Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tüp bebek tedavisi geerçekten hem kolay hemde çok zor juju..

en önce merkeze güven çok önemli..pozitifte olsa negatifte merkezle ilgili şüphe olmamalı insanın aklında..
ben ilk tedavimde nefatif aldım merkez çok kötüydü ilgi alaka yok.doktor yüzünü göremiyosun hemşireler doktor gibi olmuş vs..

bu tedavimde pozitifmi henüz belli değil ama negatifte olsa çok mwmnun kaldım tüm doktorların cep telefonları tüm hastalarına veriyorlar aklıa her takıldığında arıyorum açamasalarda mutlaka dönüyorlar vs..

çok korkuyorum her yanım iğnelerden mor:26:
bebeğimi buldum diye 2.gün önce dünyanın en mutlu kadınıydım şimdi şaşkın üzgün genede içimde umudum var..

Allah acısın yüzümüzü güldürsün ne diyeyim..

dondurulmuş embriyolarım var onlar biraz umut oluyor bana ama inşallah meleğim benimledir..yarın artar değerim inşallah..

bu arada tüp bebek tedavisi olduğumu herkesten sakladım bi kaç kişi hariç en büyük streste bu oldu..
bir daha gidersem herkese söyleyeceğim saklamak çok büyük baskı...

benden 7 yumoş toplandı 6 tanesi olgun çıktı ve döllendi

6 tanesi de 4. güne kadar gitti sonra 1 tanesi geriledi...

5. güne 5 tanesi geldi 1 tanesi geriledi...

4 tane kaldı...o 4 tanede 1. kalite blastotist oldu...

2 tanesi koyuldu 2 tanesi donduruldu.. böyle işte hep matematik:9:

canım çene kemiğinde erime olan kısmını kazıyıp sanırım kemik tozu ekleyecekler tam bilmiyorum peridontoloji yapıyormuş onu da ün. hastaneleri falan ben kurum dişçisine gidiyorum 2 seferdir o sadece dolgu ve diş taşı temizliği yapıyor
yeni alım konusunda da haklısın ama araya bayram giriyor nasıl olur bayramdan sonra mı yapsak bende bayram haftası izne ayrılıyorum zaten corni de sanırım ayrılacak bayramdan sonraya kimse kalmayacak şimdi yazarken düşünüyorum da alım yapsak da olabilir deneme sürecni geçirisr daha sonra da kesin girer takıma bayramdan sonra iyice boş kalacak

canım benim sakın korkma hiç bieşy çıkmayaak emin ol bu arada sonucunu ne zaman göstereceksin dr a merakda bırakma bizi

geldim cnm...... hipofiz mr ım temiz çıktı çok şükür. ama ben hala bu kafam nıye agrıyor bılmıyorum. herkes rahatladın mıd ıyor ama ben rahatlamadım.
çünkü sızı yapan bır yer var. doktor ne dıye tum beynın mr nı istememiş acaba:44:
neyse kafama takmamaya çalışacagım.
çok şükür dıyorum .
sanırım yalnızlık-sıkıntı-stres-agır dıyet de tetıklemıs olabılır.

kızlar değerim bugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne olur bana...ne zormuş bebek sahibi olabilmek..allahım sevincimizi yarıda koymaz inşallah çok korkuyorum ...

7.gün 68

9.gün 114

11gün 137 çıktı :(

çarşamba tekrarlatıcam..

alevcim inş güzel sonuclanacak. içini ferah tutmaya çalış.....:16:

Merhaba arkadaşlar, ayy nasıl içim acıdı yaaa :26: aysunayımm, rabbim benimde umudumdan ve isteğimden alıp sana eklesin bitanemm :26: çünkü sen şu an en sınırdasın :26: olmasını çok isterimm, rabbim ne olur allahımm ben şu anlık hakkımı aysunaya veriyorum, en azından onun olsun barii :26: aminn yarabbimmm :26:

Tuğbacığım ne olur takma bitanem...çoooookkk zorr bir dönemm vee çok zorrrr bir imtihannn :26: offfffffff ama bakın şimdi olmadı yaaaa..

Kızlar ne olur birbirimize iyi şeyler dileyelim..hayat çokkk boşşşşşşşşş :26:

Şu anda kendimden çok memnunum biliyormusunuz? (diyet konusunda) artık sağlıklı beslenmeyi çok iyi biliyorum ve bulunduğum kiloda kalmayı başarabiliyorum..istersem kilo bile verebiliyorum..spor yapmaktan acayip mutluyum..gecenin kaçı olursa olsun 1 saat en az sporumu yapmadan uyumuyorum..kaslarım yanıyor, terler akıyor..işte bunun en güzel yanıı terlerin aka aka duşa gitmek :27:

bu arada tüp bebek tedavisi olduğumu herkesten sakladım bi kaç kişi hariç en büyük streste bu oldu..
bir daha gidersem herkese söyleyeceğim saklamak çok büyük baskı...
kesinlikle canım saklama söyle milletin sana karşı davranışları da daha anlayışlı olur strese sokma bu dönem strese hiç girmemen bir dönem çünkü

6 tanesi de 4. güne kadar gitti sonra 1 tanesi geriledi...

5. güne 5 tanesi geldi 1 tanesi geriledi...

4 tane kaldı...o 4 tanede 1. kalite blastotist oldu...

2 tanesi koyuldu 2 tanesi donduruldu.. böyle işte hep matematik:9:
anamm ne bu böylee yaa zormuş bu işler allah kolaylık versin allahım inşallah sizi zorda bırakmaz hamilesindir dualarımız sennle canım

geldim cnm...... hipofiz mr ım temiz çıktı çok şükür. ama ben hala bu kafam nıye agrıyor bılmıyorum. herkes rahatladın mıd ıyor ama ben rahatlamadım.
çünkü sızı yapan bır yer var. doktor ne dıye tum beynın mr nı istememiş acaba:44:
çok şükür dıyorum .

alevcim inş güzel sonuclanacak. içini ferah tutmaya çalış.....:16:

canım benim sende artık abartma dr tehlikeli bişey görse tüm beyin mr ı isterdi demek ki önemli bişey yok sende migren olmasın cornim yaaa bu kadar ağrının sebebi o da olabilir

hadi artık seninde gözün aydın

bu arada juju da sende regli olduğunuz için bu hafta inş cumaya kadar ödeminiz gider bakalım ne çıkacak cumaya sonuçlarımız

Merhaba arkadaşlar, ayy nasıl içim acıdı yaaa :26: aysunayımm, rabbim benimde umudumdan ve isteğimden alıp sana eklesin bitanemm :26: çünkü sen şu an en sınırdasın :26: olmasını çok isterimm, rabbim ne olur allahımm ben şu anlık hakkımı aysunaya veriyorum, en azından onun olsun barii :26: aminn yarabbimmm :26:

Tuğbacığım ne olur takma bitanem...çoooookkk zorr bir dönemm vee çok zorrrr bir imtihannn :26: offfffffff ama bakın şimdi olmadı yaaaa..

Şu anda kendimden çok memnunum biliyormusunuz? (diyet konusunda) artık sağlıklı beslenmeyi çok iyi biliyorum ve bulunduğum kiloda kalmayı başarabiliyorum..istersem kilo bile verebiliyorum..spor yapmaktan acayip mutluyum..gecenin kaçı olursa olsun 1 saat en az sporumu yapmadan uyumuyorum..kaslarım yanıyor, terler akıyor..işte bunun en güzel yanıı terlerin aka aka duşa gitmek :27:

gamzem kendi güzel yüzü güzel huyu güzel arkadaşım sen neler söylemişsin öylee yaa seninde ne kadar bebek istediğini biliyoruz sen hakkını kimseye verme canım allahın izni ile aysunayın hamile haberini alacağız arkasından da senin, rabişin, tubanın ve meltemin ahberlerini alacağız inşallah rabbim her isteyene versin çocuk kızlar yaaa inanın ben çocuk sahibi olurken pek zorlanmadım hatta ilk cocuğuma korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım sizinki gibi sıkıntı stres çekmedim ama 2. ye korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamile kalabildim o yüzden kesinlikle sizin kadar değil ama çok azda olsa o umutsuzluğu bilirim bir tane o zaman çocuğum olmasına rağmen ne olur umutsuz olmayın

bu arada gamzem sen ramazanda spor yapabiliyormusun şekerim yaaa ben ancak yürüyüş yapabiliyorum o da çok tempolu değil

6 tanesi de 4. Güne kadar gitti sonra 1 tanesi geriledi...

5. Güne 5 tanesi geldi 1 tanesi geriledi...

4 tane kaldı...o 4 tanede 1. Kalite blastotist oldu...

2 tanesi koyuldu 2 tanesi donduruldu.. Böyle işte hep matematik:9:
geçen bi yerde okudum 36 tane toplanmış hay maşallah ozaman dedim.. Aysunaycım inş ikince denemene gerek kalmadan sonuçların olumlu çıkar canım
geldim cnm...... Hipofiz mr ım temiz çıktı çok şükür. Ama ben hala bu kafam nıye agrıyor bılmıyorum. Herkes rahatladın mıd ıyor ama ben rahatlamadım.
çünkü sızı yapan bır yer var. Doktor ne dıye tum beynın mr nı istememiş acaba:44:
Neyse kafama takmamaya çalışacagım.
çok şükür dıyorum .
Sanırım yalnızlık-sıkıntı-stres-agır dıyet de tetıklemıs olabılır.

Alevcim inş güzel sonuclanacak. Içini ferah tutmaya çalış.....:16:
kuzum bişi çıkmamış işte kendine dert mi arıyon sen

gamzem sağol canım negatif almak çok zordu ama
pozitifi alıpta bebeği kaybetmek daha zordur eminim saatler geçmiyor
yarın testi tekrarlatıcam
Allah razı olsun canım gamzem inşallah yüzümüz güler sevincimiz yarıda kalmaz inşallah...

kesinlikle canım saklama söyle milletin sana karşı davranışları da daha anlayışlı olur strese sokma bu dönem strese hiç girmemen bir dönem çünkü

anamm ne bu böylee yaa zormuş bu işler allah kolaylık versin allahım inşallah sizi zorda bırakmaz hamilesindir dualarımız sennle canım

canım benim sende artık abartma dr tehlikeli bişey görse tüm beyin mr ı isterdi demek ki önemli bişey yok sende migren olmasın cornim yaaa bu kadar ağrının sebebi o da olabilir

bu arada juju da sende regli olduğunuz için bu hafta inş cumaya kadar ödeminiz gider bakalım ne çıkacak cumaya sonuçlarımız

öyle canım zorr daha o opudan sonraki hesap birde öncesi var:9::9:
neler öğrendik şahnur keşke öğrenmeden gelse idi bebişimiz..
Herkesin bir sınavı var hayatta bizimkisi de bu işte
inşallah başarıyla geçeriz bir gün..:38:
sağol canım

gamzem kendi güzel yüzü güzel huyu güzel arkadaşım sen neler söylemişsin öylee yaa seninde ne kadar bebek istediğini biliyoruz sen hakkını kimseye verme canım allahın izni ile aysunayın hamile haberini alacağız arkasından da senin, rabişin, tubanın ve meltemin ahberlerini alacağız inşallah rabbim her isteyene versin çocuk kızlar yaaa inanın ben çocuk sahibi olurken pek zorlanmadım hatta ilk cocuğuma korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım sizinki gibi sıkıntı stres çekmedim ama 2. ye korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamile kalabildim o yüzden kesinlikle sizin kadar değil ama çok azda olsa o umutsuzluğu bilirim bir tane o zaman çocuğum olmasına rağmen ne olur umutsuz olmayın

bu arada gamzem sen ramazanda spor yapabiliyormusun şekerim yaaa ben ancak yürüyüş yapabiliyorum o da çok tempolu değil

Aminn bitanemm, aysunayım şu an çok muhtaç ve çok canı yanıyor.rabbim şu mübarek günlerde onu muhtaç ve umutsuz bırakmasın..:26: sonu mutlulukla bitsinn..

Evet gülüm yapabiliyorum sporumu, eşim çok sık dışarı gidiyor ve sahurda dönüyor bazen..eee malum ramazan dolayısıyla buralarda boş :27: bende kendimi spora veriyorumm :27:

Aminn bitanemm, aysunayım şu an çok muhtaç ve çok canı yanıyor.rabbim şu mübarek günlerde onu muhtaç ve umutsuz bırakmasın..:26: sonu mutlulukla bitsinn..

Evet gülüm yapabiliyorum sporumu, eşim çok sık dışarı gidiyor ve sahurda dönüyor bazen..eee malum ramazan dolayısıyla buralarda boş :27: bende kendimi spora veriyorumm :27:

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın gamzem..
beni en iyi sen anlarsın.
şu an zırıl zırıl ağlamak istiyorum ama annem eşim gözümün içine bakıyorlar:5::5:
Allahım inşallah bir gün hepimizin yüzünü güldürür vardır bir vakti zamanı demek ki..

çok sağolun kızlar iyi ki varsınız yazışmak çok iyi geliyor..

kimyasal gebelikte değerler düzensiz artar sonrada düşer sıfırlanırmış..yarınki değer çok önemli o yüzden benim için inşallah artış olur allahım..

merhaba arkadaşlar, ayy nasıl içim acıdı yaaa :26: Aysunayımm, rabbim benimde umudumdan ve isteğimden alıp sana eklesin bitanemm :26: çünkü sen şu an en sınırdasın :26: Olmasını çok isterimm, rabbim ne olur allahımm ben şu anlık hakkımı aysunaya veriyorum, en azından onun olsun barii :26: Aminn yarabbimmm :26:

Tuğbacığım ne olur takma bitanem...çoooookkk zorr bir dönemm vee çok zorrrr bir imtihannn :26: Offfffffff ama bakın şimdi olmadı yaaaa..

şu anda kendimden çok memnunum biliyormusunuz? (diyet konusunda) artık sağlıklı beslenmeyi çok iyi biliyorum ve bulunduğum kiloda kalmayı başarabiliyorum..istersem kilo bile verebiliyorum..spor yapmaktan acayip mutluyum..gecenin kaçı olursa olsun 1 saat en az sporumu yapmadan uyumuyorum..kaslarım yanıyor, terler akıyor..işte bunun en güzel yanıı terlerin aka aka duşa gitmek :27:
kız ramazan da bile bırakmadın mı sporu valla maşallah .. Gamze bu azmi acık ta takimdakilere aşıla canım asıl bizim ihtiyacımız var buna

korkumdan tartıya çıkmadım bile reglimin ikinci günü daha bakalım inş cumaya kötü bir netice almayız

kız ramazan da bile bırakmadın mı sporu valla maşallah .. Gamze bu azmi acık ta takimdakilere aşıla canım asıl bizim ihtiyacımız var buna

korkumdan tartıya çıkmadım bile reglimin ikinci günü daha bakalım inş cumaya kötü bir netice almayız

alev cim canım dua edecez emin ol hepimiz inşallah kimyasal değildir

jujum canım şişlik varsa da cuma ya kadar gider diye düşünüyorum bu arada gamzeye de helal olsun valla hatun takımdayken bu kadar yapmıyordun kız maşallah sana

çok şükür dıyorum .

cornimm canım benim nasıl sevindim okurken ohh dedim :21::21: kpss hazırlık topişinde göremedim merakta ettim seni :16: bende buraya bi bakim dedim:27: :40:

tıbben bişi çıkmamış olsada senin halen rahatsızlığın devam ediyorsa nazara gelmiş olabilirsin kuzum..kendine bi okut :34: dur ben sana okuyuveriyim şimdi;

NAZAR DUASI
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü
kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî
radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve ...
kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel
terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian
ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz-
zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ
kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale
hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme

amiiinnnnnnn :16:

Yok vala bırkmdım jujumm :23::23::23::23:

Günaydınlarrrr

aman kızlar bu ne hareket yaa sayfaları oku oku bitiremedim bu kadar çok yazmayın ne olur yetişemiyom ben size

allah iyiliğini vermesin şahnur.. bende oku oku bitiremedim kaç sayfa o öyle.....

günaydın kızlarrrrrrrrr ... kızlar diyorum ama saysam üç kişi geliyor ancak takımdan geri kalanı kayıp... neden ve niçin ...

dün tartılan oldumu bakalım son durumları alayım dicem ama gene kendim söyleyip kendim dinlicem... corni ve ben regliyiz tartılmıcaz.. şahnur tartıltı eee gerisi ortada yok

corni sende rabişin numarası vardı neden kaç gündür girmemi,ş yaa bildirimi de sana cepten yapmıştı umarım bir sorun yoktur
büşraa da adanaya gidecekti bi daha ondan da ses çıkmadı hakkaten juju takım ne hale geldi yaaa katılmak isteyenlerde bekleyip üye kapalım bari:37::37::37::37:

Back
X