Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm:16: dış gebelik değilmiş çok şükür.:16:
bhcg değerimde 1850 olmuş:nazar::nazar:
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..

alevv canım çok sevindim güzelim yaa hadi bakalım hayırlı olsun ne kadar kalacaksınız ankarada burda nerde baktıracaksınız hangi hastaneye gideceksiniz? ben de amma sordum ankaradayım ya elimden gelen bişey varsa yardım edeyim dedim

Son düzenleme:
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm:16: Dış gebelik değilmiş çok şükür.:16:
Bhcg değerimde 1850 olmuş:nazar::nazar:
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
oooo çok sevindim aysunay canım yaaaa şükür ki sıkıntın stresin bitti şimdi kendine çok iyi bak ki bebeğe zarar gelmesin ...

canım ben takım kaptanıyım... Daha önceden de burda kilo verdim ve ozamanlarda 4. Takımın kaptanlığını yapmıştım... Neyse sonrasında 3-4 yıl süre içerisinde geri aldım malesef ve yine buradayım...

Evliyim 11 yıllık... 9 yaşında bir oğlum var ve yine hamilelik düşünüyorum önümüzdeki ay tüp bebek yaptırıcam bakalım hayırlısı... Yaşım 33 kamu kurumunda memurum.. Yani senin gibi düzenli bir işim var bu nedenle de sürekli buralardayımdır...

Takım olarak biliyorsun sizin kaptan da bizim takımdan mezun oldu ve güzel bir sistem de kurdu sizde ama bizim takımda şuanda öyle sizdeki gibi bir sistem yok... Evveliyatında vardı elbet ama ramazanın araya girmesi yaz izinleri vs derken kaldık üç kişi şuan bir sisteme bağlı değiliz asıl bayram dönüşü konuşucaz bu konuyu.. Sizlerinde katılımı ile yeni bir uygulama yada eskisine devam yolunda kararlar alırız...

JUJU'm maşallah evliliğine özelliklede geç yaşda evlenmene. ben 29 yaşındayım. bu sene evleneceğim hayırlısı ile. daha çocuk falan düşünmüyorum. daha kendimi 29 bile hissetmiyorum. kendim çocuğum ne çocuk yapması. :)
maden tüp bebek düşünüyorsun 60li kilolara inmen çok iyi olurdu. biraz daha beklemeyi düşünmez misin?
benim yıllardır kilom 65-60 arası gidip geliyor. kışın kilo alıyorum yazın dedi gibi vermeye çalışıyorum. ama 60mışın altına düşemedin.. bu sefer gerçekten isitiyorum. ünideyken 57-58 kiloydum..
sıkı bir takibe alın beni.. düğüne az kaldı..

alevv canım çok sevindim güzelim yaa hadi bakalım hayırlı olsun ne kadar kalacaksınız ankarada burda nerde baktıracaksınız hangi hastaneye gideceksiniz? ben de amma sordum ankaradayım ya elimden gelen bişey varsa yardım edeyim dedim

canımmm çok teşekkür ederim..:16:
15 gün sonra gideceğiz kalp atışı için ama hangi hast olduğuna karar vermedik henüz..

başkent hastanesi olabilir..güven olabilir.abimler gidiyordu bir yere sorup ona gore gidicez inşallah.kalp atışınıda duyarsak çoook rahatlıycam...

sağol cnm benim:38:

oooo çok sevindim aysunay canım yaaaa şükür ki sıkıntın stresin bitti şimdi kendine çok iyi bak ki bebeğe zarar gelmesin ...

jujummm çok sağol canımm:38::16:
çok şükür bugünüme çokkk:16:
darısı ennn kısa zamanda sana jujummm inşallah.

juju'm maşallah evliliğine özelliklede geç yaşda evlenmene. Ben 29 yaşındayım. Bu sene evleneceğim hayırlısı ile. Daha çocuk falan düşünmüyorum. Daha kendimi 29 bile hissetmiyorum. Kendim çocuğum ne çocuk yapması. :)
maden tüp bebek düşünüyorsun 60li kilolara inmen çok iyi olurdu. Biraz daha beklemeyi düşünmez misin?
Benim yıllardır kilom 65-60 arası gidip geliyor. Kışın kilo alıyorum yazın dedi gibi vermeye çalışıyorum. Ama 60mışın altına düşemedin.. Bu sefer gerçekten isitiyorum. ünideyken 57-58 kiloydum..
Sıkı bir takibe alın beni.. Düğüne az kaldı..

valla benim gözüm açılmadan kaptı bizimkisi.. Iyide etmiş erkenden doğurdum oğlumla arkadaş gibi takılıyoruz kavga döğüşde cabası:9: Gönül isterdi 60 la tüp bebeğe başlayayım ama kışa girmeden halletmek istiyorum bahar nezlem var ve o dönemlerde tüp bebek denesem tutmaz kesin hapşuruk krizleri felan... Neyse bakalım hayırlısı...

öyle deme şuanda herkes üniv. Işdi derken zaten 30 dan önce evlenemiyor ki gönlünün istediği olsunda yaş kaç olursa olsun... Evliliğinizin tadını çıkardıktan sonra çocukda olur elbette

ödevlerinizi verdim bayramda yiyip yiyip şişmek yok kilo verip gelin karşıma...
jujummm çok sağol canımm:38::16:
çok şükür bugünüme çokkk:16:
Darısı ennn kısa zamanda sana jujummm inşallah.
amin canım amin... Sağlıkla kucağına al canımcım

canımmm çok teşekkür ederim..:16:
15 gün sonra gideceğiz kalp atışı için ama hangi hast olduğuna karar vermedik henüz..

başkent hastanesi olabilir..güven olabilir.abimler gidiyordu bir yere sorup ona gore gidicez inşallah.kalp atışınıda duyarsak çoook rahatlıycam...

sağol cnm benim:38:

kuzenim başkentte asistandı kadın doğumda ama artık ayrıldı burda olsaydı ona yaptırırdık iyi olurdu canım benim çok sevimdim tekrar artık kendine dikkat etme zamanı hadi bakalım

jujum darısı senin ve diğer bebek istyeyen arkadaşların başına inşallah hepinizi hamiş göndeririz

valla benim gözüm açılmadan kaptı bizimkisi.. Iyide etmiş erkenden doğurdum oğlumla arkadaş gibi takılıyoruz kavga döğüşde cabası:9: Gönül isterdi 60 la tüp bebeğe başlayayım ama kışa girmeden halletmek istiyorum bahar nezlem var ve o dönemlerde tüp bebek denesem tutmaz kesin hapşuruk krizleri felan... Neyse bakalım hayırlısı...

öyle deme şuanda herkes üniv. Işdi derken zaten 30 dan önce evlenemiyor ki gönlünün istediği olsunda yaş kaç olursa olsun... Evliliğinizin tadını çıkardıktan sonra çocukda olur elbette

ödevlerinizi verdim bayramda yiyip yiyip şişmek yok kilo verip gelin karşıma...

amin canım amin... Sağlıkla kucağına al canımcım

umarım bebek konusunda her şey gönlünce olur.. açıkcası pek çocuk sever bir tip değilim... :52:
evet ödev vermişsin. hadi bugün çozuttum. takım kapanıyor falan derken ama yarın durumu toparlayacağım. nişanlım geliyor yarın akşam (farklı ilçelerdeyiz)
ona mangal süprizi yapacağım.. deniz kenarında bir masaya götürüp eşyaları donatcağım. sonra gidip otogardan alacağım onu ve mangal mekanına götüreceğim. böyle bir düşüncem var. derisiz tavuk but ve kuzu şiş.. yağszı patlıcan salatası, börülce salatası.. menü bu.. bayram konusunuda kara kara düşünüyorum. annemin yanına gideceğim kendisi antalya merkezde yaşıyor. 36 beden kendisi :) pek yemek yemek ile arası yok. akşamdan akşama yer bir şeyler. ama ben gidince karşıklı her şeyi yiyip duruyoruz. ama bu sefer annem bana yemek konusuda ısrar etmeyeceğini söyledi. bende annecim tut beni yemek konusunda dedim. kilo almamam lazım malum gelinlik ölçülerini verdim ve nikah elbisemde dikildi.. hayırlısı :52::52:
yolda yolkata telefonumda girip topiğe bol bol destek alamaya çalışıp bayramı az kilo ile atlatmam lazım. bu arada ben azıcık kaçırayım hemen kilo alıyorum.. az kilolu olunca hemn fark ediyor. birde her şeye rağmen hava değişikli çok etkiliyor her yerim şişiyor. normade de sabah ve akşam ölçülerimaynı değil. akşama kadar karnım şişiyor ne yazıkki. özellikle süt ürünleri iyi gelmiyor. hoş çok severim ama... :(
aklıma gelmişken sizinle düşük kalorili kendi bulduğum tamamen kafadan uydurma bir çorba tarifimi paylaşmak istiyorum.. ramazanda iftar öncesi doyurucu ve düşük kalorili bir başlangıç olur. soğukta içilebilir..

Kabak Çorbası
malzemeler
2 adet kabak (ben kara kabak kullandım kabaklar küçük ise 3 adet)
çeyrek çay bardağı tel şehriye
3 yemek kaşığı tepeleme yoğurt
1 yumurta sarısı
tuz
kırmızı biber (acı tercihimdir)
karabiber (değirmende öğütülmüş tane tercihimdir)
tavuk suyu 1 çay bardağı (evde varsa şart değil)
dereotu

yapılışı

Sıcak suyun içine doğranmış kabakları atın. Su miktarı kabaklarının üzerini geçecek şekilde olsun. Bu arada varsa tavuk suyunuda ekleyin. Su kaynayınca tuz ekleleyin. Kabaklar pişene kadar bekleyin yaklaşık 10-15 dk. Sonra kabakları blendırdan geçirin. Şehriyeleri ekleyin. Eğer çok koyu olduysa çorba kaynamış su ekleyin. Şehriyeler pişince ayrı bir kapta yoğurt ve yumurta sarısını çırpın. Çorbadan bir kaç kaşık yoğurtlu karışıma ekleyip karışımı ılıklaştırın. Sonra karışımı çorbasınıza yavş yavaş kesilmemesi için ekleyin. Kırmızı biber, Karabiber ekleyip bir taşım kaynatın. En son ocağı kapatınca dereotlarını çorbanıza ekleyip servis yapın.

tavuk suyu ile ilgili not:
Ben tavuk haşlayınca çıkan suyunu soğuduktan sonra. Buz poşetlerinin içine dolduruyorum. Markettelerde bu poşetlerden satılıyor. Poşetin içine su doldurup hızlı buz yapmak için kullanılıyor. Doldurduğum bu poşetleri buzluğa koyuyorum. tavuk suyu lazım olduğunda. poşetten 2-3 parçe kesip çıkarıyorum ve hazır tavuk suyum oluyor.. ayrıca pişmiş tavuk gögüsüde donduruyorum. hemen çorbalar içine katacak tavuğum oluyor böylece..
bir kasesi ortalama 100-150 kalori arasıdır tahmnini

türk kadınının genel sıkıntısı bu... Aylarca uğraş iki kilo ver bir hafta dikkat etme 3 kilo al...

Bayramda dayanmak kimse için kolay olmayacak bende elimden geldiğince

neyse ben kaçar iş çıkışı evde yemek derdi...

Kabağın hiç çorbasını yapmadım ben nasıl olurki denemeye de tırsarım bilmediğim lezzet

kızlar biz geldiiikkk:3:
Ben maymun 23 yaşındayım kışları izmirde yazları da memlekette ailemleyim.
ünv sosyoloji bitirdim.yüksek lisansa hazırlanıyorum.

10. takıma 07.05.2013 tarihinde 86 kiloyla başladım şu andaki kilom 79.4
hedefim de 60 .Yani daha çok yolum var :)) Kilo almaya lise dönemimde başladım
bir dönem 76lara düştüm ama son 2 yılda yine çok kilo aldım .Kısacası hikayem böyle :1:
zamanla çok daha güzel tanışırız umarım

Son düzenleme:
Kizlar tabletten giriyorum iki uc saat sonra kendimi iyice taniticam nasipse simdilik herkese merhabalar insallah 65 kilo oldugumu gorurum bu takimda.

merhaba kızlar. 10. takımdan hoş geldiniz......

ben cornella.... arkadaşlar bana corni der:27::27::27::27:
27 yasımdayım. 2,5 senelık evlıyım.
bu hafta izne ayrıldım . memlekete gidiyorum.
umarım dönüşte bol bol kaynaşırız.:34:

hoşgeldin bengi takımabende bayramla beraber izne ayrılacağım şimdilik düşüncem 3 hafta izin kullanmak bakalım eylül başı gibi burda olacağım kaptan yardımcısıyım takımda ankarada yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 oğlum var biri 8 biri 2 yaşında kamuda çalıştığım için haftaiçi düzenli olarak yazabiliyorum eğer şantyiyeye gitmezsem gerçi 2 çocuk olunca sadece günü birlik şantiyelere gidiyorum haa inşaat mühendisiyim benim kilolarımda doğumdan evlendiğimde 52 kilo olan ben şu an 67 lere geldim 2. doğumumda 95 e çıkarak top yapmıştım daha önce bende juju ile 4. takımda yarışmış fakat iş yoğunluğu sebebiyle takımdan ayrılmak zorunda kalmıştım şimdi daha rahatım o yüzden hafta içi rahat rahat sohbet edebiliyorum haftasonları biraz zor olsa da bu arada 2. oğluma 75 kilo ile hamile kalmıştım şimdi çok daha düşük kilodayım ama hala evlendiğimzamanki kiloma gelemedim sanırım o kiloya gelmek de hayaldan öteye geçmeyen bişey olur benim için

herkez evli ve çocuklu maşallah..
epey kilo vermişsin çizelgenden gördüm. tebrik ederim.. bend eçocuk yapsam 90a dayanırım kesin..
demek inşaat mü. bende inşaat şirketinde peyzaj danışmanıyım. ama bu ay sonunda işden evlik ve taşınma sebebi ile ayrılma zorunda kalacağım. uyguladığın bir diyet programı var mı?
sanırım yıllar içinde aldığımız 1-2 kiloya razı olacağız.

türk kadınının genel sıkıntısı bu... Aylarca uğraş iki kilo ver bir hafta dikkat etme 3 kilo al...

Bayramda dayanmak kimse için kolay olmayacak bende elimden geldiğince

neyse ben kaçar iş çıkışı evde yemek derdi...

Kabağın hiç çorbasını yapmadım ben nasıl olurki denemeye de tırsarım bilmediğim lezzet

değişik lezzetleri denemek lazım. 2 kişiye denettim çok beğendiler. ben farklı yemekleri denemeyi çok severim. yemek yapmayıda çok severim..
özellikel yemekleri nasıl kalorisi az ve lezzetli olur diye epey kafa yoruyorum..
daha bir çok tarif paylaşacağım. inşallah bir kaç tanesini deneyen çıkar..

bir dönem 76lara düştüm ama son 2 yılda yine çok kilo aldım .Kısacası hikayem böyle :1:
maymunun hoşgeldin sefalar getirdin.. aynı takımda olmamaıza sevindim..

Kizlar tabletten giriyorum iki uc saat sonra kendimi iyice taniticam nasipse simdilik herkese merhabalar insallah 65 kilo oldugumu gorurum bu takimda.
sevgili şura sende hoşgeldin..

merhaba kızlar. 10. takımdan hoş geldiniz......

ben cornella.... arkadaşlar bana corni der:27::27::27::27:
27 yasımdayım. 2,5 senelık evlıyım.
bu hafta izne ayrıldım . memlekete gidiyorum.
umarım dönüşte bol bol kaynaşırız.:34:

merhaba corni.
yaw bu takımda evli olmayan yok mu yaaa. bekarlık sultanlıktır yapmayın etmeyin..
iyi yolculuklar.. umarım fazla çozutmazsın.. kısa zamanda kaynamamız dileği ile...

hoşgeldin canım umarım eski takımınızın sıcaklığını yakalarsınız bizimlede....

hımmmmm benim kiloya en yakın sen varsın seni kendime rakibe mi seçsem ben önüme hedef koymam lazım amacım seni geçmek bak bayram dönüşü aldıklarımı verirsem seni yenerim...:9:

pazartesi sizlerin geçmiş bilgilerinizi alıp listeme eklicem ozaman son durum dökümünü yaparım...

görürsün neden göremeyesin ... hepimizin amacı o ya ... bizde şuan en çok kiloyu biricik verdi 60 kilo almasına 700 gr kaldı senin neyin eksik ...

değişik lezzetleri denemek lazım. 2 kişiye denettim çok beğendiler. ben farklı yemekleri denemeyi çok severim. yemek yapmayıda çok severim..
özellikel yemekleri nasıl kalorisi az ve lezzetli olur diye epey kafa yoruyorum..
daha bir çok tarif paylaşacağım. inşallah bir kaç tanesini deneyen çıkar..

maymunun hoşgeldin sefalar getirdin.. aynı takımda olmamaıza sevindim..

sevgili şura sende hoşgeldin..

merhaba corni.
yaw bu takımda evli olmayan yok mu yaaa. bekarlık sultanlıktır yapmayın etmeyin..
iyi yolculuklar.. umarım fazla çozutmazsın.. kısa zamanda kaynamamız dileği ile...
hımmmm denersem yazarım ozaman amabende yemek yapmasam hazırdan yesem türlerindenimdir...

canım evli olmayan da var hatta üniv. öğrencisi busramnmn var ama bugün izne çıktı kendisi..

Merhaba kızlar :3:

Ben Şura :32: 23 yaşındayım. .. İzmir'de okuyorum. Ailem İstanbul'da. Kilo verme serüvenim çoookkk eskide değil yenide değil. Polikistik over sendromum var. İnsülin direncim var. Haşimatoyum. Kısacası şu dakikadan itibaren topiğimizin kilo vermede en deli tepek üyesi olabilirim. Çok zorlu bir dönemden geçiyorum. Bu yola 97 kilo ile başladım. Şuanda tartı değişikliği nedeniyle 86,1 çıkıyorum. buna göre 11 kilo vermiş diğer tartıma göre 13 kilo vermiş durumdayım. ikii kilonun hesabını yapmıyım :52: Hedefim 65 olmak. orta sonda zayıftım lise 1de kilo almaya başladım. sonrasında pcosla aldım. ara dönemlerde verdim aldım. ama bünyem öyleki verdimi kolay almıyor aldımı kolay vermiyor. ondan sonra 1 mayıs gecesi dedim ki yok bu böyle olmayacak sonrasında geldim buraya. Nereye kadar çikolata delisi olabilirdim ki :45: Böylece bu yola çıktım. :10: Şimdi de size geldik bakalım neler olacak :39:

Son düzenleme:
herkese merhaba canlar nasılsınız bakemmm? beni ozledınızmııı?:16::16::16::16:

oncelıkle sahnur bırıcık sızı kocaman tebrık ederımmmm:46::46::46::46:

jujummmmm ben bu hafta 1 kg mu vercemmmmm??:53::53::53:

yenı gelen arkadaslarım hosgeldınız takımımızaaaa:71::71:

tubişşşş ben geldım sen gıdıyonmu anacım yaaaaaa:50::50:

bız kısmetse 19 agustosta ayrılcaz ıznee.. agustos sonundada antalya ya gelcezzzz:16::16:

ayy ne cok sey bırıkmıs yaaaaa:6::6::6:

alevvv senide tebrik ederim canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh:49::49::49::49:

Son düzenleme:
rabişimmmmmmmmmmmm teşekkür ederim canım bnm:16:

darısı ennnnnn kısa zamanda sana*size olsun inşallah:16:....

umarım bebek konusunda her şey gönlünce olur.. açıkcası pek çocuk sever bir tip değilim... :52:
evet ödev vermişsin. hadi bugün çozuttum. takım kapanıyor falan derken ama yarın durumu toparlayacağım. nişanlım geliyor yarın akşam (farklı ilçelerdeyiz)
ona mangal süprizi yapacağım.. deniz kenarında bir masaya götürüp eşyaları donatcağım. sonra gidip otogardan alacağım onu ve mangal mekanına götüreceğim. böyle bir düşüncem var. derisiz tavuk but ve kuzu şiş.. yağszı patlıcan salatası, börülce salatası.. menü bu.. bayram konusunuda kara kara düşünüyorum. annemin yanına gideceğim kendisi antalya merkezde yaşıyor. 36 beden kendisi :) pek yemek yemek ile arası yok. akşamdan akşama yer bir şeyler. ama ben gidince karşıklı her şeyi yiyip duruyoruz. ama bu sefer annem bana yemek konusuda ısrar etmeyeceğini söyledi. bende annecim tut beni yemek konusunda dedim. kilo almamam lazım malum gelinlik ölçülerini verdim ve nikah elbisemde dikildi.. hayırlısı :52::52:
yolda yolkata telefonumda girip topiğe bol bol destek alamaya çalışıp bayramı az kilo ile atlatmam lazım. bu arada ben azıcık kaçırayım hemen kilo alıyorum.. az kilolu olunca hemn fark ediyor. birde her şeye rağmen hava değişikli çok etkiliyor her yerim şişiyor. normade de sabah ve akşam ölçülerimaynı değil. akşama kadar karnım şişiyor ne yazıkki. özellikle süt ürünleri iyi gelmiyor. hoş çok severim ama... :(
aklıma gelmişken sizinle düşük kalorili kendi bulduğum tamamen kafadan uydurma bir çorba tarifimi paylaşmak istiyorum.. ramazanda iftar öncesi doyurucu ve düşük kalorili bir başlangıç olur. soğukta içilebilir..

Kabak Çorbası
malzemeler
2 adet kabak (ben kara kabak kullandım kabaklar küçük ise 3 adet)
çeyrek çay bardağı tel şehriye
3 yemek kaşığı tepeleme yoğurt
1 yumurta sarısı
tuz
kırmızı biber (acı tercihimdir)
karabiber (değirmende öğütülmüş tane tercihimdir)
tavuk suyu 1 çay bardağı (evde varsa şart değil)
dereotu

yapılışı

Sıcak suyun içine doğranmış kabakları atın. Su miktarı kabaklarının üzerini geçecek şekilde olsun. Bu arada varsa tavuk suyunuda ekleyin. Su kaynayınca tuz ekleleyin. Kabaklar pişene kadar bekleyin yaklaşık 10-15 dk. Sonra kabakları blendırdan geçirin. Şehriyeleri ekleyin. Eğer çok koyu olduysa çorba kaynamış su ekleyin. Şehriyeler pişince ayrı bir kapta yoğurt ve yumurta sarısını çırpın. Çorbadan bir kaç kaşık yoğurtlu karışıma ekleyip karışımı ılıklaştırın. Sonra karışımı çorbasınıza yavş yavaş kesilmemesi için ekleyin. Kırmızı biber, Karabiber ekleyip bir taşım kaynatın. En son ocağı kapatınca dereotlarını çorbanıza ekleyip servis yapın.

tavuk suyu ile ilgili not:
Ben tavuk haşlayınca çıkan suyunu soğuduktan sonra. Buz poşetlerinin içine dolduruyorum. Markettelerde bu poşetlerden satılıyor. Poşetin içine su doldurup hızlı buz yapmak için kullanılıyor. Doldurduğum bu poşetleri buzluğa koyuyorum. tavuk suyu lazım olduğunda. poşetten 2-3 parçe kesip çıkarıyorum ve hazır tavuk suyum oluyor.. ayrıca pişmiş tavuk gögüsüde donduruyorum. hemen çorbalar içine katacak tavuğum oluyor böylece..
bir kasesi ortalama 100-150 kalori arasıdır tahmnini
bengi cim ben kabak çorbasını farklı bir şekilde yapıyordum ama buda güzel en kısa sürede denenecekler listesinde güzel gibi duruyor
benim yaptığım benzer şekilde ama yoğurt yok tel şehriye yok onun yerine un kavuruyorum ve süt koyuyorum dereotu yerine de bolca çorba kekiği bu da muhteşem oluyo

hoşgeldin maymunarmut aramıza

herkez evli ve çocuklu maşallah..
epey kilo vermişsin çizelgenden gördüm. tebrik ederim.. bend eçocuk yapsam 90a dayanırım kesin..
demek inşaat mü. bende inşaat şirketinde peyzaj danışmanıyım. ama bu ay sonunda işden evlik ve taşınma sebebi ile ayrılma zorunda kalacağım. uyguladığın bir diyet programı var mı?
sanırım yıllar içinde aldığımız 1-2 kiloya razı olacağız.
caanım ben doğumdan sonra diyetisyene gidip yaklaşık bi 10-12 kg kadar vermiştim uzun süre ara verdim diyete daha sonra takımda ilk defa diyetisyene gitmeden yaklaşık bi 10-11 kg da burda verdim sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında şu anda çok daha aşağıda olmam gerekirken haziran başında 10 günlüğüne afrikaya gitmiştim iş için orda takıldı kilom yaklaşık 1-1,5 ay kilo veremedim yeniden verme düzenine yeni girdim inşallah tatilden de kilo almadan dönersem ne mutlu bana
Merhaba kızlar :3:

Ben Şura :32: 23 yaşındayım. .. İzmir'de okuyorum. Ailem İstanbul'da. Kilo verme serüvenim çoookkk eskide değil yenide değil. Polikistik over sendromum var. İnsülin direncim var. Haşimatoyum. Kısacası şu dakikadan itibaren topiğimizin kilo vermede en deli tepek üyesi olabilirim. Çok zorlu bir dönemden geçiyorum. Bu yola 97 kilo ile başladım. Şuanda tartı değişikliği nedeniyle 86,1 çıkıyorum. buna göre 11 kilo vermiş diğer tartıma göre 13 kilo vermiş durumdayım. ikii kilonun hesabını yapmıyım :52: Hedefim 65 olmak. orta sonda zayıftım lise 1de kilo almaya başladım. sonrasında pcosla aldım. ara dönemlerde verdim aldım. ama bünyem öyleki verdimi kolay almıyor aldımı kolay vermiyor. ondan sonra 1 mayıs gecesi dedim ki yok bu böyle olmayacak sonrasında geldim buraya. Nereye kadar çikolata delisi olabilirdim ki :45: Böylece bu yola çıktım. :10: Şimdi de size geldik bakalım neler olacak :39:

hoşgeldin tekrar aramıza şura ne güzel yaa takıma yeni gelenler hep genç bekar hadi bakalım takıma yeni bir kan verin biz izinden dönene kadar
herkese merhaba canlar nasılsınız bakemmm? beni ozledınızmııı?:16::16::16::16:

oncelıkle sahnur bırıcık sızı kocaman tebrık ederımmmm:46::46::46::46:

jujummmmm ben bu hafta 1 kg mu vercemmmmm??:53::53::53:

yenı gelen arkadaslarım hosgeldınız takımımızaaaa:71::71:

tubişşşş ben geldım sen gıdıyonmu anacım yaaaaaa:50::50:

bız kısmetse 19 agustosta ayrılcaz ıznee.. agustos sonundada antalya ya gelcezzzz:16::16:

ayy ne cok sey bırıkmıs yaaaaa:6::6::6:

alevvv senide tebrik ederim canımm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh:49::49::49::49:

rabişim kız özlettin kendini yahuuu bu kadar ayrı kalma bi daha bu arada inşallah bebek sırası alevden sonra sizlere gelecek takım hamile topiğine dönecek :)

bu arada ben akşam iftardan sonra accık cıss yaptım regli zamanım yaklaşıyo sanırım o yüzden 3 tane badem şekeri 1 tane lokum yedim iyi mi izne ayrıldım diye böyle yaptım ama şimdi pişmanımm:47::47::47:

Back
X