"Yeni üyelik alayım, öyle döneyim." dedim, "Takımları inceleyim, öyle seçeyim." dedim. Dedim de dedim. Sonra, bir takımın bir başkasından genelde pek de farklı olmadığını, hangi üyenin ne zaman çıkacağının belli olmadığını, ortamın sürekli değiştiğini düşündüm. Mantıklı olunca yeni üyelik de gereksiz geldi gözüme. Benden başka kim benim üyelik geçmişimi kafasına takacaktı ki? Daha önce girmişim, yarım kalmış; ne olmuş yani?
Zihnimin karmaşasını geçip geleyim işin özüne... Daha önce de bu yarışmada, hatta bu takımdaydım. Her şey güzel giderken bir ara problemler üst üste gelince dağıldık. Onun üzerine beni sandviçlere mahkum eden bir işte aylarca çalışmak zorunda kaldım ve verdiğim kiloları da almış oldum.

Hep bir şekilde kontrol altında tutmaya çalıştım durdum. Şu an 1,5 aydır bir spor salonuna gidiyorum. Ama istediğim verimi alamıyorum, iş saatlerimden dolayı spora her gidişimde 5-6 saatlik açlıklar yaşamak zorunda kalıyorum, bundan sanırım.
Düşündüm taşındım, salona gitmeden önceleri evde eliptik bisikletimle de aynı kiloyu verebiliyordum. Üstelik o salon bir günümün 3 saatini, bir ayımın 50-60 saatini çalıyor ve değecek kadar karşılık vermiyor bana. Bugüne kadar bana en büyük ve devamlı olan motivasyonu bu yarışma ve bu takım sağlamıştı. Beni aranıza kabul ederseniz yine bu takımla yoluma devam etmek istiyorum. 5. takımın ve sizlerin bana uğurlu geleceğine inanıyorum.
Biraz da kendimden bahsedeyim. 26 yaşındayım, 1.66 boyunda ve bu sabah itibariyle 77.6 kilodayım.

5. takımın içindeyken kaçamaklarım yok denecek kadar azdı. Şu an hala 1,5 aylık bir spor salonu üyeliğim var, bitene kadar gideceğim. Bitince de sanırım evde eliptiğe döneceğim.
Kurallarınızı okudum. Vardiyalı çalışıyorum. Bir hafta sabah, bir hafta akşam girerim ama günde 5 mesajı fazlasıyla yazarım. Buraya harcayacağım zamana acımam, çünkü geri dönüşü olacağını biliyorum.
Bayram süresince pek giren olmamış. Bana kim cevap yazar bilmiyorum. Ama dört gözle bekliyorum. Deneme süreniz ya da bilmem gereken yazılı olmayan başka kurallarınız var mı? JuJu Kaptan beni kabul eder misin? :26: Bir de yarışmayı bıraktığımda 70-72 arasında bir kilodaydım, ilk hafta yüzdenizi etkileyecek +'larım olacak. Sonrasında telafi edeceğim tabi...
Ne dersiniz, ister misiniz bu eski 5. takım üyesini? Yoksa beni el takımların kucağına mı itersiniz? :85: