Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menün güzel tek eksiğin spor...

bengicim kime nası ceza vereyim ki sürekli giren birini bulsam yapışacağım ama oda yok... anlamadım gitti hiç böyle bir dönem yaşamamıştım ben .. yeni üye alımı bile yapmaya çekinir oldum 4-5 kişi çağırdım ama bir tane de kalıcı olmaz mı arkadaş yaaa...

bayramda bende aldım ve bende vermeye çabalıyorum o aldıklarımı aklımdan haftanın iki günü dukan yapsam mı ki diye geçiyor valla uzun soluklu dayanamam ama iki günden bişey olmaz dayanırım gibime geliyor
evet haklısın spor yok ama protein atağı yaparken insan spor yapmıyor halsizlikten. bugün deneyeceğim. yalnız havada çok sıcak bu günlerde..
bana ceza verebilirsin yada bana yapılacak ödev verebilirisin bak az zamanım kaldı..

ben dünkü menümü yazayım önce

sabah: 1 dilim ekmek ,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta

öğle:1 tane baget,3 kaşık bulgur pilavı

ara: 1 ince dilim karpuz

akşam:3 kaşık pilav ,1 kase yoğurt

su:2 litreye yakın olmuştur

spor:45 dk. yürüyüş...

.
canım fazla karbonhidratlı bir menü olmuş. öğle ve akşam pilav var. protein az sebze az.. belki kalori olarak fazla değil ama dengesiz olmuş.:34:

juju ben bu gurupta yeniğim ama günlüklerde çok bulundum o yüzden kanim yeni sayılmaz ama şevkim var hedefim var onlar oldukça ben hep teze kanım evet ilk msj attım eve gece gelince dahada dönemedim

hoşgeldin. biraz kendini tanıtır mısın?

tmm canım .. işlerini hallet fırsat olursa gelirsin yoksa sıkma kendini ..

:54::54::54::54::54:

evet haklısın spor yok ama protein atağı yaparken insan spor yapmıyor halsizlikten. bugün deneyeceğim. yalnız havada çok sıcak bu günlerde..
bana ceza verebilirsin yada bana yapılacak ödev verebilirisin bak az zamanım kaldı..

canım fazla karbonhidratlı bir menü olmuş. öğle ve akşam pilav var. protein az sebze az.. belki kalori olarak fazla değil ama dengesiz olmuş.:34:

hoşgeldin. biraz kendini tanıtır mısın?

ayyy özlemişim böyle yorumlar duymayı tmm canım daha dikkat edicem bundan sonra ....

.

günaydın kızlar....

jujum yıne isyanlardasın:27: tabi haklı olarak ......:34:
sıkma canını ya toparlanırız inşallah.....

rabiş taşınmak çok zor ya hemen hemen her şeyı hallet tatıle gıtmeden kafan rahat olsun......

ben de dün alışverişe çıktım kendıme hiçbir şey bulamadım koca adana da....:44:
ne giysem eşim begenmedi....
hiçbir şey kalmamış ki millet bayram da talan etmiş ortalığı...

benden bugunluk bu kadar kızlar.......görüşürüz....
tubiişiimmmmm hosgeldınn :16::16:
ya sorma ya valla canım cıkıyo toparlanırken yemek yemeyı unutmusum dun dusun o kadar yanııı zormus ya tasınmaakkk:27::27:

off off taşınma deme bende taşınıyorum eylülde. hiçte sevmem taşınma işini. evde epey koli var sanıyordum meğer yokmuş. kitaplar epey bir ağırlık yapıyor bir sürü ıvır zıvır var. hangi eşyalar kalacak neler gidecek bilmiyorum. antalyaya gidecek kamyonet bulabilecekmiyim off off..
sen nereye taşınıyorsun aynı şehir mi yoksa farklı bir yere mi?
kolay gelsin..

ben pe ve bonhö diyorum...
tatlım yine izne ayrılıyormuşsun olmuyor ama pey bıraktın buraları daha yeni bayram tatilinden çıktık..

ramazandı, bayramdı, yazdı hepimizin ayarı bozuldu walla.
kaptanım sen bize söyel güzel cezalar yağdır. bizi biraz sık yoksa biz toparlanamayacağız. bak şurda nikaha 20 gün düğüne 28 gün var ama benim durumum feci bayramda aldıklarımı daha geri veremedim..
malesef kısa mesafeye tasınıyorum canım o daha kotu yaa :27::27:[/B]
heee rabiş dün benim de olmamıştı smile ler bugün düzelmiş sorun vardır belki sitede ondan olabilir... :54::54::54::54:
evet benımde duzelmıs sevdammm:16::16::16:

kızlar nabersınız???? ben toparlanmaya devam edıyorum bı bakım napıyonuz dedımmmm:16::16:

gelen giden yok... Bizede müfettişler geldi rutin teftiş için sık sık uğrayamazsam bilinki ben bende değilim müfettişlerleyim...
KOLAY GELSİN KAPTANIM

jujum çocukların sınavları kötü geçince eşimde sinirlendi interneti kapattırdı...sonuçlar iyi olunca da yeniden taktırdık...ben eskisi gibi girip devam etmek istiyorum ....çünkü kilo aldım burası benim için gerçekten çok değerli...internet kapanınca çok üzülmüştüm...

bu arada büyük oğlum sakarya ünv. inşaat fakültesi küçüğü de sağlık meslek lisesini kazandı....sonuçlar da böyle olunca tekrar internete kavuştum çok mutluyum hem onlar adına hem kendi adıma burayı ve sizleri seviyorum...:16::16::16::16::16::16::16:

aysunay tatlım senin adına da çok mutlu oldum haberlerini aldım gamzeden...hayırlı olsun tatlım bebişin...

.
hayırlı olsun sevda darısı bizimde başımıza :16::16::16:
selam kızlar mersin erdemli den nasılşsınız benim tatil fena değil çarşamba ermenek e gittik cuma mersin ctesi adana pazar erdemli haftasonuna kadar burdayız ordan Anamur ve sideye geçeceğiz leylek havada anlqyacağınız bu arada diyet namına bişey bkalmadı biraz cozuttum ama burda düzenimi kurdum sayılır akşamları 1 saate yakın sahilde yürüyorum çocukları uyutunca gündüz de denizde sürekli hareket halinde kucağımda ufaklıkla bakalım inşallah fazla kaza bela olmadan kilo almadan tatili bitiririz sevda cım hoş geldin şekerim gçzün aydın oğlanlar ne güzel yerler kazanmış darısı benim sıpaların başına yeni gelen arkadaşlar var onlara da selam İpekyol sende iyi imişsin anlaşılan maymun valla menün de gayet güzel neyse fazla uzatmayayım telden girdiğim zaman sadece okuyabiliryorum yazamıyorum benden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya ç.alışırım jujum kaptanım fırsatımn olursa seni de ararım

ohhh tatilin hakkını veren sensinn :9::9::9::9:

gunaydın kızlar nasılsınız?
ben acayıp stresteyım tasınma tarıhımız bellı oldu eylulde tasınıyoruz haftaya ızne cıkıcaz donuste tasıncaz ee hal bole olunca toparlanmaya basladım halıları yıkamaya verdım mutfak esyalarını kolılıyorum falann sıkıntılı ısler anlayacagınızzzz:27:

o stres bende bir aydır var sonunda bu cumartesi taşınıyoruz. dün evi tuttukk. ev kiraları ne olmuşş.. 900 diyolar. bizim ev haziranda teslim olacağı için 10 aylığına taşınıyoruz. bu taşınma toplanma koydu vallaaa :50::50::50:

tayinim de olmadı :50::50::50: şimdi eş özrüne başvurdum o da olmazz :50::50: hergün 110 km yol yapacağım

jujum eylülde tedaviye başlıyormusun hayırlısı olur inşallah :16::16::16::16:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz :16::16::16::16:

kızlar gereği kadar ilgilenemiyorum kusuruma bakmayın müfettişe evrak hazırlamakla meşguldüm saatlerdir... Kafam beynim acayip dolu şu anda ...

Ben olmasamda siz buraları ihmal etmeyin olur mu fırsat buldukça daamlıyorum bende zatiii

:54::54::54::54::54:

ayyy özlemişim böyle yorumlar duymayı tmm canım daha dikkat edicem bundan sonra ....

.

hepimizin yoruma ihtiyacı var bence.. benimde :))
eski takımımda ben menülerden sorumlu bakandım. her gün tüm menüleri yorumlayıp puan verirdim..

tubiişiimmmmm hosgeldınn :16::16:
ya sorma ya valla canım cıkıyo toparlanırken yemek yemeyı unutmusum dun dusun o kadar yanııı zormus ya tasınmaakkk:27::27:

malesef kısa mesafeye tasınıyorum canım o daha kotu yaa :27::27:[/B]

evet benımde duzelmıs sevdammm:16::16::16:

kızlar nabersınız???? ben toparlanmaya devam edıyorum bı bakım napıyonuz dedımmmm:16::16:

yok yok kısa mesefe çok iyi bir şey. araç bile bulamıyorum ben 200kmlik yola. bulacağım aracın büyüklüğüne ve fiyatına göre karar vareceğim burda bırakacağım mobilyalara.

RAPOR
14 Ağustos Çarşamba

Sabah

1 haş yumurta
1 hindi füme
40 gr süzme peynir

Öğlen
haşlanmış tavuk 1 derisiz but ve kalça
1 bütün derisiz kanat
100 gr yoğurt
20gr ketçap

Ara

1 hindi füme
30gr süzme peynir
30 gr tulum peyniri

Akşam
beyaz peynirli 1 yumrutalı yağsız omlet
50 gr tarçınlı yoğurt

2 kupa adaçayı şekersiz
1 kupa form çay şekersiz
3 lt su

selam kızlar... işe geldim ve gelir gelmez işlere gömüldüm malesef bu ayım böyle geçecek.. şefim izinde oluduğundan tüm işler bana kaldı .. aklım burda bi rayına oturtamadım diyorum sürekli ama malesef gerekli ilgiyi gösteremiyorum şuanda beni mazur görün...

bengi diğer takımda yaptığın gibi bizim takımdada menüleri yorumlamaya devam edebilirsin hem bu şekilde herkes yediklerini yazmaya yeniden başlamış olur...

bi kişide devamsızlık tutarsa valla çok makbule geçer çünkü hiç gelmeyenler var aramızda cuma günü onların da ipini kesicem sanırım

yeni gelen arkadaşların burayı ihmal etmemelerini rica ediyorum benim kk açık sürekli her an yazamasamda okuyurum gerekli durumlardada yazıyorum ...

yarın tartı günü biliyorum sanırım hepimiz artı geleceğiz cuma gününü kendime milat alacağım ve cumadan sonra artı gelen hiç kimse istemiyorum... bu cuma herkesin mazereti var bayramdı vs derken aldık gibi ama artık iki bamram arasına girdik iki ay mazeretsiz kilo vermeniz daha doğrusu vermemiz gerekiyor

ben yine buralardayım öpüldünüz....

bende başlayacağım tedaviye ama eylül ayına kaldı benimkisi bu ay iş yerinde tak kaldım ve teftiş var bi yere ayrılamam malesef... Bu tedavi sürecinde taşınmak senin için zor olacaktır kolay değil sonuçta...

Senden önce 4-5 kişi yi daha davet ettim ve bir gün gelip bir daha uğramadıkları için doğal olarak bi önyargı oluştu bende sende benim kusuruma bakma başkasının acısını senden çıkarmışım gibi olmuş...

Iki öğün beslenmek neden??? çok sağlıklı bir beslenme şekli değil. şuanki beslenme şeklin ne mesela bir günde ne yer ne içersin

hepimize kolay gelsin inş yardım edenim oluyor inşaatli evi temizlemek ne kadar zor sağolsun eşim yardım etmese ben kaç gün işin içinden çıkamazdım bir günlük oranın temizliği kaldı toparlanmamda bir günlük az yani inş hallederim
yok yok estg .bende bir ara günlük açmıştım milleti toparlamak uzun zaman aldı kolay değil seni anlıyorum
bir arkadaş 2 öğün kan gurubuna göre beslenerek 66 günde 11 kilo verdi bende tavsiye ettiği kitabı aldım çok mantıklı buldum kitabı daha bitirmedim bitirdiğim zaman daha iyi uygulayacam
bugunlerde yeme içme konusunda belli düzenim yok açıktığım zaman ne istersem onu yiyorum ama bugun başladım bir öğün sebze protein bir öğün meyve

şuan kahvaltımı yapıyorum hemen menumu bildireyim
1 bardak süt 2 dilim kavun 1 armut 1 havuç 1 şeftali

bengi cim kendimden bahsedeyim boy 163 27 yaşindayım evliyim çocuk yok ev hanımıyım aöf okuyorum sende kendinden bahsedermisin

Selamlar ben geldim JUJU grubuna kabul ettigin icin sagol :16:
Once kendimi anlatayim sonra sizleri tanimak isterim.
2012 subatinda dusukle sonuclanan gebeligimden sobra 67-68 kg lara ulastigimi fark ettim boyda kisa 158:) yarim dunya seklinde dolasmaya son vermeliydim ve hemen diyetisyene gittim verdigi listeye birebir uyamasamda (ki cok kati kurallari vardi) saglikli beslenmeyi igrendim yavas tavas tam on kg verdim ve bos kg degildi sikilasarak ama bayramdi ramazandi derken 2 kg geri geldi ben bi tatli manyagiyim :9: ayy cok konuatum kendi badina diyet olmuyor beni gaza getirecek kizacak birileri lazimdi ve burdayim su an 60 kg' yum ve hosbuldummm :16:

2012 subatinda dusukle sonuclanan gebeligimden sobra 67-68 kg lara ulastigimi fark ettim boyda kisa 158:) yarim dunya seklinde dolasmaya son vermeliydim ve hemen diyetisyene gittim verdigi listeye birebir uyamasamda (ki cok kati kurallari vardi) saglikli beslenmeyi igrendim yavas tavas tam on kg verdim ve bos kg degildi sikilasarak ama bayramdi ramazandi derken 2 kg geri geldi ben bi tatli manyagiyim :9: ayy cok konuatum kendi badina diyet olmuyor beni gaza getirecek kizacak birileri lazimdi ve burdayim su an 60 kg' yum ve hosbuldummm :16:

canım hoşgeldin bende yeni katıldım bu guruba çok geçmiş olsun demek hayırlısı böyleymiş kaç günde 10 kilo verdin eger kısa zamansa bencede zor olmuştur 6 öğünmü beslendin

14.08.2013
Uyanis;
2 bardak su -2 adet kuru kayisi
30dk servise kadar yuruyus(dolmusa son )

Sabah (09:00)
1 adet sokak simidi
1 kk peynir
1 domates
1 salatalik

Ogle(12:30)
3 adet kofte
5 adet serce parmak seklinde patates haslanmis
1 kepce sehriye corbasi unsuz
3 yk yogurtyarim yagli

Ara(16:00)
1 fincan kahve sutlu
1 adet cikolata :67: :67: :67:

Aksam(19:15)
1 cigkofte durum
1 ayran

30dk servis ev atasi aksam yuruyusu

Su:3 lt
Bitki cayi icemiyorum folik asitin etkisini yok ettigi icin
Spor yok ama bugunden itibaren mari teyzemin bacak ve kalca harejetlerine basliyorum daha oncede slim in 6 yapmisligim var belki onada baslarim

selam kızlar... işe geldim ve gelir gelmez işlere gömüldüm malesef bu ayım böyle geçecek.. şefim izinde oluduğundan tüm işler bana kaldı .. aklım burda bi rayına oturtamadım diyorum sürekli ama malesef gerekli ilgiyi gösteremiyorum şuanda beni mazur görün...

bengi diğer takımda yaptığın gibi bizim takımdada menüleri yorumlamaya devam edebilirsin hem bu şekilde herkes yediklerini yazmaya yeniden başlamış olur...

bi kişide devamsızlık tutarsa valla çok makbule geçer çünkü hiç gelmeyenler var aramızda cuma günü onların da ipini kesicem sanırım

yeni gelen arkadaşların burayı ihmal etmemelerini rica ediyorum benim kk açık sürekli her an yazamasamda okuyurum gerekli durumlardada yazıyorum ...

yarın tartı günü biliyorum sanırım hepimiz artı geleceğiz cuma gününü kendime milat alacağım ve cumadan sonra artı gelen hiç kimse istemiyorum... bu cuma herkesin mazereti var bayramdı vs derken aldık gibi ama artık iki bamram arasına girdik iki ay mazeretsiz kilo vermeniz daha doğrusu vermemiz gerekiyor

ben yine buralardayım öpüldünüz....

canım kolay gelsin,
benim bir önerim var. görüyorum ki kimse düzenli olrak menülerini yayınlamıyor. sen bana takımda kimlerin olduğunun listesini verirsen ve tabi izinli olanları belirtirsen herkesin günlük menülerini yayınlayıp yayınlamadıklarını kontrol ederim. menülerini yayınlamayanlara sende bir yaptırımda bulunabilirsin. ayrıca raporlarıda bir düzene oturtalım tek bir formatta olsun. başında tarih sonra her öğünün saati ile birlikte en altta bitki çayıi su ve spor bilgisi yer alsın. ne dersin?

bengi cim kendimden bahsedeyim boy 163 27 yaşindayım evliyim çocuk yok ev hanımıyım aöf okuyorum sende kendinden bahsedermisin
ben 29 yaşındayım yakında evleniyorum ve taşınıyorum. üniden mezun olalı epey oldu çalışıyorum.. ama yakında işsiz kalacağım.
168 boyundayım ve daha ince olabilmek için debeleniyorum :)

hoşgeldin erigim..
umarım aradığın motivasyonu bulursun..

canım hoşgeldin bende yeni katıldım bu guruba çok geçmiş olsun demek hayırlısı böyleymiş kaç günde 10 kilo verdin eger kısa zamansa bencede zor olmuştur 6 öğünmü beslendin

Hosbulduk canim sagol rabbim oyle istedi o verdi o aldi . 5-6 ogun besleniyorum gayet yavas verdim ve sikilasarak cunku daha onceden denedigim sok diyettir ogun atlamadir agir diyetler hep metami bozdu ve kendine yeni geldi evet suan 5-6 kg fazlam var ama vucudum saglikli ve ben onu dinlemeyi onun istedigini vermeyi ogrendim mesela spor yap bi hafta cok yorucu gecer ikinci hafta vucudun ister :16: bence sende karatay felan yapmiyorsan en az 4 ogun beslrnmelisin ki kahvalti saatin gecse erkense 5-6

canım kolay gelsin,
benim bir önerim var. görüyorum ki kimse düzenli olrak menülerini yayınlamıyor. sen bana takımda kimlerin olduğunun listesini verirsen ve tabi izinli olanları belirtirsen herkesin günlük menülerini yayınlayıp yayınlamadıklarını kontrol ederim. menülerini yayınlamayanlara sende bir yaptırımda bulunabilirsin. ayrıca raporlarıda bir düzene oturtalım tek bir formatta olsun. başında tarih sonra her öğünün saati ile birlikte en altta bitki çayıi su ve spor bilgisi yer alsın. ne dersin?

ben 29 yaşındayım yakında evleniyorum ve taşınıyorum. üniden mezun olalı epey oldu çalışıyorum.. ama yakında işsiz kalacağım.
168 boyundayım ve daha ince olabilmek için debeleniyorum :)

hoşgeldin erigim..
umarım aradığın motivasyonu bulursun..

Hosbuldum ve nen simdiden motive oldum menuler takip edilecek yuppi :64:

herkese gunaydın kızlarr nasılsınız??ben cok kotuyum her yerım agrıyo dun cok yoruldum paketleme ısım bayagı hafıfledı cok sukur gerı kalan ıslerıde ızın donusu yapıcam artık yoksa hasta olcam yaaa:50:

erigim hosgeldın canımmm:16::16:

jujum eylul ıtıbarı ıle takım duzene gırecek ınsallahhh:16::16:

bırsen senı cok ıı anlıyorum canımmmm valla cok zor ve yorucuuuu:27::27:

hepimize kolay gelsin inş yardım edenim oluyor inşaatli evi temizlemek ne kadar zor sağolsun eşim yardım etmese ben kaç gün işin içinden çıkamazdım bir günlük oranın temizliği kaldı toparlanmamda bir günlük az yani inş hallederim
yok yok estg .bende bir ara günlük açmıştım milleti toparlamak uzun zaman aldı kolay değil seni anlıyorum
bir arkadaş 2 öğün kan gurubuna göre beslenerek 66 günde 11 kilo verdi bende tavsiye ettiği kitabı aldım çok mantıklı buldum kitabı daha bitirmedim bitirdiğim zaman daha iyi uygulayacam
bugunlerde yeme içme konusunda belli düzenim yok açıktığım zaman ne istersem onu yiyorum ama bugun başladım bir öğün sebze protein bir öğün meyve

sağlıksız olan hiç bişeyi deneme derim aslında iki öğün de pek sağlıklı gibi gelmiyor... yediklerine dikkat edip birazda spora ağırlık verdimi insan emin ol ki veriyor... yok veremiyorum diyorsa kesin yediklerinde sorun vardır...

hoş geldin canım.. öhncelikle geçmiş olsun mu desem başınsağolsun mu desem bilemedim düşük için...

burada da hamile olmak için çabalayan insanlar var ben gibi ... kısmet artık ne zaman olursa ozaman diyep kilo vermeye devam ediyoruz

kendi uğraşlarınla ne güzel vermişsin 10 kilo az da değil.. bundan sonrasında sporu ihmal etmeden yediklerinide kontrollü yaparsan çok fazla kalmazsın takımda hemen verirsen fazlalığını...

14.08.2013
Uyanis;
2 bardak su -2 adet kuru kayisi
30dk servise kadar yuruyus(dolmusa son )

Sabah (09:00)
1 adet sokak simidi
1 kk peynir
1 domates
1 salatalik

Ogle(12:30)
3 adet kofte
5 adet serce parmak seklinde patates haslanmis
1 kepce sehriye corbasi unsuz
3 yk yogurtyarim yagli

Ara(16:00)
1 fincan kahve sutlu
1 adet cikolata :67: :67: :67:

Aksam(19:15)
1 cigkofte durum
1 ayran

30dk servis ev atasi aksam yuruyusu

Su:3 lt
Bitki cayi icemiyorum folik asitin etkisini yok ettigi icin
Spor yok ama bugunden itibaren mari teyzemin bacak ve kalca harejetlerine basliyorum daha oncede slim in 6 yapmisligim var belki onada baslarim

işe giderken ve gelirken ki 30 dk yürüyüş süper... metabolizmanı hızlandırır ve hayatına hareket kazandırır...

ama kh ağırlıklı beslenmişsin dün.. özellikle simit olayını unut dicem sana ve kh olayını minumuma indirmeye çalışalım.. tamamen kesin demiyorum azaltalım ki kilo vermemiz kolaylaşsın

menü işinde istediğin formatı oturtabilirsin tamamen sana bağlı

mevcut üyelerimiz

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[/TR]