Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alevv canım çok sevindim güzelim yaa hadi bakalım hayırlı olsun ne kadar kalacaksınız ankarada burda nerde baktıracaksınız hangi hastaneye gideceksiniz? ben de amma sordum ankaradayım ya elimden gelen bişey varsa yardım edeyim dedim
Nasılsın canim ya ozledim sizleri

valla benim gözüm açılmadan kaptı bizimkisi.. Iyide etmiş erkenden doğurdum oğlumla arkadaş gibi takılıyoruz kavga döğüşde cabası:9: Gönül isterdi 60 la tüp bebeğe başlayayım ama kışa girmeden halletmek istiyorum bahar nezlem var ve o dönemlerde tüp bebek denesem tutmaz kesin hapşuruk krizleri felan... Neyse bakalım hayırlısı...

öyle deme şuanda herkes üniv. Işdi derken zaten 30 dan önce evlenemiyor ki gönlünün istediği olsunda yaş kaç olursa olsun... Evliliğinizin tadını çıkardıktan sonra çocukda olur elbette

ödevlerinizi verdim bayramda yiyip yiyip şişmek yok kilo verip gelin karşıma...

amin canım amin... Sağlıkla kucağına al canımcım
Jujucum sende mi ... hayırlısı olur ins canim.rabbim gonlune gore versin

kuzenim başkentte asistandı kadın doğumda ama artık ayrıldı burda olsaydı ona yaptırırdık iyi olurdu canım benim çok sevimdim tekrar artık kendine dikkat etme zamanı hadi bakalım

jujum darısı senin ve diğer bebek istyeyen arkadaşların başına inşallah hepinizi hamiş göndeririz

Nasılsıniz kizlar google dan girince son sayfa zannettim ama gecmise yorum yspmisim galiba.neyse aysunay hamileymis gsliba cok sevindim. Bende kvalidemlerdeyim.dr a gittim tahlillerimi yaptirdim normalde problem yok ama gebelik olmuyor.neyse hayirlisi annemlere gidince eski dr ma gidecem tekrar. Tatil guzel geciyor ilacimi kullanmayı birakmistim o nedenle cok kilo kontrolü yapabildigimi soyleyemem.ama dr bugün tekrar yazdi donene kadar toparlarim herhalde.kizimla bol bol geziyoruz.bizden haberler boyle

siz bu mesajı sabah okuyacaksınız yrın muhtemelen fırsatım olmayacak sabah yola çıkacağız şimdiden bütün arkadaşların bayramını kutlarım tatilde fırsat buldukça gelmeye çalışırım
kilo almayalım hep birliktee

Iyi geceler kızlar. Işler anca bitti ayaklarımın altı sızlıyor.sanırım bu yüzden ucunu kaçırsam da kilo almıyorum.

Kızlar günaydın,
Ben antalyadayim.. Simdi babami bekliyorum beraber matbaaya geçeceğiz. Sonrada ev bakacağız.. Hepinizin Bayramı'nı şimdiden kutluyorum..

Herkese iyi bayramlar şimdiden kızlar.

Simdiden herkesin bayrami mübarek olsun.rabbim affimiza vesile etsin
hepinize iyi bayramlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.... kendinize ve yediklerinize dikkat etmeyi unutmayın...

canımmmm 5. takım arkadaslarımmmm hepınız ramazan bayramı mubarek olsunnnnn sevdıklerınızle gecırecegınız mutlu bır bayram olsun ınsallahhh:16::16::16::16:

Selam kızlar ben yeniyim aranızda :) Bu arada herkese iyi bayramlar diliyorum...

Daha önceki diyet serüvenimde 20 kilo vermiştim, 80 kilodan 60 kiloya indim, 5-6 aydır aynı kilodayım. Şimdi asıl hedefim 52ye ulaşmak için yola çıktım tekrar :) Dukan diyetiyle vermiştim 20 kiloyu, yine dukan diyeti yapacağım:) Yalnız light ürün kullanmıyorum sütü, yoğurdu, peyniri tam yağlı yiyorum.

Dün başladım 61.5 ile, bu sabah 60.7 kg geldim. İnşallah yarın 60.2 gelirim :P

50li rakamları görmek istiyorum artıkkkkk :10:

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 Buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1 yumurtadan yapılmış krep + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 büyük kupa yeşil çay

ÖĞLE : 2 bardak sütlü espresso

AKŞAM: 1 tabak hindi haşlama + 2 kaşık yoğurt + 1 bardak cola zero (kalorisiz)

Son düzenleme:
Selam kızlar ben yeniyim aranızda :) Bu arada herkese iyi bayramlar diliyorum...

Daha önceki diyet serüvenimde 20 kilo vermiştim, 80 kilodan 60 kiloya indim, 5-6 aydır aynı kilodayım. Şimdi asıl hedefim 52ye ulaşmak için yola çıktım tekrar :) Dukan diyetiyle vermiştim 20 kiloyu, yine dukan diyeti yapacağım:) Yalnız light ürün kullanmıyorum sütü, yoğurdu, peyniri tam yağlı yiyorum.

Dün başladım 61.5 ile, bu sabah 60.7 kg geldim. İnşallah yarın 60.2 gelirim :P

50li rakamları görmek istiyorum artıkkkkk :10:

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 Buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1 yumurtadan yapılmış krep + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 1 büyük kupa yeşil çay

ÖĞLE : 2 bardak sütlü espresso

AKŞAM: 1 tabak hindi haşlama + 2 kaşık yoğurt + 1 bardak cola zero (kalorisiz)
hoş geldin canım .... bende bir dönem dukan diyeti yapmıştım.. bilirim zor bir diyettir insanın irade sınırlarını zorlar kendisi... demek ikinci defa yeniden başladın valla tebrikler ben bir daha denemeye cesaret edemedim...

Merhaba 5.takimin guzelleri hepinizin bayrami kutlu olsun. ev tasima telasindayim ev bakiyoruz haftaya tasinacagiz benimde tayin olma ihtimalim var insallah olur.

hoş geldin canım .... bende bir dönem dukan diyeti yapmıştım.. bilirim zor bir diyettir insanın irade sınırlarını zorlar kendisi... demek ikinci defa yeniden başladın valla tebrikler ben bir daha denemeye cesaret edemedim...

Hoşbulduk cnm.. Ne kadar süre yaptın ve kaç kilo vermiştin? Ben hayatımda 50li kilolarda hiç olmadığım için bu kademeye geçmek zor olacak gibi görünüyor gerçekten... Cidden iradeli olmak gerekiyor, daha önceki diyetlerimde çok istikrarlıydım, umarım aynı irade ve istikrarı yine gösterebilirim.. Dukan yapmamın sebebi çok çabuk sonuç vermesi, ilk günden itibaren yağ atıyorsunuz, ilk 3 gün 2 kilo bile düşük çıkabiliyor kilonuz ve bu da çok motive ediyor insanı, diyete devam etme enerjisi veriyor.. Gerçekten artık 50li kilolara inmek istiyorum. Sen şu an nasıl bir diyet yapıyorsun?

Gece gece tartılasım geldi :) Sabah 60.7 kiloydum, şimdi 60,4 kilo geldim, inşallah sabah 60,1 kg gibi bir rakam görürümde ertesi gün 59lu bir şey görme şansım artar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH: Krep (1 yumurta + 1 buçuk kaşık yulaf kepeği) + beyaz peynir + 1 büyük kupa yeşil çay

ÖĞLE: 2 bardak sütlü espresso

AKŞAMÜSTÜ: 1 kase domates çorbası

AKŞAM: çeyrek kase hindi haşlama + 1 kaşık bulgur pilavı + cola zero + 2 minik çikolata (kaçamak ) :)

Umarım kilo almamışımdır :)

Son düzenleme:
Kızlar ben çok saldım kendimi :( çok mutsuz oluyorum yedikten sonra yine de tutamıyorum kendimi.

Tanrıça tebrik ederim :)

Merhaba kaptanım, merhaba arkadaşlar. Hepinize mutlu güzel bayramlar diliyorum.

Oncesi ve sonrası iki takım birleşmiş çok sevindim. Arada kopukluk olmamış iyice konuşulup kaynaşılmış gördügüm kadarıyla.. Umarım her şey yolunda olur. Başka bir takıma girmek, mahcup olmama çabaları falan derken ne olduğunu anlayamadan bir bakmışsınız motive olmuşsunuz.

Juju o koskoca takım nasıl 3 kişi kaldı anlamadım ya.. Bayram tatilindeler mi herkes? Bir şey olursa ben buralardayım gene. Sadece kaptanlığı bıraktım.

Son düzenleme:
Kızlar bu kadar hızlı kilo verince bugün dinlenmek istedim biraz... Sağlıksız çünkü bu kadar hızlı kilo vermek, başım falan dönmeye başlamıştı...

Sabah 59 kilo geldim.. 3 günde 61.5'dan 59'a inmek pek de normal değil yani... Diyete devam ederken menüme badem, ceviz, kuru kayısı gibi kuruyemişler de ekleyeceğim sağlığım açısından.

Bugünkü menüm:

SABAH: Yok

ÖĞLE: 4-5 küçük sosisli börek + 2 bardak cola

AKŞAMÜSTÜ: 1 dilim mozaik kek + 1 kaşık vanilyalı dondurma + sütlü espresso

AKŞAM: 1 kaşık pirinç pilavı + 2 kaşık ıspanaklı etli sebze yemeği + 1 bardak cola

Yarına fazla kilo almamış olmayı umut ediyorum, nasıl olsa diyete devam edeceğim yarın ama olsun yine de fazla gerilemiş olmak istemem, 59lu bir kilo çıkmam yeterli 60'a geri dönmüş olmak istemiyorum motivasyonum açısından:)

Kızlar ben çok saldım kendimi :( çok mutsuz oluyorum yedikten sonra yine de tutamıyorum kendimi.

Tanrıça tebrik ederim :)

Nasıl motive etsek seni acabaaaaa, gelecek yaza bomba gibi girmek istemiyor musun canım? Etrafımdaki herkes taş gibi zapzayıf, bende olcam işte bananeeeeeeeeeee :( Bikini giydiğimde fazlalıklarım olsun istemiyorum, her giydiğim istisnasız yakışsın istiyorum, etek giydiğimde bacaklarım kalın duruyor diye düşünmek istemiyorum artık! 52 kilo olmak farz oldu farz ! Sen de benim gibi düşünüyorsan senelerini kilolu olarak geçirme, bir kere hallet şu kilo işini, tüm hayatın boyunca rahat et :) Herkes baktığında of kıza bak fıstık gibi desinler :)

Back
X