- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.541
evet haklısın spor yok ama protein atağı yaparken insan spor yapmıyor halsizlikten. bugün deneyeceğim. yalnız havada çok sıcak bu günlerde..
canım menün güzel tek eksiğin spor...
bengicim kime nası ceza vereyim ki sürekli giren birini bulsam yapışacağım ama oda yok... anlamadım gitti hiç böyle bir dönem yaşamamıştım ben .. yeni üye alımı bile yapmaya çekinir oldum 4-5 kişi çağırdım ama bir tane de kalıcı olmaz mı arkadaş yaaa...
bayramda bende aldım ve bende vermeye çabalıyorum o aldıklarımı aklımdan haftanın iki günü dukan yapsam mı ki diye geçiyor valla uzun soluklu dayanamam ama iki günden bişey olmaz dayanırım gibime geliyor
bana ceza verebilirsin yada bana yapılacak ödev verebilirisin bak az zamanım kaldı..
canım fazla karbonhidratlı bir menü olmuş. öğle ve akşam pilav var. protein az sebze az.. belki kalori olarak fazla değil ama dengesiz olmuş.ben dünkü menümü yazayım önce
sabah: 1 dilim ekmek ,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta
öğle:1 tane baget,3 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 ince dilim karpuz
akşam:3 kaşık pilav ,1 kase yoğurt
su:2 litreye yakın olmuştur
spor:45 dk. yürüyüş...
.

juju ben bu gurupta yeniğim ama günlüklerde çok bulundum o yüzden kanim yeni sayılmaz ama şevkim var hedefim var onlar oldukça ben hep teze kanım evet ilk msj attım eve gece gelince dahada dönemedim
hoşgeldin. biraz kendini tanıtır mısın?