ınanılmaz stres yuzunden oldum.
bugun mr sonucumu alacagım.
ve inanılmaz korkuyorum.

canım benim sakın korkma hiç bieşy çıkmayaak emin ol bu arada sonucunu ne zaman göstereceksin dr a merakda bırakma bizi

kızlar değerim bugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne olur bana...ne zormuş bebek sahibi olabilmek..allahım sevincimizi yarıda koymaz inşallah çok korkuyorum ...

7.gün 68

9.gün 114

11gün 137 çıktı :(

çarşamba tekrarlatıcam..

kızlar değerim bugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne olur bana...ne zormuş bebek sahibi olabilmek..allahım sevincimizi yarıda koymaz inşallah çok korkuyorum ...

7.gün 68

9.gün 114

çarşamba tekrarlatıcam..
canım kaç olması gerekiyormuş normalde... inşallah emeğin boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun

7.gün 68

9.gün 114

çarşamba tekrarlatıcam..

canım inşallah kimyasal değildir gerçek hamileliktir allahın izni ile sen korkma içini ferah tut canım

tüp bebek tedavi ile araştırma yaparken öğrendim ki kadınlar her ay yumurta üretmiyormuş... çocukken oluşuyormuş bizim yumurta sayımız ve her av ordan belli bir miktar rahme döllenmek için geliyormuş deblenme olmayınca adetle atılıyormuş...

Ayda ortalama 2-6 arasında yumurta rahme doğru yola çıkarken biz sürekli stoktan kullanıyoruz yumurtayı anlıcanız... Tüp bebek tedavisinde bu yolculuktaki yumurta sayısını fazlalaştırıcı ilaçlar kullanılıyor .. Kimisinden 10 kimisinden 35 tane yumurta toplanıyor bir yolculukta düşünün artık .. Yani stokton bol bol harcıyoruz bu süreçte ve bu nedenle birden fazla yani 4-5 kere tüp bebek tedavisi uygulayan kadınlar erken menapoza giriyor çünkü normalden fazla yumurtasını tüp bebek tedavisinde kullanıyor ve rezervleri tükendiği içinde erken menapoza giriyor....

Hiç kolay değil hemde hiç.. Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X