Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

"Yeni üyelik alayım, öyle döneyim." dedim, "Takımları inceleyim, öyle seçeyim." dedim. Dedim de dedim. Sonra, bir takımın bir başkasından genelde pek de farklı olmadığını, hangi üyenin ne zaman çıkacağının belli olmadığını, ortamın sürekli değiştiğini düşündüm. Mantıklı olunca yeni üyelik de gereksiz geldi gözüme. Benden başka kim benim üyelik geçmişimi kafasına takacaktı ki? Daha önce girmişim, yarım kalmış; ne olmuş yani?

Zihnimin karmaşasını geçip geleyim işin özüne... Daha önce de bu yarışmada, hatta bu takımdaydım. Her şey güzel giderken bir ara problemler üst üste gelince dağıldık. Onun üzerine beni sandviçlere mahkum eden bir işte aylarca çalışmak zorunda kaldım ve verdiğim kiloları da almış oldum. :43: Hep bir şekilde kontrol altında tutmaya çalıştım durdum. Şu an 1,5 aydır bir spor salonuna gidiyorum. Ama istediğim verimi alamıyorum, iş saatlerimden dolayı spora her gidişimde 5-6 saatlik açlıklar yaşamak zorunda kalıyorum, bundan sanırım.

Düşündüm taşındım, salona gitmeden önceleri evde eliptik bisikletimle de aynı kiloyu verebiliyordum. Üstelik o salon bir günümün 3 saatini, bir ayımın 50-60 saatini çalıyor ve değecek kadar karşılık vermiyor bana. Bugüne kadar bana en büyük ve devamlı olan motivasyonu bu yarışma ve bu takım sağlamıştı. Beni aranıza kabul ederseniz yine bu takımla yoluma devam etmek istiyorum. 5. takımın ve sizlerin bana uğurlu geleceğine inanıyorum.

Biraz da kendimden bahsedeyim. 26 yaşındayım, 1.66 boyunda ve bu sabah itibariyle 77.6 kilodayım. :ssz: 5. takımın içindeyken kaçamaklarım yok denecek kadar azdı. Şu an hala 1,5 aylık bir spor salonu üyeliğim var, bitene kadar gideceğim. Bitince de sanırım evde eliptiğe döneceğim.

Kurallarınızı okudum. Vardiyalı çalışıyorum. Bir hafta sabah, bir hafta akşam girerim ama günde 5 mesajı fazlasıyla yazarım. Buraya harcayacağım zamana acımam, çünkü geri dönüşü olacağını biliyorum.

Bayram süresince pek giren olmamış. Bana kim cevap yazar bilmiyorum. Ama dört gözle bekliyorum. Deneme süreniz ya da bilmem gereken yazılı olmayan başka kurallarınız var mı? JuJu Kaptan beni kabul eder misin? :26: Bir de yarışmayı bıraktığımda 70-72 arasında bir kilodaydım, ilk hafta yüzdenizi etkileyecek +'larım olacak. Sonrasında telafi edeceğim tabi...

Ne dersiniz, ister misiniz bu eski 5. takım üyesini? Yoksa beni el takımların kucağına mı itersiniz? :85:

11Agustos 2013

Sabah
2 bisküvi

Öglen
2dilim yumurtalı ekmek
1tane ücgen peynir

Ara
1Sade soda
1Sade túrk kahvesi

Akşam
Yarım tabak tavuklu bulgur pilavı

Spor yok
1Bucuk litre su

Hoşbulduk cnm.. Ne kadar süre yaptın ve kaç kilo vermiştin? Ben hayatımda 50li kilolarda hiç olmadığım için bu kademeye geçmek zor olacak gibi görünüyor gerçekten... Cidden iradeli olmak gerekiyor, daha önceki diyetlerimde çok istikrarlıydım, umarım aynı irade ve istikrarı yine gösterebilirim.. Dukan yapmamın sebebi çok çabuk sonuç vermesi, ilk günden itibaren yağ atıyorsunuz, ilk 3 gün 2 kilo bile düşük çıkabiliyor kilonuz ve bu da çok motive ediyor insanı, diyete devam etme enerjisi veriyor.. Gerçekten artık 50li kilolara inmek istiyorum. Sen şu an nasıl bir diyet yapıyorsun?

ben 4 ay gibi bir süre yaptım 10-15 kilo civarında vermiştim ama bıraktım bünyem iradem bedenim isyan etti .. meyva hasreti çektim sürekli et ve benverilerini yemekten gına geldi ... bilirim dukanı yani zordur dukan yapmak hele ki bu sıcakta

şuanda herşeyden yiyorum ama azar azar ve sporla destekliyorum dukandaki kadar hızlı olmasada veriyorum kendi çapımda

Tesekkur ederim kaptanim.artik duzenimi kurmak sporuma baslamak istiyorum skildim bu tasinma isinden :))) insallah 2 hafta sonra sahalara donecegim +larimla:)))))
bekliyorum canım yeniden dönün şenlensin burası

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanmıyorum 59.4 kilo geldim tartıda :D 59lara adım attım ya çok mutluyum :)
aaa maşallah dukanın atak dönemi böyle nızlı verdirir zaten
aslında bayramda kilo alanlara 3 gün dukan yaptırsak aldıklarını verirler ne güzel...

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH: Krep (1 yumurta + 1 buçuk kaşık yulaf kepeği) + beyaz peynir + 1 büyük kupa yeşil çay

ÖĞLE: 2 bardak sütlü espresso

AKŞAMÜSTÜ: 1 kase domates çorbası

AKŞAM: çeyrek kase hindi haşlama + 1 kaşık bulgur pilavı + cola zero + 2 minik çikolata (kaçamak ) :)

Umarım kilo almamışımdır :)

öncelikle pek dukanlık bir menü değil... bilirsin dukanda limit sınır yoktur karnın doyana kadar ye der dukan ama sen pek bişey yememişsin onun için bukadar hızlı vermiysin sanırım...
kızlarrr, bayramınız kutlu olsun:54::54:
selam cornim canım bayram geçti ama seninkide kutlu olsun

Kızlar ben çok saldım kendimi :( çok mutsuz oluyorum yedikten sonra yine de tutamıyorum kendimi.

Tanrıça tebrik ederim :)
bayram seyran bitti artık salınan yerler toparlanacak canım.. bende bayramda cozuttum ama kendime ceza verdim dünden beri hergün sahile inip bir - birbuçuk saat yürüyeceğim

Merhaba kaptanım, merhaba arkadaşlar. Hepinize mutlu güzel bayramlar diliyorum.

Oncesi ve sonrası iki takım birleşmiş çok sevindim. Arada kopukluk olmamış iyice konuşulup kaynaşılmış gördügüm kadarıyla.. Umarım her şey yolunda olur. Başka bir takıma girmek, mahcup olmama çabaları falan derken ne olduğunu anlayamadan bir bakmışsınız motive olmuşsunuz.

Juju o koskoca takım nasıl 3 kişi kaldı anlamadım ya.. Bayram tatilindeler mi herkes? Bir şey olursa ben buralardayım gene. Sadece kaptanlığı bıraktım.
selam canım... gözün arkada kalmasın senin kuzular artık benim takımda istediğin zaman gel takıl sende inş kaldıkları yerden devam edecekler vermeye...

Kızlar bu kadar hızlı kilo verince bugün dinlenmek istedim biraz... Sağlıksız çünkü bu kadar hızlı kilo vermek, başım falan dönmeye başlamıştı...

Sabah 59 kilo geldim.. 3 günde 61.5'dan 59'a inmek pek de normal değil yani... Diyete devam ederken menüme badem, ceviz, kuru kayısı gibi kuruyemişler de ekleyeceğim sağlığım açısından.

Bugünkü menüm:

SABAH: Yok

ÖĞLE: 4-5 küçük sosisli börek + 2 bardak cola

AKŞAMÜSTÜ: 1 dilim mozaik kek + 1 kaşık vanilyalı dondurma + sütlü espresso

AKŞAM: 1 kaşık pirinç pilavı + 2 kaşık ıspanaklı etli sebze yemeği + 1 bardak cola

Yarına fazla kilo almamış olmayı umut ediyorum, nasıl olsa diyete devam edeceğim yarın ama olsun yine de fazla gerilemiş olmak istemem, 59lu bir kilo çıkmam yeterli 60'a geri dönmüş olmak istemiyorum motivasyonum açısından:)

gördüğüm kadarı ile az yediğin için olsa gerek hemen sıkıldın dukandan... ya tam yap ya tam bırak.. benin yenrinde olsam sıkılmamak adına 3 gün dukan 4 gün normal beslenme yaparım

"Yeni üyelik alayım, öyle döneyim." dedim, "Takımları inceleyim, öyle seçeyim." dedim. Dedim de dedim. Sonra, bir takımın bir başkasından genelde pek de farklı olmadığını, hangi üyenin ne zaman çıkacağının belli olmadığını, ortamın sürekli değiştiğini düşündüm. Mantıklı olunca yeni üyelik de gereksiz geldi gözüme. Benden başka kim benim üyelik geçmişimi kafasına takacaktı ki? Daha önce girmişim, yarım kalmış; ne olmuş yani?

Zihnimin karmaşasını geçip geleyim işin özüne... Daha önce de bu yarışmada, hatta bu takımdaydım. Her şey güzel giderken bir ara problemler üst üste gelince dağıldık. Onun üzerine beni sandviçlere mahkum eden bir işte aylarca çalışmak zorunda kaldım ve verdiğim kiloları da almış oldum. :43: Hep bir şekilde kontrol altında tutmaya çalıştım durdum. Şu an 1,5 aydır bir spor salonuna gidiyorum. Ama istediğim verimi alamıyorum, iş saatlerimden dolayı spora her gidişimde 5-6 saatlik açlıklar yaşamak zorunda kalıyorum, bundan sanırım.

Düşündüm taşındım, salona gitmeden önceleri evde eliptik bisikletimle de aynı kiloyu verebiliyordum. Üstelik o salon bir günümün 3 saatini, bir ayımın 50-60 saatini çalıyor ve değecek kadar karşılık vermiyor bana. Bugüne kadar bana en büyük ve devamlı olan motivasyonu bu yarışma ve bu takım sağlamıştı. Beni aranıza kabul ederseniz yine bu takımla yoluma devam etmek istiyorum. 5. takımın ve sizlerin bana uğurlu geleceğine inanıyorum.

Biraz da kendimden bahsedeyim. 26 yaşındayım, 1.66 boyunda ve bu sabah itibariyle 77.6 kilodayım. :ssz: 5. takımın içindeyken kaçamaklarım yok denecek kadar azdı. Şu an hala 1,5 aylık bir spor salonu üyeliğim var, bitene kadar gideceğim. Bitince de sanırım evde eliptiğe döneceğim.

Kurallarınızı okudum. Vardiyalı çalışıyorum. Bir hafta sabah, bir hafta akşam girerim ama günde 5 mesajı fazlasıyla yazarım. Buraya harcayacağım zamana acımam, çünkü geri dönüşü olacağını biliyorum.

Bayram süresince pek giren olmamış. Bana kim cevap yazar bilmiyorum. Ama dört gözle bekliyorum. Deneme süreniz ya da bilmem gereken yazılı olmayan başka kurallarınız var mı? JuJu Kaptan beni kabul eder misin? :26: Bir de yarışmayı bıraktığımda 70-72 arasında bir kilodaydım, ilk hafta yüzdenizi etkileyecek +'larım olacak. Sonrasında telafi edeceğim tabi...

Ne dersiniz, ister misiniz bu eski 5. takım üyesini? Yoksa beni el takımların kucağına mı itersiniz? :85:
isteriz canım neden istemeyelim... elbette gelebilirsin

11Agustos 2013

Sabah
2 bisküvi

Öglen
2dilim yumurtalı ekmek
1tane ücgen peynir

Ara
1Sade soda
1Sade túrk kahvesi

Akşam
Yarım tabak tavuklu bulgur pilavı

Spor yok
1Bucuk litre su
valla güzel menü maymın canım... sen hep böyle besleniyorsan ne ala....

selam jujum...selam kızlar nasılsınız bakalım ....geçmiş bayramınızı kutlarım hepinizin....çok uzun bir ayrılıktan sonra sizlerle olmak çok güzel ....bir de şu 6 ayı tamamlayım yine listede sizinle beraber olcam inş...bu arada burdan ayrılırken 71.5 dum ya jujum şimdi 73.8 im 2.3 le geri geldim...jujum eğer ki kabul ederseniz yine sizinle olmak istiyorum....menümü paylaşıp cumaları da kilomu bildirmek istiyorum...

selam jujum...selam kızlar nasılsınız bakalım ....geçmiş bayramınızı kutlarım hepinizin....çok uzun bir ayrılıktan sonra sizlerle olmak çok güzel ....bir de şu 6 ayı tamamlayım yine listede sizinle beraber olcam inş...bu arada burdan ayrılırken 71.5 dum ya jujum şimdi 73.8 im 2.3 le geri geldim...jujum eğer ki kabul ederseniz yine sizinle olmak istiyorum....menümü paylaşıp cumaları da kilomu bildirmek istiyorum...
uzakta kalmak yaramadı demek sana sevda...

Ben gelmiceksin diye duymaştum ama döndüğüne sevindim... Eğer bir gün girip iki gün uğramıcaksan dönüş yapmayalım henüz ama yok artık sıkıntım kalmadı vakit ayırabilirim diyorsan alalım seni yeniden

uzakta kalmak yaramadı demek sana sevda...

Ben gelmiceksin diye duymaştum ama döndüğüne sevindim... Eğer bir gün girip iki gün uğramıcaksan dönüş yapmayalım henüz ama yok artık sıkıntım kalmadı vakit ayırabilirim diyorsan alalım seni yeniden

jujum çocukların sınavları kötü geçince eşimde sinirlendi interneti kapattırdı...sonuçlar iyi olunca da yeniden taktırdık...ben eskisi gibi girip devam etmek istiyorum ....çünkü kilo aldım burası benim için gerçekten çok değerli...internet kapanınca çok üzülmüştüm...

bu arada büyük oğlum sakarya ünv. inşaat fakültesi küçüğü de sağlık meslek lisesini kazandı....sonuçlar da böyle olunca tekrar internete kavuştum çok mutluyum hem onlar adına hem kendi adıma burayı ve sizleri seviyorum...:16::16::16::16::16::16::16:

aysunay tatlım senin adına da çok mutlu oldum haberlerini aldım gamzeden...hayırlı olsun tatlım bebişin...

.

menüm

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,1 t.k kadar incir reçeli

öğle:1 tabak taze fasulye,1 dilim ekmek,saalata

ara :ince 1 dilim karpuz

akşam: 1 tabak taze fasulye,1 tane salatalık

spor yok

su : şu ana kadar 1 litre az içmişim bu gün suyu be yaaa ...

.

selam kızlar mersin erdemli den nasılşsınız benim tatil fena değil çarşamba ermenek e gittik cuma mersin ctesi adana pazar erdemli haftasonuna kadar burdayız ordan Anamur ve sideye geçeceğiz leylek havada anlqyacağınız bu arada diyet namına bişey bkalmadı biraz cozuttum ama burda düzenimi kurdum sayılır akşamları 1 saate yakın sahilde yürüyorum çocukları uyutunca gündüz de denizde sürekli hareket halinde kucağımda ufaklıkla bakalım inşallah fazla kaza bela olmadan kilo almadan tatili bitiririz sevda cım hoş geldin şekerim gçzün aydın oğlanlar ne güzel yerler kazanmış darısı benim sıpaların başına yeni gelen arkadaşlar var onlara da selam İpekyol sende iyi imişsin anlaşılan maymun valla menün de gayet güzel neyse fazla uzatmayayım telden girdiğim zaman sadece okuyabiliryorum yazamıyorum benden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya ç.alışırım jujum kaptanım fırsatımn olursa seni de ararım

günaydın 5. takım.....

şuan kayınvalidemlerdeyim...evde kımse yok bır bakayım dedim...eşim bakkala gitti:27:
bugun tekrar dıyetıme başlıyorum acayıp yedım bayram da....
tatlı falan değil yemek çok yedim:26:
neyse inşallah toparlarım...

tatil fena geçmiyor....adana yanıyor....gunduz dışarı çıkmak mumkun değil...araba da olmayınca evde tıkılıp kaldık dün.....bugun ufaktan akraba zıyareti yapacagız.....
onun dışında değişen bir şey yok.....

sevdacım geri dönmüşsün sevindim:54: ayrıca gözün aydın:34:

böyle arada bakarım sizlere.....görüşürüz kızlar:54::54:

jujum çocukların sınavları kötü geçince eşimde sinirlendi interneti kapattırdı...sonuçlar iyi olunca da yeniden taktırdık...ben eskisi gibi girip devam etmek istiyorum ....çünkü kilo aldım burası benim için gerçekten çok değerli...internet kapanınca çok üzülmüştüm...

Bu arada büyük oğlum sakarya ünv. Inşaat fakültesi küçüğü de sağlık meslek lisesini kazandı....sonuçlar da böyle olunca tekrar internete kavuştum çok mutluyum hem onlar adına hem kendi adıma burayı ve sizleri seviyorum...:16::16::16::16::16::16::16:

Aysunay tatlım senin adına da çok mutlu oldum haberlerini aldım gamzeden...hayırlı olsun tatlım bebişin...

.
valla senin gelmene en çok ben sevindim sevdacım ... Oğlanlarında maşallah kazanmışlar darısı mezuniyetlerine...

menüm

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,1 t.k kadar incir reçeli

öğle:1 tabak taze fasulye,1 dilim ekmek,saalata

ara :ince 1 dilim karpuz

akşam: 1 tabak taze fasulye,1 tane salatalık

spor yok

su : şu ana kadar 1 litre az içmişim bu gün suyu be yaaa ...

.
menün güzel canım tek eksiğin spor .. Ne zaman başlamayı düşünüyorsun spora
selam kızlar mersin erdemli den nasılşsınız benim tatil fena değil çarşamba ermenek e gittik cuma mersin ctesi adana pazar erdemli haftasonuna kadar burdayız ordan anamur ve sideye geçeceğiz leylek havada anlqyacağınız bu arada diyet namına bişey bkalmadı biraz cozuttum ama burda düzenimi kurdum sayılır akşamları 1 saate yakın sahilde yürüyorum çocukları uyutunca gündüz de denizde sürekli hareket halinde kucağımda ufaklıkla bakalım inşallah fazla kaza bela olmadan kilo almadan tatili bitiririz sevda cım hoş geldin şekerim gçzün aydın oğlanlar ne güzel yerler kazanmış darısı benim sıpaların başına yeni gelen arkadaşlar var onlara da selam ipekyol sende iyi imişsin anlaşılan maymun valla menün de gayet güzel neyse fazla uzatmayayım telden girdiğim zaman sadece okuyabiliryorum yazamıyorum benden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya ç.alışırım jujum kaptanım fırsatımn olursa seni de ararım

ooo gez toz tatilin tadını çıkar şahnurcum... Benim şef de gitti iki tane müfettiş geldi bizi denetlemek için yusuf yusuf terletiyolar valla.. Bende olsam oralarda ahh keşkem...

günaydın kızlar
geçmişi okuayayım dedim ama pek bir geçmiş yok :D
bayramda benim gibi kimse yazmamış gibi..
bugün diyete bomba gibi dönüyorum. bayramda bol bol yedim özür dilerim...
tartı gününe kadar dukan protein atağı yapacağım.
bilgisayarımda bozuldu..
düğün yaklaşıyor. ev tutamadık daha. biraz stres var yani...
sevgiler hepinize..

gunaydın kızlar nasılsınız?
ben acayıp stresteyım tasınma tarıhımız bellı oldu eylulde tasınıyoruz haftaya ızne cıkıcaz donuste tasıncaz ee hal bole olunca toparlanmaya basladım halıları yıkamaya verdım mutfak esyalarını kolılıyorum falann sıkıntılı ısler anlayacagınızzzz:27:

Back
X